Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagaj±cej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - TYMEK - 118
Ewa i Bartosz - 2012-05-10, 11:13 Przesyłam link do karmy: http://www.telekarma.pl/p....lamb.15.kg.htm
I ta szczotka się sprawdza? ja i tak muszę kupić lepszy odkurzacz bo mój nawet piachu nie wci±ga A ta szczotka może być dodatkowo- ja do tej pory na kolanach furminatorem wyczesuję dywan :pKasia, Szajba i Milka - 2012-05-10, 11:27 ja również pozbyłam sie wszelkich dywaników, zostały same panele. Do tego odkurzanie min 1 raz dziennie oraz czesanie futer raz na dwa dni. Teraz jest tego mniej ponieważ dziewczyny zrzuciły zimowe okrycie (troszkę wyłysiały i ogony jakby mało dorodne). Co do szczotki obrotowej-bezcenna- tez tak± mam. Używam do nakryć na łózko oraz odsier¶ciam legowisko.M!S!A - 2012-05-10, 11:30 Ewciu, jeżeli już mamy wybierać to niestety karma która wybrała¶ nie jest dobrej jako¶ci- zobacz jaki ma skład. Może jednak spróbujemy z ta Purin± pro Plan?Ewa i Bartosz - 2012-05-10, 12:00 Ja niestety na tym się nie znam. Spróbujmy A czym dosmaczacie karmę? Tymu¶ dostaje połowę puszki do suchej porcji. Wtedy miska jest idealnie czysta. Co do sier¶ci to może dała bym go do fryzjera? Pytałam się już to przy lecznicy w Gdynia na ul. Cechowej pani bierze 50 zł za wyczesanie i przystrzyżenie. Co my¶licie?M!S!A - 2012-05-10, 12:07 Ja osobi¶cie niczym do dosmaczam karmy, moje psy jedz± such± i miski s± idealnie czyste w jakie¶ 30 sekund W takim razie spróbujemy z Purin± pro Plan, poproszę o zamówienie jej.Ewa i Cindy - 2012-05-10, 12:33 Ewu¶.. dopiero teraz doczytuje... i tez ci kilka rzeczy dopowiem...
jak i tak planujesz kupic nowy odkurzacz to poszukaj jakiego¶ z porz±dna moc± ss±c± ja mam elektroluksa chyba maximusa.. wszystko wyci±ga! aaa.. a w zestawie dostałam taka mala turboszczotke.. mam wykładzinę.. tylko w sypialni ale tam wła¶nie psiaki sypiaj± najchętniej więc normalnie (niestety przy 2 sier¶ciuchach ) odkurzam codziennie lub co 2 dzień a np raz w tyg ta mała szczoteczka przelecę cała wykładzinę.. jest to mozolniejsze ale wyci±gnie wszy¶ciutko..
chciałam znaleĽć dla ciebie obrazek i automatem weszłam na stronę : http://www.pytanieomieszk...rzaczu_/agd.htm
tam w galerii zdjęć jest taka mała czarna.. to to co ja mam..
co do jedzonka.. to mam nadzieje że posmakuje..
a że sier¶ć im wypada to normalne.. teraz jest to 10x bardziej widoczne ale jak się zaweĽmiesz i będziesz je regularnie czesać to nie będzie aż takiej tragedii.. ale nie licz że już więcej jasnych dywanów nie zastaniesz..pocieszaj±ce jest to że jak już będziesz miała dobry odkurzacz to on załatwi za ciebie praktycznie cał± robotę.. wręcz pokochasz odkurzanie ale pamiętaj.. że lepszy długi włos niż pęsetka i wyci±ganie króciutkich psich igiełek z kanapy:)Ewa i Bartosz - 2012-05-10, 21:45 To będę czekała na przesyłkę... Mam też jedn± 15 kg na zbyciu z kurczakiem. Mogę j± dowieĽć na terenie 3city. Dziękuję za pomoc w wyborze odkurzacza. Ewo, możesz podać mi dokładnie jaki model to jutro zamówie przez neta Tymu¶ ¶pi... Niestety ma co¶ ze skór± Bardzo swędzi go to miejsce na pupie dlatego chodzi w kołnierzu. Szkoda mi go bardzo. Smarujemy cały czas... W poniedziałek przejedziemy się do Weta znowu. Ten mój kłaczek jest taki słodki jak ¶pi... Ewa i Bartosz - 2012-05-10, 21:46 To będę czekała na przesyłkę... Mam też jedn± 15 kg na zbyciu z kurczakiem. Mogę j± dowieĽć na terenie 3city. Dziękuję za pomoc w wyborze odkurzacza. Ewo, możesz podać mi dokładnie jaki model to jutro zamówie przez neta Tymu¶ ¶pi... Niestety ma co¶ ze skór± Bardzo swędzi go to miejsce na pupie dlatego chodzi w kołnierzu. Szkoda mi go bardzo. Smarujemy cały czas... W poniedziałek przejedziemy się do Weta znowu. Ten mój kłaczek jest taki słodki jak ¶pi... Ewa i Cindy - 2012-05-10, 22:29 a który nie jest słodki jak ¶pi... ja bym moje zamyział± na ¶mierć jak ¶pi±
a co do odkurzacza to jednak potwierdzam.. electrolux maximus, kt model dokładnie to nie pamiętam ale taki z różow± przykrywk± ja szukałam z moc± powyżej 2000W i workowe! miałam bezworkowy i szybciutko przetransportowałam na działkę żeby mieć gdzie filtry co chwilę trzepać.. Ewa i Bartosz - 2012-05-11, 09:40 Odkurzacz zamówiony- ten co Ewa Idziemy z Tymem na dzik± plażę (trzymajcie kciuki aby nas nie złapali :p ).Ewa i Cindy - 2012-05-11, 16:43 oj się niedługo u was będzie działo... będzie czysto.. tak nieswojo
ale wiesz co.. może weĽ na plaże też takie uszka króliczka.. jak co¶ to rachu ciachu je zakładasz, Tymek zaczyna kicać.. no co.. o królikach mowy nie było w regulaminie Wiki Megulowa - 2012-05-12, 09:41 I jak było na plaży? Tymu¶ grzeczny? Ewa i Bartosz - 2012-05-12, 13:37 Witam! Tymu¶ był grzeczny Nie potrzebna była przemiana Tymusia- nie spotkali¶my nikogo oprócz pary emerytów. Starszy Pan bawił się z Tymem rzucał mu kamyczki blisko brzegu, a Tymek wariował na całego! I ja przy okazji się opaliłam Dzisiaj jeste¶my u rodziców w Gdyni. Za chwilę idziemy do lasu. Ewa i Bartosz - 2012-05-14, 11:00 Wczoraj byli¶my u rodziców w Gdańsku. Tymek już u rodziców mnie tak nie pilnuje (np. nie chodzi ze mn± do toalety ). I ku mojej wieliej rado¶ci nie wymiotował! Pomimo, że u rodziców zjadł co nie co... np. kasze z sosem... Może on wymiotuje z nerwów? Dzisiaj idziemy do weterynarza. Tymek niestety nadal w kołnierzu Ma cały czas to zaczerwienienie na pupie. Bardzo go to swędzi i jak chociaż na chwilę zdejmę kołnierz od razu to gryzie... Cały czas smarujemy i trochę niby jest mniejsze, ale widać że bardzo swędzi to Kłaczka Jutro zaczynamy szkolenie. trzymajcie kciuki. Zobaczymy, czy wogóle Tymu¶ będzie uważał pomimo swędzenia. Teraz Młody leży na swoim kocyu, na balkonie. Cały czas czeka na Bartka, a tu jeszcze bardzo długo zanim wróci Zamówiłam jednak inny odkurzacz (tamto zamówienie wycofałam). Ten który bierzemy ma elektroszczotkę w zestawie i 4 lata gwarancji Idziemy się k±pać (znaczy Tymek, a ja przy okazji :p ).M!S!A - 2012-05-14, 11:21 Ewo uważajcie na to co dajecie Tymkowi do jedzenia. Na moje oko Tymek ma alergie i to nie tylko na kurczaka. Dlatego tak ważne jest podawanie dobrej karmy a dosmaczanie też tylko czym¶ dobrym. Mój Mailo jest uczulony miedzy innymi na białko mleka krowiego, więc nie może dostawać nic co jest pochodne z mleka. Nie wiem czy nadal karmicie Tymka ta Purina Dog Chow- jeżeli tak to to tez może go uczulać. Czy smarujecie czym¶ to miejsce?Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 11:16 Kurcze, nia ma mojego ostatniego wpisu U nas jest wszystko dobrze. Chodzimy na szkolenie, smarujemy się ma¶ci± Flucinarn. Rozmaiałam z wetem i powiedział, że Tymek może mieć to uczulenie na pyłki. Now± karmę Tymek lubi. Mieszam suche z mielon± wołowink± po prostu aż uszy się trzęs± Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:00 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:04 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:05 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:06 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:06 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:07 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:07 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:08 Ewa i Bartosz - 2012-05-26, 12:09