Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - LEON ma już dom w Krakowie - 207
Kama, Mela, Ruda - 2013-05-05, 18:36 o jeeeeju, no to mu bardzo dobrze cieszymy się bardzo!
Byle tylko nie przekopał wam całego ogródka Madzia i Fredzia - 2013-05-05, 19:02 super wieści cieszymy się bardzo, że Leoś się tak szybko zadomowił...u nas też Leoś często kopał dziury jak byliśmy na spacerze, ale tylko po to by się w niej potem położyć i ochłodzić jeśli było ciepło...
może proszę go trochę dyscyplinować względem tych dziur....co by nie było wstydu i kłopotów jak pojedziecie do kogoś na działkę, jeszcze przekopie znowu komuś kwiatki... a nie wszyscy są wyrozumiali
prosimy wymiziać od nas Leosia i ucałować w nosek
cieszymy się bardzo, że jest szczęśliwy
pozdrowienia dla rodzinki
P.S.
Pani Smaragdo proszę przekazać mężowi, że drużyna mojego męża ma kolejny wygrany mecz-coraz bliżej awansu (jeśli mąż zechce śledzić to zapraszamy na www.http://rokitarokietnica.futbolowo.pl/)Warna - 2013-05-05, 20:43 A czy nie nastał już czas na zmianę nicka np. na Smaragda i Leon?iwona kedra - 2013-05-09, 09:46 Witam:)
Co nowego slychac u Lenona?? Moze jakies fotki?? Buziaki dla Ciebie Leo :*
PozdrawiamMadzia i Fredzia - 2013-05-10, 14:02 właśnie właśnie co słychać u Leosia, czekamy na fotki, tęsknimy i chociaż na zdjęciach chcemy na niego popatrzeć Gabiś i Fifi - 2013-05-10, 19:01 Mam nadzieję,że Pani Smaragda nie będzie miała mi za złe,gdy przekażę kilka słów,gdyż wczoraj rozmawiałyśmy przez telefon.Leoś czuje się dobrze,już nie tęskni,nie piszczy za to szaleje w ogrodzie!!!Kopie dziury na całego,ale że mu pozawalają to ma tam raj na ziemi... Troszkę zaczął zjadać qupki na spacerach,ale już dostał od weta tableteczki i codziennie zjada jogurt.W przyszły weekend jadę poznać Leosia osobiści,więc fotki też zrobię.
Aaaa,no i Leoś stał się Maksiem... iwona kedra - 2013-05-10, 22:33 hm??? Osobiscie wole Leona bo to do niego po prostu pasuje Leo:* ale co ja moge... Dla mnie Leon zostanie Leonem Warna - 2013-05-11, 15:11 Poza tym Leonów jest mało, a Maksów całe mnóstwo. Też głosuję za Leonem. Madzia i Fredzia - 2013-05-11, 16:52 MAKSIO?Oj nie... Leoś to Leoś, tak jak piszę Pani Iwona to idealne imię dla niego proszę nie zmieniać mu imienia...Monika, Boni i Jack - 2013-05-11, 20:03
Madzia i Fredzia napisał/a:
Leoś to Leoś
iwona kedra - 2013-05-12, 16:43 Dość dlugo czekamy na wieści Co u Leo Gabiś i Fifi - 2013-05-12, 16:47
Madzia i Fredzia napisał/a:
MAKSIO?Oj nie... Leoś to Leoś, tak jak piszę Pani Iwona to idealne imię dla niego proszę nie zmieniać mu imienia...
Tu właściwie nie chodzi o celowe zmienianie imienia,ale o to,że Pani Smaragda niedawno pożegnała swojego ukochanego Goldena Maksa (a może i Maxa,nie wiem z jaką pisownią ),i po prostu czasem zamiast zawołać Lełoś,woła Maksiu....
Pani Iwono,zapewniam,że wszystko jest dobrze,jestem w stałym kontakcie z Panią Smaragdą,w najbliższych dniach się wybieram w odwiedziny,więc zdam relacje.
Pozdrawiam. iwona kedra - 2013-05-19, 16:11 Witam i o Leonka pytam????? MINĘŁO JUZ TROCHE CZASU ODKAD CZYTALAM COS NOWEGO...Czekam z niecierpliwoscia na wiesci Madzia i Fredzia - 2013-05-19, 18:50 Kochani co u Leosia???
nie ma żadnych fotek
a my tu wszyscy tęsknimy....
i a propos imienia...Pani Smaragdo, większość chyba jest tu za tym by Leon został Leonem,a nazwanie go Maxem nie wróci psu życia...do tego rudzielca naprawdę Leon to idealnie dobrane imię Kama, Mela, Ruda - 2013-05-22, 10:06 mam info od Pani Smaragdy, że nie mają na razie internetu z powodu przebudowy instalacji. Ale w weekend powinni już do nas wrócić online'owo
no i Leon oczywiście ma się znakomicie
czekamy zatem jeszcze trochę na fotki i wieści.M!S!A - 2013-05-22, 11:46 A ja uważam że takie jest prawo nowego domu i jeżeli chce zmienić imię to to robi. Madziu jak wiemy u Was też Wasz tymczasowicz szybko został przemianowany na Morgana mimo że posiadał fajne imię. Gabiś i Fifi - 2013-05-22, 14:36
M!S!A napisał/a:
A ja uważam że takie jest prawo nowego domu i jeżeli chce zmienić imię to to robi. Madziu jak wiemy u Was też Wasz tymczasowicz szybko został przemianowany na Morgana mimo że posiadł fajne imię.
zgadzam się w 100%.Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:35 Puk puk...spragnieni zdjęć???
Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:37 To jedziemy z koksem
Sara - gdzie jesteś??
Pyszna butelka
Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:39 Gabiś i Fifi - 2013-05-25, 11:45 To na koniec coś dla łakomczuszków
Już już prawie,zaraz dotknę je językiem
No daj tu bliżej tą drożdżówkę...
Dziękuję Smaragdzie i Sławkowi za przemiłą wizytę i przepraszam Was za kiepską jakość zdjęć,bo tylko telefon był po ręką,a poza tym mam jeszcze masę zamazanych zdjęć,bo przecież uchwycić tego kochanego pędziwiatra w kadrze to nie lada wyczyn.. Warna - 2013-05-25, 11:48 Fantastyczne zdjęcia. Uwielbiam takie zdjęcia. Ewa i Cindy - 2013-05-25, 12:08 a wiecie ze znęcanie się nad zwierzętami jest karalne!!! Madzia i Fredzia - 2013-06-05, 18:22 super zobaczyć tego przystojniaka!!! i widzieć ,że jest szczęśliwy:-) pozdrawiamy gorąco!iwona kedra - 2013-06-16, 18:55 Halooo halooo co u Leo? moze jakies fotki?????