Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - GARRET - 259
Aneta i Nico - 2014-06-23, 12:56 Hahaha lepiej, że nie wstaje niż miałby chodzić rozkraczony od tych wszystkich gwałtów A wszelkie zażalenia proszę kierować do opiekunki Garreta, ja tu tylko sprzątam Wiola, Garret też tęskni za Lolą, więc jeśli chcesz, do Ciebie też mogę wysłać aplikację adopcyjną Iza Tutisowa - 2014-06-23, 12:57 Co Ty tak go chcesz wypchać na siłę
Opiekunka nie ma z tym nic wspólnego, bo jej psiak też został zgwałcony kilka razy Aneta i Nico - 2014-06-23, 13:03 Oj tam zaraz wypchać Ja tu z troski o niego żeby miał kogo gwałcić w nowym domu a Ty się czepiasz Wiola i Lola - 2014-06-23, 13:14
Aneta i Nico napisał/a:
Wiola, Garret też tęskni za Lolą, więc jeśli chcesz, do Ciebie też mogę wysłać aplikację adopcyjną
Mi jeden taki szalony pies wystarczy choć dla Marcina się spodobał Aga, Tami i Lenka - 2014-06-24, 11:55 Lenka też jakoś czuje się nie swojo jak nie ma przy niej Garecika i wszystkie jej chustki sa całe Iza Tutisowa - 2014-06-24, 15:45 Ojjjj Garreciak, aleś narobił Aneta i Nico - 2014-06-24, 17:51 No cóż... to musi być miłość Iza Tutisowa - 2014-06-30, 10:26 Trochę mnie się zeszło z dowodami, ale bardzo proszę zabawy Tutisa z Garreciakiem
Iza Tutisowa - 2014-06-30, 10:54 Hahahahaa Garret to wygląda jakby był na jakimś haju Aneta i Nico - 2014-06-30, 11:13 No cóż... chłopaki do Łodzi jednak nie dotarli, to sami świętowali urodziny Tutiska A, że Garret to jeszcze dziecko, to do dzisiaj go 3ma Iza Tutisowa - 2014-07-09, 15:08 Kochani już wiemy co i jak z naszym Garretem, więc przenosimy go do gotowych do adopcji Więc szukamy teraz dla niego jego własnego człowieka goldenek2 - 2014-07-09, 19:30 A jaka jest ostateczna diagnoza?Aneta i Nico - 2014-07-09, 20:33 Ostateczniej diagnozy nie ma, bo kolejne badania wykluczały wszystkie prawdopodobne choroby. Ostatnie badanie wykazało, że w kale Garreta nie ma krwi utajonej, co jest bardzo dobrą wiadomością, teraz czekają nas tylko wyniki badania na strawność. Weci z Wrocławia stwierdzili, że skoro nie ma już żadnych objawów klinicznych to jest ok. Najważniejsze, że udało nam sie pozbyć biegunki. Poziom kwasu foliowego i żelaza jest jeszcze dość niski, więc Garret ma je podawane codziennie. Młody cały czas je Pro Plan z jagnięciną i na nim wszystko jest w jak najlepszym porządku, więc dobrze gdyby ta karma nie była mu zmieniana, a przynajmniej na razie. Po badaniu na strawność diagnozowanie Garreta się zakończy, bo to w zasadzie wszystko, co mogliśmy zrobić, a skoro wszystko wróciło do normy, to nawet gdybyśmy go rozkroili, to moglibyśmy już niczego nie znaleźć. Grunt, że wszystko jest dobrze i Młody jest szczęśliwym goldaskiem A ja już chyba mam szczęście do psiaków, które ciężko zdiagnozować, ale najważniejsze, że dzięki staraniom i leczeniu wszystko wraca do normy Rufiakowa Amcia - 2014-07-09, 20:46
Aneta i Nico napisał/a:
Młody jest szczęśliwym goldaskiem
Co potwierdzi każdy zjazdowicz, który miał okazję obserwować Garreta w akcji Karolinaa - 2014-07-09, 20:59 To samo Amelko chciałam napisać, taki pies to skarb, który swoją radością obdarza wszystkich na około. Iza Tutisowa - 2014-07-09, 21:29 Tak, tak ja też potwierdzam Iza Tutisowa - 2014-07-18, 11:19 Kochani z okazji piątku mam bardzo dobre wieści
Garret znalazł swojego człowieka Zamieszka niedaleko Nicosia, bo zostaje w Poznaniu, ale zmienia otoczenie Zamieszka z p. Rafałem i jego rodziną
Gratulujemy decyzji dla nowej rodzinki
A Tobie Anetko wieeeelkie dzięki za tak wspaniałą i cierpliwą opiekę nad naszym blondynem Kamila i Oskar - 2014-07-18, 11:20 Super wieści - gratulacje Monika, Boni i Jack - 2014-07-18, 13:25 Świetne piątkowe wiadomości!
Gratulacje dla nowej rodziny
i dla Anety za w s p a n i a ł ą opiekę Ola i Habs - 2014-07-18, 14:34 Serdeczne gratulacje
Anetko, Tobie pewnie będzie ciężko się rozstać z Garrecikiem, ale super, że nim sie tak dobrze opiekowałaś przez ten czas, gdy był u Ciebie Aga, Tami i Lenka - 2014-07-18, 20:37 gratulacje dla nowej rodzinki i podziękowania dla Anetki Barbara - 2014-07-20, 13:57 Anetko - jeszcze raz wielkie podziękowania dla Ciebie No i gratulacje dla nowej Rodzinki Garrecika Calineczka - 2014-07-20, 15:08 Gratulujemy!:)Aneta i Nico - 2014-07-25, 15:25 No i stało się... za godzinę Garret pojedzie już do nowej rodzinki Jeśli każde kolejne oddanie tymczasa będzie bolało coraz bardziej to chyba czas z tym skończyć, bo kolejnego mogę już nie przeżyć Garret był z nami aż pół roku i przez ten czas razem z Nicosiem pokochaliśmy go całymi serduchami. Chłopcy kochają się tak bardzo, że ostatnio podczas wizyty u weta Nicoś zaczął piszczeć, jak Garret dostawał zastrzyk. Na całe szczęście, jak już Młody zaklimatyzuje się w nowym domku, to chłopcy będą mogli nadal się spotykać i przyjaźnić. No dobra... już się nie rozpsuję, bo jeszcze Garret nie odjechał a ja już sie rozpłaczę Przez te 6 miesięcy nie zawsze było łatwo i kolorowo, dlatego dziękuję tym, którzy nas wspierali finansowo i duchowo, bez Was nie poradzilibyśmy sobie z problemami Młodego Wielkie dzięki dla cioci Izy za opiekę nad Garretem No a na koniec pozostaje mi tylko życzyć nowej rodzince zdrowia dla psiaka i samych wspaniałych chwil