To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - POLO - 47

Karmelowa Alusia - 2011-05-25, 11:43

Nie wiem czemu ,ale Polo kojarzy mi się z Leopoldem hi.hi.Więc Leoplodzie trzymamy za ciebie kciuki i naszych osiem łap!!
Dusia - 2011-05-25, 11:45

Bo Polduś to jest taki dostojny Leopold :)
Zresztą i on ma zasupłany ogonek na szczęście :)

goldenek2 - 2011-05-25, 12:17

Uważajcie, aby przez te supełki na psich ogonach - TOZ się Wami nie zainteresował :rotfl: :P
Jerzy Kora - 2011-05-25, 13:01

Na wiązanie supełków setery mają specjalne zezwolenie Towarzystwa Opieki na Seterami. :mrgreen:
Ola i Polo - 2011-05-25, 19:16

Z takim wsparciem to się chyba uda :)

Dziękuję i pozdrawiam :)

malina5891 - 2011-05-26, 13:27

...ale piękny ten Polo :) :):):) faktycznie odziedziczył najlepsze cechy po przodkach ;P i aż zazdroszczę, że taki mizialski, bo nasz tymczasowicz to czasami łaskę robi, że da się pomiziać, skubaniec...przychodzi najczęściej z zabawką i zaraz chce, żeby się z nim siłować i przeciągać, brutal mały! ;P

Olu, my również trzymamy kciuki za wizytę :) nie stresuj się :) to nic strasznego :) :) :) wszystkim nam w końcu chodzi o jedno i to samo :) :) :)

M!S!A - 2011-05-26, 13:35

malina5891 napisał/a:
Olu, my również trzymamy kciuki za wizytę :) nie stresuj się :) to nic strasznego :) :) :)

zwłaszcza, że osoba przeprowadzająca wizytę nie jest straszna :-P

Ola i Polo - 2011-05-26, 21:48

Zapraszamy i czekamy :)

A może jakieś dobre rady dotyczące wizyty? ;)

U nas już kolejne osoby w rodzinie czekają na wieści czy dołączy do nas Polo :)

Pozdrawiam

Dusia - 2011-05-27, 08:00

Olu, mogę Ci tylko powiedzieć, że jeżeli Misia odwiedzi Cię z którymś ze swoich futrzaków to one podszepną właściwą decyzję :rotfl: :P
Aga Szanti - 2011-05-27, 08:49

M!S!A - 2011-05-27, 09:06

Dusia napisał/a:
Olu, mogę Ci tylko powiedzieć, że jeżeli Misia odwiedzi Cię z którymś ze swoich futrzaków to one podszepną właściwą decyzję :rotfl: :P

A może z obydwoma :mysli: :mrgreen:

Dusia - 2011-05-27, 09:08

W takim razie decyzja napewno będzie właściwa :rotfl:
Miziaki dla pięknej pani Jamajki i przystojniaka Mailo

Ola i Polo - 2011-05-27, 18:36

Kolejne zdjęcia Polo tylko utwierdzają nas w przekonaniu, że to ten psiak :)

Jesteśmy po wizycie. Zagościli u nas Michalina i Mailo :)

Mailo od razu sprytnie odnalazł przysmak w kuchni - suchy chleb :D

To czekamy teraz na wieści co tam Mailo podszepta w naszej sprawie, bo chlebek chyba podziałał :)

Pozdrawiamy,
Ola i Iwan

M!S!A - 2011-05-27, 20:51

Bardzo dziękuje za miłe przyjęcie, Mailo dziękuje również :-P I Oczywiście zarówno ja jak i Mailo podszeptamy całą prawdę, że wizytę zaliczamy do bardzo bardzo udanej :)
Jolanta - 2011-05-28, 09:10

Czyli jest duża szansa, że Polo zostanie krakowianinem? :rotfl:
Warna - 2011-05-28, 11:54

Szansa, Jolu, zawsze. Bo Polo jest wart wspaniałego domku i kochającej rodzinki. :-)
Aga Szanti - 2011-05-29, 09:45

Wszyscy trzymaliśmy bardzo mocno kciuki, supłaliśmy ogony i UDAŁO SIĘ!!!

Po tylu miesiącach i do Polo uśmiechnęło się szczęście, doczekał się swojej własnej rodziny.

Poldek zamieszka z Olą (hantla83) w Krakowie.

Bardzo bardzo serdecznie gratulejem, dziękujemy i życzymy powodzenia

Kasia, Szajba i Milka - 2011-05-29, 09:49

Oo jaka radosc :-) Strasznie sie cieszymy !!! :-D Gratulujemy z calego serca :-)
Korbulowa Familia - 2011-05-29, 09:59

Nie spodziewałam się aż tylu pięknych chwil w tą niedzielę dla naszych fundacyjnych podopiecznych... :mrgreen:
Jaka nieopisana radośc ukazała się moim wyobrażeniom, że i Polduś kochany nasz będzie miał szczęśliwy domek, w którym znajdzie nareszczie swoje stałe miejsce w serduszku Oli :)

M!S!A - 2011-05-29, 10:04

Ja również serdecznie gratuluję :) Bardzo się cieszę że Poldziak będzie krakowianinem :)
Karmelowa Alusia - 2011-05-29, 10:49

A tak chiciałam być pierwsza z gratulacjami dla Leopolda :-) Ale mimo ,ze mi się nieudało gratuluję Poldziakowi cierpliwości i jego obecnym opiekunom ,a przyszłym duzo szczęścia z naszym forumowym weteranem.Strrrasznie się cieszę ,że futrzak znalazł swoja docelowa przystań.
Barbara - 2011-05-29, 11:09

Również DT Polo- Dusiu strasznie dziękujemy za opiekę nad Polo przez taki kawał czasu :) :) :) :) :) Bez Was nasze działania nie byłyby skuteczne. Dziękujemy za pomoc i za to,że jesteście z nami :) :)
Gratulacje dla Oli i Poldziaka!!! :) :) :)

Edyta - 2011-05-29, 14:10

Dusieńko kochana, łzy się poleją strasznie, dlatego trzymam mocno kciuki za Was i za Poldziaka, trzymajcie się bo to rozstanie nie będzie łatwe ale myśl, że ten cudny chłopiec znalazł już swoje miejsce na ziemi niech Wam towarzyszy w tych dniach. :)
A nowej rodzinie bardzo gratuluję - trzymajcie się i kochajcie tego słodziaka z całych sił :mrgreen:

Ola i Polo - 2011-05-29, 14:35

Witam, witam :)
Takie miłe wieści z rana to zawsze moglibyśmy otrzymywać.
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że Polo zostanie członkiem naszej rodzinki :) Już się szykujemy na przyjęcie misiaka.

Również ogromne podziękowania dla Dusi - macie z mężem złote serca.

Na pewno będziemy liczyć na pomoc, porady, itd. także z góry za to też dziękujemy.

Pozdrawiamy gorąco,
Ola i Iwan

monika5s - 2011-05-29, 15:34

Gratuluję nowej rodzince Poldusia :) Oj w Waszym domu zagości teraz tyle radości z tak wspaniałego psiaka :pies:
Trzymałam za Was kciuki :)