Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - HIRA - 89, 145
M!S!A - 2011-12-17, 19:15 Temat postu: HIRA - 89, 145Hira to kolejny psiak z pseudohodowli, który dzisiaj trafił pod nasze skrzydła. Sunia tymczasowo zamieszkała u Patrycji i jej rodziny w Kwidzynie. Dziękujemy Patrycji za przyjęcie suni i czekamy na wieści z nowego życia Hiry
POST ROZLICZENIOWY
Wpłaty na konto:
20 zł Natalia Cz. J 19.12.2012
Darowizny rzeczowe
Wydatki:
125,52 karma 15.10.2012
125,52 karma Pronature jagnięcina z ryżem 15.11.2012
1030,00 zł całość leczenia przez okres pobytu na DT oraz sterylizacjaWiki Megulowa - 2011-12-17, 19:41
M!S!A napisał/a:
kolejny psiak z pseudohodowli
Z tej samej? No to ,,niezły" biznes tam mieli...
Ciekawe czy Hira równiez "wie" co to socjalizacja, ale czekamy na (foto ;D) relację... M!S!A - 2011-12-17, 19:50 Tak Wiki z tej samej. Odebraliśmy 4 psiaki. Kolejne wątki psów na pewno nie długo się pojawią. Wiem od Patrycji że Hira to super sunia,ma swoje strachy ale jest na pewno w lepszym stanie niż inne psy.malina5891 - 2011-12-18, 12:01 M!S!U, a co z tymi pseudohodowcami??? zostaną im postawione jakieś zarzuty? poniosą jakieś konsekwencje? aż się serce kraje po przeczytaniu tych trzech wątków z nowymi psiakami... masakra!
Patrycjo, czekamy na wieści i życzymy powodzenia M!S!A - 2011-12-18, 12:06 Malwinko, żadne konsekwencje prawne ich nie czekają. Psy oddali dobrowolnie, więc to jest teraz najważniejsze. Niestety to jest jedna z iluś set pseudo gdzie żyją psy, i niestety dopóki nasze kochane państwo się za to porządnie nie zabierze, nic nie zrobimy.Patrycja - 2011-12-18, 12:54 Witamy.
Hira to wspaniała sunia. Bardzo mądra i spokojna. Kiedy do nas przyjechała była wystraszona ale juz wszystko jest ok. Wykąpalismy ją i wyczesalismy. jest teraz juz czysciutka i pachnaca. jest jescze troszke w takIEJ niepewnosci ale jescze troszke czasu potrzebuje zeby dojsc do siebie. Je i pije normalnie. Niesamowite jest w niej to ze nasza roczna córeczka moze z nia robic dosłownie wszystko a psinka sie cieszy. Pierwszy spacer to bylo jedno wielkie zapoznanie. Ale maz jej zaufał i na ogrodzonym wybiegu spuscił ja ze smyczy. Na krok od nas nie odeszła a kiedy została zawolana do zapiecia pieknie usiadła i dala sie zapiac. W nocy spała kolo lozka przy nas. dzis jest juw wypoczeta i nakarniona a po obiedzie idziemy na dlugi spacer.zdjecia beda pod wieczórWiki Megulowa - 2011-12-18, 12:59 Czyli Hirka jest w najelpeszej sytuacji z wszystkich "hodowlanych" psiaków
A czy to sa psy z ogłoszenia na allegro pt. likwidacja hodowli? Czy jakiejs innej??M!S!A - 2011-12-18, 19:42 Barbara - 2011-12-18, 19:46 Fajna niunia Asia i Bella - 2011-12-21, 11:37 Halo!, my tu z niecierpliwością czekamy na następne relacje z poznawania przez Hirę DOBREGO ŻYCIA.
Patrycja - 2011-12-23, 09:19 Witamy. Przepraszamy ze sie nie odzywalismy no ale swieta ida itroche brak czasu na komputer. U Hiry wszystko w jak njlepszym pozadku. Nawet juz na łóżko nauczyła sie wchodzic Z dnia na dzien przejawia wiecej radosci. Jest słodka i domaga sie coraz wiecej pieszczot. Potrafi stac z podiesionym pyszczkiem i czekac na głaskanie a jak sie ja głaszcze to nie chce zeby przestawac. Jest juz odrobaczonai dostaje ciała. Ma jeszcze drobne leki ale z czasem przemina. Na spacerze lata jak szczeniak. Ogólnie pies jest tak wspaniały ze nie da sie tego opisac.
Hira dziekuje za karme a my razem z nia. W krótce nastepne foto.Warna - 2011-12-28, 21:07 Patrycjo, czekamy na nowe wieści o Hirce i na nowe zdjęcia. czy dałoby się jej zrobić jakieś fotki lepszej jakości?Patrycja - 2012-01-07, 21:28 Witamy.
Hira z dnia na dzien jest coraz bardziej otwarta na relacje jak z ludzmi tak i z innymi zwierzakami. po malu mijaja jej leki. Na dworze jest duzo zabawy i czuje sie tam jakby byla stworzona do spacerow. No ale tylko wtedy kiedy nie ma hałasu samochodów. Był mały kryzys w sylwestra i dzien po ale juz zazegnany. Psinka jest bardzo posłuszna. Kiedy zostaje spuszczona na oczywiscie ogrodzonym wybiegu wystarczy klepnac sie w noge a ano zaraz siada przy nodze i wystawia pyszczek do glaskania. zdjecia wysyłamy do pani Michaliny na maila bo mamy problem z wstawieniem ich na forum
Pozdrawiamy serdecznieM!S!A - 2012-01-07, 22:55 Warna - 2012-01-07, 22:59 Widać, że Hirci jest bardzo dobrze w tym domku. Misiowa Bogusia - 2012-01-13, 13:33 a psu aż oczy wyszły na wierzch z tej miłości paniusi i przytulenia ...hihi...pozdrawiamyM!S!A - 2012-01-24, 11:20 Hirka jest gotowa do adopcji. Suni zbliża się cieczka, więc warunkiem jej adopcji będzie sterylizacja w nowym domu.Warna - 2012-01-24, 13:20 Hm, myślałam, że już zostanie w Kwidzynie. gggosiek - 2012-01-24, 21:59 Witam serdecznie, wspólnie z mężem chętnie byśmy przygarnęłi Hirkę do siebie, czy mamy jakieś szanse ? Co musimy spełnić ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, z góry dziękuję.M!S!A - 2012-01-24, 22:04 Witam. Szanse oczywiście na adopcje są Pierwszym warunkiem jest wypełnienie ankiety dla kandydata do adopcji która prześlę na maila. Tak więc bardzo proszę napisać mi na pw swojego maila i ruszymy z tematem Rufiakowa Amcia - 2012-02-03, 20:03 Halo halo, co tam u Hirki? Czy sprawa adopcji ruszyła do przodu?M!S!A - 2012-02-04, 11:56 Pani z Solca Kujawskiego na drugi dzień od wysłania ankiety zrezygnowała z Hiry, ponieważ udało jej się adoptować psiaczka ze schroniska. Ale teraz na dniach odbędzie się inna wizyta u kandydatki starającej się o Hirę, więc zobaczymy wyniki Rufiakowa Amcia - 2012-02-04, 12:28 Oooj, to tradycyjnie kciuko-łapki trzymamy! Pozdrawiamy!M!S!A - 2012-02-21, 16:31 No i jednak Hira nie szuka domu. Zostaje na stałe z panią Patrycją i jej rodziną. Pani Patrycja do mnie dzisiaj zadzwoniła i powiedziała że nie chcą się z sunią rozstawać więc mnie pozostało złożyć gratulacje z powodu nowego członka rodziny i życzyć samych szczęśliwych dni. Pani Patrycja ma od jakiegoś czasu problemy z dostępem do internetu, ale mam nadzieję że już wkrótce napisze nam co u Hiry i dostaniemy fotki Barbara - 2012-02-21, 16:51 No bardzo się cieszymy i życzymy samych radości we wspólnym życiu