Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - SEM - 143
M!S!A - 2012-12-07, 21:19 Ewa a gdzie Wy śnieg macie? U nas biało i lodowato- brrr jadę do Was normalnieEwa i Cindy - 2012-12-07, 21:22 fajne wieści i piękne zdjęcia EWA INGA - 2012-12-07, 22:30
M!S!A napisał/a:
Ewa a gdzie Wy śnieg macie? U nas biało i lodowato- brrr jadę do Was normalnie
hahah Misia takie są uroki mieszkania nad morzem to normalnie się pakuj i przyjeżdżaj ale za to w lato mamy przechlapane, bo u nas jest chłodniej
Ewuś ja też się ciesze że Semuś jest tak fantastyczny i ta osoba która go adoptuje , naprawdę będzie miała super przyjaciela , towarzysza przez długie lata Bo naprawdę psiak jest prze kochany , i kradnie serca w błyskawicznym tempie Przy rozdawaniu posiłków mój Maciek się śmieje, że stoję na rozstaju drug hm jeszcze jedne glden i ten rozstaj na pewno będzie EWA INGA - 2012-12-07, 23:19 A cała ferajna życzy dobrej nocki Barbara - 2012-12-07, 23:35 Ale się fajnie porozkładały EWA INGA - 2012-12-08, 14:15 Trochę zdjęć z dzisiejszego spaceru , psiaki miały radochę bo trochę śniegu i u nas spadło Oczywiście najfajniejsza zabawa była z Wika bardzo ładnie jej się słucha i wykonuje też komendy , równaj , na miejsce , czy przywołania itp. W tej sytuacji nawet nie ma mowy o żadnej dominacji Semus też uwielbia zimę , więc tarzanko obowiązkowo musiała być
Barbara - 2012-12-08, 14:59 No ale słonko u nas też jest Śniegu za to mamy dużo węcej i mróz...brrr... Ale Sem chyba się już wyluzował, bo ciągle kołami do góry ! Super !Asterkowy Krzysztof - 2012-12-08, 15:32 Wiola i Lola - 2012-12-08, 15:36 no widać, że wyluzowany poślizg na śniegu i turlanie! hehe wesoło tam macie Justyna i Lara - 2012-12-08, 19:35 no to teraz wiemy kto nam kradnie kije bo ostatnio coś Goldi i Lara nie mogą ich znaleźć tam gdzie je zostawili i latają jak oszalałe po całej łące Barbara - 2012-12-08, 20:20 No pewnie Musicie znakować EWA INGA - 2012-12-08, 20:21
Justyna i Lara napisał/a:
no to teraz wiemy kto nam kradnie kije bo ostatnio coś Goldi i Lara nie mogą ich znaleźć tam gdzie je zostawili i latają jak oszalałe po całej łące
no to się wydało, winowajca namierzony Semusi lubi patole , ale jeszcze bardziej lubi tarzanko w śniegu musimy jednak jakiś zapas zostawić dla Larci i Goldiego
Semusi z dnia na dzień robi się coraz bardziej wyluzowany Wiolcia żebyś wiedziała , mamy wesoło jak nic EWA INGA - 2012-12-09, 12:23 Semuś chyba faktycznie poczuł się jak u siebie , bo już dzisiaj spał razem z Wiki. Spokojnie, dali rade się pomieścić Ewa i Cindy - 2012-12-09, 20:45 hmm... dobrze ze Wiki jest drobna ale super wieści.. kolega to jednak dzieciak a nie ma to jak swój ze swoim.. najlepiej się dogadują super wieści EWA INGA - 2012-12-09, 22:10 A no właśnie Ewuś dobrze że Wiki jest szczuplutka Semuś to takie wieczne dziecko , jak nawet palcem u nogi rano ruszysz, to już szaleje ze szczęścia Jak wracamy ze spacerów a jeden z domowników został ,to tak szaleje jak by tej osoby rok nie widział Przytulaśny strasznie , sam potrafi do pomieć się o głaski a jak te swoje oczyska wpatruje w Ciebie, to już koniec nie jesteś w stanie sie temu oprzeć
A tak dzisiaj sobie odpoczywałem po spacerku
Warna - 2012-12-09, 22:21 Zdrowo na pleckach - kręgosłup odpoczywa!EWA INGA - 2012-12-10, 18:22 U nas powolutku do przodu , śniegu mamy ciut więcej , więc i radocha psiaków jest większa :mrgreen Dla Semusia odkurzacz jest straszny , wiec postanowił poszukać schronienia u pańcia Poza tym wszystko jest ok , pięknie się słuchamy , trzymamy się dietki , chodzimy na spacerki i super się bawimy
A cóż to takiego , co ma tak wielkie oczyska
U pańcia zawsze bezpiecznie
Wiola i Lola - 2012-12-10, 18:57 Semuś taki wielki chłop, a taki strachliwy? hmmm to ciekawe jak sylwestra przeżyje?EWA INGA - 2012-12-11, 19:18 Wielki chłopka z tego Semusia , ale damy radę co do sylwestra to tez mamy obawy , bo nie znamy ani reakcji Sema , ani Abisi . Jednak mam nadzieję że nie będzie tak źle U nas już jest w pełni zima i śniegu nam też nie pożałowano więc psiak hasają jak się patrzy , Semuś jest w sowim żywiole biega, tarza się, bryka jak by miał z 5 miesięcy , i po prostu jest prze szczęśliwy Bardzo lubi szaleć z nasza Wiką , szczególnie na dworzu a jak przychodzi ze szkoły to radość jest ogromna Jutro porobimy zdjęcia " Szaleństwa Sema na śniegu " bo dzisiaj pańci zabrakło niestety raczek Barbara - 2012-12-11, 22:52 Czekamy z utęsknieniem na fotki EWA INGA - 2012-12-12, 14:16 Śniegowe szaleństwo Semusia
Asterkowy Krzysztof - 2012-12-12, 15:18 Super chłopak ,śnieg to jest to :)Ewa i Cindy - 2012-12-12, 21:53 a pokaż mi psa kt by w śniegu nie wariował
Ewuś.. piękne fotki M!S!A - 2012-12-12, 21:59 Ha, pokażę Ci Ewuś- mój Mailo się w ogóle w śniegu nie tarza i nie wariuje. On tylko idzie z pyskiem przy ziemi przez cały spacer i zjada śnieg. Potem po spacerze musimy wychodzić znowu bo ma pełny pęcherz Mały OTEwa i Cindy - 2012-12-12, 22:56 no to jednak coś z tego śniegu korzysta!! ale musisz przyznać .. że zdecydowana większość szaleje.. moja Cinda nawet biegać regularnie zaczęła i już nieraz się nacięłam na tą ze pędzącą strzałą wcale nie był Marley