Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - DIUNA i CLEO - 11, 68
Edyta - 2011-09-12, 18:33 Cleo na dzisiejszym spacerze nie odpóściła żadnemu psiakowi, wykończyła 4 psy w różnym wieku - oczywiście wszystkie od niej młodsze i to sporo, ma dziewczyna energię i chęć do zabaw, nie ważna płeć, wielkość, rasa Wiki Megulowa - 2011-09-12, 18:51 A foty są Aga i Sara - 2011-09-12, 19:37 Edyta a może jakiś spacer w weekend? Od czwartku do niedzieli jesteśmy u teściów więc jeśli znajdziesz czas to napisz
A sunia jest przepiękna czy Ty czasem nie podkochujesz się w tej Złotej Pani Edyta - 2011-09-12, 19:49 Agnieszko ja ją pokochałam od pierwszej chwili, 6-letnie szczenie które kocha człowieka całym sobą Ale niestety w sobotę sunia jedzie do swojego nowego stałego domku.
A widzicie wydało się, ale nie ma co trzymać tego w tajemnicy, Cleo ma już swój domek, ona nie potrzebuje DT i grzechem byłoby trzymać ją aby się niepotrzebnie przyzwyczjała, tak więc ogłaszam : kochani ta cudowna złotowłosa wariatka zamieszka na stale u Moniki Diunkowej Monika Diunowa - 2011-09-12, 21:37
Edyta napisał/a:
A widzicie wydało się, ale nie ma co trzymać tego w tajemnicy, Cleo ma już swój domek, ona nie potrzebuje DT i grzechem byłoby trzymać ją aby się niepotrzebnie przyzwyczjała, tak więc ogłaszam : kochani ta cudowna złotowłosa wariatka zamieszka na stale u Moniki Diunkowej
Cleo zamieszka u nas już nie możemy się doczekać tej cudnej złotowołosej pannicy mam nadzieję, że dziewczyny się dogadają i że Kleo szybko się u nas zaaklimatyzuje. Już odliczam dni do pierwszego spotkania...
A zdjęcia Edytko jak najbardziej wskazane Hania Toffi i Maja - 2011-09-12, 22:33 gratulacje!!! na pewno dziewczyny się polubią!Kasia, Szajba i Milka - 2011-09-13, 06:40
Edyta napisał/a:
kochani ta cudowna złotowłosa wariatka zamieszka na stale u Moniki Diunkowej
aaaa i dlatego Monika jedzie na zjazd z dwoma psiakami :D Poznamy Cleo , suuper M!S!A - 2011-09-13, 06:58 No o ile Cleo cieczki nie dostanie... Barbara - 2011-09-13, 09:55 Gratulacje Monika Diunowa - 2011-09-13, 11:31
M!S!A napisał/a:
No o ile Cleo cieczki nie dostanie...
Mam nadzieję, że się jej poprzestawia w cyklu i na zjazd pojedziemy z dwoma psiurkami bo jak nie to jedno z nas będzie musiało zostać z Kleo w domu chyba,że ciocia Jowita z Dailą się nią zaopiekują
Tylko ja się teraz głowię jaki to ja nick powinnam mieć Monika Diunowo Kleosiowa M!S!A - 2011-09-13, 11:41
Monika Diunowa napisał/a:
Monika Diunowo Kleosiowa
hahahahaha, no wymyślaj, wymyślaj Monika Diunowa - 2011-09-13, 11:55
M!S!A napisał/a:
Monika Diunowa napisał/a:
Monika Diunowo Kleosiowa
hahahahaha, no wymyślaj, wymyślaj
a może jakieś propozycje? Edyta - 2011-09-13, 12:32 u nas znów gorąco:
Wiki Megulowa - 2011-09-13, 14:28 Gratulacje kolejnego psiaka... móiłąm, ze taka ślicznotka szybko znajdzie domek Karmelowa Alusia - 2011-09-13, 17:17 Z łezką wzwruszenia w oku barrrdzo gratulujemy!MarzenaTabaNugat - 2011-09-13, 17:24 Super Gratulujemy !!!Aga i Sara - 2011-09-13, 20:50 gratulujemy Monika Diunowa - 2011-09-13, 21:26 Dziękujemy wszystkim za gratulacje w zasadzie miał być szczeniak a wyszła 6 letnia pannica no ale nie mogliśmy się oprzeć tej złotowłosej piękności Edyta - 2011-09-13, 21:56 Moniko uwierz to jest szczeniak Sylwia i Parys - 2011-09-14, 10:29 Cześć,
też byłam zdziwiona że Monika jedzie z rodziną i z dwoma pasami, teraz wszystko zrozumiałe, moje gratulacje, szybko to poszło.
Edyta, czy myślisz o zjeździe, bo nie widzę Ciebie na liście ?
Na marginesie; Cleo jest taka słodka, że przez jakiś czas myślałam , że zatrzymasz ją dla siebie.Monika Diunowa - 2011-09-15, 08:25
Edyta napisał/a:
Moniko uwierz to jest szczeniak
To będę miała już dwa bo Diuna jak na swoje 6 lat też jest pełna wigoru
Sylwia dziękuję za gratulacje, a tak jakoś wyszło, że zakochaliśmy się w Cleo a Fundacja postanowiła nam drugi raz zaufać i będziemy mieli złotowłosą Asia i Mimi - 2011-09-15, 09:01 Gratulujemy i życzymy aby nie było spięć między dziewczynami A z CLEO to chyba prawdziwa dama Edyta - 2011-09-15, 09:11 Asiu jaka tam dama, to bezstresowy pies, tylko zabawy i spacery jej w głowie, na spacerach zapiernicza jak mały motorek i wszystkie psiaki zaczepia do zabawy, w domu nie daje spokoju, ciągle domaga się uwagi człowieka, w ciągu dnia dopiero po 6 dniach zaczyna lezeć i odpoczywać, ale snu ten pies wogóle nie potrzebuje, ech żywioł na 4 łapach, a dotego cholernie uroczy
Moniko uszy wyleczyłam, ma zdrowe i różowiutkie, mamy tu problem z dawną ranką pod spodem ogona, przemywam manusanem, ale chyba musi zobaczyć to wet, ja niestety nie dam już rady pojechać , córa mi się rozchorowała
Przy sterylce koniecznie trzeba będzie usunąć kamień na zębach i niestety usunąć jednego ząbka z tyłu - pokarzę jak przyjedziesz. Sierćć przycięłam, mały urwis nie daje równo przyciąć łap więc zrobiłam tak jak się dało, resztę futra wydegażowałam, jak zarośnie na zimę to trzeba będzie przyciąć ogon i szyjkę. to chyba tyle sunia zdrowa, żadnego wycieku z oczu i przestało jej śmierdzieć z pysia czyli dostała w końcu dobrą karmę Edyta - 2011-09-15, 15:08 Cleosia spokojna
sunia po kilku dniach w nowym domku jednak potrafi się wyciszać (kurcze chyba już o tym pisałm ):
a jeszcze coś, nigdy w życiu nie spotkałam psa ktory tak wzycha ,Monika Diunowa - 2011-09-15, 20:29 Edytko zdjęcia cudne a na co tak Cleo wzdycha? Dziękuję Ci serdecznie za tak fantastyczną opiekę nad Cleo będziemy dbać o uszka i pójdziemy z ogonkiem do weta ale niestety kiepska ze mnie fryzjerka i tak po cichu liczę na Michała że dziewczyny mi na zjeździe ochlasta
Normalnie mam już straszne nerwy...jak Cleo nas przyjmie, jak na nas zareaguję...no i jak pierwsze spotkanie z Diuną.