To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - SEM - 143

M!S!A - 2012-12-07, 21:19

Ewa a gdzie Wy śnieg macie? :shock: U nas biało i lodowato- brrr jadę do Was normalnie
Ewa i Cindy - 2012-12-07, 21:22

fajne wieści i piękne zdjęcia :)
EWA INGA - 2012-12-07, 22:30

M!S!A napisał/a:
Ewa a gdzie Wy śnieg macie? :shock: U nas biało i lodowato- brrr jadę do Was normalnie

hahah Misia takie są uroki mieszkania nad morzem :-D to normalnie się pakuj i przyjeżdżaj :) ale za to w lato mamy przechlapane, bo u nas jest chłodniej :roll:

Ewuś ja też się ciesze że Semuś jest tak fantastyczny :) i ta osoba która go adoptuje , naprawdę będzie miała super przyjaciela , towarzysza przez długie lata :) Bo naprawdę psiak jest prze kochany , i kradnie serca w błyskawicznym tempie :) Przy rozdawaniu posiłków mój Maciek się śmieje, że stoję na rozstaju drug :mrgreen: hm jeszcze jedne glden i ten rozstaj na pewno będzie :P

EWA INGA - 2012-12-07, 23:19

A cała ferajna życzy dobrej nocki :)

Barbara - 2012-12-07, 23:35

Ale się fajnie porozkładały :)
EWA INGA - 2012-12-08, 14:15

Trochę zdjęć z dzisiejszego spaceru , psiaki miały radochę bo trochę śniegu i u nas spadło :) Oczywiście najfajniejsza zabawa była z Wika ;-) bardzo ładnie jej się słucha i wykonuje też komendy , równaj , na miejsce , czy przywołania itp. W tej sytuacji nawet nie ma mowy o żadnej dominacji :) Semus też uwielbia zimę , więc tarzanko obowiązkowo musiała być :mrgreen:

Barbara - 2012-12-08, 14:59

No ale słonko u nas też jest :) Śniegu za to mamy dużo węcej i mróz...brrr... Ale Sem chyba się już wyluzował, bo ciągle kołami do góry ! Super !
Asterkowy Krzysztof - 2012-12-08, 15:32

:) :) :)
Wiola i Lola - 2012-12-08, 15:36

no widać, że wyluzowany poślizg na śniegu i turlanie! hehe wesoło tam macie :-)
Justyna i Lara - 2012-12-08, 19:35

no to teraz wiemy kto nam kradnie kije bo ostatnio coś Goldi i Lara nie mogą ich znaleźć tam gdzie je zostawili i latają jak oszalałe po całej łące :-D
Barbara - 2012-12-08, 20:20

No pewnie :) Musicie znakować :)
EWA INGA - 2012-12-08, 20:21

Justyna i Lara napisał/a:
no to teraz wiemy kto nam kradnie kije bo ostatnio coś Goldi i Lara nie mogą ich znaleźć tam gdzie je zostawili i latają jak oszalałe po całej łące :-D

:rotfl: no to się wydało, winowajca namierzony :mrgreen: Semusi lubi patole , ale jeszcze bardziej lubi tarzanko w śniegu ;-) musimy jednak jakiś zapas zostawić dla Larci i Goldiego :)

Semusi z dnia na dzień robi się coraz bardziej wyluzowany :) Wiolcia żebyś wiedziała , mamy wesoło jak nic :mrgreen:

EWA INGA - 2012-12-09, 12:23

Semuś chyba faktycznie poczuł się jak u siebie , bo już dzisiaj spał razem z Wiki. Spokojnie, dali rade się pomieścić :mrgreen:
Ewa i Cindy - 2012-12-09, 20:45

hmm... dobrze ze Wiki jest drobna :) ale super wieści.. kolega to jednak dzieciak a nie ma to jak swój ze swoim.. najlepiej się dogadują :) super wieści :)
EWA INGA - 2012-12-09, 22:10

A no właśnie Ewuś dobrze że Wiki jest szczuplutka :mrgreen: Semuś to takie wieczne dziecko , jak nawet palcem u nogi rano ruszysz, to już szaleje ze szczęścia ;-) Jak wracamy ze spacerów a jeden z domowników został ,to tak szaleje jak by tej osoby rok nie widział :mrgreen: Przytulaśny strasznie , sam potrafi do pomieć się o głaski a jak te swoje oczyska wpatruje w Ciebie, to już koniec nie jesteś w stanie sie temu oprzeć :)

A tak dzisiaj sobie odpoczywałem po spacerku :)

Warna - 2012-12-09, 22:21

Zdrowo na pleckach - kręgosłup odpoczywa!
EWA INGA - 2012-12-10, 18:22

U nas powolutku do przodu , śniegu mamy ciut więcej , więc i radocha psiaków jest większa :mrgreen Dla Semusia odkurzacz jest straszny , wiec postanowił poszukać schronienia u pańcia ;-) Poza tym wszystko jest ok , pięknie się słuchamy , trzymamy się dietki , chodzimy na spacerki i super się bawimy :)

A cóż to takiego , co ma tak wielkie oczyska :roll:

U pańcia zawsze bezpiecznie ;-)

Wiola i Lola - 2012-12-10, 18:57

Semuś taki wielki chłop, a taki strachliwy? hmmm to ciekawe jak sylwestra przeżyje?
EWA INGA - 2012-12-11, 19:18

Wielki chłopka z tego Semusia , ale damy radę :) co do sylwestra to tez mamy obawy , bo nie znamy ani reakcji Sema , ani Abisi . Jednak mam nadzieję że nie będzie tak źle ;-) U nas już jest w pełni zima i śniegu nam też nie pożałowano :P więc psiak hasają jak się patrzy , Semuś jest w sowim żywiole biega, tarza się, bryka jak by miał z 5 miesięcy , i po prostu jest prze szczęśliwy :) Bardzo lubi szaleć z nasza Wiką , szczególnie na dworzu a jak przychodzi ze szkoły to radość jest ogromna :mrgreen: Jutro porobimy zdjęcia " Szaleństwa Sema na śniegu " bo dzisiaj pańci zabrakło niestety raczek :bezradny:
Barbara - 2012-12-11, 22:52

Czekamy z utęsknieniem na fotki :)
EWA INGA - 2012-12-12, 14:16

Śniegowe szaleństwo Semusia :)

Asterkowy Krzysztof - 2012-12-12, 15:18

Super chłopak ,śnieg to jest to :) :)
Ewa i Cindy - 2012-12-12, 21:53

a pokaż mi psa kt by w śniegu nie wariował :)
Ewuś.. piękne fotki :)

M!S!A - 2012-12-12, 21:59

Ha, pokażę Ci Ewuś- mój Mailo się w ogóle w śniegu nie tarza i nie wariuje. On tylko idzie z pyskiem przy ziemi przez cały spacer i zjada śnieg. Potem po spacerze musimy wychodzić znowu bo ma pełny pęcherz :lol: Mały OT
Ewa i Cindy - 2012-12-12, 22:56

no to jednak coś z tego śniegu korzysta!! :) ale musisz przyznać .. że zdecydowana większość szaleje.. moja Cinda nawet biegać regularnie zaczęła i już nieraz się nacięłam na tą ze pędzącą strzałą wcale nie był Marley :)