Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - CHARLIE - 160
Warna - 2013-03-02, 12:45 To bardzo się cieszymy, że wszystko jest w miarę w porządku. Aneta i Nico - 2013-03-02, 20:38 Na życzenie przesyłam najnowsze zdjęcia Charliego, niestety bez kolegi kołnierza
Warna - 2013-03-02, 20:49 Cudne! On jest prześliczny!Aga, Tami i Lenka - 2013-03-02, 21:20 fotki - rewelacja super, że wszystko w tej chwili jest ok oby tak dalej Ewa i Cindy - 2013-03-02, 21:30 yo yo yo ... LA fan!!
piękne te fotki Ci wyszły ale przy takim modelu to chyba nie mogło być inaczej Aneta i Nico - 2013-03-04, 18:29 Dzisiaj zrobiliśmy sobie z Charliem dzień sportu, najpierw troszkę pobiegaliśmy, a potem poszliśmy na Arenę i tam bawiliśmy się piłeczką. Mimo pewnych obaw spuściłam Charliego ze smyczy żeby swobodnie mógł biegać za piłką i na całe szczęście nawet na chwilę nie odszedł ode mnie, z wyjątkiem biegania po piłeczkę oczywiście Inne psy też go nie interesowały, także wiemy już, że jak Charlie ma jakiś obiekt zainteresowania (czyt. piłeczkę, bądź inną zabawkę), to nie powinien uciekać
Aga, Tami i Lenka - 2013-03-06, 22:10 co tam słychać u Charliego? Aneta i Nico - 2013-03-07, 21:45 U Charliego to, co zwykle, czyli super Dzisiaj byliśmy na kontroli u weterynarza, nadal ma spory obrzęk i zwg. na problem z dużym krwawieniem podczas zabiegu teraz został mu krwiak, ale będziemy go smarować żelem i miejmy nadzieję, że już niedługo nie będzie śladu po jajeczkach Na całe szczęście Charliego nie interesują pozostałości po kastracji i nie musi się już męczyć w kołnierzu. No a poza tym to chyba wie, że niedługo pójdzie do nowego domku i łapie lekkie depresje, ale próbuję jakoś mu tłumaczyć co i jak Emilka - 2013-03-20, 10:39 Witam jestem z Wami na tej stronie od niedawna Złożyłam wniosek adopcyjny , żeby mieć też swojego złociaka Chciała bym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z Charliem ,czy przebywa w domu tymczasowym ,czy już może ma nowego właściciela ?Ewa i Cindy - 2013-03-20, 22:33 A no właśnie, Emilka już odpowiadam Twojego maila dostałam, dzięki
Kochani.. mam serdeczną przyjemność ogłosić że Charlie już niebawem będzie w nowym domku Zamieszka z Renatą w Złotowie.. jak dla mnie to piękne miejsce dla złociaka
Renatko, Charlie.. serdecznie Wam gratuluje!
Anetko.. wielkie dzięki za całą Twoją pomoc i tak superowe zajęcie się psiakiem.. mam nadzieję że będziemy jeszcze w przyszłości mogły współpracować Barbara - 2013-03-20, 22:36 Wielkie podziękowania dla Anetki No i gratulacje dla nowego Domku Rufiakowa Amcia - 2013-03-20, 22:41 Gratuluję Warna - 2013-03-20, 22:43 Wielkie gratulacje. Charlie to wspaniały pies. Kama, Mela, Ruda - 2013-03-20, 23:15 super wieści. Gratulacje serdeczne Emilka - 2013-03-21, 09:51 No to niech chłopak się tam dobrze chowa na pewno będzie mu tam dobrze a nasze serca są nadal otwarte i będziemy czekać na innego" kandydata " Rufiakowa Amcia - 2013-03-21, 13:34 To super Emilko, bo jak serca otwarte, to dobro do nich wpada Na pewno znajdziecie tu psią miłość swego życia Powodzenia!
A Charlie- nie dziwię się, że ustawiła się do niego kolejka- ma aurę, która przyciąga i leczy wszelkie smutki Wystarczy spojrzeć na ten uśmiech! Życzę jemu i Pani Renacie wielu wspaniałych wspólnych chwil Ola i Habs - 2013-03-21, 18:28 Sama starałam się o adopcję Charliego, ale usłyszałam, że ma już dom. Nie zmienia to faktu, że cieszę się, iż będzie miał swoją kochającą rodzinkę Gratuluję.Emilka - 2013-03-22, 11:33 Ten psiak naprawdę ma coś w sobie Na pewno będą go kochać
Chciała bym poszerzyć swoją wiedzę fryzjerską o fryzjerstwo psiaków Więc będę służyć pomocą w dbaniu o nasze futerka i pazurki Aneta i Nico - 2013-03-23, 16:11 Charlie już w drodze do nowego domku. Wszyscy, którzy oddawali swoje tymczasy wiedzą jak ciężkie jest pożegnanie, no ale cóż taka kolej rzeczy. Po powrocie do domu przeraziła mnie cisza i to, że nikt nie przywitał mnie w drzwiach. Współlokatorzy robiąc obiad wołali Charliego żeby rzucić mu mięsko, ale już nikt nie przybiegł, pewnie trochę nam zajmie zanim przyzwyczaimy się do obecności tylko jednego psa w domu Charlie od razu złapał kontakt z nowymi właścicielami i myślę, że będzie miał tam bardzo dobrze. W każdym razie przygoda z pierwszym goldenem zakończona. Dziękuję Wam wszystkim za wszelką pomoc, szczególnie dziękuję Ewie, która opiekowała się nami od samego początku no i czekam na kolejnego psiaka Warna - 2013-03-23, 16:16 To my dziękujemy Ci z całego serca za pomoc Charliemu. goldenek2 - 2013-03-23, 18:36
Anusiak21 napisał/a:
no i czekam na kolejnego psiaka
No jestem mazgaj, gdy czytam słowa płynące prosto z serca.... Ale to ostatnie zdanie jednak powala
Oby więcej takich ludzi.Ewa i Cindy - 2013-03-24, 01:33 Anetko.. będzie dobrze i też mam nadzieję na dalsza współpracę
pomimo że mam 2 swoje futra to jak oddaje tymczasa to tez mi jakoś dziwnie..
Renatko.. czekam na wieści, jak wam minął dzionek, mam nadzieję że w niedziele będzie ładna pogoda i popstrykasz parę zdjęć Barbara - 2013-03-24, 13:10 Czekamy na fotki
Anetko na pewno niedługo kolejny tymczasik zapełni Twój dom Aga, Tami i Lenka - 2013-03-26, 22:05 wspaniała wiadomość gratulacje dla Renaty Anetka wielkie dzieki i ukłony dopóki nie bedziesz miała klejnego goldaska to zapraszam do siebie, Lenka bardzo się ucieszy na klejne ręce, które będą ja miziać Aneta i Nico - 2013-03-29, 23:02 Renatko co u Charliego? Czekamy na nowe wieści i jakieś zdjęcia