Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - CINDY, MARLEY i BEZA mają już dom w Łodzi - 92, 104 i 280
Asterkowy Krzysztof - 2012-06-09, 22:18 zdjecia super Ewa prosimy o więcej Ewa i Cindy - 2012-06-10, 00:07 Monika. jak pisałam świeciło słońce.. potem popadało.. znów słońce.. znów popadało i już wieczór fajny.. może słońca mniej.. bo zaszło.. dzięki Ci wielkie za zabranie pogody ze sobą.. bez Ciebie by się to nie udało:)
Krzysiu.. zaraz będziesz moim znajomym i już wszystko zobaczysz..
jutro lub w pon dodam na spokojnie więcej zdjątek żeby to słońce pokazać Ewa i Cindy - 2012-06-11, 16:47 przed chwilą Marley doprowadził mnie do łez... ze śmiechu
marley śpi a pod blokiem jedzie karetka.. nigdy na nie nie reagował.. a tu podszedł do balkonu.. rozejrzał się co i jak i.... zaczął wyć razem z nią takim przygłuszonym ale zmieniającym się głosikiem.. dokładnie jak karetka!!!! chwilkę powył i poszedł znowu spać ja z niego nie mogę czasami Kasia, Szajba i Milka - 2012-06-11, 16:52 Oj taaak Marley i Cunducha wymiatają! Mizianki dla nich a Ciebie pozdrawiam i kurcze jakoś tak cicho bez Twojego śmiechu Ewa i Cindy - 2012-06-11, 17:08 Kasia.. ja ci mój śmiech nagram i będziesz go sobie puszczała od czasu do czasu a jakoś na jesień znów go usłyszysz na żywo Kama, Mela, Ruda - 2012-06-11, 19:07
Ewa i Cindy napisał/a:
Kasia.. ja ci mój śmiech nagram i będziesz go sobie puszczała od czasu do czasu a jakoś na jesień znów go usłyszysz na żywo
o! o! to ja też poproszę Ewa i Cindy - 2012-06-13, 20:25 się zmobilizowałam i filmiki na YT wrzuciłam
3. http://youtu.be/K3Vo5g3YUE4Kasia, Szajba i Milka - 2012-06-13, 20:32 Ewa ja Cie uwielbiam!!! Nie ma nie ma wody na pustyni :D hahahaAga_TRuficzkowa - 2012-06-13, 21:29 Marley złoszczący się na patyka ,po prostu wymiata
A z Ciebie Ewa jest sadystka, zamiast chłopakowi pomóc kopać to go na minę wsadziłaś ,bo biedak co wykopał to go zalało.Powinnaś go zaprowadzić w mniej podmokłe tereny Buuuuuuu......nie dobra Pańcia Rufiakowa Amcia - 2012-06-13, 23:36 hahahahahahahah
Beeeee, brzydal patol, niedobry patol, beee!!! monimax - 2012-06-14, 17:55
Aga_TRuficzkowa napisał/a:
A z Ciebie Ewa jest sadystka, zamiast chłopakowi pomóc kopać to go na minę wsadziłaś ,bo biedak co wykopał to go zalało.Powinnaś go zaprowadzić w mniej podmokłe tereny Buuuuuuu......nie dobra Pańcia
Oj tam Aga zaraz sadystka Niech się chłopak uczy cierpliwości Kama, Mela, Ruda - 2012-06-14, 18:09 aaa dobre.
I jeszcze mówi "to nie takie hopa siupa" - aż się oplułam ze śmiechu.Mila i Sari - 2012-06-14, 18:12 Marley to ma energię - nadrabia za wszystkie ciepłe kluseczki goldenowe takie jak Sarcia! Monia i Larsik - 2012-06-14, 18:30 Marley dzielny chłopak długo tak próbował ukryć patola? Ewa i Cindy - 2012-06-14, 19:27 może długo dłużej niż na filmiku to nie.. ale to nie jedyny patol na spacerku.. ONE WSZYSTKIE SĄ ZŁE!!!!! monimax - 2012-06-14, 20:16 Bo patole to sztywniaki, nie chca się bawic z Marleyem Ewa i Cindy - 2012-07-24, 15:55 dawno nas tu nie było.. u nas ok.. teraz leniuchujemy z Pańcią na urlopie.. jeszcze do końca tyg..:)
byliśmy na mazurach przez tydz... wodne szaleństwa, wycieczki pieszo-rowerowe, zabawy i szkolenia.. coż więcej można chcieć
pojechaliśmy także nad morze na pare dni.. spotkaliśmy się z Ingą i Cezarkiem.. Ewa z rodzinką podrzucili je nad zatokę więc poszaleliśmy
teraz leniuchujemy na Kujawach.. też jest woda, lasy i łąki.. no mówimy Wam..żyć nie umierać
nie mamy konta na FB ale skorzystaliśmy z konta Pańci i wrzuciliśmy parę naszych fotek z ostatnich miesięcy
miłego oglądania.. AniaMilo - 2012-07-24, 19:20 ale macie fajnie Cindka to se pozwiedzasz ja dzis tez uslyszalem ze gdzies sie wybieramy cos gadali o morzu i jezioze wiec tez sie pochlapie ale mam problem z jazda co prawda bo mi sie ulewa ale dam rade chyba ze masz jakis sposob na to to bym mojej Panci podsunął
a teraz zdjecia twoje poogladam poki Panci nie ma bo wbic sie na kompa o tej godzinie to szczyt wiecznie zajety
A Ty dalej kochaniutka sie relaksuj twoj kumpel Milo Asterkowy Krzysztof - 2012-07-24, 19:32 Super album i pozazdrościć takiego wypoczynku kochani do zobaczenia w Łodzi
ps: Aster stęsknił się za spacekiem z wami Ewa i Cindy - 2012-07-25, 09:00 wiecie co.. pomóżcie mi.. bo ja te wszystkie zdjęcia bardzo lubie ale muszę wybrać 1 lub 2 do kalendarza.. i nie wiem które.. ????!!!!!
jak możecie zaznaczcie na FB lub podajcie na forum nr zdjęcia kt uważacie że się nadaje
wspólnymi siłami jakoś to ogarnę Rufiakowa Amcia - 2012-07-25, 17:38 Dla mnie prawie bezdyskusyjne jest numer 1 z fb- ozor, kolor, jaskry i to nieeeebo.... Ewentualnie obraz miłości psio-psiej w wersji międzyrasowej- 25. z buldożką No i miłość psio-psio-człowiekowo-smaczkowa- 51. Ogólny rzut psio-psi- 125. No i miny Cindki na 4, 12 i 16 Ewa i Cindy - 2012-07-26, 10:35 no to chociaż zaważyłaś moje ulubione do 7 zdjęć dzięki..
nikt więcej nie chce mi pomóc ?? Kassia - 2012-07-26, 13:33 Chce, chce, ale wybór trudny. O Marleyu w kaczeńcach już kiedyś wspominałam, że doskonale nadaje się do kalendarza, ale może uda Ci się zrobić zdjęcie duetu, Marley i Cindy doskonale się razem komponują, no i są z jednej, Twojej rodziny Psiaki są mądre, więc może uda Ci się je przekonać, że mają ładnie zapozować, bo to przecież do kalendarza, bo to cała Polska będzie je oglądać itd... cykaj Ewcia, cykaj Wiki Megulowa - 2012-07-26, 14:11 Trochę mnie nie było, a tu tyle nowości
Cindy i Marley mają szczęście, że mają Ciebie - Ewo Ewa i Cindy - 2012-07-26, 14:48 no dobra.. to jakie chcecie żebym pozy osiągnęła..za jabłko z sąsiedniej papierówki lub kawałek żwacza są się w stanie duuużżżżoooo zrobić
Cindy zaczyna mocno wtórować Marleyowi a młody na tyle szybko łapie że zaraz go czegoś nowego nauczę.. już powoli reaguje na komendę "czołgaj"
jakieś koszary w okolicy musze wynaleść i będzie pies obronny!!! hehe