To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - RUDA - 73, 81

M!S!A - 2012-07-23, 12:22

Kama, Mela, Ruda napisał/a:
taaak podłoga na co dzień taka lśniąca nie jest

ja i tak jestem pod wrażeniem że ta podłoga nawet do zdjęć była taka lśniąca. U nas niestety wygląda to tak że, wystarczy schować odkurzacz aby znowu był potrzebny. Istne szaleństwo jest z tą sierścią.

Kama, Mela, Ruda - 2012-07-24, 16:50

Warna napisał/a:
To zdjęcie Rudej z Wami powinno się znaleźć koniecznie na Facebooku! :-D

haha tam też Mela jest wciśnięta w to zdjęcie. Tylko Rudy król lew trochę ją zasłonił :-D

A co do podłogi...no u nas też tak jest. Tak się teraz zastanawiam, że może to efekt ciężkiej pracy photshopa że ona taka lśniąca i bez kłaków...? :-) sama nie wiem haha

monimax - 2012-07-24, 18:49

Wow, dopiero zobaczyłam... wspaniałe to zdjęcie na podłodze (podłoga też 8-) ) :mrgreen:
Rufiakowa Amcia - 2012-07-24, 20:24

Haha, faktycznie, na zdjęciu z kanapy widziałam co prawda dupencję Melki, ale teraz wyłonił mi się jeszcze jej pyszczek, którym próbuje Cię smyrać po policzku :D Te panny są po prostu absolutnie "doschrupaniające" :D
Kama, Mela, Ruda - 2012-07-25, 10:43

Dzięki Dziewczyny za takie komplementy. Przekazalam Meli i Rudzi i az się zaczerwienily ;-)
Kama, Mela, Ruda - 2012-08-06, 11:25

Z dumą ogłaszam, że socjalizacja Rudzinki z morzem i pływaniem przebiega fantastycznie. Kiedy są mniejsze fale to Rudzia już nawet sama wchodzi do wody i nie trzeba jej zachęcać do pływania.

A żeby jej było łatwiej...pływała w psim kapoku :-)

Proszę jak sie prezentuje nasza Rudzia :-)

goldenek2 - 2012-08-06, 14:28

Ależ fajnie :-D
Dzielna dziewczyna :mrgreen:

Kama, Mela, Ruda - 2012-08-10, 13:03

To wam jeszcze pokażemy co tygrysy lubią najbardziej ;-) Bo Ruda jak już się napływa i zrobi ze wszystkimi porządek to się ładuje na kolana nie przejmując się tym, że jest całą obklejona piachem :-D No i trzeba miziać, bo inaczej można oberwać z pazurzastego łapska!

I Rudy szef brygady (czy przypadkiem gdzieś nie trzeba zrobić porządku???) ;-)

Korbulowa Familia - 2012-08-10, 13:16

Cudna jest!
Taka dostojna - bezprecedensowa!!! :mrgreen:

Wiki Megulowa - 2012-08-10, 13:30

Jaki pieszczoszek :serce: kochaaana <33 :)
Rufiakowa Amcia - 2012-08-10, 17:03

Słoneczny patrol :D Teraz wygląda, jakby się opalała w masce do nurkowania. Panna Zorro :D
Kama, Mela, Ruda - 2012-08-28, 19:53

To i Rudzia się w końcu przypomni :-)
Ostatnio mamy sporo roboty w firmie mojego Roberta...głównie papierologia, i oczywiście kto się zajmuje brudna robotą??? :evil: :-)
no i jeżdzę razem z Melą i Rudą oczywiście :-) W biurze wszyscy zachwyceni, głaszczą, karmią kanapkami a futrzaki zadowolone.

No i proszę bardzo- Rudzia w robocie :-)

I znowu przyłapana na ciężkiej pracy

I tu dziewczyny już gotowe do wyjścia...i bezcenne znudzone miny :-)

CastroFamily - 2012-08-28, 20:26

Kapitalne :-D wesołe stadko :mrgreen:
Rufiakowa Amcia - 2012-08-28, 21:42

Klienci pewnie padają na kolana widząc takie dwie znudzone damy :) Ja się nie mogę na nie napatrzeć! Melson i Rudziak, wielbię Was!
M!S!A - 2012-08-28, 21:53

No Melki mina jest bezcenna :lol: widać ten wyrzut na pysiu- siedzimy tu a mogłybyśmy biegać... hahaha A Rudzinka wiedziała co należy robić w pracy- przede wszystkim nie przemęczać się :)
Kama, Mela, Ruda - 2012-08-29, 18:52

ło rany, ale nam miło za takie komplementy :-)
jak będę miała doła to z pewnością wam o tym powiem i będę liczyć na poprawienie humoru :-D

Korbulowa Familia - 2012-08-30, 07:24

M!S!A napisał/a:
hahaha A Rudzinka wiedziała co należy robić w pracy- przede wszystkim nie przemęczać się

:lol: :lol: :lol:
No padłam - dokładnie tak to wygląda w wykonaniu Rudej ;)
A miny na ostatnim zdjęciu BEZCENNE! :mrgreen:

Korbulowa Familia - 2012-10-08, 10:32

Rudzinkę i Melosławę miałam ogromną przyjemność gościć w naszym domku :)
Melka jest dzieciorem, z którym Korbcia potrafiła się tramosić i porządkować zapędy :P
A Rudasek to po prostu Rudasek - kochana, spokojna babinka :serce:

Tak pozują dziewczyny :P

Melka na poważnie ;)

Biedna Rudzinka - okładana przez Melkę :lol:

Chwila spokoju dla Rudej :P

:serce:

Ehhh - szkoda, że do Was tak daleko...

M!S!A - 2012-10-08, 10:56

No popieram Oluś, szkoda że Szczecin tak daleko. A może myślicie Kama o przeprowadzce? :P

Rudzinka podbiła moje serducho od pierwszego spotkania. Jest cudowna.

Ewa i Cindy - 2012-10-08, 10:59

Rudzia jest wspaniałą.. ale ja byłam w szoku jak ona się zmieniła.. aktywowała się przy Meli i Tobie Kamcia :)
Kama, Mela, Ruda - 2012-10-08, 12:42

łał jaka piękna niespodzianka!!! Dziękujemy dziewczynyy za takie miłe słowa i Olciu Tobie za fotki :serce:
no cholera...daleko daleko...ale myślę sobie, że od czasu do czasu w jakieś weekendy można by się było odwiedzić :-) u nas miejsce w domu jest więc w razie czego zapraszamy na weekend w Szczecinie i np wypady nad morze w tym czasie :-) !
....może was skuszę tym morzem!

Kama, Mela, Ruda - 2012-10-08, 12:44

aha i jeszcze się chciałam pochwalić. Czy wasze futra potrafią zwinąc jęzor w trąbkę tak jak Rudzia na pierwszym zdjęciu? Buahaha! Dopiero to zobaczyłam :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korbulowa Familia - 2012-10-08, 12:50

łał jaka piękna niespodzianka!!! Dziękujemy dziewczynyy za takie miłe słowa i Olciu Tobie za fotki :serce:
no cholera...daleko daleko...ale myślę sobie, że od czasu do czasu w jakieś weekendy można by się było odwiedzić :-) u nas miejsce w domu jest więc w razie czego zapraszamy na weekend w Szczecinie i np wypady nad morze w tym czasie :-) !
....może was skuszę tym morzem!

Kama u mnie miejsca w mieszkaniu są, więc i my na śląsk zapraszamy ;)

Korbulowa Familia - 2012-10-08, 12:51

aha i jeszcze się chciałam pochwalić. Czy wasze futra potrafią zwinąc jęzor w trąbkę tak jak Rudzia na pierwszym zdjęciu? Buahaha! Dopiero to zobaczyłam :rotfl: :rotfl: :rotfl:

hehe ja tez jak to spostrzegłam to się uśmiałam w głos :lol:

Kama, Mela, Ruda - 2012-10-08, 12:54

Korbulowa Familia napisał/a:
Kama u mnie miejsca w mieszkaniu są, więc i my na śląsk zapraszamy ;)

no i super! w takim razie jakiś weekend trzba będzie zaplanować :-)