To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - RUDA (Sari) - 107, 237

AniaMilo - 2012-05-03, 12:03

no to Sari coraz bardziej sie rozkreca :lol:
Mila i Sari - 2012-05-04, 10:22

Nie jest tak delikatna, jak myślałam na początku - to wesoły, pewny siebie psiak, jednak nienachalny i bezproblemowy. Trzeba mu tylko pokazać, co wolno,a czego nie i łapie natychmiast.:)
Ewa i Cindy - 2012-05-04, 23:17

oj Martyna.. zdziwisz się jeszcze przez co ten psiak może wytrzymać..
ja się tak samo o moją Cindkę bałam.. trochę za bardzo na nią chuchałam.. a tu przyszedł Marley i nie ma że boli.. ona jakoś zawsze bidna dostanie rykoszetem albo zawsze jest w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie.. zawsze położy się na linii biegania Marleya.. ja na początku oczy zamykałam.. ale ona wstaje z merdającym ogonem i dołącza się do zabawy! nie raz została przeturlana przez połączenie 2 starzał (Marley i Biszkopt)... :) żyje.. żyje.. i to jak zadowolona :)

Mila i Sari - 2012-05-06, 19:19

No to po weekendzie. :) Chociaż dla mnie się skończył skręceniem kostki, to chociaż jedno zdjęcie, może nie to najładniejsze, ale....

tak wygląda pies, który bardzo bał się wsiąść do auta i bardzo nie lubił nim gdziekolwiek jeździć. :)

Kamila i Oskar - 2012-05-07, 07:34

świetne zdjęcie na zakończenie długiego weekendu :)
Barbara - 2012-05-07, 09:24

Alez cudowna szczesliwa mordeczka!
Rufiakowa Amcia - 2012-05-07, 12:39

Ja kiedyś przez te psie paszcze czkawki ze śmiechu dostanę! Rozanielona, szczęśliwa Sarinka :D
Roberto - 2012-05-10, 13:56

cudooooowna jest ;-)
Ewa i Cindy - 2012-05-12, 22:16

Mam ogromną przyjemność ogłosić że Sari nie szuka juz domku i zostaje u Martyny.. oj ta miłość... nie pozwoliła na inne rozwiązanie :)
Martyna.. bardzo ale to bardzo dziękuję za opiekę nad Sari, gratuluję Hubertowi dokonania jedynej słusznej decyzji oraz wielkie.. wielkie mizki dla Sarinki... :) niech wam się wesoło hasa po łąkach :)

Mila i Sari - 2012-05-13, 08:14

dzięęękujęęę Ewie i wszystkim osobom, dzięki którym w ogóle Sarcia mogła się u mnie znaleźć. :) Resztę zrobił ten kudłaty rudzielec ukochany. :)

Proszę o zmianę nicku na Mila i Sari, ehhh te Goldasy przesłodkie, dobrze, że jesteś Warto Goldena. :)

goldenek2 - 2012-05-13, 10:59

Gratuluję Martyno :-D . Niech Wam się dobrze wiedzie.
Mila i Sari - 2012-05-13, 11:00

Dziękuję bardzo :mrgreen:
Ewa i Cindy - 2012-05-13, 19:13

no i jak tam.. czy Saruni po pierwszy dniu jako Twoja i tylko Twoja coś się zmieniła? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Martynko.. coś ja tu mało fotek widzę.. dziel się cudeńkiem z nami!! nie myśl sobie że ja Ci teraz spokój dam jak już jest pozamiatane:)

Mila i Sari - 2012-05-13, 19:31

Sari jest nadal taka jak była, ale w głowie już nie muszę się bronić przed tym jak ją uwielbiam. :mrgreen:

Żeby było weselej skręciłam wczoraj drugą nogę, na spacerach wyglądam jak paralita, ale jakoś daję radę. ;)

A tutaj kilka zdjęć - jeszcze z majowego weekendu. :)

Proszę bardzo. :)

Ewa i Cindy - 2012-05-13, 19:52

bardzo Ci Martynko dziękuje.. za jakiś czas obiecuję kolejny atak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a co do tej twojej kochanej mordki.. jak ona się już pięknie uśmiecha :) ale widzę że z niej wodołaz jak każdy poczciwy golden:)
a co do Ciebie..... hmm.. też sie aktywujesz przy młodej :) tylko prosze Cię.. z rękami sobie nic nie rób bo jak będziesz Sari myziać? :) zdrowiej szybciutko :)

Mila i Sari - 2012-05-13, 20:09

Dodam jeszcze, że wszyscy sąsiedzi i wszyscy moi znajomi z okolicznymi psiakami pytali mnie czy ona zostaje. :) Wzbudza sympatię ogromną, słyszę okrzyki: o jeny, jaka mordeczka! :)

Jeszcze nie opanowałam zdolności robienia zdjęć biegającej Sarci, ale niech tylko się wykuruję, to pokażę jak biega bez smyczy. :)

Na koniec jeszcze minka, kiedy Sari sprawdza, czy u mnie wszystko ok, czyli: jak się czujesz pańcia?

Ewa i Cindy - 2012-05-13, 20:21

cukiereczek jeden :)
co do zdjęć.. jeśli możesz przełącz na tryb sportowy lub jak masz funkcję robienia serii.. cyka kilka zdjęć pod rząd..
ja swoim siurkom tylko tak mogę zdjęcia cykać... :)

Rufiakowa Amcia - 2012-05-15, 19:54

Proszę proszę, na parę dni zniknęłam, a tu taka niespodzianka :D Przyczyniam się do próśb o regularne fotki Sarinki, bo ta paszcza mnie rozwala po prostu :D
Pozdrawiamy, Amka z Rufkiem :)

Mila i Sari - 2012-05-15, 20:01

Moja ukochana paszcza, naprawdę jest wyjątkowa, cudowna. Czułam to trochę w kościach, musiałam tylko przekonać małża i to rudzielec go przekonał. :mrgreen:

Sari ma niesamowitą paszczę, już pół psiego osiedla ją uwielbia. :-D

Moja wymarzona. :)

Zdjęcia postaram się dostarczać regularnie! :)

libra - 2012-05-16, 21:08

gratuluję nowego członka rodziny :)
bardzo się cieszę, że maleńka z Wami została !!
choć ja to myślę sobie, że to była miłość od pierwszego wejrzenia :D
i to obustronna :)
najlepszego!

Mila i Sari - 2012-05-16, 21:24

Eh była była i ty byłaś przy niej na początku, także dziękuuuuję. Też za to, że pomogłaś mi ją wtedy usadowić w aucie. :)

Tak to jest z tymi złociakami.

Uściski dla Twoich przeeepięknych, dostojnych psiaków. :)

Jerzy Kora - 2012-05-19, 23:06

libra napisał/a:
gratuluję nowego członka rodziny :)
bardzo się cieszę, że maleńka z Wami została !!
choć ja to myślę sobie, że to była miłość od pierwszego wejrzenia :D
i to obustronna :)
najlepszego!

Życzenia od "matki chrzestnej" ? :mrgreen:

Ja też gratuluję. Rośnie nam rodzinka. :)

Mila i Sari - 2012-05-20, 08:09

O tak, kilka mamuś chrzestnych Sarunia ma. :)

Właśnie wróciłyśmy znad rzeki, bo Sarucha codziennie się kąpie kilka razy. Może kąpie to za dużo powiedziane, podchodzi do wody z rezerwą od kiedy zanurkowała z pomostu nad jeziorem. ;)

Mila i Sari - 2012-05-23, 17:06

Aktualizuję dane. :)

W takie upały cudownie mieć za rogiem tyle wody, w której w 5 sekund może zanurzyć się sierściuch. :)

Pozdrowienia!

Monia i Larsik - 2012-05-23, 17:19

Sarulka po prostu dba o wystrój :mrgreen: widocznie znudził jej się kolor ecru i trzeba było przybrudzić go lekko na szary :mrgreen: nasz zielony dywan jest całkiem biszkoptowy, Laluch wykończył już odkurzacz i 2 turboszczotki :rotfl: