To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - AZUR - 131

Rufiakowa Amcia - 2012-10-03, 19:53

Cudnie cudnie, gratulacje :!:

Pani Liliannie, jej mężowi i Azurkowi- wszystkiego najwpanialszego na nowej drodze życia ;)

Olu, Tobie wielkie wieeelkie dzięki!

Asterkowy Krzysztof - 2012-10-03, 20:04

gratuluje serdecznie :-D
Ewa i Cindy - 2012-10-03, 21:14

ale fajnie.. gratulacje dla Oli, Azurka i nowej rodzinki :)
Korbulowa Familia - 2012-10-03, 21:37

No i pojechali, a z nimi spory kawałek mojego serca... :beczy:
Azurkowi będzie cudownie z jego nową rodzinką, a Nowej Rodzince z Azurkiem... :serce:

Dbajcie o Niego i kochajcie najmocniej jak się da :!: :!: :!: :serce: :serce: :serce:

A teraz wracam do gojenia rany - jak dobrze, że jeszcze dwa futra mam przy sobie :beczy:

Korbulowa Familia - 2012-10-04, 08:17

Rozmawiałam już z Lilianą i mam zdane relacje :->

Podróż minęła ciężko, bo Azurek był bardzo smutny.
Po wejściu do mieszkanka i zapoznaniu z Ropą (kocicą) zostali odseparowani na noc, bo Ropa syczała na nowego lokatora, być może głównym powodem jest to, że ma małe kociaki, z którymi Azrek zapoznał się obwąchując i pozostawiając bez większego zainteresowania.
W nocy koleżka nie spał, tylko tuptał po mieszkaniu...
Śniadankiem narazie nie jest zainteresowany - to minie po około 3 dniach.

Ale poranek to przełamanie pierwszych (jakże ważnych!) lodów ;-)
Azurek zlokalizował ulubioną rzecz do noszenia w pysku - czyli BIUSTONOSZ :lol: - i z "zabawką" wskoczył do łóżka swojej nowej pani :shock: i zaczął się na nim tarzać i wyginać :radocha:
Cudowne wieści :serce: :serce: :serce:
U mnie dwa razy sama Azurka kładłam do siebie i Korbusi na łóżko, ale rezygnował z tej przyjemności :roll: A u Liliany i Sławka podczas mojej i Liliany porannej rozmowy telefonicznej wgramolił się na kanapę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czekam na ich dalsze wieści i będę namawiała na rejestrację na forum, żeby sami mogli dzielić się wspaniałymi chwilami z Azureczkiem :mrgreen:

Rufiakowa Amcia - 2012-10-04, 09:14

:rotfl: Biustonosze noszeee! :D Pies nie z tej ziemiiiii :!:
Barbara - 2012-10-04, 10:04

Bardzo się cieszę :) Azurek jest naprawdę super psiakiem :)
Ewa i Cindy - 2012-10-04, 10:52

super wiadomości :)
Azurkowa Lila - 2012-10-04, 12:04

witam wszystkich :-) to ja,szczęśliwa właścicielka azurka :mrgreen: azur jest cudowny i grzeczny pierwszej nocy nawet nie zapiszczał tylko spacerował po mieszkaniu i wszystko obwąchiwał.Już go kocham :)
Rufiakowa Amcia - 2012-10-04, 12:30

Cudnie cudnie, my kochamy, że psiaki są kochane :D
Korbulowa Familia - 2012-10-04, 14:04

lila napisał/a:
witam wszystkich :-) to ja,szczęśliwa właścicielka azurka :mrgreen: azur jest cudowny i grzeczny pierwszej nocy nawet nie zapiszczał tylko spacerował po mieszkaniu i wszystko obwąchiwał.Już go kocham :)

Prawda jest taka, że nie sposób go nie pokochać :serce: :serce: :serce:
Moi znajomi mają zabronione przez kilka dni rozmowy ze mną na temat Azurka, bo się rozklejam mimo iż wiem, że będzie mu wspaniale :roll:

A tutaj dowód (dostałam rano to zdjęcie od Liliany - rozczuliło mnie, mimo iż smuteczek w oczkach Azureczka jeszcze troszkę będzie gościł) - dziękuję, że się zarejestrowałaś i mam nadzieję, że wątek "naszego" Azurka będzie cały czas odświeżany i kontynuowany :->

Kanapowiec :P

goldenek2 - 2012-10-04, 14:42

Gratulacje dla nowej Rodziny :-D .
Olu, trzymaj się cieplutko i myśl tylko o tym, ze psiak ma DOM na zawsze :ok:

Ola Łukasz i Chica - 2012-10-04, 16:07

Gratulacje nowego Członka rodziny :)
malgo77 - 2012-10-04, 18:15

Witam wszystkich!
Dziękuję wszyskim ludziom z fundacji,którzy opiekowali się Azurem.Pomimo,że go kochalam musialam podjąć decyzję o adopcji,kierując się wyłącznie dobrem Azura.Cały czas śledzę wątki i będę śledzić wątki Azura.Dziękuję z całego serca Oli z Korbulowej Famili.Ma Pani serce.Dawno nie widziałam Azura tak radosnego i szczęśliwego.Zrobiła Pani dużo dobrego dla tego psiaka przez miesiąc,mam wyrzuty sumienia,że u mnie taki nie był,ale to już inna historia.Bardzo,bardzo dziękuję :-> :-> :-> Gratuluję nowej właścicielce,życzę wesołych chwil z Azurem,bo z nim zawsze było wesoło.Dziękuję za relacje z pierwszej nocy i za zdjęcie. :-| :roll:

Azurkowa Lila - 2012-10-05, 20:50

witam was :)azurek już zaczyna się beztrosko bawić i już nie ma takich smutnych oczu :mrgreen: dziś byliśmy na zakupkach i bardzo mu się podobało.Dostał nowe zabawki ;-) biegał dzisiaj po boisku za swoją piszczącą piłeczką aż się zasapał :lol: jeszcze raz WIEEEEEEEEEEEEEEELKIE DZIĘKI za pieszczocha,kocham go bardzo.pozdrawiamy
Wiki Megulowa - 2012-10-06, 17:46

Gratulacje, gratulacje :) ...

... i czekamy na z nowego domku kolejne relacje! :-D

Korbulowa Familia - 2012-10-09, 11:41

Liliana wrzuć jakieś zdjęcia :prosi:
Ja tak tęsknię za tym dzieciakiem... :cry:
I pamiętaj o lince/taśmie treningowej - jeszcze co najmniej 3 tygodnie :P
Aha, dzisiaj jest czas na kolejne czyszczenie uszek Clorexydermem ;)
Pozdrawiam Was i ściskam bardzo mocno!

Korbulowa Familia - 2012-10-10, 07:26

Barbara napisał/a:
POST ROZLICZENIOWY

Wpłaty na konto:

Darowizny rzeczowe :

Wydatki:
124 zł karma
150 zł transport

Pozwolę sobie uzupełnić wydatki o dwie faktury:

175 zł zdjęcia RTG stawów biodrowych i łokciowych
283 zł opieka weterynaryjna (szczepienia+odrobaczenie+wizyty+środki lecznicze)

Suma: 732 zł

Pozwoliłam sobie uzupełnić post Basi, ponieważ wielu z nas nie wie ile Fundacja przeznacza na każdego psiaka, którego bierze pod swoje skrzydła i jak bardzo jest potrzebna pomoc finansowa wszystkich ludzi dobrej woli.

Poza tym dostałam wczoraj od Liliany takiego MMSa :mrgreen:
"Świetnie się dziś bawił :-D "

Jak zawsze w takich chwilach łezka wzruszenia i uśmiech na twarzy się pojawił :)
Liluś jesteście kochani!
Po raz kolejny ślę mnóstwo uścisków :hejka:

M!S!A - 2012-10-10, 07:39

o matko :) No to Liliana już dokładnie sie dowiedziała co to znaczy mieć goldena w domu- błotko :) Super.
Jerzy Kora - 2012-10-15, 11:33

Chyba pora wybrać sobie nowy nick na forum "z Azurem" :) . Jak juz emocje trochę opadły :lol:
M!S!A - 2012-10-15, 19:18

Korbulowa Familia - 2012-10-15, 19:20

:serce: :serce: :serce:
Ehhh jak ja za nim tęsknię...
Ale jak widać ma zabaw pod dostatkiem :)

Barbara - 2012-10-15, 20:30

Szczęśliwy Azurek :) Cieszę się bardzo :)
Azurkowa Lila - 2012-10-16, 10:07

Jeszcze troszkę i Azurek będzie biegał bez linki bo reaguje na każde moje zawołanie :mrgreen: , gorzej z tym jak mój mąż go woła hihihih.Azur najwyraźniej wybrał sobie pańcie jako swoją właścicielkę. Cały czas na spacerze jak Sławek go prowadzi to wypatruje mnie a jak się chowam to tak mnie szuka jak szalony :-D ale zawsze znajduje :) paniuni kochaniutki synuś :) :):)
Asterkowy Krzysztof - 2012-10-16, 10:12

No właśnie to tak jak u mnie jak Pan czyli ja :-P z Asterem jestem to może być jes
tem to jestem ,a jak jest z nim Ania to mamy wielką miłość :lol: