To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - LEON ma już dom w Krakowie - 207

Aga_TRuficzkowa - 2013-04-16, 08:44

Leosiu bądź grzeczny, Madziu wielkie dzięki za Twoją pracę i miłość do Leosia :-) :-)
Ewa i Cindy - 2013-04-16, 08:44

ale fajna wiadomość.. gratuluję!! :)
Madzia i Fredzia - 2013-04-16, 09:45

gratulujemy Emilii!
I dziękujemy wszystkim, którzy w nas uwierzyli - praca z Leosiem to była sama przyjemność :-)
I tak Kochani chętnie byśmy zostawili tego kawalera u siebie, ale wtedy byłyby już małe szanse by przyjąć kolejnego goldaska na DT, a chcemy dalej pomagać w tej formie.
Jednak dobrze się złożyło i Leoś (Leloś-straszny z niego pieszczoch) zostaje w Poznaniu, dlatego liczymy na częste spotkania, bo tęsknić będziemy na pewno :-(

goldenek2 - 2013-04-16, 09:52

Tęsknota wpisana jest w DT zawsze. Ale jaka satysfakcja, że następny psiak uratowany :)
Monia i Larsik - 2013-04-16, 10:04

Będzie z pewnością ciężko się rozstać ale macie ta świadomość, że tylko w taki sposób możecie pomóc następnej bidzie :brawo: doskonale wiem, że Tymczas, który wymaga większej pracy zostawia wielką pustkę w naszych serduchach. Trzymajcie się i oczekujecie kolejnego Złotka- jesteście Wspaniali! Taki DT to wielki skarb!

Całe szczęście, że LeŁoś zostaje w Poznaniu :D to 'prawie' jakby Was w ogóle nie opuścił.

Gratulacje dla Pani Emilki - trzymam kciuki za wielką miłość z Leonem, który widać, że potrafi oddać całe serducho,.

Emilka - 2013-04-16, 15:52

Dziękuje bardzo wszystkim a przede wszystkim Pani Madzi za opiekę nad Leosiem :) :> Leos dostanie mnóstwo miłości od nas :rotfl: mam nadzieje że szybko sie przyzwyczai do nowego domku :>

Pani Madziu oczywiście że będą spotkania z Leonkiem ;) Przecież nie może rozstać się ze swoja Fredzią na zawsze :> ;)

Nie mogę już się doczekać aż go zobaczę :rotfl:

Aga, Tami i Lenka - 2013-04-16, 20:27

Gratulacje Emilko :-) i wielki szacun dla Madzi :-)
Rufiakowa Amcia - 2013-04-16, 21:31

I ja wreszcie dołączam do gratulacji i zachwytów! Pani Emilio, życzę szczęścia we wspólnym życiu z Leosiem :) No i również szacun dla Madzi, Fredzi i rodziny za tak cudowną opiekę nad tym przystojniachą. I oczywiście czekam na zdjęcia ze wspólnych wypadów spacerowych :D
Ola i Habs - 2013-04-16, 22:28

Bardzo serdecznie gratulujemy :)
Aga i Toru - 2013-04-17, 19:36

I my gratulujemy!!!!!
iwona kedra - 2013-04-18, 18:51

Co slychać u Leona??? Jest juz w nowym domu??? Tak strasznie sie boi że znów przezywa kolejna rozłake....
Kama, Mela, Ruda - 2013-04-23, 10:44

Niestety, Leon nie trafił jeszcze do nowego domu. W związku z tym, że od ponad tygodnia nie możemy skontaktować się z Panią Emilią- która miała adoptować Leona (nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie odpisuje na sms-y, ani maile) jesteśmy zmuszeni ogłosić że ta adopcja została anulowana.
Ale... coś mi mówi, że za chwilę jednak będziemy mieli dobre wieści do ogłoszenia... proszę tylko o chwilke cierpliwości :-)

Madzia i Fredzia - 2013-04-23, 10:58

a póki co my informujemy, że u nas jest wszystko super!
Leoś pokazał też swoje :mad: i okazuje się ,że kawaler gdy nie ma nas w domu i nudzi się to wyciąga od dzieci z pudeł pluszaki...a wtedy wiadomo co z nimi robi :-)
ewentualnie jeśli drzwi od dzieciaków zostawiamy zamknięte buszuje w sypialni po koszu pod biurkiem i każdy papierek rozrywa na strzępy :mrgreen:
tak tak zaczynamy z czasem odkrywać nowe zdolności Leonka ;-) , ale tak czy inaczej jest przecudownym psiakiem!!!

Aga i Toru - 2013-04-23, 11:40

Leosiu! Trzymaj sie chłopaku! Nie ma tego złego..

Madzia i Fredzia napisał/a:
tak tak zaczynamy z czasem odkrywać nowe zdolności Leonka ;-)

jednym słowem zbój jak mój Toruś :lol: :-D

RENÓwki - 2013-04-24, 09:38

No no Leonku, ja bym cie bardzo chętnie do siebie zaprosiła na kilka miesięcy żebyś udzielił kilku lekcji zaradności naszemu Renkowi bo on jest strasznym mamlaskiem. :)
Ewa i Cindy - 2013-04-24, 10:33

Gosiu.. co to znaczy na kilka miesięcy.. Renówce przydałby się kompan na stałe!! :)
RENÓwki - 2013-04-24, 16:00

Wiem Ewuniu, wiem :mrgreen: :lol: zwłaszcza kompan jego gabarytów :)
Martyna i Boski - 2013-04-28, 14:03

one to chyba wszystkie we krwi mają:) pluszaki, gazety, piłeczki...wszystkie dziecięce zabawki, a nawet dziecięce buciki to mega frajda dla goldeniaków :mrgreen: :mrgreen:
Ola i Habs - 2013-04-29, 11:34

Martyna, ja bym do tego zdecydowanie jeszcze dodała kamienie :D
Warna - 2013-04-29, 12:31

Na kamienie trzeba bardzo uważać, żeby pies ich nie połknął, bo wtedy tragedia gotowa.
Martyna i Boski - 2013-04-29, 14:10

Mój Boski na kamienie nie leci :D bo słabo widzi i dla niego każdy taki sam. A dziecięce zabawki zazwyczaj mają piękną, żywą kolorystykę więc i Boszczak zadowolony.
stras - 2013-04-29, 17:34

Witam wszystkich
Dokladnie miesiac temu bylam z corka w polsce po naszego wymarzonego goldenka. ogloszenie o oddaniu pieska znalezlismy na stronie Tablica.pl. Wszystko bylo starannie dogadane my przejechalysmy 700 km z dusza na ramieniu, ze bedziemy wracac juz we troje. Zajechalismy na miejsce, nikt nie odebral telefonu juz, nie otwarl drzwi. po tygodniu dostalem email, ze pani sie rozmyslila. Wyobrazacie sobie nasza zlosc a zarazem rozpacz. Pisze to w odniesieniu do Pani Emili. Gdybysmy tylko wtedy wiedzialy o Leonku. Dzis wlasnie znaleslismy jego forum. Prosze mi powiedziec czy adpocja do Niemiec jest mozliwa? prosze o kontakt na meila.

Madzia i Fredzia - 2013-04-29, 17:47

witamy Pani Beato
adopcją Leonka zajmuje się Kama od Meli i Rudej, proszę z nią kontaktować się w sprawie adopcji.

stras - 2013-04-29, 17:50

Dziekuje za informacje.
iwona kedra - 2013-04-29, 20:31

Wszystko zaczelo sie ode mnie!!! jest mi strasznie przykro ze Leon nie moze znalezc swojego miejsca najpierw jedna rozlaka teraz czeka go nastepna! codziennie spogladam w nadziei ze raz na zawsze wszystko sie wyjasni i Leon trafi do cudownego domu takiego na zawsze!