PSY FUNDACJI - LALA - 312
Kamila i Oskar - 2015-10-06, 10:53 Temat postu: LALA - 312 Dzisiaj pod opiekę fundacji trafiła śliczna sunia Lalunia
Sunia została oddana przez poprzednich właścicieli, ponieważ nie mogli się nią dłużej zajmować i zamieszkała w domu tymczasowym w Łodzi.
Fotki Lali :
Ewa i Cindy - 2015-10-06, 21:46
nie byłabym sobą gdybym się nie zamieszała przy tej Lalce
wczoraj odebrałam ją od poprzednich właścicieli i przywiozłam do Łodzi.. a że było późno to Laleczka pała u mnie moje psiaki powąchały ją i dały jej spokój.. Lala dzielnie stała i czekała aż się towarzystwo rozejdzie.. poszłyśmy na niedługi spacerek, ze smakiem zjadła kolacyjkę i zasnęła podczas czesania w nocy spała, trochę ją te zmiany przytłoczyły więc tam gdzie się położyła tam ją rano zastałam..
dziś pojechała do swojego docelowego DT w Łodzi.. Pan Jacek już się nie mógł doczekać
w drodze zahaczyliśmy o mojego weta, sunia miała niedawno cieczkę i pewnie ciąże urojoną bo jej mleko leci, musi przytyć bo jest za chuda, przy dobrej diecie poprawi sobie szatę bo na razie strasznie z niej leci serducho bije jak dzwon, ząbki są piękne.. musieliśmy tylko podciąć trochę pazurki
nowi opiekunowi mają się zalogować na forum i pisać na bieżąco.. w czwartek chce ja zobaczyć (bo już skradła moje serducho) i wtedy też napisze parę słów
blondyny odpoczywają.. rude się w kadr nie załapały od odołu Cinda, Lala i Saba
a to już dziś
Rufiakowa Amcia - 2015-10-07, 11:46
| Cytat: | blondyny odpoczywają.. rude się w kadr nie załapały od odołu Cinda, Lala i Saba |
Opis taki, że prawie to widzę Ale fotka i tak by się przydała do tego. Nie ma po niej śladu
Ewa i Cindy - 2015-10-07, 19:43
oooo.. a ja widzę.. może odświeżyć wystarczy.. czasami tak bywa.. pokombinuję jeszcze w razie czego
zdzwoniłam się z DT, Lalka pomimo spacerów nie chciała zrobić siusiu na zewnątrz ale za to w nocy zrobiła je w domku.. dziś już ładnie się załatwiła na zewnątrz ale na ogródku a nie na spacerkach poza tym nie odpuszcza swoich nowych Pańciów, wczoraj widać było wielką niepewność bo i ogonek był podwinięty, dziś już luźno latający
jutro podjadę Lalke zobaczyć, zdjęcia porobię i namówię DT do uczestnictwa na forum
Warna - 2015-10-08, 08:59
I poprosimy o piękne zdjęcia portretowe.
Ewa i Cindy - 2015-10-11, 22:18
Dziś Laleczka dołączyła na trochę do naszego spacerku
Wpatrzona w swojego Pańcia
i Pańcię
dostałam piłeczkę
i zebrałam smaczki
całowałam się
ogólnie było fanie
(od lewej Cindy, Lala, Marley i Rufek)
Rufiakowa Amcia - 2015-10-11, 23:14
Oj Ewcia, niestety, kolejne fotencje co się nie chcą zaprezentować Wrzucaj mi je zara na fejsa, może stamtąd lepiej przejdą, bo gugel najwidoczniej strajkuje
Ewa i Cindy - 2015-10-18, 01:47
a czy teraz widać zdjęcia?
Marta Lawusiowa - 2015-10-18, 07:48
Nie...
Warna - 2015-10-23, 17:36
Poprosimy o jakieś nowe wieści o Laleczce.
Ewa i Cindy - 2015-11-16, 01:07
pare dni temu byłam u Lalki
Wszystko u niej ok, pięknie mnie przywitała, kazała się myziać, biegała od Pańciostwa do mnie
Nabrała już ładnie masy, chodzi na spacerki, pięknie się słucha.. jest kochanym psiakiem
właśnie zaczęła jej się cieczka wiec z zabiegiem sterylizacji trzeba będzie jeszcze chwilkę poczekać..
a teraz coś dla oka
album Lali: http://imgur.com/a/JtWQR
Kamila i Oskar - 2015-11-16, 12:16
Lalunia tak rozkochała swoich opiekunów,że postanowili nikomu już jej nie oddawć
Sunia znalazła swoje miejsce na ziemi i jest bardzo szczęśliwa - co zresztą widać na fotkach
Serdeczne gratulację
Warna - 2015-11-16, 13:02
Wspaniale, to bardzo dobra wiadomość.
Deltowa Joanna - 2015-11-16, 19:16
Gratuluje decyzji. To niby trudne a jedak proste, jak sie ma poklady milosci i empatii. Coraz bardxiej to rozumiem. Powodzenia!
Milena i Kosmo - 2015-11-17, 08:33
Jak cudownie !
Gratulujemy rodzinie ! ... i życzę zdrówka Laluni
Dominika i Binek - 2015-11-17, 10:14
Gratulacje
Rufiakowa Amcia - 2015-11-18, 19:11
Zdradzę Wam, że jak widziałam Lalę na spacerku z Pańciostwem parę tygodni temu, to miałam przeczucie, że jej nie oddadzą To była miłość od początku!
Warna - 2019-05-14, 11:34
Lala nie żyje.
|
|
|