PSY FUNDACJI WARTA - 3-letni CHOPPI w Łodzi - adopcją zajmuje się ANIA
MartaO - 2026-09-28, 20:55 Temat postu: 3-letni CHOPPI w Łodzi - adopcją zajmuje się ANIA Choppi to młody, niespełna trzyletni pies o wielkim sercu i jeszcze większej energii. Jest niezwykle przyjazny wobec ludzi, uwielbia kontakt z człowiekiem, chętnie się bawi i dobrze odnajduje się w domowym życiu. W domu potrafi spokojnie odpoczywać, zostawać sam oraz zna podstawowe komendy, takie jak „siad”, „waruj”, „zostań” czy „do mnie”. To ciekawski i towarzyski psiak, który chętnie nawiązuje relacje z innymi psami, choć brakuje mu jeszcze odpowiednich umiejętności spacerowych i pracy nad chodzeniem na smyczy.
Choppi wczoraj pojechał do Łodzi do pani Joasi.
Trzymamy kciuki za Ciebie, Choppi!
AsiaJ - Dzisiaj 20:04 Temat postu: Pierwsze kroki w nowym domu Cześć, z tej strony Aśka, DT Choppiego, z nadzieją na dom stały
Chopper, bo tak go nazywamy, radzi sobie świetnie. Pięknie przesypia całe noce, je bez problemu i aklimatyzuje się bardzo szybko. Uwielbia być blisko człowieka, więc towarzyszy nam przy pracy albo będąc w zasięgu głaskania albo śpiąc/czuwając (mam nadzieje, że to już nie długo.
Chodzenie z dorosłym idzie mu całkiem nieźle, chociaż zdarza mu się sprawdzać granice i naszą cierpliwość Z Młodą może chodzić tylko wtedy kiedy okolica nie obfituje w psy za siatkami, bo to jedyna rzecz, która wyprowadza go z równowagi. Psy spotykane na spacerach czy to na smyczy czy bez nie robią na nim wrażenia
Uwielbia kraść buty i skarpetki, ale nie ma problemu z ich oddawaniem i najczęściej zdarza mu się to jak potrzebuje wyjść na dwór.
Podróż autem minęła bez problemu, nawet zasnął w pewnym momencie, natomiast ja zamieniłam się w całkowicie blond stworzenie
Wrzucam fotki z nowego domku
MartaO - Dzisiaj 20:47
Powodzenia w nowym domu Choppi!
|
|
|