Pani Liliannie, jej mężowi i Azurkowi- wszystkiego najwpanialszego na nowej drodze życia
Olu, Tobie wielkie wieeelkie dzięki!Asterkowy Krzysztof - 2012-10-03, 20:04 gratuluje serdecznie Ewa i Cindy - 2012-10-03, 21:14 ale fajnie.. gratulacje dla Oli, Azurka i nowej rodzinki Korbulowa Familia - 2012-10-03, 21:37 No i pojechali, a z nimi spory kawałek mojego serca...
Azurkowi będzie cudownie z jego nową rodzinką, a Nowej Rodzince z Azurkiem...
Dbajcie o Niego i kochajcie najmocniej jak się da
A teraz wracam do gojenia rany - jak dobrze, że jeszcze dwa futra mam przy sobie Korbulowa Familia - 2012-10-04, 08:17 Rozmawiałam już z Lilianą i mam zdane relacje
Podróż minęła ciężko, bo Azurek był bardzo smutny.
Po wejściu do mieszkanka i zapoznaniu z Ropą (kocicą) zostali odseparowani na noc, bo Ropa syczała na nowego lokatora, być może głównym powodem jest to, że ma małe kociaki, z którymi Azrek zapoznał się obwąchując i pozostawiając bez większego zainteresowania.
W nocy koleżka nie spał, tylko tuptał po mieszkaniu...
Śniadankiem narazie nie jest zainteresowany - to minie po około 3 dniach.
Ale poranek to przełamanie pierwszych (jakże ważnych!) lodów
Azurek zlokalizował ulubioną rzecz do noszenia w pysku - czyli BIUSTONOSZ - i z "zabawką" wskoczył do łóżka swojej nowej pani i zaczął się na nim tarzać i wyginać
Cudowne wieści
U mnie dwa razy sama Azurka kładłam do siebie i Korbusi na łóżko, ale rezygnował z tej przyjemności A u Liliany i Sławka podczas mojej i Liliany porannej rozmowy telefonicznej wgramolił się na kanapę
Czekam na ich dalsze wieści i będę namawiała na rejestrację na forum, żeby sami mogli dzielić się wspaniałymi chwilami z Azureczkiem Rufiakowa Amcia - 2012-10-04, 09:14 Biustonosze noszeee! Pies nie z tej ziemiiiii Barbara - 2012-10-04, 10:04 Bardzo się cieszę Azurek jest naprawdę super psiakiem Ewa i Cindy - 2012-10-04, 10:52 super wiadomości Azurkowa Lila - 2012-10-04, 12:04 witam wszystkich to ja,szczęśliwa właścicielka azurka azur jest cudowny i grzeczny pierwszej nocy nawet nie zapiszczał tylko spacerował po mieszkaniu i wszystko obwąchiwał.Już go kocham Rufiakowa Amcia - 2012-10-04, 12:30 Cudnie cudnie, my kochamy, że psiaki są kochane Korbulowa Familia - 2012-10-04, 14:04
lila napisał/a:
witam wszystkich to ja,szczęśliwa właścicielka azurka azur jest cudowny i grzeczny pierwszej nocy nawet nie zapiszczał tylko spacerował po mieszkaniu i wszystko obwąchiwał.Już go kocham
Prawda jest taka, że nie sposób go nie pokochać
Moi znajomi mają zabronione przez kilka dni rozmowy ze mną na temat Azurka, bo się rozklejam mimo iż wiem, że będzie mu wspaniale
A tutaj dowód (dostałam rano to zdjęcie od Liliany - rozczuliło mnie, mimo iż smuteczek w oczkach Azureczka jeszcze troszkę będzie gościł) - dziękuję, że się zarejestrowałaś i mam nadzieję, że wątek "naszego" Azurka będzie cały czas odświeżany i kontynuowany
Kanapowiec goldenek2 - 2012-10-04, 14:42 Gratulacje dla nowej Rodziny .
Olu, trzymaj się cieplutko i myśl tylko o tym, ze psiak ma DOM na zawsze Ola Łukasz i Chica - 2012-10-04, 16:07 Gratulacje nowego Członka rodziny malgo77 - 2012-10-04, 18:15 Witam wszystkich!
Dziękuję wszyskim ludziom z fundacji,którzy opiekowali się Azurem.Pomimo,że go kochalam musialam podjąć decyzję o adopcji,kierując się wyłącznie dobrem Azura.Cały czas śledzę wątki i będę śledzić wątki Azura.Dziękuję z całego serca Oli z Korbulowej Famili.Ma Pani serce.Dawno nie widziałam Azura tak radosnego i szczęśliwego.Zrobiła Pani dużo dobrego dla tego psiaka przez miesiąc,mam wyrzuty sumienia,że u mnie taki nie był,ale to już inna historia.Bardzo,bardzo dziękuję Gratuluję nowej właścicielce,życzę wesołych chwil z Azurem,bo z nim zawsze było wesoło.Dziękuję za relacje z pierwszej nocy i za zdjęcie. Azurkowa Lila - 2012-10-05, 20:50 witam was :)azurek już zaczyna się beztrosko bawić i już nie ma takich smutnych oczu dziś byliśmy na zakupkach i bardzo mu się podobało.Dostał nowe zabawki biegał dzisiaj po boisku za swoją piszczącą piłeczką aż się zasapał jeszcze raz WIEEEEEEEEEEEEEEELKIE DZIĘKI za pieszczocha,kocham go bardzo.pozdrawiamyWiki Megulowa - 2012-10-06, 17:46 Gratulacje, gratulacje ...
... i czekamy na z nowego domku kolejne relacje! Korbulowa Familia - 2012-10-09, 11:41 Liliana wrzuć jakieś zdjęcia
Ja tak tęsknię za tym dzieciakiem...
I pamiętaj o lince/taśmie treningowej - jeszcze co najmniej 3 tygodnie
Aha, dzisiaj jest czas na kolejne czyszczenie uszek Clorexydermem
Pozdrawiam Was i ściskam bardzo mocno!Korbulowa Familia - 2012-10-10, 07:26
Pozwoliłam sobie uzupełnić post Basi, ponieważ wielu z nas nie wie ile Fundacja przeznacza na każdego psiaka, którego bierze pod swoje skrzydła i jak bardzo jest potrzebna pomoc finansowa wszystkich ludzi dobrej woli.
Poza tym dostałam wczoraj od Liliany takiego MMSa
"Świetnie się dziś bawił "
Jak zawsze w takich chwilach łezka wzruszenia i uśmiech na twarzy się pojawił
Liluś jesteście kochani!
Po raz kolejny ślę mnóstwo uścisków M!S!A - 2012-10-10, 07:39 o matko No to Liliana już dokładnie sie dowiedziała co to znaczy mieć goldena w domu- błotko Super.Jerzy Kora - 2012-10-15, 11:33 Chyba pora wybrać sobie nowy nick na forum "z Azurem" . Jak juz emocje trochę opadły M!S!A - 2012-10-15, 19:18 Korbulowa Familia - 2012-10-15, 19:20
Ehhh jak ja za nim tęsknię...
Ale jak widać ma zabaw pod dostatkiem Barbara - 2012-10-15, 20:30 Szczęśliwy Azurek Cieszę się bardzo Azurkowa Lila - 2012-10-16, 10:07 Jeszcze troszkę i Azurek będzie biegał bez linki bo reaguje na każde moje zawołanie , gorzej z tym jak mój mąż go woła hihihih.Azur najwyraźniej wybrał sobie pańcie jako swoją właścicielkę. Cały czas na spacerze jak Sławek go prowadzi to wypatruje mnie a jak się chowam to tak mnie szuka jak szalony ale zawsze znajduje paniuni kochaniutki synuś :):)Asterkowy Krzysztof - 2012-10-16, 10:12 No właśnie to tak jak u mnie jak Pan czyli ja z Asterem jestem to może być jes
tem to jestem ,a jak jest z nim Ania to mamy wielką miłość