Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - TOBY ma już dom w Katowicach - 2
M!S!A - 2010-11-06, 13:26 A jak Lutka z Majką? Chyba też już trochę przywiązały się do urwisa?bielan - 2010-11-06, 13:47 Luta jak to Luta ma swój świat, więc po niej nic nie widać, a Majka chyba jest szczęśliwa, że nikt jej po głowie nie chodzi M!S!A - 2010-11-06, 14:00 Baby ach te baby agnieszka_k-ce - 2010-11-07, 10:54 Witamy Wszystkich bardzo serdecznie
Jesteśmy po pierwszej nocy spędzonej w poszerzonym składzie o kochanego Tobisia Droga do Katowic przebiegła bardzo spokojnie. Początkowo Tobi czuł się przestraszony, lecz szybko się to zmieniło. Już popołudniu był bardzo radosny i pewny siebie. W adaptacji w nowym domu pomaga mu starsza kumpela Roksana Goldenka. Tobi nie odstępuje jej na krok. Chodzą wszędzie razem i bardzo chętnie bawią się ze sobą. Oto kilka zdjęć z nowego domu Tobiego,a wraz z nim Roksana.
M!S!A - 2010-11-07, 11:02 Witam serdecznie Cieszę się że się zalogowałaś na forum i że Toby szybko się klimatyzuje, a nawiasem mówiąc Roksanka to piękna pannica.MarzenaTabaNugat - 2010-11-07, 11:05
agnieszka_k-ce napisał/a:
Wtamy Wszytkich bardzo serdecznie
Witamy Witamy
Powiem szczerze, że z niecierpliwością czekaliśmy na pierwsze relację z pobytu Tobisia u Was więc bardzo dziękujemy Piszcie jak najwięcej
A Tobie Tobiśku super kumpela się trafiła
P.S. Nie było jeszcze okazji więc życzę Wam samych radosnych dni z Tobisiem Warna - 2010-11-07, 12:16 Witamy Agnieszko,
korci mnie, żeby Ci zmienić nick na np. Aga RoksyToby.Małgorzata - 2010-11-07, 13:29 Gratulujemy!! Cieszymy się że Toby ma już swój domek życzymy wszystkiego dobrego bielan - 2010-11-07, 14:05 Ale uśmiech się pojawił na mojej twarzy
Dzięki Aga za relację i fotki Tobiśka, piszcie od czasu do czasu co u Was słychać. Muszę przyznać, że Toby i Roksana prezentują się razem doskonale
Wymiziaj go z całych sił ode mnie Aga Szanti - 2010-11-09, 23:02 Wiemy co u Tobiaszka?Barbara - 2010-11-09, 23:42 No właśnie, napiszcie jakieś wieści, bo my tutaj tęsknimy za maluchem bielan - 2010-11-10, 00:08
basia1 napisał/a:
No właśnie, napiszcie jakieś wieści, bo my tutaj tęsknimy za maluchem
A ja tęsknie najbardziej... Dostałem Sms-a od Agnieszki, że wszystko ok. Toby jest wpatrzony w Roksanę. Cały czas chętny do zabawy i cały czas głodny. Czyli nic się nie zmieniło agnieszka_k-ce - 2010-11-11, 08:43 Witam serdecznie,
Nie pisałam żadnych nowych wieści o Tobim,bo byłam poza domem. Wczosraj przyjechałam i od razu przesyłam wszelkie informacje o maluchu. Toby ma się bardzo dobrze: apetyt bardzo duży, chętny do zabaw szczególnie jeżeli chodzi o kopanie dziur w ogórdku. Śpi w łóżku z Rodzicami Bardzo lubi psocić, roznosi buty po całym domu, naszczęsci narazie są jeszcze całe. Chcę załączyć zdjęcia, lecz mam zablokowane dodawanie plików MarzenaTabaNugat - 2010-11-11, 11:04
Witam serdecznie,
Nie pisałam żadnych nowych wieści o Tobim,bo byłam poza domem. Wczosraj przyjechałam i od razu przesyłam wszelkie informacje o maluchu. Toby ma się bardzo dobrze: apetyt bardzo duży, chętny do zabaw szczególnie jeżeli chodzi o kopanie dziur w ogórdku. Śpi w łóżku z Rodzicami Bardzo lubi psocić, roznosi buty po całym domu, naszczęsci narazie są jeszcze całe. Chcę załączyć zdjęcia, lecz mam zablokowane dodawanie plików
Widzę, że Tobiś się powoli rozkręca
Agnieszko jeśli masz problem z wklejaniem zdjęć możesz je podesłać do mnie Chętnie wstawię na forum agnieszka_k-ce - 2010-11-13, 17:59 Już mogę dodawać pliki, więc przesyłam aktualne zdjęcia Tobiego.skipi29 - 2010-11-13, 18:47 Super,a z tym kapciem to tak swojsko,jak to Golden Barbara - 2010-11-13, 19:27 A mnie się podoba to na pleckach- taki wyluzowany chłopak bielan - 2010-11-15, 00:17 Kolejne zdjęcia Tobiasza
Jaki kawaler się z niego zaczyna robić Agnieszka i Sonia - 2010-11-16, 18:18 Witam wszystkich serdecznie, cieszę się, że Tobi trafił do kochającego domu, zwłaszcza, że ma teraz wspaniałą koleżankę do zabaw i nauki. Pozdrawiam i życzę samych radosnych dni Tobiaszkowi w jego nowym domku agnieszka_k-ce - 2010-11-20, 12:57 Witam Was
U Tobiego wszytsko ok. Rośnie jak na drożdżach. Jest pełen energii. Zdrowie też mu dopisuje. Odwiedził nas ostatnio weterynarz. Stwierdził, że Toby to okaz zdrowia Jego ulubionym zajęciem jest kopanie pięknych, głębokich dziur w ogrodzie oraz podgryzanie każdego na każdym kroku. przesyłam aktualne zdjęcia naszego młodego członka rodziny Aga Szanti - 2010-11-20, 13:39 Witaj Agnieszko, dzięki za nowe wieści o Tobim
Czy jako 'DOM WARTY GOLDENA' chciałabyś zmianę nicka? Np. na Agnieszka i Toby?Aga Szanti - 2010-11-20, 13:40
przesyłam aktualne zdjęcia naszego młodego członka rodziny
a zdjęć nie widzę Magda Noblowa - 2010-11-20, 16:35 Ja też nie ... Kasia, Szajba i Milka - 2010-11-20, 17:00 tez nie widze, pewnie Agnieszka od Tobisia zapomniala wyslac . Agnieszko czekamy na zdjecia Tobiaszka agnieszka_k-ce - 2010-11-21, 10:12 Kilkakrotnie próbowałam załączyć pliki,ale niestety sie nie da. Wyświetla mi sie taka informacja "Błąd wysyłania załącznika (nie można skopiować do określonego katalogu: ./files/p1010141_186.jpg, skontaktuj się z administratorem forum."