Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - LENA - 140
goldenek2 - 2012-12-28, 18:45 Tylko teraz możecie mieć słabą noc, bo Lenkę pogoni .....Barbara - 2012-12-28, 18:52
goldenek2 napisał/a:
Tylko teraz możecie mieć słabą noc, bo Lenkę pogoni .....
A to akurat niekoniecznie
Moja Rosa uwielbia masło- to jej chyba największy przysmak i jeszcze jak była mała zjadła pół kostki masła. Nawet nie miała biegunki Była za to niezmiernie szczęśliwa goldenek2 - 2012-12-28, 19:12 Miałam kiedyś dalmatynkę. Ściągnęła mi kostkę masła i połknęła razem ze złotkiem. Tydzień Bangi była na płatkach ryżowych z rozgotowaną marchewką.Aga, Tami i Lenka - 2012-12-28, 19:21 u Lenki do tej pory wszystko ok wygląda na to, że masło jej służy Rufiakowa Amcia - 2012-12-29, 00:18 Haha, niunia wie, co dobre
Ale tego oddawania znalezisk na spacerach to ja też Wam zazdroszczę. Mój Rufiaty szybko się nauczył, że trzeba szamać szybko, zanim pani podejdzie A na hasło "zostaw" lub "oddaj" zamienia się w słup soli i udaje, że go tam nie ma A teraz u nas nad rzeczką "obrodziło" w suchy chleb dla kaczek i poświąteczne makowce i pierniki Aga, Tami i Lenka - 2012-12-29, 20:09 dzisiaj razem z lenką byłyśmy u Gosi i Haeven dziewczyny widziały się po raz pierwszy a bawiły się poprostu cudnie goniły się, podgryzały (delikatnie), poprostu szalały jak tylko Gosia prześle mi fotki od razu je tu wstawię Gosiu bardzo dziękuję za tak miłe spotkanie razem z Lenką czekamy na więcej Aga, Tami i Lenka - 2012-12-30, 01:01 Lenka i Haeven
Haeven na górze, ja na dole
rodzi sie wielka przyjaźń
po lewej Haeven a po prawej ja - Lenka
ta groźna to ja
Haeven też umie udawać tą złą i groźną
chyba zasłużyłysmy na nagrodę Rufiakowa Amcia - 2012-12-30, 16:59 Hehe, dzikie wzory na narzucie wyzwoliły z psinek prawdziwe dzikie bestie Ewa i Cindy - 2012-12-30, 22:30 Jak Bafka była u mnie to ja się naoglądałam różnych rzeczy.. ale to co wasze dziewczyny wyprawiają.. to po prostu szok !!
ale macie fajnie Aga, Tami i Lenka - 2012-12-31, 17:38 hehehe to było jedno wielkie szaleństwo Aga, Tami i Lenka - 2013-01-06, 19:04 Lenka, która dzięki Kunie nauczyła sie wchodzić na łóżko
miziaj miziaj
i jeszcze jedna fotka z moim udziałem Gabiś i Fifi - 2013-01-06, 19:13 Ślicznotka....jak się Hira zadomowi - Lenka wyciągnij ją na spacer... Aga, Tami i Lenka - 2013-01-06, 19:17 razem z Lenką czekamy tylko na sygnał od Eli może jeszcze da sie zaprosić Haeven i moze Fredzia i będziemy mieć piękny babiniec Aga, Tami i Lenka - 2013-01-09, 22:53 hej hej , razem z lenką witamy wszystkich
ostatnio jak jesteśmy na spacerach wszystkie psiaki zaczepiają lenkę i chcą się do niej dobrać większość włascicieli pyta się czy Lenka ma cieczkę - bo ich psiaki nagle zaczęły się nią bardzo interesować. Lenka jak do mnie przyjechała to miała jeszcze szwy na brzuszku i z informacji z schronu wynikało że miała zrobioną sterylkę - nie mam jednak na to żadnego dokumentu schronisko oprócz zaświadczenia dotyczącego szczepienia przeciwko wściekliźnie nic nam nie dało zastanawiam się czy w takiej sytuacji nie powinnam sprawdzić tego u weterynarza... czy to normalne że psiaki tak nagle zaczęły się nią interesować? trochę mnie to martwi bo jeżeli jednak nie miałaby miec tej sterylki to skąd te szwy? Aga, Tami i Lenka - 2013-01-10, 14:38 byłam dzisiaj z Lenką u weta i obejrzał ją od stóp do głów i powiedział, że wszystko jest ok wet nie widzi zadnych oznak żeby miała pojawić się cieczka Lenka waży 24,8kg stwierdził, że w ciągu ostatnich trzech tygodni bardzo sie zmieniła pod względem wyglądu, wyładniała, sierść i skóra znacznie się już poprawiły, nie ma też już żadnych oznak uczulenia skóra jest ładna, różowa, brak jakichkolwiek strupków czasami jeszcze sie drapie ale to normalne, w ciagu 2-3 tyg. powinno sie juz to całkowicie unormować generalnie jest zdrowiusieńka goldenek2 - 2013-01-10, 15:02 No to superowo Ela Hirka i Bakusia - 2013-01-13, 00:11 cudna Lenka
Aga ja jestem jak najbardziej za wspólnym spacerkiem ale dam radę dopiero w lutym - teraz muszę zaliczyć sesję i będę mieć wolne Aga, Tami i Lenka - 2013-01-13, 19:19 to czekamy na info dot. spotkania
Lenka dzisiaj pierwszy raz pokazała, że na spacerze potrafi być głucha jak pień jak zwykle puściłam ją wolno żeby sobie polatała i poszalała na sniegu a ona nagle jak się zerwała i jak poleciała za kotem to omało płuc sobie nie wyplułam jak ją wołałam, normalnie głuchota pierwsza klasa
całe szczęście, że kot mądry i zwiał
w końcu Lenka przypomniała sobie o mnie (w końcu mnie usłyszała) i przyleciała do mnie cała z siebie zadowolona Aga, Tami i Lenka - 2013-01-27, 15:42 nowe fotki Lenki razem z Biały
Aga, Tami i Lenka - 2013-01-27, 15:56 Lenka to ta z czarną obrożą - więcej fotek wstawiłam na wątku Białego Gosia i Heaven - 2013-01-29, 08:47 Ślicznie im tak razem :*Aga, Tami i Lenka - 2013-02-17, 20:34 Przesyłamy nowe fotki Lenki
goldenek2 - 2013-02-17, 20:36 Śliczna kanapowa dziewczynka Aga, Tami i Lenka - 2013-02-17, 21:12 Lenka jest cudowna, na łóżka wchodzi tylko wtedy gdy jej na to pozwalamy jest bardzo grzeczna i usłuchana. Niestety nadal mamy problem z jej skórą. Pomimo zmiany karmy co jakis czas skóra robi sie potwornie czerwona i Lenka się drapie Barbara - 2013-02-17, 21:15 Agnieszko to jednak będzie trzeba ustalić przyczynę tej alergii. No i ja bym podawała suni karmę weterynaryjną dla alergików .