Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LAMPO ma już dom w Rudzie Śląskiej - 454
Iwona i Shadow - 2017-08-08, 08:43 Temat postu: LAMPO ma już dom w Rudzie Śląskiej - 454Dziś pragnę Wam przedstawić kolejnego szczeniora który zawitał do naszej goldeniej rodzinki oto Miętus który w swoim nowym domku otrzymał imię Lampo.
Lampo w Rudzie Śląskiej zamieszka z 10 letnim bratem goldenem o pięknym imieniuBlues i zostanie z nim już na stałe! Powitajcie go na forum i zachęcam do śledzenia przygód chłopaków
Dominika i Binek - 2017-08-08, 08:57 haha Lampo cudnie wyglądasz w tej kociej zabawce Pani Beato czekamy na wpisy, jak pierwsze dni mijają Angelika i Spike - 2017-08-08, 09:06 Koniecznie piszcie, co u Was.Beata i Lampo - 2017-08-08, 14:53 Temat postu: LampoLampo zaaklimatyzował sie znakomicie, koty zaakceptowały totalnie, Blues również, najlepsi kumple, mały ciągle biega za starszym kolegą, wczoraj byliśmy u weta, odrobaczono małego i wszystkic domowników zwierzęcych oczywiście!!! Jest super Lampo pogryzł niewiele, tylko starego klapka i kabel, na szczęscie odłączony z lampki,poza tym grzeczny, kochany i słodki zdjęcia wkrótceAngelika i Spike - 2017-08-08, 14:58 Beata Knosała, Mogę wam zmienić nick na Beata i Lampo?
Jeśli chcecie mieć zdjęcie pod nickiem, ślijcie na: angelika@wartagoldena.org.plNanka i Beza - 2017-08-08, 15:01 p Beato, Lampo, Blues i kociaki - witajcie w Warcianej rodzinie!!!Dominika i Binek - 2017-08-08, 15:13 Pani Beato dziękujemy za wpis !:) Ciesze się, ze Lampo się polubił z rezydentem. Szkoda, że mój rezydent nie jest tak przyjazny dla Mokki ale daje mu jeszcze czas, to w końcu dopiero 3 dni.
Czy były robaki w kupie? U nas nie było, ale wiem że dwa maluchy z miotu miały, wiec też odrobaczyliśmy. Ale po odrobaczeniu nadal nie było robaków, więc mamy spokój Beata i Lampo - 2017-08-10, 08:11 Lampo nasz kochany jak spi poza tym torpeda Beata i Lampo - 2017-08-10, 08:12 Blus najlepszy przyjaciel,młody biega za nim , kładzie się obok, chce na niego wejść i bawić się, Bluesa to trochę męczy ale daje radęBeata i Lampo - 2017-08-10, 08:31 Proszę zmienić nick, nie ma problemu, tylko czy zmienią się dane logowania? mam z tym czasem problem ...Dominika i Binek - 2017-08-10, 08:47
Beata Knosała napisał/a:
biega za nim , kładzie się obok, chce na niego wejść i bawić się, Bluesa to trochę męczy
Binek też trochę czasem zirytowany jak Mokka go podgryza w niezbyt odpowiednich momentach. Np budzi się ok 2 w nocy i wstępuje w nią diabeł, a staruszek sobie mocno chrapie pogrążony w głębokim śnie i nagle mały gad go atakuje swoimi kłami . To jest warczenie i irytacja, a mała nie rozumie. i dalej naskakuje, w tedy staram się ją zając czymś innym, aby Binek nie czuł się niekomfortowo.Angelika i Spike - 2017-08-10, 12:34
Beata Knosała napisał/a:
Proszę zmienić nick, nie ma problemu, tylko czy zmienią się dane logowania? mam z tym czasem problem ...
Nick zmieni się na Beata i Lampo. Hasło zostanie to samo.
Zdjęcie również Wam dodać?
Ślijcie: angelika@wartagoldena.org.plBeata i Lampo - 2017-08-12, 08:29 Chłopaki związały się ze sobą mocno, mimo zmęczenia Bluesa , bo młody nie odstępuje go na krok. Pozbylismy się robaków, ale muszę przed szczepieniem zbadać kupkę , a potem szczepienie !!! Nie możemy się doczekać kiedy będziemy mogli wychodzić z Lampo tym bardziej, że patrzy z tęsknotą za spacerami, jak wyprowadzamy Bluesa....tymczasem upały minęły, ale nie było łatwo..:)Beata i Lampo - 2017-08-12, 08:30 W łazience najchłodniej ...Nanka i Beza - 2017-08-12, 10:03 Jakie słodziak dwa taaaak zimne płytki w łazience w lecie to to co psiaki lubią najbardziej Dominika i Binek - 2017-08-12, 17:58 Ja też nie mogę doczekać się szczepienia i wariactwa spacerowego aż przykro się patrzy jak Mokka zostaje sama zwłaszcza, że widać jak bardzo ciągnie go na spacer ale jeszcze ok. tydzien, potem bedzie szaleństwa co niemiaraBeata i Lampo - 2017-08-13, 19:23 Lampo słodko śpi i potem słodko.....rozrabia Angelika i Spike - 2017-08-14, 12:10 Możecie wejść w "regulaminy i instrukcje" i zobaczcie jak można dodać zdjęcie na forum żeby było widać je w pełnej krasie. Powodzenia!Beata i Lampo - 2017-08-15, 17:05 Ok a my wczoraj badaliśmy kupki, robaków nie ma , więc po 20 sierpnia planujemy szczepienie Dominika i Binek - 2017-08-15, 20:19 brawo Lampo! a po szczepieniu będzie szaleństwo i poznawanie świata :DAngelika i Spike - 2017-08-16, 08:51 Beata i Lampo, Prześlijcie mi zdjęcie, które chcecie mieć pod swoim nickiem.
Powtarzam mail: angelika@wartagoldena.org.plBeata i Lampo - 2017-08-17, 19:51 Hej kochani zdjęcie do nicka poślę oczywiście, mam nie ukrywam sporo pracy z małym, rozrywa go energia, skacze na Bluesa , cągnie za włosy i uszy, oduczam go tego, bo sam staruszek cierpliwie to znosi, może raz na niego szczeknął, ale młody zupełnie to olał. Po przyjściu do domu gwarantowane 40 min sprzątania podłóg, i znów i znów, podkłady nie sprawdziły się, pogryzł wszystkie i sikał na podłogę, więc sprzątamy na bieżąco i tyle. Mam nadzieję, że wyszaleje się na dworze po szczepieniu i będzie lepiej. Bluesa naśladuje na każdym kroku, mam nadzieję , że nauczy się dużo od seniora. A za 10 dni jedziemy nad morze i będzie szał Nanka i Beza - 2017-08-17, 22:11
Beata i Lampo napisał/a:
Bluesa naśladuje na każdym kroku
skoro tak, to szybko powinien załapać utrzymywanie czystości i załatwianie co trzeba na trawce życzymy udanego urlopu nad morzem, chłopaki na pewno się wyszaleją Beata i Lampo - 2017-08-21, 19:22 Hej! Już po szczepieniu, Pan doktor kazał jeszcze trzymać go w domu do wyjazdu, ale dajemy radę. Wszystko ok , nie możemy doczekać się na urlop Angelika i Spike - 2017-08-21, 19:47 Koniecznie po urlopie wklejcie dużo dużo zdjęć!