To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - PIORUN ma już dom w Ostrowie Wlk. - 183

Ewa i Cindy - 2013-11-17, 22:02

no i jestem przeszczęśliwa :) dzięki Anetko :)
Rufiakowa Amcia - 2013-11-18, 00:09

Hah, prawdziwy z niego Piorunek, strzela błyskawicami z oczu, jak jakiś Zeus :D
Łukasz i Piorun - 2013-12-07, 23:06

Hehe :) Piorunek czuje sie bardzo dobrze , stal sie ufny i posluszny na tyle i na ile pozwala mu jego piorunujacy charakterek :-P
Ola i Habs - 2013-12-07, 23:09

No to super :) Fajnie byłoby zobaczyć jeszcze jakieś foty ;)
Aneta i Nico - 2013-12-26, 22:46

Olu troszkę trzeba było poczekać, ale z okazji świąt mam dla Was kilka zdjęć Piorunka :D Dzisiaj Łukasz ze swoim małym niedźwiadkiem (czyt. Piorunem) odwiedzili nasze małe kudłate stado. O dziwo Piorun był najgrzeczniejszy (a przynajmniej wśród goldenów :D ), z anielską cierpliwością znosił szczekanie Mii i Nico nad uchem, nie reagował nawet na zaczepki Nicosia. Co prawda Piorunek przy moich psiakach wygląda jak olbrzym, ale udało mu się już ładne schudnąć, teraz jest po prostu dobrze zbudowany ;) No i na koniec najważniejsza wiadomość...
Oprócz Łukasza i Pioruna odwiedzili nas znajomi z 10 letnim synem i ku zdziwieniu wszystkich nasz blond przystojniak od samego początku pozytywnie zareagował na dzieciaka, nie wyrywał się, kiedy Łukasz go trzymał, nie szczekał, a potem chodził sobie spokojnie i nawet pozwalał się głaskać. Jak widać, ta magia świąt działa nadal :D W każdym razie u naszego łobuza wszystko super, dalej uparty, ale za to przekochany ;) No a teraz czas na te obiecane zdjęcia :D

Ola i Habs - 2013-12-27, 15:23

Fajowo wyglądają wszystkie psiaki razem :) Po zdjęciach rzeczywiście widać, że Piorun przykoksował ;)
Kasia i Furias - 2018-05-02, 12:57

Mamy info, że u Pioruna wszystko dobrze. Psiak jest szczęśliwy i w pełni zdrowy;)

Nanka i Beza - 2018-05-10, 17:10

wow, co to rośnie na tym pierwszym zdjęciu, że tak zielono na ziemi? nie wygląda to jak zwykła trawa
rodzina Zeldy - 2019-12-02, 08:16

Nowe informacje o Piorunie:

"Witam , przepraszam ze tak pozno odpisuje , z Piorunem jak na razie wszystko w porzadku. Jest zdrowym okazem i oby tak dalej"

Daria_Kluska - 2024-11-22, 08:33

Co słychać u Pioruna?

Piorun jest pogodnym pieskiem. Ma 14 lat, więc to już piękny wiek dla Goldena. Piorun na od lat je karmę Brit Care, jestem bardzo z niej zadowolony. Piesek jest pogodny, macha ogonem cieszy się i spaceruje na swoje możliwości. Jedyne co mu doskwiera to stawy. Dostaje preparat Librela i jest trochę lepiej, bywały dni że musiałem go nieść po schodach. Prócz stawów Piorun jest zdrowy i lubi swoje spokojne spacery.