Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - DINO i LOLA mają już dom w Łodzi - 184 i 224
Kamila i Oskar - 2013-06-27, 22:07 Temat postu: DINO i LOLA mają już dom w Łodzi - 184 i 224W dniu dzisiejszym pod opiekę fundacji trafił ze schroniska w Sosnowcu piękny 5 letni golden.
Psiak został wykastrowany, ma masę sierści i jest bardzo przyjazny.
Więcej napisze nam o nim P.Marzanna - u której tymczasowo zamieszkał
Warna - 2013-06-27, 22:09 Piękny misiek. I musi być bardzo szczęśliwy, że już nie jest w schronisku. Anonymous - 2013-06-27, 22:17 Jejku jaka fajna kula sierści , z miłą chęcią go adoptujemy i przyjmiemy jako nowego członka rodziny Ewa i Cindy - 2013-06-27, 22:47 jak na razie on dopiero trafił do DT więc jeszcze chwilka na ocenę
miałam już go okazję poznać bo najpierw na chwilkę zawitał do mnie.. z Sosnowca przywieźli go Ola z Mariuszem jadący po Leę.. kochani.. bardzo Wam przy okazji dziękuję za pomoc
jaki on jest fajniusi jaki pogodny moje oczko wodne zaliczone, trawa wywalcowana, patyki poogryzane..
jest strasznie puchaty, masa sierści trochę szczotkowania, kilka ruchów nożyczkami i będzie jak ta lala
tu jeszcze zdjęcia..
tu chwilowy odpoczynek z Leą
taki jestem śmieszek
no i jak.. prawda ze jestem fajniusi Rufiakowa Amcia - 2013-06-27, 22:58 Cudna paszcza Kamila i Oskar - 2013-06-28, 07:15 cudowny, a Lea przy nim taki chudzielec Ewa i Cindy - 2013-06-28, 07:31 on tez jest chudzielec.. tylko ta sierść robi z niego takiego lwa
a Lea wcale chudzielcem nie jest..:) jest drobną sunią, zrzuciła parę kg, ma świetną figurkę i to wygolenie po steryce tylko to podkreśla
ale fakt, patrząc na zdjęcia to jest różnica.. Ewelina, Kajen i Zola - 2013-06-28, 09:17 Piękny! Taki dostojny dobrze, że zaliczył oczko, wygląda na trochę czysciejszego niż na poprzednich zdjęciach, wiec nie trzeba się spieszyć z kąpielą w nowym dt Karolinaa - 2013-06-28, 09:20 Ale misiak z niego. Iza Tutisowa - 2013-06-28, 10:15 Super kulka z niego Warna - 2013-06-28, 10:28 A czy on musi mieć na imię Goldi? Tyle psów ma takie imię i ono wcale nie wyróżnia żadnego z nich, a nasz bohater przecież jest jedyny w swoim rodzaju. Kamila i Oskar - 2013-06-28, 10:56 Warnuś od dostał na imię Dino zaraz zmienie w opisieOla, Mariusz i Lea - 2013-06-28, 12:13 Przyjechaliśmy z tym cudnym futrem do Ewy do Łodzi i jeśli chodzi o podróż i auto był bardzo grzeczny, obserwował okolicę i spał. Z tego co zauważyliśmy jest bardzo przyjazny.
Naprawdę fajny psiak.Ola i Habs - 2013-06-28, 13:13 Ale puchacz Aga_TRuficzkowa - 2013-06-28, 13:17 A ja ze swojej strony, chciałam ogromnie podziękować Schronisku dla bezdomnych zwierząt w Sosnowcu, za wspaniałą współpracę, ogromne zaangażowanie, cudowny kontakt w szczególności Dorotce Jędrzejewskiej za ogromne serce i miłość do wszystkich psiaków jakie tam przebywają, jej mężowi Marcinowi kierownikowi schroniska za to, że wprowadził tak wiele zmian, a przede wszystkim za współprace z Fundacjami takimi jak nasza.
Jesteście wielcy i życzyłabym sobie aby każde schronisko w Polsce miało właśnie takie podejście zarówno do zwierząt jak i ludzi, którzy tym zwierzętom chcą pomagać. MARGO - 2013-06-28, 14:06 Temat postu: :-)cudowny wielkolud... uwielbiam takie ;-DAsterkowy Krzysztof - 2013-06-29, 12:04 Witamy w Łodzi Marina Dino i Lola - 2013-06-30, 10:26 Witajcie jestem Dino
Od 3 dni mieszkam w nowym dt w Łodzi. Jestem bardzo grzeczny. Uwielbiam chodzić na długie spacery, poznawać nowych kumpli i zwiedzać okolice. Oczywiście chodzę pięknie na smyczy, lubię mizianko i przytulanko. W pierwszych dniach nieprzyjemnie pachniałem, skorzystałem z kąpieli i jest o wiele lepiej. W poniedziałek pójdę do fryzjera. Myślę, że fryzurka będzie modna i wygodna. W nocy śpię bardzo dobrze. Posiłki zjadam chętnie, kilka razy w małych porcjach. Kamila i Oskar - 2013-06-30, 19:23 Dziękujemy za tak świetne wieści o Dino
- i czekamy też na zdjęcia po fryzjerzeAnonymous - 2013-07-02, 22:30 A co słychać u Dino, jak misiu kochany przeżył wizytę u fryzjera ? Ola, Mariusz i Lea - 2013-07-03, 23:41 My tez czekamy na fotki po wzycie u fryzjera...
MarioEwa i Cindy - 2013-07-03, 23:44 jak nie bedzie to sama się do was wybiorę i pobawię się w paparazzi Martyna i Boski - 2013-07-04, 10:24 ja też jestem ciekawa jak taki puchacz będzie wyglądał po fryzjerze pewnie "schudnie" 20kg hahahaaaa, czekamy Marina Dino i Lola - 2013-07-04, 17:32 Witajcie! Jestem po wizycie u fryzjera. Było naprawdę cudownie. Pani mnie porządnie wyczesała, poobcinała brzydkie kudełki czuję się lżejszy i młodszy mam super fryzurkę zerknijcie tylko na fotki Teraz kilka słów napisze o mnie moja Pańcia.
Cześć chciałabym bardzo serdecznie podziękować Ewie i p. Kamili za tak miłego, wspaniałego, ślicznego podopiecznego Dino. Dziś mija tydzień, od kiedy Dinuś jest z nami w Łodzi. Jest wyjątkowym (jak wszystkie goldenki), kochanym psiakiem, który potrzebuje ciepła i spokoju. Powolutku się z nami poznaje. Reaguje na swoje imię, przychodzi na zawołanie, jest przyjazny w stosunku do innych zwierząt, ciekawy ludzi i świata.
3 miesiące temu, gdy odeszła moja jedenastoletnia sunia, po ciężkiej chorobie, nie myślałam, że będę mogła mieć jeszcze czworonoga w domu. Jednak stało się inaczej... Dinuś, dzięki Ci za to, że jesteś...
wizyta u fryzjera
efekt końcowy
efekt końcowy
spacerek, tarzanko
nareszcie do domku M!S!A - 2013-07-04, 17:39 A gdzie te fotki, bo mnie ciekawość zżera? Fajnie że tak dobrze Wam się układa- czy to miłość?