Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - NAJA - 69
goldenek2 - 2011-10-13, 22:12 Wzruszające Jerzy Kora - 2011-10-13, 22:16
goldenek2 napisał/a:
Wzruszające
Że też nie ma tu facebookowego "lubię to" Kasia Nicola i Naja - 2011-10-18, 12:41 Dziś mija miesiąc odkąd Najunia jest z nami
tyle radości wniosła do naszego domu. jest to pies po prostu IDEALNY
Najuniu niech Ci uśmiech z tego pięknego pyszczka nigdy nie schodzi
Wiki Megulowa - 2011-10-18, 12:50 Piękne psinka! Uśmieszek jej nigdy z pysia ni zejdzie, jestem pewna na 100 %goldenek2 - 2011-10-18, 13:11 Życzę wielu, wielu wspólnych szczęśliwych miesięcy, a potem .... wielu wspólnych lat Jerzy Kora - 2011-10-18, 22:34 Faktycznie to już miesiąc. Ale szybko przeleciało. Najusiu, Wielu takich miesięcy z Kasią i Nicolą . Ucałujcie Najunie w nosek od wujka Jurka.Ireq_No - 2011-10-19, 19:15
serducho nam bije mocno jak widzimy,
takie zdjęcia i szczęśliwą mordkę Najusi.
Całujemy w tą mordkę i przyłączamy się do życzeń Jurka.
Iwona Kalinowsk - 2011-10-24, 19:12 I my Wam również serdecznie gratulujemy, jakoś mi umknęło, do kogo Najusia trafiła, ale bardzo się cieszę, bądź szczęśliwa Najeczko Jesteś prześliczna - cudna blondyna Hania Toffi i Maja - 2011-10-24, 20:16 Ja także przyłączam się do życzeń!!!Gratulacje i sto lat razem! Kasia Nicola i Naja - 2011-11-04, 20:36 Dawno nie pisałam jak tam nasza Naja wstawiam zdjęcia więc sami możecie zobaczyć ten sliczny uśmiechnięty pyszczek
Naja to naprawdę prze kochana sunia, na spacerach nie ucieka, trzyma się blisko, za piłką tak szaleje, że ostatnio złamała paznokcia. Jej ulubionym miejscem jest samochód, tylko czeka na okazje żeby wskoczyć, choćby tylko na chwilkę żeby posiedzieć no i wreszcie zdecydowałam się spać z nami w sypialni. Do tej pory nie chciała, zawsze przed spaniem przychodziła na przytulani i odchodziła do kuchni a tu w zeszłym tygodniu, została z własnej woli, położyła się na podłodze i przespała cala noc tak wiec łóżko powędrowało do sypialni, choć i tak chyba podłoga jej bardziej pasuje.
Z takich mniej przyjemnych rzeczy to w zeszłym tygodniu Naja złapała zapalenie ucha - pomimo że naprawdę jej uszka czyścimy- no ale byliśmy u weterynarza, zakrapialiśmy cały tydzień, wczoraj byliśmy u kontroli i już sa wyleczone, mamy jednak jeszcze zakraplać do niedzieli a i Naja zaczęła tez brać tabletki na stawy ArthroFos
po kąpieli
nigdzie nie chodz, potrzebuje wiecej glaskania
Iwona Kalinowsk - 2011-11-04, 20:41 Super foteczki, pozazdrościć trzymaj się zdrowo Najunia Barbara - 2011-11-04, 21:00 Ależ szczęśliwa ta Naja Pozdrawiamy!Wiki Megulowa - 2011-11-05, 08:29 Boska ta fotka z ,,zapora" przezz łapeczki Naji... widać, z świetnie sie u Was czuje Ireq_No - 2011-11-10, 21:15 Witajcie,
Bardzo piękna uśmiechnięta buźka Najusi, a co za tym idzie my się cieszymy Kamila i Oskar - 2011-12-04, 19:02 a co tam u Najusi słychać?Kasia Nicola i Naja - 2011-12-05, 15:20 Najunia to najlepsza psiunia
Żyje sie nam z nią cudownie Ostatnio bardzo polubilła tarzanie sie w tym co smierdzace w zeszlym tyg gdy bylam z nia na spacerze wytarzała nad Wisła w jakichś rybich ościach...uff co to był za zapach...a w ta sobote nicola zabral ja do parku, puscil wolno to pannica wytarzała sie w kupie poniewaz ja bylam na uczelni nicola musial sobie sam radzic, po raz pierwszym mu Naja taki numer wywyneła poza tym strasznie jest do niego przywiązaną, pomimo, że to ze mna spedza całe dnie i nie wiem co to bedzię za 2 tyg gdyz nicola leci na tydzien do rodziny na święta
co więcej pannica wykazała wyraźna zainteresowanie kotami ostatnio na ogrodzie osiedlowym chodził nam jakiś kot, jak Naja go uwidziała to pędem ruszyła, biedny kot schował sie pod zaparkowany samochód, ale i tak Naja głowę po auto wsadziła by kota obejrzeć
Jurku jak u was na kota reagowała ? bo wydaje mi sie, że macia
zabawy z innymi psami nadal ja nie interesują, dumnie unosi głowę jak ją zaczepiają i odchodzi.
obiecuje, żę wkleję potem zdjęcia, Naji pięknie odrosła sierść, szczególnie od dołu, przepiękna jest Jerzy Kora - 2011-12-05, 22:49 Kot domowy to nie to samo co podwórkowy. Milka w pierwszym odruchu zaczęła gonić koty. Pati za to zero reakcji. Mamy też nowego kota. Zanim Bambi nie stała sie domowym kotem i swoim, była goniona. Nawet Kora próbowałą.
Super że Najunia ma teraz fajną szatę. Przynajmniej nie będzie jej zimno. Kasia Nicola i Naja - 2011-12-16, 15:20 wstawiam, zdjęcie, na razie jedno ale za to jakie dostojne
Iwona Kalinowsk - 2011-12-16, 15:24 faktycznie "dostojne" Wiki Megulowa - 2011-12-16, 15:25 Śliczna fota Rufiakowa Amcia - 2011-12-16, 16:10 hahaha, małpiszon w pysiaczu i błysk w oku- bezcenne No i oczywiście, nie przepuszczę bez miziania Kasia Nicola i Naja - 2012-01-02, 22:21 Nasza KOCHANA NAJA OBCHODZIŁA WCZORAJ 10 URODZINY !!!
a tutaj radość z powrotu Nicoli, po prawie 2 tyg nieobecność
ale ze mnie dama
ahhh i Naja nas zaskoczyła w Sylwestra tym, że nie bała się fajerwerków, pomimo że ludzie puszczali na ulic przed naszymi oknami:) zuch dziewczyna M!S!A - 2012-01-02, 22:34 Najutku, Wszystkiego Najlepszego Widzę że miałaś wspaniałą imprezkę urodzinową, ależ Ci dobrze goldenek2 - 2012-01-03, 00:08 Superowa sunieczka. Jeszcze długich lat w zdrowiu Ireq_No - 2012-01-15, 20:32 Te zdjęcia rozłożyły nas kompletnie na łopatki. Jesteście wspaniali, a Najusia u Was po prostu kwitnie. Widać, że nieprawdopodobnie do siebie pasujecie. Taplanie się w smrodku to rzecz naturalna, Najusia nabrała prawidłowych psich zachowan. Pozdrawiamy gorąco z Pruszkowa.