To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - TOKAJ - 332

Kamila i Oskar - 2016-05-31, 13:53

...
Agnes i Nelly - 2016-05-31, 14:08

Woow !!!
Aga Tokajowa - 2016-05-31, 16:40

Ponieważ pieski bardzo mocno pracowały w długi weekend wczoraj pojechały na zasłużoną wycieczkę :-D :-D
Oczywiście zabawa była przednia ,a Tokajek na koniec zległ w samochodzie :mrgreen:
Odpoczynek trwał krótko bo po powrocie do domu znów zaczęły się harce w ogrodzie.
Może dzięki fotkom zachęcimy parę osób do odwiedzenia pięknych okolic Karpacza. :-D
Tokajek zaprasza :-D

Agnes i Nelly - 2016-06-02, 10:50

Agus mnie nie zachęcaj, jak znajdę czas to się wpraszam z Nelly :)
Aga Tokajowa - 2016-06-02, 14:20

Nie ma problemu ;-)
Aga Tokajowa - 2016-06-03, 08:37

Przy okazji ostatnich burz wyszło,że Tokajek panicznie boi się tych huków. :-(
Nie mogłam go znalezć,schował się na kuchni za piecem gdzie na co dzień w ogóle nie wchodzi.
Edzio jak do nas przyjechał też miał taki sam problem,długo z tym walczyliśmy.Najbardziej się uspokajał jak robiłam mu masaż :-D .
Wszystko się uspokoiło jak Edzio przekonał się,że domek w którym mieszka to jest ten jego na zawsze.Skończyło się jak ręką odjął.Mam nadzieję,że z Tokajkiem też tak będzie. :-)

Pozdrawiamy :-D

Agnes i Nelly - 2016-06-03, 09:55

Aga Tokajowa napisał/a:
Przy okazji ostatnich burz wyszło,że Tokajek panicznie boi się tych huków. :-(
Nie mogłam go znalezć,schował się na kuchni za piecem gdzie na co dzień w ogóle nie wchodzi.
Edzio jak do nas przyjechał też miał taki sam problem,długo z tym walczyliśmy.Najbardziej się uspokajał jak robiłam mu masaż :-D .
Wszystko się uspokoiło jak Edzio przekonał się,że domek w którym mieszka to jest ten jego na zawsze.Skończyło się jak ręką odjął.Mam nadzieję,że z Tokajkiem też tak będzie. :-)

Pozdrawiamy :-D

Nelly wchodzi do łazienki i kopie dziure na basen do sąsiadów niżej, jednak wystarczy, ze idę gotować do kuchni to jej łakomstwo bierze górę i przychodzi asystować i nadzorować. Owszem co jakis czas cos jej wpadnie do miski :) Wiem to nie edukacyjne ale jej histerie są straszne. Tak więc wole ją dokarmiać niż patrzec jak sie trzesie.

Kamila i Oskar - 2016-06-07, 06:49

Tokajek to pies podróżńik
Kilka fotek z jego pobytu w Łodzi :)

Agnes i Nelly - 2016-06-07, 07:40

To może Tokajek i odwiedzi Bydgoszcz ?:)
Angelika i Spike - 2016-06-07, 10:27

Tarzanko po trawce musi być! :D
Gizmo - 2016-06-07, 12:42

Tokajek to ma wspaniałe życie i same atrakcje :)
Kamila i Oskar - 2016-06-08, 07:33

Tokaj pozdrawia z Wrocławia :)
Agnes i Nelly - 2016-06-08, 09:16

Tokaj w podróży - 80 dni .... :)
Angelika i Spike - 2016-06-08, 09:36

Co nic nie mówiliście?! Mogliście dać znać to chociaż bym Was wymiziała :D :D
Aga Tokajowa - 2016-06-08, 11:20

[quote="Angelika i Spike"]Co nic nie mówiliście?! Mogliście dać znać to chociaż bym Was wymiziała :D :D [/quote

To był nie planowany wyjazd,zabrakło czasu na reakcję. :mrgreen:

Angelika i Spike - 2016-06-08, 11:21

To wybaczam :D :D
Aga Tokajowa - 2016-06-08, 17:30

nelly_schade napisał/a:

Na razie nie mamy w planach tamtego kierunku ale kto wie?...... :-D

Agnes i Nelly - 2016-06-09, 07:27

Aga Tokajowa napisał/a:
nelly_schade napisał/a:

Na razie nie mamy w planach tamtego kierunku ale kto wie?...... :-D

No to może Wawę masz w planach? Tak czy inaczej masz tel. zawsze sie złapiemy, a my jesienią się wybierzemy w Twoje okolice :)

Aga Tokajowa - 2016-06-11, 17:04

Angelika i Spike napisał/a:
Co nic nie mówiliście?! Mogliście dać znać to chociaż bym Was wymiziała :D :D

Hej,mamy być jutro o 18 w Parku Grabiszynskim zapraszamy wszystkich wielbicieli Tokajka :-D

Aga Tokajowa - 2016-06-16, 14:07

Wczoraj dowiedziałam się ,że Tokajek urodził się 20 lipca i ma faktycznie 10 lat.
Okazało się ,że żyje nawet tatuś Tokajka,ma w tej chwili skończone 13 lat.Jest pięknym masywnym psem,ma na imię Magic.Jest po fińskich championach więc śmiejemy się że Tokajek ma błękitną krew :mrgreen:
Tokaj jest bardzo podobny do tatusia mają identyczny ,,twarzowiec''.
Więc Tokajek ,,musi'' jeszcze nabrać trochę ciałka aby ,,dorównać'' tatusiowi :mrgreen:

Agnes i Nelly - 2016-06-16, 14:10

Aga Tokajowa napisał/a:
Wczoraj dowiedziałam się ,że Tokajek urodził się 20 lipca i ma faktycznie 10 lat.
Okazało się ,że żyje nawet tatuś Tokajka,ma w tej chwili skończone 13 lat.Jest pięknym masywnym psem,ma na imię Magic.Jest po fińskich championach więc śmiejemy się że Tokajek ma błękitną krew :mrgreen:
Więc Tokajek ,,musi'' jeszcze nabrać trochę ciałka aby ,,dorównać'' tatusiowi :mrgreen:

Aga a herb Tokajek już ma? :)

Aga Tokajowa - 2016-06-16, 17:23

nelly_schade napisał/a:
Aga Tokajowa napisał/a:

Aga a herb Tokajek już ma? :)

Coś trzeba pomyśleć skoro ma się w domu arystokratę :mrgreen:

Agnes i Nelly - 2016-06-17, 10:05

Tylko mu nie mów - bo zacznie się szarogęsić i wydawać rozkazy :)
Aga Tokajowa - 2016-06-17, 10:36

nelly_schade napisał/a:
Tylko mu nie mów - bo zacznie się szarogęsić i wydawać rozkazy :)

Tokajek jest bardzo prostolinijny myślę, ze woda sodowa nie uderzy mu do glowy :mrgreen:

Kamila i Oskar - 2016-06-17, 11:03

Tokaj arystokrata zjada szczurzy ogonek- oczywiście z gracją :-P