Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - TOKAJ - 332
Angelika i Spike - 2016-05-18, 08:57 Haha, wszyscy w komplecie Aga Tokajowa - 2016-05-18, 11:49
nelly_schade napisał/a:
Aga Tokajowa napisał/a:
Tokajek miał w weekend gości.Przyjechała mała Lenka ze swoim braciszkiem Elmo.
Elmuś jest prawie w wieku Tokajka.Chłopaki od razu zapałali do siebie bardzo mocną sympatią Tokajek był zafascynowany kolegą.
Tokajek pierwszy raz jak jest u nas miał bliskie spotkania z dwulatką
Okazało się,że jest bardzo cierpliwy i bardzo pozytywnie nastawiony do małych dzieci.
Kolejna cecha , którą przejął od Edzia
Tak więc kolejna sytuacja ,która pokazuje jaki wspaniały charakter ma nasz Misiu-Pysiu
I znów uśmiechamy się do Kamilki o zdjęcie
Aga czy to aby tylko charakterek? ja dorzuciłabym jeszcze dobre wychowanie - a to już Twoja zasługa
Aguś nie miałam dużo czasu aby pracować nad wychowaniem Tokajka
On ma taki cudowny charakter,kocha wszystkich i wszystko.To na prawdę drugi Edulek
Na początku jak do nas przyjechał parę razy zdarzyło mu się warczeć przy jedzeniu na inne psiaki ale szybko zrozumiał,że nic mu nie grozi i miseczka jest zawsze pełna więc szybko się skończyło.Dostał małą reprymendę i zrozumiał,że tak nie wolno robić.
Tokajek musiał być bardzo ostro karcony bo teraz wystarczy tylko lekko podniesiony głos aby zaraz się kulił i kładł się z brzuchem do góry.Często mam wrażenie ,że stara się przepraszać za wszystko.Stara się tak aby jak najmniej wchodzić człowiekowi w drogę,Smutne to bo świadczy o tym,że w poprzednim swoim domu był intruzem i przeszkadzał samym faktem,że był.Zauważyłam ,że boi się drzwi
.Jak są nie do końca otwarte boi się przez nie przejść.Pewnie był gdzieś zamykany.
Bardzo szybko się też uczy.W restauracji ,w której ,,pracuje'' Tokajek szybko nauczył się ,że do kuchni nie wolno wchodzić Do gości jak siedzą już przy stole też nie podchodzi chyba ,że go zawołają .
To kochany psiak i mamy szczęście,że do nas trafił.
Pozdrawiamy.Angelika i Spike - 2016-05-18, 11:53 Zabieracie go ze sobą do pracy? Ale super! Wrzućcie czasem jego fotkę jak pracuje Gizmo - 2016-05-18, 12:00 Świetne zdjęcia Aga Tokajowa - 2016-05-18, 12:24
Angelika i Spike napisał/a:
Zabieracie go ze sobą do pracy? Ale super! Wrzućcie czasem jego fotkę jak pracuje
Nasze psy są z nami wszędzie,a tam gdzie nie można ich zabrać nie chodzimy ani nie jezdzimy
Psiaki są atrakcją restauracji jak ich nie ma to goście robią nam ,,awanturę''
A parę fotek już było Tokajka w ,,pracy''
Aga z Tokajkiem.Angelika i Spike - 2016-05-18, 12:33 Podajcie koniecznie nazwę restauracji, to na pewno do Was wpadnę, jak będę przejazdem w Karpaczu!Agnes i Nelly - 2016-05-18, 12:35 Aga, on może ei tyle przeprasza za wszystko i wszystkich - a zwyczajnie jst mega empatycznym psiakiem i wrażliwym i generalnie woli spokój w domu niz podniesiony głos - FAKT, ze Nelly tak też reaguje ale to dlatego, że w poprzednim domu było dużo krzyku ostatnimi czasy. Teraz jesteśmy u siebie i jest już spokój i cisza ...a to Nelly lubi najbardziej.
Też chodzimy tam gdzie mozemy razem - ale do biura nie zawsze się da - choć niekiedy się dawało. Aga Tokajowa - 2016-05-18, 12:51
Podajcie koniecznie nazwę restauracji, to na pewno do Was wpadnę, jak będę przejazdem w Karpaczu!
Nie wiem czy mogę tu robić reklamę Angelika i Spike - 2016-05-18, 13:04 Wręcz musicie mi się wydaje Agnes i Nelly - 2016-05-18, 13:04
Aga Tokajowa napisał/a:
Podajcie koniecznie nazwę restauracji, to na pewno do Was wpadnę, jak będę przejazdem w Karpaczu!
Nie wiem czy mogę tu robić reklamę
Aga Ty się o lokowanie produktu martwisz - a może się okazać, ze jak nei podasz nazwy knajpki to zrobią Ci warciaki nalot z ciastemAga Tokajowa - 2016-05-18, 13:41
nelly_schade napisał/a:
Aga Tokajowa napisał/a:
Nie wiem czy mogę tu robić reklamę
Aga Ty się o lokowanie produktu martwisz - a może się okazać, ze jak nei podasz nazwy knajpki to zrobią Ci warciaki nalot z ciastem
My lubimy takie naloty ,kiedyś na Sylwestra mieliśmy w domu 11 goldenów,człowieków już nie zliczyłam Ale tłoczno było Kamila i Oskar - 2016-05-19, 07:08
Aga Tokajowa napisał/a:
My lubimy takie naloty
Aga nie kuś, bo zbierzemy ekipe równie wielką jak Wasza i nadlecimy Kamila i Oskar - 2016-05-19, 07:12 Tokaj w pracy Agnes i Nelly - 2016-05-19, 07:21 REWELACJA !!!!!
Aga nie dziwię się, że i Edzio i Tokaj i cała reszta mają taki raj u Ciebie Aga Tokajowa - 2016-05-19, 08:18
Kamila i Oskar napisał/a:
Aga Tokajowa napisał/a:
My lubimy takie naloty
Aga nie kuś, bo zbierzemy ekipe równie wielką jak Wasza i nadlecimy
Zapraszamy ,miejsca u nas dużo jak sama wiesz ,a i spa błotne dla złotek się znajdzie na podwórku
Aga z Tokajkiem.Agnes i Nelly - 2016-05-19, 09:07
Aga Tokajowa napisał/a:
Kamila i Oskar napisał/a:
Aga Tokajowa napisał/a:
My lubimy takie naloty
Aga nie kuś, bo zbierzemy ekipe równie wielką jak Wasza i nadlecimy
Zapraszamy ,miejsca u nas dużo jak sama wiesz ,a i spa błotne dla złotek się znajdzie na podwórku
Aga z Tokajkiem.
Hmm tak zapraszasz i naprawdę się zdziwisz Dominika i Binek - 2016-05-23, 07:35 Ale cudna Goldenia ekipa Kamila i Oskar - 2016-05-23, 12:55 Tokaj na specerku Agnes i Nelly - 2016-05-23, 13:25 Tokaj wykończył koleżankę ?
NO proszę jaki temperament Kamila i Oskar - 2016-05-25, 10:21 Toakajek pozdrawia znad Dzikiego Wodospadu Angelika i Spike - 2016-05-25, 10:22 Ale szczęśliwy!!Gizmo - 2016-05-25, 12:17 Ten to ma życie Kamila i Oskar - 2016-05-31, 07:56 Brygda z Karpacza jedzie na wycieczkę Kamila i Oskar - 2016-05-31, 08:00 Nad zalewem - moczymy doopki Gizmo - 2016-05-31, 10:31 Oni to maja same atrakcje z Agnieszką