To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - ARON - 58

Arony - 2011-08-12, 18:21

Arony - 2011-08-12, 18:22

to już 4,9 kg:-)
M!S!A - 2011-08-12, 18:29

A jak Wam się wspólnie żyje? Napisz nam troszkę :)
Arony - 2011-08-12, 18:33

ostatie dni urlopu moich opiekunów więc i ja troszkę poleżę na słonku:-)

Arony - 2011-08-12, 18:45

jest baaaaaardzo miło:-) Aron jest bosko zdyscypilinowany, w sensie sikania i robienia qpy:-) jest w stanie o 5.30 szarpać mnie za ucho na sikanie. Potem śpi do 8 (to nasz komfort na urlopie) i zaczyna budowanie (czyt. niszczenie) Polski Ludowej. Jest baaaaaaaaaaaardzo inteligentnym psiakiem i widać to nie tylko na zdjęciach:-)
Jest caaaaaaaaaaały czas głody, tzn. karmę pochłania nawet jej nie gryząc co troszkę mnie martwi ale mam nadzieję, że to kwestia czasu i zacznie to normalnie spożywać.
Wczoraj podlewałem trawnik i roślinki w ogrodzie i widać, że woda jest jego żywiołem:-)

Warna - 2011-08-12, 18:50

To ja proponuję zmianę nicka, bo zawsze po adopcji zmieniamy na taki, żeby było wiadomo, kto ma jakiego psa. Można zostać Jachubem i Aronem, albo Aronowym Jachubem, albo tak, jak wymyślisz sam. :-D
Arony - 2011-08-12, 18:51

to może Arony:-))))))))))
Arony - 2011-08-12, 19:01

kurcze ale nie wiem jak to zrobić? Edytowałem profil ale tam nie widzę opcji zmiany nick-u?
Arony - 2011-08-12, 19:04

w domku sobie radzę..........

goldenek2 - 2011-08-12, 19:09

Warna jako administrator sama Ci zmieni nick zgodnie z Twoją sugestią:)
Warna - 2011-08-12, 19:10

Arony napisał/a:

Mówisz - masz!

Basker - 2011-08-12, 21:07

Arony napisał/a:

Świetny nick, Iwonce na pewno się spodoba :okok:

Pozdrawiam :-D

Arony - 2011-08-13, 04:51

kolejny dzień z rzędu Aron budzi mnie pomrukami i szczekaniami (są poranne w związku z tym bardzo subtelne:-)))) wychodzi zrobić swoje i mam nadzieję, że teraz jeszcze na chwilę położymy się spać.......
Z drugiej strony- wakacje, urlop, wypoczynek......................................................................................................................................................................................................................................................... po co nam sen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS
Właśnie zginął mi kabel do połączenia komp-tel więc ze zdjęć lipa. Dodatkowo mobilizuje mnie świaomość linczu z Waszej strony więc mimo wczesnej pory ruszam na poszukiwania :> 8-) :> :> :> :> :> :> :>

Arony - 2011-08-13, 05:15

minka typu kot z filmu Shrek (kto oglądał ten wie o co chodzi) jest opanowana do perfekcji zwłaszcza jak ktoś z nas jest w kuchni (dajcie mi jeeeeeeeeśśśśśććććććć) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Arony - 2011-08-13, 05:18

komunikacja z dziećmi na najwyższym poziomie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Iwona Kalinowsk - 2011-08-13, 13:19

Basker napisał/a:
Arony napisał/a:

Świetny nick, Iwonce na pewno się spodoba :okok:

Fakt masz racje, nick jest śliczny :)

Iwona Kalinowsk - 2011-08-13, 13:23

Arony napisał/a:
Dodatkowo mobilizuje mnie świaomość linczu z Waszej strony więc mimo wczesnej pory ruszam na poszukiwania :> 8-) :> :> :> :> :> :> :>

Aronki nasze milusińskie, żadnego linczu nie będzie, my nie jesteśmy tacy straszni - po prostu zżera nas ciekawość, co się dzieje z maleństwem, jakie robi postępy i jaki jest śliczniutki :> Powodzenia :) i :pies: dla Aronka.

Arony - 2011-08-15, 11:00

ostatnie dni urlopu więc troszkę odpocznę :-) )))))))))

Arony - 2011-08-15, 11:02

.........albo nie, wstanę to może dadzą mi coś do jedzenia bo ważę dopiero 5,1 kg:-))))

Warna - 2011-08-15, 11:13

Cudownie rosnę. Czy byliście z Aronkiem u weterynarza? Kiedy szczepienia?
Iwona Kalinowsk - 2011-08-15, 14:12

Warna napisał/a:
Cudownie rosnę. Czy byliście z Aronkiem u weterynarza? Kiedy szczepienia?

"no i po strachu. Pierwsze szczepienie za nami. Aron był bardzo dzielny i spokojny:-) W nagrodę dostał witaminki, weterynarz zalecił również podawanie wit. D. aby wzmocnić kościec."

Warnuś Aronki już były na szczepieniu u weta (napisane w poście 08.08.11r.) :>

Iwona Kalinowsk - 2011-08-15, 14:16

Faktycznie Aronek rośnie jak na przysłowiowych drożdżach :> i pewnie jeszcze więcej rozrabia :rotfl: lecz okres szczenięcy tak szybciutko mija, że ani się człowiek nie zdąży obejrzeć, a wyrasta nam superrr facio :>
Asia i Mimi - 2011-08-15, 15:20

Gratulujemy i życzymy dużo mile spędzonych chwil, rodzinka z Torunia :)
MIMI, DRAGO, KIARA, MIAŁEK, BARTEK, ASIA.

Arony - 2011-08-16, 20:52

Witajcie!
Aron właśnie był ważony. To już 5,8kg.
Ma aptetyt na wszystko. Na jedzonko, na zabawy na trawie i na buty:)
Uwielbia przytulanie, głaskanie i zawsze chce być jak najbliżej nas.
Super radzi sobie z toaletą. Głośnym szczekaniem domaga się wyjścia na dwór.
Ma swoje ulubione zabawki i jak na razie nie są to "moje" firanki.
Kolejna wizyta szczepienna za 3 tygodnie. Myslimy jednak z mężem wybrać się jeszcze do innego weterynarza w celu potwierdzenia, że Aron jest zdrowy i dobrze się rozwija. Planujemy zrobić to w wekend.
Jutro Aron zostaje w domu z dziećmi i Babcią, czyli moją mamą. My już musimy wracać do pracy. Babcia już się w nim zakochała i na pewno dadzą sobie radę.

Iwona Kalinowsk - 2011-08-16, 21:46

Dobre wiadomości zawsze cieszą moje serducho :> u mnie też lubił bardzo - niestety moje firanki :> Co do wagi, to czy nie za szybko przybiera na wadze? Może zapytajcie u weta? Jeśli chodzi o Babcię, to trzmam kciuki :) , wierzę, że Babcia sobie poradzi :> ojjj plecki będą bolały i kark również :> Ja mając Aronka dostałam taką olbrzymią porcję gimnastyki, że przez cały tydzień miałam zakwasy, ale nie żałuję, bo Aronek jest bardzo słodziutki i wart był tego :rotfl: Uściskajcie od nas Waszą przylepkę :pies: