To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - CINDY, MARLEY i BEZA mają już dom w Łodzi - 92, 104 i 280

Asterkowy Krzysztof - 2012-06-09, 22:18

zdjecia super Ewa prosimy o więcej :)
Ewa i Cindy - 2012-06-10, 00:07

Monika. jak pisałam świeciło słońce.. potem popadało.. znów słońce.. znów popadało i już wieczór fajny.. może słońca mniej.. bo zaszło.. dzięki Ci wielkie za zabranie pogody ze sobą.. bez Ciebie by się to nie udało:)

Krzysiu.. zaraz będziesz moim znajomym i już wszystko zobaczysz..
jutro lub w pon dodam na spokojnie więcej zdjątek żeby to słońce pokazać :)

Ewa i Cindy - 2012-06-11, 16:47

przed chwilą Marley doprowadził mnie do łez... ze śmiechu :)
marley śpi a pod blokiem jedzie karetka.. nigdy na nie nie reagował.. a tu podszedł do balkonu.. rozejrzał się co i jak i.... zaczął wyć razem z nią :) takim przygłuszonym ale zmieniającym się głosikiem.. dokładnie jak karetka!!!! chwilkę powył i poszedł znowu spać :) ja z niego nie mogę czasami :)

Kasia, Szajba i Milka - 2012-06-11, 16:52

Oj taaak Marley i Cunducha wymiatają! Mizianki dla nich a Ciebie pozdrawiam i kurcze jakoś tak cicho bez Twojego śmiechu :D
Ewa i Cindy - 2012-06-11, 17:08

Kasia.. ja ci mój śmiech nagram i będziesz go sobie puszczała od czasu do czasu :) a jakoś na jesień znów go usłyszysz na żywo :)
Kama, Mela, Ruda - 2012-06-11, 19:07

Ewa i Cindy napisał/a:
Kasia.. ja ci mój śmiech nagram i będziesz go sobie puszczała od czasu do czasu :) a jakoś na jesień znów go usłyszysz na żywo :)

o! o! to ja też poproszę :-D

Ewa i Cindy - 2012-06-13, 20:25

się zmobilizowałam i filmiki na YT wrzuciłam :)

1. http://youtu.be/2Ktsfv6KsDk

2. http://youtu.be/7kiDrxYCnCA

3. http://youtu.be/K3Vo5g3YUE4

Kasia, Szajba i Milka - 2012-06-13, 20:32

Ewa ja Cie uwielbiam!!! Nie ma nie ma wody na pustyni :D :D hahaha
Aga_TRuficzkowa - 2012-06-13, 21:29

Marley złoszczący się na patyka ,po prostu wymiata :-) :-)
A z Ciebie Ewa jest sadystka, zamiast chłopakowi pomóc kopać to go na minę wsadziłaś ,bo biedak co wykopał to go zalało.Powinnaś go zaprowadzić w mniej podmokłe tereny Buuuuuuu......nie dobra Pańcia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rufiakowa Amcia - 2012-06-13, 23:36

hahahahahahahah
Beeeee, brzydal patol, niedobry patol, beee!!! :D

monimax - 2012-06-14, 17:55

Aga_TRuficzkowa napisał/a:
A z Ciebie Ewa jest sadystka, zamiast chłopakowi pomóc kopać to go na minę wsadziłaś ,bo biedak co wykopał to go zalało.Powinnaś go zaprowadzić w mniej podmokłe tereny Buuuuuuu......nie dobra Pańcia

Oj tam Aga zaraz sadystka :mrgreen: Niech się chłopak uczy cierpliwości :mrgreen:

Kama, Mela, Ruda - 2012-06-14, 18:09

aaa dobre.
I jeszcze mówi "to nie takie hopa siupa" - aż się oplułam ze śmiechu.

Mila i Sari - 2012-06-14, 18:12

Marley to ma energię - nadrabia za wszystkie ciepłe kluseczki goldenowe takie jak Sarcia! :)
Monia i Larsik - 2012-06-14, 18:30

Marley dzielny chłopak :mrgreen: długo tak próbował ukryć patola? :mrgreen:
Ewa i Cindy - 2012-06-14, 19:27

może długo dłużej niż na filmiku to nie.. ale to nie jedyny patol na spacerku.. ONE WSZYSTKIE SĄ ZŁE!!!!! :)
monimax - 2012-06-14, 20:16

Bo patole to sztywniaki, nie chca się bawic z Marleyem 8-)
Ewa i Cindy - 2012-07-24, 15:55

dawno nas tu nie było.. u nas ok.. teraz leniuchujemy z Pańcią na urlopie.. jeszcze do końca tyg..:)
byliśmy na mazurach przez tydz... wodne szaleństwa, wycieczki pieszo-rowerowe, zabawy i szkolenia.. coż więcej można chcieć :)
pojechaliśmy także nad morze na pare dni.. spotkaliśmy się z Ingą i Cezarkiem.. Ewa z rodzinką podrzucili je nad zatokę więc poszaleliśmy :)
teraz leniuchujemy na Kujawach.. też jest woda, lasy i łąki.. no mówimy Wam..żyć nie umierać :)
nie mamy konta na FB ale skorzystaliśmy z konta Pańci i wrzuciliśmy parę naszych fotek z ostatnich miesięcy :)

http://www.facebook.com/m...12973541&type=3

miłego oglądania.. :)

AniaMilo - 2012-07-24, 19:20

ale macie fajnie Cindka to se pozwiedzasz ja dzis tez uslyszalem ze gdzies sie wybieramy cos gadali o morzu i jezioze wiec tez sie pochlapie :lol: ale mam problem z jazda co prawda bo mi sie ulewa ale dam rade chyba ze masz jakis sposob na to to bym mojej Panci podsunął :-P
a teraz zdjecia twoje poogladam poki Panci nie ma bo wbic sie na kompa o tej godzinie to szczyt wiecznie zajety :-/

A Ty dalej kochaniutka sie relaksuj twoj kumpel Milo :kwiatek:

Asterkowy Krzysztof - 2012-07-24, 19:32

Super album i pozazdrościć takiego wypoczynku kochani do zobaczenia w Łodzi
ps: Aster stęsknił się za spacekiem z wami :-D

Ewa i Cindy - 2012-07-25, 09:00

wiecie co.. pomóżcie mi.. bo ja te wszystkie zdjęcia bardzo lubie ale muszę wybrać 1 lub 2 do kalendarza.. i nie wiem które.. ????!!!!!
jak możecie zaznaczcie na FB lub podajcie na forum nr zdjęcia kt uważacie że się nadaje :) :) :)
wspólnymi siłami jakoś to ogarnę :)

Rufiakowa Amcia - 2012-07-25, 17:38

Dla mnie prawie bezdyskusyjne jest numer 1 z fb- ozor, kolor, jaskry i to nieeeebo.... :D Ewentualnie obraz miłości psio-psiej w wersji międzyrasowej- 25. z buldożką :D No i miłość psio-psio-człowiekowo-smaczkowa- 51. Ogólny rzut psio-psi- 125. No i miny Cindki na 4, 12 i 16 :D
Ewa i Cindy - 2012-07-26, 10:35

no to chociaż zaważyłaś moje ulubione do 7 zdjęć :) dzięki.. :)
nikt więcej nie chce mi pomóc ?? :)

Kassia - 2012-07-26, 13:33

Chce, chce, ale wybór trudny. O Marleyu w kaczeńcach już kiedyś wspominałam, że doskonale nadaje się do kalendarza, ale może uda Ci się zrobić zdjęcie duetu, Marley i Cindy doskonale się razem komponują, no i są z jednej, Twojej rodziny :) Psiaki są mądre, więc może uda Ci się je przekonać, że mają ładnie zapozować, bo to przecież do kalendarza, bo to cała Polska będzie je oglądać itd... cykaj Ewcia, cykaj ;)
Wiki Megulowa - 2012-07-26, 14:11

Trochę mnie nie było, a tu tyle nowości :shock: ;)
Cindy i Marley mają szczęście, że mają Ciebie - Ewo :)

Ewa i Cindy - 2012-07-26, 14:48

no dobra.. to jakie chcecie żebym pozy osiągnęła..za jabłko z sąsiedniej papierówki lub kawałek żwacza są się w stanie duuużżżżoooo zrobić :)
Cindy zaczyna mocno wtórować Marleyowi a młody na tyle szybko łapie że zaraz go czegoś nowego nauczę.. już powoli reaguje na komendę "czołgaj" :)
jakieś koszary w okolicy musze wynaleść i będzie pies obronny!!! hehe :)