Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - TOKAJ - 332
Kamila i Oskar - 2016-05-31, 13:53 ...Agnes i Nelly - 2016-05-31, 14:08 Woow !!!Aga Tokajowa - 2016-05-31, 16:40 Ponieważ pieski bardzo mocno pracowały w długi weekend wczoraj pojechały na zasłużoną wycieczkę
Oczywiście zabawa była przednia ,a Tokajek na koniec zległ w samochodzie
Odpoczynek trwał krótko bo po powrocie do domu znów zaczęły się harce w ogrodzie.
Może dzięki fotkom zachęcimy parę osób do odwiedzenia pięknych okolic Karpacza.
Tokajek zaprasza Agnes i Nelly - 2016-06-02, 10:50 Agus mnie nie zachęcaj, jak znajdę czas to się wpraszam z Nelly Aga Tokajowa - 2016-06-02, 14:20 Nie ma problemu Aga Tokajowa - 2016-06-03, 08:37 Przy okazji ostatnich burz wyszło,że Tokajek panicznie boi się tych huków.
Nie mogłam go znalezć,schował się na kuchni za piecem gdzie na co dzień w ogóle nie wchodzi.
Edzio jak do nas przyjechał też miał taki sam problem,długo z tym walczyliśmy.Najbardziej się uspokajał jak robiłam mu masaż .
Wszystko się uspokoiło jak Edzio przekonał się,że domek w którym mieszka to jest ten jego na zawsze.Skończyło się jak ręką odjął.Mam nadzieję,że z Tokajkiem też tak będzie.
Pozdrawiamy Agnes i Nelly - 2016-06-03, 09:55
Aga Tokajowa napisał/a:
Przy okazji ostatnich burz wyszło,że Tokajek panicznie boi się tych huków.
Nie mogłam go znalezć,schował się na kuchni za piecem gdzie na co dzień w ogóle nie wchodzi.
Edzio jak do nas przyjechał też miał taki sam problem,długo z tym walczyliśmy.Najbardziej się uspokajał jak robiłam mu masaż .
Wszystko się uspokoiło jak Edzio przekonał się,że domek w którym mieszka to jest ten jego na zawsze.Skończyło się jak ręką odjął.Mam nadzieję,że z Tokajkiem też tak będzie.
Pozdrawiamy
Nelly wchodzi do łazienki i kopie dziure na basen do sąsiadów niżej, jednak wystarczy, ze idę gotować do kuchni to jej łakomstwo bierze górę i przychodzi asystować i nadzorować. Owszem co jakis czas cos jej wpadnie do miski Wiem to nie edukacyjne ale jej histerie są straszne. Tak więc wole ją dokarmiać niż patrzec jak sie trzesie.Kamila i Oskar - 2016-06-07, 06:49 Tokajek to pies podróżńik
Kilka fotek z jego pobytu w Łodzi Agnes i Nelly - 2016-06-07, 07:40 To może Tokajek i odwiedzi Bydgoszcz ?:)Angelika i Spike - 2016-06-07, 10:27 Tarzanko po trawce musi być! Gizmo - 2016-06-07, 12:42 Tokajek to ma wspaniałe życie i same atrakcje Kamila i Oskar - 2016-06-08, 07:33 Tokaj pozdrawia z Wrocławia Agnes i Nelly - 2016-06-08, 09:16 Tokaj w podróży - 80 dni .... Angelika i Spike - 2016-06-08, 09:36 Co nic nie mówiliście?! Mogliście dać znać to chociaż bym Was wymiziała Aga Tokajowa - 2016-06-08, 11:20 [quote="Angelika i Spike"]Co nic nie mówiliście?! Mogliście dać znać to chociaż bym Was wymiziała [/quote
To był nie planowany wyjazd,zabrakło czasu na reakcję. Angelika i Spike - 2016-06-08, 11:21 To wybaczam Aga Tokajowa - 2016-06-08, 17:30
nelly_schade napisał/a:
To może Tokajek i odwiedzi Bydgoszcz ?:)
Na razie nie mamy w planach tamtego kierunku ale kto wie?...... Agnes i Nelly - 2016-06-09, 07:27
Aga Tokajowa napisał/a:
nelly_schade napisał/a:
To może Tokajek i odwiedzi Bydgoszcz ?:)
Na razie nie mamy w planach tamtego kierunku ale kto wie?......
No to może Wawę masz w planach? Tak czy inaczej masz tel. zawsze sie złapiemy, a my jesienią się wybierzemy w Twoje okolice Aga Tokajowa - 2016-06-11, 17:04
Angelika i Spike napisał/a:
Co nic nie mówiliście?! Mogliście dać znać to chociaż bym Was wymiziała
Hej,mamy być jutro o 18 w Parku Grabiszynskim zapraszamy wszystkich wielbicieli Tokajka Aga Tokajowa - 2016-06-16, 14:07 Wczoraj dowiedziałam się ,że Tokajek urodził się 20 lipca i ma faktycznie 10 lat.
Okazało się ,że żyje nawet tatuś Tokajka,ma w tej chwili skończone 13 lat.Jest pięknym masywnym psem,ma na imię Magic.Jest po fińskich championach więc śmiejemy się że Tokajek ma błękitną krew
Tokaj jest bardzo podobny do tatusia mają identyczny ,,twarzowiec''.
Więc Tokajek ,,musi'' jeszcze nabrać trochę ciałka aby ,,dorównać'' tatusiowi Agnes i Nelly - 2016-06-16, 14:10
Aga Tokajowa napisał/a:
Wczoraj dowiedziałam się ,że Tokajek urodził się 20 lipca i ma faktycznie 10 lat.
Okazało się ,że żyje nawet tatuś Tokajka,ma w tej chwili skończone 13 lat.Jest pięknym masywnym psem,ma na imię Magic.Jest po fińskich championach więc śmiejemy się że Tokajek ma błękitną krew
Więc Tokajek ,,musi'' jeszcze nabrać trochę ciałka aby ,,dorównać'' tatusiowi
Aga a herb Tokajek już ma? Aga Tokajowa - 2016-06-16, 17:23
nelly_schade napisał/a:
Aga Tokajowa napisał/a:
Wczoraj dowiedziałam się ,że Tokajek urodził się 20 lipca i ma faktycznie 10 lat.
Więc Tokajek ,,musi'' jeszcze nabrać trochę ciałka aby ,,dorównać'' tatusiowi
Aga a herb Tokajek już ma?
Coś trzeba pomyśleć skoro ma się w domu arystokratę Agnes i Nelly - 2016-06-17, 10:05 Tylko mu nie mów - bo zacznie się szarogęsić i wydawać rozkazy Aga Tokajowa - 2016-06-17, 10:36
nelly_schade napisał/a:
Tylko mu nie mów - bo zacznie się szarogęsić i wydawać rozkazy
Tokajek jest bardzo prostolinijny myślę, ze woda sodowa nie uderzy mu do glowy Kamila i Oskar - 2016-06-17, 11:03 Tokaj arystokrata zjada szczurzy ogonek- oczywiście z gracją