To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - NIKKI - 209

Karmelowa Alusia - 2013-10-22, 19:06

Odpoczywaj Nikkusiu szczęśliwie za Tęczowym Mostem...Trzymaj się Ewa!
Speedo z Dziewczynami - 2013-10-22, 19:19

Oj Kwiatuszku :( [*] tak mi przykro
Kamila i Oskar - 2013-10-22, 20:24

[*]
Monia i Larsik - 2013-10-22, 20:29

Nikki - choć w te ostatnie chwile zaznałeś szczęścia, miłości i uwagi... [*]

Ewuś, śle ciepłe myśli w Twoją stronę... sama wiem jak Tymczasowicz, który jest chwileczkę skrada całe seruducho a jego odejście boli tak jakby był z Tobą od zawsze...

Iza Tutisowa - 2013-10-22, 20:48

[*] :(
Rufiakowa Amcia - 2013-10-22, 21:13

Biedny Nikkusiu, odpoczywaj od bólu tam, gdzie wszystkie psy są szczęśliwe.
Ewcia, strasznie mi przykro.

Grażyna i Bari - 2013-10-22, 21:17

Ewuniu! Tak mi przykro. Zdarza się, że "uczestniczę" przy odchodzeniu ludzi, których wcześniej bliżej znałam. Nie da się z tym strasznym uczuciem nieuchronności i bezsilności oswoić... Nie jest wcale łatwiej żegnać naszych psich przyjaciół... Kilka miesięcy temu pożegnałam naszą najukochańszą Sabunię. To wypełnieniem jej testamentu jest obecność Barusia w naszym życiu. Szczęściem Nikkusia były ostatnie dni przeżyte u Ciebie, dobra, kochana dziewczyno! Już go nie boli, już mu dobrze. A Ty, Ewuniu, miej tą naprawdę wielką satysfakcję, że pomagałaś mu do końca. Ja, dla której Wy wszystkie wielkie, nieznane, ciche Dobre Duszki mogłybyście być moimi córkami (niestety nie było mi dane) -ja po prostu bardzo jestem z Ciebie dumna i tak po prostu... jestem z Tobą!
Aga, Tami i Lenka - 2013-10-22, 22:06

Ewuś, tak bardzo mi przykro....
Nikkuś dla Ciebie [*] [*] [*]

Barbara - 2013-10-22, 22:24

Ewuniu - jestem myślami z Tobą.
Nikki biegaj szczęśliwy i bez bólu...Tak smutno ...

Mar - 2013-10-22, 23:56

Fuck...Ewciu przepraszam, że Ci wczoraj trułam w sms'ach byś napisała co u Nikulca :( nawet nie pomyślałam, że coś może być nie tak :( ehh..to tak strasznie boli gdy one odchodzą...pocieszające jest jednak to, że przynajmniej nie odczuwa już żadnego bólu..że biega sobie szczęśliwy za tęczowym mostem bez trosk i ograniczeń spowodowanych chorobą...ból w sercu jest nie do zapełnienia...ale gdy nadejdzie nasz czas na pewno się z naszymi braćmi spotkamy po tej drugiej stronie [*] śnij słodko maleńki :(
Krzych i Rico - 2013-10-23, 06:06

Miło było spędzić z tobą te 3 tygodnie
Spajkowa Ewa - 2013-10-23, 06:39

:cry:
bardzo współczuję...

Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają . Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak:
- mój szczęśliwy dom
- moją miseczkę i posłanie
- kolana, na których kładę głowę
- ręce, które głaszczą
- głos, który mnie woła
- serce, które mnie kocha
zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie.
Kochany Człowieku ! Twoja miłość to wszystko co mam, więc gdy odejdę nie mów "już nigdy nie pokocham innego psa" lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje!

Ty Ewuniu dajesz z siebie wszystko, a nawet więcej i jestem przekonana, że kiedyś zostaniesz za to wynagrodzona.

Śpij spokojnie Nikki [']

Kasia, Szajba i Milka - 2013-10-23, 06:54

Ewuś jesteśmy z Tobą, Nikusiu biegaj szczęśliwie [']
Asia i Bella - 2013-10-23, 07:34

Strasznie smutne zakończenie :cry:
Bardzo mi przykro...
[*]

Sylwia i Borys - 2013-10-23, 08:08

:beczy:
teraz jest mu już dobrze...

Hania Toffi i Maja - 2013-10-23, 12:36

:( Biegaj kochany po zielonych łąkach! Ewciu cóż można w takiej chwili napisać-trzymaj się dzielnie a jak masz ochotę -bierz psy i przyjeżdżaj!
Ola, Mariusz i Lea - 2013-10-23, 16:19

niespodziewalam sie tego...bardzo ale to bardzo mi przykro... :-(

Ola

MONIKA I SUNNY - 2013-10-23, 19:05

Spajkowa Ewa napisał/a:
:cry:
bardzo współczuję...

Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają . Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak:
- mój szczęśliwy dom
- moją miseczkę i posłanie
- kolana, na których kładę głowę
- ręce, które głaszczą
- głos, który mnie woła
- serce, które mnie kocha
zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie.
Kochany Człowieku ! Twoja miłość to wszystko co mam, więc gdy odejdę nie mów "już nigdy nie pokocham innego psa" lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje!

Ty Ewuniu dajesz z siebie wszystko, a nawet więcej i jestem przekonana, że kiedyś zostaniesz za to wynagrodzona.

Śpij spokojnie Nikki [']
piekne słowa :cry: a odejscia są straszne .Nikki jestes w naszych sercach..........
goldenek2 - 2013-10-23, 19:17

Bardzo mi przykro.... myślałam, że uda się Nikkiemu pomóc. Ewuniu, współczuję.

Dla Nikkiego

monika5s - 2013-10-23, 22:14

[*] dla Nikkusia
:cry: :cry: :cry:

Agata i Luśka - 2013-10-24, 10:32

[*]
:( :( :(

goldenek2 - 2013-10-31, 13:12

Jaka była przyczyna śmierci Nikkiego?

Bardzo proszę, aby pieniążki, które wpłaciłam na leczenie Nikkiego, zostały spożytkowane na leczenie Mailo.

Barbara - 2013-10-31, 14:37

goldenek2 napisał/a:
Jaka była przyczyna śmierci Nikkiego?

Bardzo proszę, aby pieniążki, które wpłaciłam na leczenie Nikkiego, zostały spożytkowane na leczenie Mailo.

Oczywiście po opłaceniu wszystkich faktur za Nikkiego - pozostałe pieniążki zostaną wykorzystane według życzenia darczyńców.

goldenek2 - 2013-11-01, 20:12