To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - TOBY ma już dom w Katowicach - 2

M!S!A - 2010-11-06, 13:26

A jak Lutka z Majką? Chyba też już trochę przywiązały się do urwisa?
bielan - 2010-11-06, 13:47

Luta jak to Luta ma swój świat, więc po niej nic nie widać, a Majka chyba jest szczęśliwa, że nikt jej po głowie nie chodzi :lol:
M!S!A - 2010-11-06, 14:00

Baby ach te baby :lol:
agnieszka_k-ce - 2010-11-07, 10:54

Witamy Wszystkich bardzo serdecznie :-)

Jesteśmy po pierwszej nocy spędzonej w poszerzonym składzie o kochanego Tobisia ;-) Droga do Katowic przebiegła bardzo spokojnie. Początkowo Tobi czuł się przestraszony, lecz szybko się to zmieniło. Już popołudniu był bardzo radosny i pewny siebie. W adaptacji w nowym domu pomaga mu starsza kumpela Roksana Goldenka. Tobi nie odstępuje jej na krok. Chodzą wszędzie razem i bardzo chętnie bawią się ze sobą. Oto kilka zdjęć z nowego domu Tobiego,a wraz z nim Roksana.

M!S!A - 2010-11-07, 11:02

Witam serdecznie :-) Cieszę się że się zalogowałaś na forum i że Toby szybko się klimatyzuje, a nawiasem mówiąc Roksanka to piękna pannica.
MarzenaTabaNugat - 2010-11-07, 11:05

agnieszka_k-ce napisał/a:
Wtamy Wszytkich bardzo serdecznie :-)

Witamy Witamy :)

Powiem szczerze, że z niecierpliwością czekaliśmy na pierwsze relację z pobytu Tobisia u Was :) więc bardzo dziękujemy :) Piszcie jak najwięcej :)

A Tobie Tobiśku super kumpela się trafiła :)

P.S. Nie było jeszcze okazji więc życzę Wam samych radosnych dni z Tobisiem :)

Warna - 2010-11-07, 12:16

Witamy Agnieszko,

korci mnie, żeby Ci zmienić nick na np. Aga RoksyToby.

Małgorzata - 2010-11-07, 13:29

Gratulujemy!! Cieszymy się że Toby ma już swój domek :-) życzymy wszystkiego dobrego :-)
bielan - 2010-11-07, 14:05

Ale uśmiech się pojawił na mojej twarzy :-)
Dzięki Aga za relację i fotki Tobiśka, piszcie od czasu do czasu co u Was słychać. Muszę przyznać, że Toby i Roksana prezentują się razem doskonale :-)

Wymiziaj go z całych sił ode mnie :-)

Aga Szanti - 2010-11-09, 23:02

Wiemy co u Tobiaszka?
Barbara - 2010-11-09, 23:42

No właśnie, napiszcie jakieś wieści, bo my tutaj tęsknimy za maluchem :-)
bielan - 2010-11-10, 00:08

basia1 napisał/a:
No właśnie, napiszcie jakieś wieści, bo my tutaj tęsknimy za maluchem :-)

A ja tęsknie najbardziej... Dostałem Sms-a od Agnieszki, że wszystko ok. Toby jest wpatrzony w Roksanę. Cały czas chętny do zabawy i cały czas głodny. Czyli nic się nie zmieniło :lol:

agnieszka_k-ce - 2010-11-11, 08:43

Witam serdecznie,

Nie pisałam żadnych nowych wieści o Tobim,bo byłam poza domem. Wczosraj przyjechałam i od razu przesyłam wszelkie informacje o maluchu. Toby ma się bardzo dobrze: apetyt bardzo duży, chętny do zabaw szczególnie jeżeli chodzi o kopanie dziur w ogórdku. Śpi w łóżku z Rodzicami :mrgreen: Bardzo lubi psocić, roznosi buty po całym domu, naszczęsci narazie są jeszcze całe. Chcę załączyć zdjęcia, lecz mam zablokowane dodawanie plików :-(

MarzenaTabaNugat - 2010-11-11, 11:04

Witam serdecznie,
Nie pisałam żadnych nowych wieści o Tobim,bo byłam poza domem. Wczosraj przyjechałam i od razu przesyłam wszelkie informacje o maluchu. Toby ma się bardzo dobrze: apetyt bardzo duży, chętny do zabaw szczególnie jeżeli chodzi o kopanie dziur w ogórdku. Śpi w łóżku z Rodzicami :mrgreen: Bardzo lubi psocić, roznosi buty po całym domu, naszczęsci narazie są jeszcze całe. Chcę załączyć zdjęcia, lecz mam zablokowane dodawanie plików :-(

Widzę, że Tobiś się powoli rozkręca :mrgreen: :mrgreen:

Agnieszko jeśli masz problem z wklejaniem zdjęć możesz je podesłać do mnie :mrgreen: Chętnie wstawię na forum :mrgreen:

agnieszka_k-ce - 2010-11-13, 17:59

Już mogę dodawać pliki, więc przesyłam aktualne zdjęcia Tobiego.
skipi29 - 2010-11-13, 18:47

Super,a z tym kapciem to tak swojsko,jak to Golden :lol:
Barbara - 2010-11-13, 19:27

A mnie się podoba to na pleckach- taki wyluzowany chłopak :mrgreen:
bielan - 2010-11-15, 00:17

Kolejne zdjęcia Tobiasza :-)

Jaki kawaler się z niego zaczyna robić :lol:

Agnieszka i Sonia - 2010-11-16, 18:18

Witam wszystkich serdecznie, cieszę się, że Tobi trafił do kochającego domu, zwłaszcza, że ma teraz wspaniałą koleżankę do zabaw i nauki. Pozdrawiam i życzę samych radosnych dni Tobiaszkowi w jego nowym domku :-)
agnieszka_k-ce - 2010-11-20, 12:57

Witam Was ;-)

U Tobiego wszytsko ok. Rośnie jak na drożdżach. Jest pełen energii. Zdrowie też mu dopisuje. Odwiedził nas ostatnio weterynarz. Stwierdził, że Toby to okaz zdrowia :lol: Jego ulubionym zajęciem jest kopanie pięknych, głębokich dziur w ogrodzie oraz podgryzanie każdego na każdym kroku. :mrgreen: przesyłam aktualne zdjęcia naszego młodego członka rodziny :-)

Aga Szanti - 2010-11-20, 13:39

Witaj Agnieszko, dzięki za nowe wieści o Tobim :-D

Czy jako 'DOM WARTY GOLDENA' chciałabyś zmianę nicka? Np. na Agnieszka i Toby?

Aga Szanti - 2010-11-20, 13:40

przesyłam aktualne zdjęcia naszego młodego członka rodziny
a zdjęć nie widzę :-(
Magda Noblowa - 2010-11-20, 16:35

Ja też nie ... :-?
Kasia, Szajba i Milka - 2010-11-20, 17:00

tez nie widze, pewnie Agnieszka od Tobisia zapomniala wyslac :-) . Agnieszko czekamy na zdjecia Tobiaszka :-)
agnieszka_k-ce - 2010-11-21, 10:12

Kilkakrotnie próbowałam załączyć pliki,ale niestety sie nie da. Wyświetla mi sie taka informacja "Błąd wysyłania załącznika (nie można skopiować do określonego katalogu: ./files/p1010141_186.jpg, skontaktuj się z administratorem forum." :-(