To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - LEON ma już dom w Krakowie - 207

Kama, Mela, Ruda - 2013-05-05, 18:36

o jeeeeju, no to mu bardzo dobrze :] cieszymy się bardzo!
Byle tylko nie przekopał wam całego ogródka :-)

Madzia i Fredzia - 2013-05-05, 19:02

super wieści :-) cieszymy się bardzo, że Leoś się tak szybko zadomowił...u nas też Leoś często kopał dziury jak byliśmy na spacerze, ale tylko po to by się w niej potem położyć i ochłodzić jeśli było ciepło...
może proszę go trochę dyscyplinować względem tych dziur....co by nie było wstydu :oops: i kłopotów jak pojedziecie do kogoś na działkę, jeszcze przekopie znowu komuś kwiatki... a nie wszyscy są wyrozumiali :-P
prosimy wymiziać od nas Leosia i ucałować w nosek
cieszymy się bardzo, że jest szczęśliwy :mrgreen:
pozdrowienia dla rodzinki
P.S.
Pani Smaragdo proszę przekazać mężowi, że drużyna mojego męża ma kolejny wygrany mecz-coraz bliżej awansu :-) (jeśli mąż zechce śledzić to zapraszamy na www.http://rokitarokietnica.futbolowo.pl/)

Warna - 2013-05-05, 20:43

A czy nie nastał już czas na zmianę nicka np. na Smaragda i Leon?
iwona kedra - 2013-05-09, 09:46

Witam:)
Co nowego slychac u Lenona?? Moze jakies fotki?? Buziaki dla Ciebie Leo :*

Pozdrawiam

Madzia i Fredzia - 2013-05-10, 14:02

właśnie właśnie co słychać u Leosia, czekamy na fotki, tęsknimy i chociaż na zdjęciach chcemy na niego popatrzeć :-)
Gabiś i Fifi - 2013-05-10, 19:01

Mam nadzieję,że Pani Smaragda nie będzie miała mi za złe,gdy przekażę kilka słów,gdyż wczoraj rozmawiałyśmy przez telefon.Leoś czuje się dobrze,już nie tęskni,nie piszczy za to szaleje w ogrodzie!!!Kopie dziury na całego,ale że mu pozawalają to ma tam raj na ziemi... :-) Troszkę zaczął zjadać qupki na spacerach,ale już dostał od weta tableteczki i codziennie zjada jogurt.W przyszły weekend jadę poznać Leosia osobiści,więc fotki też zrobię.
Aaaa,no i Leoś stał się Maksiem... :-)

iwona kedra - 2013-05-10, 22:33

hm??? Osobiscie wole Leona bo to do niego po prostu pasuje Leo:* ale co ja moge... Dla mnie Leon zostanie Leonem ;)
Warna - 2013-05-11, 15:11

Poza tym Leonów jest mało, a Maksów całe mnóstwo. Też głosuję za Leonem. :-D
Madzia i Fredzia - 2013-05-11, 16:52

MAKSIO?Oj nie... :-( Leoś to Leoś, tak jak piszę Pani Iwona to idealne imię dla niego :-) proszę nie zmieniać mu imienia...
Monika, Boni i Jack - 2013-05-11, 20:03

Madzia i Fredzia napisał/a:
Leoś to Leoś
:ok:
iwona kedra - 2013-05-12, 16:43

Dość dlugo czekamy na wieści :-? Co u Leo :roll:
Gabiś i Fifi - 2013-05-12, 16:47

Madzia i Fredzia napisał/a:
MAKSIO?Oj nie... :-( Leoś to Leoś, tak jak piszę Pani Iwona to idealne imię dla niego :-) proszę nie zmieniać mu imienia...

Tu właściwie nie chodzi o celowe zmienianie imienia,ale o to,że Pani Smaragda niedawno pożegnała swojego ukochanego Goldena Maksa (a może i Maxa,nie wiem z jaką pisownią :P ),i po prostu czasem zamiast zawołać Lełoś,woła Maksiu.... :P

Pani Iwono,zapewniam,że wszystko jest dobrze,jestem w stałym kontakcie z Panią Smaragdą,w najbliższych dniach się wybieram w odwiedziny,więc zdam relacje.

Pozdrawiam. :-)

iwona kedra - 2013-05-19, 16:11

Witam i o Leonka pytam????? MINĘŁO JUZ TROCHE CZASU ODKAD CZYTALAM COS NOWEGO...Czekam z niecierpliwoscia na wiesci :roll:
Madzia i Fredzia - 2013-05-19, 18:50

Kochani co u Leosia???
nie ma żadnych fotek :-(
a my tu wszyscy tęsknimy....
i a propos imienia...Pani Smaragdo, większość chyba jest tu za tym by Leon został Leonem,a nazwanie go Maxem nie wróci psu życia...do tego rudzielca naprawdę Leon to idealnie dobrane imię :-)

Kama, Mela, Ruda - 2013-05-22, 10:06

mam info od Pani Smaragdy, że nie mają na razie internetu z powodu przebudowy instalacji. Ale w weekend powinni już do nas wrócić online'owo :-)
no i Leon oczywiście ma się znakomicie :-)
czekamy zatem jeszcze trochę na fotki i wieści.

M!S!A - 2013-05-22, 11:46

A ja uważam że takie jest prawo nowego domu i jeżeli chce zmienić imię to to robi. Madziu jak wiemy u Was też Wasz tymczasowicz szybko został przemianowany na Morgana mimo że posiadał fajne imię. ;)
Gabiś i Fifi - 2013-05-22, 14:36

M!S!A napisał/a:
A ja uważam że takie jest prawo nowego domu i jeżeli chce zmienić imię to to robi. Madziu jak wiemy u Was też Wasz tymczasowicz szybko został przemianowany na Morgana mimo że posiadł fajne imię. ;)
:brawo: zgadzam się w 100%.
Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:35

Puk puk...spragnieni zdjęć??? :P

Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:37

To jedziemy z koksem :P

Sara - gdzie jesteś??

Pyszna butelka :D

Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:39

Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:45

To na koniec coś dla łakomczuszków :P

Już już prawie,zaraz dotknę je językiem :P

No daj tu bliżej tą drożdżówkę... :P :D

Dziękuję Smaragdzie i Sławkowi za przemiłą wizytę i przepraszam Was za kiepską jakość zdjęć,bo tylko telefon był po ręką,a poza tym mam jeszcze masę zamazanych zdjęć,bo przecież uchwycić tego kochanego pędziwiatra w kadrze to nie lada wyczyn.. :P

Warna - 2013-05-25, 11:48

Fantastyczne zdjęcia. Uwielbiam takie zdjęcia. :-D
Ewa i Cindy - 2013-05-25, 12:08

a wiecie ze znęcanie się nad zwierzętami jest karalne!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Madzia i Fredzia - 2013-06-05, 18:22

super zobaczyć tego przystojniaka!!! i widzieć ,że jest szczęśliwy:-) pozdrawiamy gorąco!
iwona kedra - 2013-06-16, 18:55

Halooo halooo co u Leo? moze jakies fotki?????