Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - PIORUN ma już dom w Ostrowie Wlk. - 183
Ewa i Cindy - 2013-07-09, 17:28 Hehe Aneta go rozpuscila, to może sie zamiencie lozkami?Łukasz i Piorun - 2013-07-09, 17:37 Jasne , ze mozesz zmienic nick a co do zamiany legowisk to nie ma takiej opcji on musi miec to ladniejsze i troszke mniejsze Łukasz i Piorun - 2013-07-09, 18:10 http://img844.imageshack.us/img844/3130/gi5l.jpgAneta i Nico - 2013-07-09, 18:15 Wypraszam sobie! Wcale go nie rozpuściłam, tylko nie miałam takiego fajnego legowiska jak Łukasz dla niego, dlatego nie mogłam pozwolić żeby biedak na podłodze spał To wszystko z troski o naszego Piorunka Ewa i Cindy - 2013-07-10, 10:23 Ależ Anetko.. ja cię bardzo dobrze rozumiem.. tez musiałam kupić legowiska bo inaczej sama spałabym na dywaniku przy łóżku bo się do mnie 2 pakowały Aneta i Nico - 2013-07-10, 20:07 No to fajnie, zobacz ile zaoszczędziłabyś zimą na ogrzewaniu, jakbyś miała dwa takie żywe grzejniczki w nocy Mam bardzo dobre wieści z drugiej ręki Piorun pierwszą noc w nowym domu ma już za sobą, próbował wgramolić się na łóżko, ale jak widział, że nie ma szans to położył na nim chociaż swoją głowę Spał trochę w legowisku, trochę na podłodze, urozmaicał sobie chłopak swój odpoczynek Dzisiaj Piorun spędzał dzień z tatą Łukasza, razem spacerowali i jeździli samochodem żeby psiak poznał nową okolicę Przystojniak zwracał na siebie uwagę wielu osób i uwaga, uwaga... nawet pozwolił się pogłaskać dzieciom Miejmy nadzieję, że będzie robił postępy w tej kwestii. Resztę wieści przekaże zapewne Łukasz Aneta i Nico - 2013-07-10, 20:30 Przed chwilą dostałam zdjęcie Pioruna wylegującego się na balkonie, więc dzielę się nim z Wami
Ewa i Cindy - 2013-07-10, 23:21 no i oby tak dalej Aga i Toru - 2013-07-11, 07:31 super wieści!!!!Łukasz i Piorun - 2013-07-11, 20:20 Dzis trzeci dzien Piorunka w moim domu na chwile obecna moge napisac , ze lubi jezdzic autem , byc glaskany i czesany , lubi wylegiwac sie na balkonie i jest czujny jest chetny do zabawy z innymi psami . Co do dzieci to daje sie poglaskac starszym dzieciakom natomiast nadal jest przewrazliwiony na male dzieciaki , nie daje im podejsc do siebie . Jesli chodzi o spanie i lezenie to postep jest wielki nie laduje sie na lozko ani fotel , lezy i spi na podlodze a jak mu sie zachce to idzie do swojego legowiska Przemas Nula - 2013-07-15, 22:54 No proszę proszę. Wystarczyło, że na chwilę wyjechałem na urlop, a tu takie ogromne zmiany w życiu naszego piorunującego słodziaka ze Śląska. Wielkie gratulacje dla nowego domu Pioruna i trzymam za was kciuki. Dbajcie dobrze o to nasze złotko, bo wystarczająco już w życiu przeszedł niedobrego. Samych szczęśliwych dni życzę Aneta i Nico - 2013-08-16, 11:17 Gdyby ktoś zapomniał o Piorunku, to chyba czas na małe przypomnienie U naszego łobuza lepiej być nie może. Jest tak rozpieszczany, że aż mu zazdroszczę Niestety jego stosunek do dzieci jeszcze się nie zmienił, ale z psami dogaduje się świetnie. Łukasz wybiera się z Piorunkiem na szkolenie, zaczynają już za jakieś 2 tyg. A na dowód tego, że psiak ma się dobrze przesyłam jego zdjęcie, Łukasz zrobił i przesłał, moja siostra wyładniła no i jest
Ewelina, Adam i Blues - 2013-08-16, 11:35 Życzymy udanego szkolenia Samych szóstek w szkole Iza Tutisowa - 2013-08-16, 17:25
Ewelina, Adam i Blues napisał/a:
Życzymy udanego szkolenia Samych szóstek w szkole
Podpinamy się Rufiakowa Amcia - 2013-08-16, 18:50 Również powodzenia Piorunkowi!
A piękny jest taki, że aż dech zapiera Ewa i Cindy - 2013-08-18, 00:17 i bez wyładnienia Piorunująco wyglądasz.. Aga i Toru - 2013-08-19, 13:14 Piorun - promieniejesz chłopaku!!!!!Ola i Habs - 2013-08-19, 20:31 Piorun staje się coraz bardziej piorunujący Iza Tutisowa - 2013-09-30, 18:36 przypominam o pilnym wysłaniu zdjęć do kalendarza Proszę o wysłanie na maila: Izabela@wartagoldena.org.pl
PozdrawiamJola Nulkowa - 2013-11-07, 11:43 A co słychać u Piorunak ? Aneta i Nico - 2013-11-07, 20:12 Dzisiaj rozmawiałam z Łukaszem, więc jestem na bieżąco U Piorunka wszystko dobrze, jest zdrowy, dalej piorunujący i próbujący ustawić sobie wszystkich dookoła. Trochę udało mu się zrzucić z wagi, więc jestem dumna z Łukasza i jego rodziców, no a tak poza tym to żyją sobie tam wszyscy w pełni szczęścia Jeśli uda mi się kiedyś ich odwiedzić, to postaram się wrzucić jakieś zdjęcia Łukasz i Piorun - 2013-11-07, 20:20 Witam wszystkich u Piorunka wszystko w jak najlepszym porzadku , ma sie bardzo dobrze , jak juz wczesniej pisalem oraz jak widac na wczesniejszym zdjeciu bardzo lubi spedzac czas wylegujac sie na balkonie i obserwujac co sie dzieje wokol domu , az strach pomyslec co zrobi zima rano gdy wstaje do pracy wstaje razem ze mna i nie odpusci mi porannego spaceru , niewazne czy wstaje o 3 , 5 czy 7 rano do pracy , on czuwa zdarza sie tez tak , ze gdy mam wolne i pospie do tej 8 sam wygramoli sie ze swojego legowiska , usiadzie kolo mojego lozka , polozy swoja glowe najczesciej na mojej glowie i w ten sposob budzi mnie i przypomina mi ze czas na spacer jest czujny i dobrze pilnuje domu , lubi sie bawic , byc czesany i glaskany :)pozdrawiam wszystkichŁukasz i Piorun - 2013-11-07, 20:22 Anetka mnie wyprzedzila :p czekam za Twoim przyjazdem do domu i wspolna zabawa naszych pupili Ewa i Cindy - 2013-11-11, 21:22 no to jeszcze tylko zdjęcia do kompletu i będę przeszczęśliwa Aneta i Nico - 2013-11-17, 21:20 Ewka specjalnie dla Ciebie załatwiłam od Łukasza zdjęcia Piorunka. Teraz już możesz być przeszczęśliwa