Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - FADO (LULEK) ma już dom w Warszawie - 204
Sylwia i Borys - 2013-09-09, 09:33 Temat postu: FADO (LULEK) ma już dom w Warszawie - 204Dziś pod opiekę fundacji trafił z hotelika 2 letni LULEK.
W skrócie, piecho jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi jak i do suczek z którymi jest chętny do zabawy. Ciągnie na smyczy ale nie ma rzeczy których nie da się opanować Po za tym to duży przytulaśny chłopak, który ma zero agresji w sobie
Więcej o nim napisze nam już Agnieszka u którego obecnie przebywa chłopak
Zobaczcie jaki to ja jestem ładny
POST ROZLICZENIOWY
Wpłaty na konto:
Darowizny rzeczowe
Wydatki:
125,52 zł karmaEwa i Cindy - 2013-09-09, 09:38 Luluś.. piękny jesteś
Czekam na relacje Iza Tutisowa - 2013-09-09, 11:02 Śliczniutki jesteś Życzymy powodzenia Ewelina, Adam i Blues - 2013-09-10, 16:37 Słodki Sznupek Rufiakowa Amcia - 2013-09-10, 19:18 Bardzo się cieszę, że trafił pod naszą opiekę. Ta smutna śnupka zasługuje na nowe superowe życie.M!S!A - 2013-09-10, 19:29 Luluś jest świetny, ale pilnie poszukujemy dla niego nowego DT. Czy ktosik chętny do pomocy?Sylwia i Borys - 2013-09-10, 19:58 No właśnie, halo halo czy znajdzie się dla Lulka vel łagodniaka domek tymczasowy goldenek2 - 2013-09-11, 08:23 Sylwia, w poniedziałek robiłam wizytę w Warszawie kandydatów na adopcję psiaka od nas. Wizyta wypadła b. dobrze, ale Złoty Pies nie ma w tej chwili odpowiedniego psa dla tej Rodziny. Przed chwilą rozmawiałam z Nimi czy wzięliby Lulka na DT z mozliwoscią ewentualnego zostania DS. I wyrazili taką chęć Proszę o kontakt ze mną 609 567 354.Barbara - 2013-09-11, 08:36 Bardzo dziękujemy za pomoc. Na pewno ktoś zaraz się skontaktuje.goldenek2 - 2013-09-11, 08:56 Już jestem po rozmowie z Sylwią. Swoimi sposobami zdobyłam numer
Na dodatek ten dom jest po sąsiedzku z Sylwią monika5s - 2013-09-11, 09:24
goldenek2 napisał/a:
Już jestem po rozmowie z Sylwią. Swoimi sposobami zdobyłam numer
Ale z Ciebie spryciara Beatko
Bardzo się cieszę
A Lulek jest prześliczny goldenek2 - 2013-09-11, 09:35 Tia, to powiem Wam jeszcze, że dzwonił do mnie przed chwilą potencjalny DT, że są dziś umówieni z Sylwią na spacer
Kasia mocno podekscytowana i szczęśliwa, że być może Lulek zawita pod Jej dach. Patrzcie jak niewiele potrzeba do szczęścia victoria - 2013-09-11, 10:09 Witam , z tej strony Kasia jestem po rozmowie z Sylwia w sprawie Lulka i nie moge sie doczekac wieczornego spaceru zeby moc cos ustalic bo bym chciala juz go miec i dac mu szczesliwy i pelny milosci dom. Sylwia i Borys - 2013-09-11, 10:28 właśnie tak, jesteśmy w kontakcie z Kasią i wieczorem wszystko obgadamy victoria - 2013-09-11, 10:46 Mam do Was jedno pytanko czy byla by szansa dostac jakies zdjecie jeszcze Lulka?Ola i Habs - 2013-09-11, 16:35 Uwielbiam czytać o takiej współpracy i szybkim działaniu victoria - 2013-09-12, 07:51 O rany jak wszystko dobrze wyjdzie to w sobote Lulek pojawi sie w naszej rodzinie jupii Jak go zobacze najgorsze bedzie to ze nie bede mogla sie na niego rzucic i go wycalowac i wysciskac bo biedactwo nie bedzie wiedzial kim jestem. Ale nadejda takie dni ze nie bedziemy sie mogli rostac. O rany jak sie na cos czeka to czas plynie tak powoli a zegar wydaje sie jakby bateria mu siadala.Sylwia i Borys - 2013-09-12, 08:06 bosze, jak ja lubię takie nastawienie Warna - 2013-09-12, 10:08 Victoria, a mogłabyś wpisać w swój profil miasto, w którym mieszkasz? My często korzystamy z tych danych i lubimy, jak są prawdziwe, bo wtedy naprawdę możecie nam pomóc. I zarazem psiakom w potrzebie. Kazanek - 2013-09-12, 21:37 Szczecin to całkiem niedaleko od nas
Śliczny psiak, oby dostał jak najwięcej miłości!!
Z chęcią wzięłabym biedaka do siebie, ale mam nadzieję, że będzie szczęśliwy, tam gdzie trafi trzymaj się Luluś!EWA INGA - 2013-09-13, 19:39 Lulek jest już u nas, zapoznanie ok, trochę burknął na Ingę ale wiadomo jak to Inga, żywioł nie z tej ziemi. Inga odeszła i młody się uspokoił, panny maja go jak na razie w głębokim poważaniu . Wejście do klatki ok , schody trochę gorzej idzie na przykurczonych łapkach , trochę cię wycofuje ,ale nie ma tragedii. Jak na razie nie interesują go samochody nie szczeka na nie. Do Wiki, naszej córki jest super, podchodzi i się przytula
Zdjęcia postaram się wstawić dzisiaj , bo wiem ze Kasia z niecierpliwością czeka
Kazanek jak jesteś chętna na tymczas pisz śmiało , na pewno psiak w potrzebie się znajdzie Iza Tutisowa - 2013-09-13, 19:52
Kazanek napisał/a:
Z chęcią wzięłabym biedaka do siebie
Daj znać jak chcesz zostać DT to jeśli trafi się odpowiedni psiako to będziesz mogła pomóc
Ewcia a jak Abiśka zareagowała na młodego??EWA INGA - 2013-09-13, 20:15
Tutisowa ferajna napisał/a:
Ewcia a jak Abiśka zareagowała na młodego??
Abisia podeszła do tego obojętnie , jednka trzymają z Ingą babską solidarność, i wyprowadziły się na balkon Iza Tutisowa - 2013-09-13, 20:16
EWA INGA napisał/a:
jednka trzymają z Ingą babską solidarność, i wyprowadziły się na balkon
No prawie foch, że kolejny facet w domu EWA INGA - 2013-09-13, 20:20
Tutisowa ferajna napisał/a:
EWA INGA napisał/a:
jednka trzymają z Ingą babską solidarność, i wyprowadziły się na balkon
No prawie foch, że kolejny facet w domu
No nie prawie , ale absolutny foch , że kolejny facet w domu . Żebyś je widziała , to byś ze śmiechu padła A nasz amigo , zdążył mi już wtrąbić serek pleśniowy z talerzyka