Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - MAX - 251
Kamila i Oskar - 2013-07-26, 13:38 tak spokojnie sobie leżałem i rozmyślałem nad sensem gryzienia patyka
a tak mi go bezczelnie zabrał Rufiakowa Amcia - 2013-07-26, 20:05 Maxiu, widzę, że nawet nie drgnęła ci powieka Następnym razem skubnij Wsiołka po kostkach, niech se nie myśli Martyna i Boski - 2013-07-26, 20:31 Stary! Wspieram Cię! Ja mam to samo nawet się nie oglądnę jak Młody zabiera mi patyk, nie mówiąc o przekąskach. Ale zawsze wychodzę z założenia, że jestem starszy - mądrzejszy i już tyle się smaczków i patyków najadłem, że mały niech się cieszy . A tak swoją drogą to dobrze sobie wyglądasz, chyba Cię ta ciotka nieźle rozpieszcza.
Pozdro
/ BoskiKamila i Oskar - 2013-08-01, 20:41 Dziś trenowałem do tych "latających psów"
z ciotką chcemy wystartować w klasie senior open, tylko musimy dopracować jeszcze wyskok za frisbee po jej plecach
M!S!A - 2013-08-01, 20:49 hahaha Maxiu wymiatasz chłopie. Pierwsze miejsce masz gwarantowane. ps. Mojemu Mailowi jak rzuciłam kiedyś frisbee to uznał to za dobry materiał do obgryzania- nie załapał idei.Martyna i Boski - 2013-08-02, 10:07 Max, ale ty spryciarz jesteś! Nie wpadłem na to, że to się tak łapie i ucieka do tej pory zawsze jak ta blondyna mi rzucała, to leciałem, czasem w ogóle nie wiem gdzie to spadło, a jak już znalazłem to kładłem się obok i obgryzałem trawkę. Ale jak widać to nie o to chodzi...
Stary, ale ty mnie zaskakujesz! Jesteś taki mądry i zwinny, że aż się dziwię, że człowieki się Tobą tak mało interesują. Są beznadziejni, nie wiedzą co tracą. Trzymam za Ciebie kciuki!
Pozdrawiam serdecznie i czochram za uszkiem
/BoskiAgunia222s - 2013-08-02, 15:06 Boski masz rację! Maks jest fenomenalny i przystojny kawaler!
Nie wykorzystałam okazji do wymiziania go (Hmm zachipnotyzowala mnie ta oaza spokoju q jego oczach chyba) ale rozkochał kilka serc
(Weronika pyta jak ci się Maksiu jeździ w bagażniku)Ola i Habs - 2013-08-03, 21:13 Ale z niego przystojniacha Martyna i Boski - 2013-08-06, 13:47 Maks co u Ciebie? Jak tam przyszli właściciele? Mam nadzieję, że jest już kolejka do Ciebie, bo stary! To jest szok, że taka przyjazna mordką jak twoja nie ma jeszcze stałego domu, ja nie wiem gdzie te ludzie oczy mają.
Ja się dzisiaj pięknie wkurzyłem, po dwugodzinnym spacerze ucieszony zjadłem jedzonko i chciałem odpocząć. Ejjj!! a młody tzn. Fafik tak jakby nie był na żadnym spacerze, ejjj i tarmosi mnie, to za ucho, to pod pyskiem, aż w końcu dorwał moją cudną, czerwoną chustę i zwiał!! No załamka no... nawet głowy nie podniosłem za nim. Mam nadzieję, że Oskar się tak nie zabawia twoim kosztem.
Pozdrawiam, i trzymam kciuki za Ciebie!!
/BoskiKamila i Oskar - 2013-08-09, 08:03 Boszczaku ja mam tez ciężko - wyczerpujące spacery i nie zniszczalny Wsiołek co po spacerze lata i piszczy mi nad uchem swoja nową piłką
z pozdrowieniami dla Amelki Martyna i Boski - 2013-08-09, 10:44 No proszę jaki aniołek, ta sukieneczka to tak dla ściemy .
Kaja ślicznie wyglądasz, niezła laska z Ciebie rośnie i koniecznie musisz mieć zawsze przy sobie goldena!
Boszczak chciał przekazać Maksiowi, że jest najlepszym seniorem - modelem jakiego zna. A ja się dołączam do opinii mojego seniorka Rufiakowa Amcia - 2013-08-09, 19:39 O jeżuuuuu Dziekuję! Jakie śliczności!
Piękna niewiasta z przystojnym dżentelmenem
Kajusia, jaka Ty jesteś śliczna i do mamy taka podobna! Kiziam Waszego seniorka Maxiorka, Wsiołka i Was dziewczyny ściskam!Kamila i Oskar - 2013-08-12, 12:38 kilka moich foteczek - dla zainteresowanych co prabiałem w weekend
biegałem po polach ...
biegałem po łakach ...
a po galopie polno- łąkowym moczyłem moje.... no powiedzmy brzusio goldenek2 - 2013-08-12, 12:45 Ten Maksio mnie powala.... Uwielbiam go Agunia222s - 2013-08-12, 14:24 Tak patrzę na niego i zastanawiam się kto pomieszal cyferki w jego metryce urodzenia...
Piękny psiakKamila i Oskar - 2013-08-12, 19:32 A ja byłem dziś u weta - niestety wrócił z urlopu
Mam na razie zakaz moczenia brzucha - niestety. Za to dostałem specjalistyczny szampon, który już ciotka dziś na mnie próbowała, krople do oczu i znowu pobrali mi krew, teraz na sprawdzenie mojej tarczycy.
Ale za to wagę mam dobrą i uszy wreszcie wyleczone już całkiem
i oczywiście dostałem znaczek "dzielnego pacjenta" i smakoleRufiakowa Amcia - 2013-08-12, 19:53
Agunia222s napisał/a:
kto pomieszal cyferki w jego metryce urodzenia...
Haha, no faktycznie, że komuś coś się machnęło Taki z niego wesoły pycholasty Ewelina, Kajen i Zola - 2013-08-13, 19:36 Maxiu Ty jesteś taki cudniasty, że gdybym miała adoptować, to byłbyś pierwszy w kolejce!Martyna i Boski - 2013-08-13, 22:47 Fajnego masz tego weta, u mojego tylko niańczą mnie jakieś młode laski, ale całkiem niezłe . Jedna gada po czesku, kompletnie nic nie rozumiem .
Stary, powiem Ci jeszcze, że ty się super trzymasz jak na swój wiek, liczę na to że w najbliższym czasie się ludziom otworzą oczy jaka "nówka sztuka" z Ciebie! i znajdziesz w końcu tych swoich wybrańców!Kamila i Oskar - 2013-08-14, 11:45 Dzisiaj w kalendarzu jest Maxymiliana - ciekawe co ciotka mi szykuje Aga_TRuficzkowa - 2013-08-14, 11:51 Maxiu ja myślę, że pewnie jakiś przepyszny pasztecik, Ciotka dla Ciebie szykuje Martyna i Boski - 2013-08-14, 12:49 STO LAT MAXSIU !!! <3Ewa i Cindy - 2013-08-15, 13:30 jak tam się imprezka imieninowa udała?Kamila i Oskar - 2013-08-15, 19:21 Imprezka była udana i "psia kość"- dostałem duuużą kość
pasztetu nie dała, ale odbiłem to sobie dziś na grilu- ze Wśiołkiem dźwignęliśmy karczek Rufiakowa Amcia - 2013-08-15, 20:28