Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LAMPO ma już dom w Rudzie Śląskiej - 454
Beata i Lampo - 2018-11-20, 15:48 Dziękujemy nie poddamy się !Monika i Mila - 2019-04-21, 16:30 Cytat:
Witam !
Dziękuję za wiadomość, miałam trochę zajęć przed świętami i odpisuję z opóźnieniem. Lampo ma się świetnie, wiosna to dobry czas na spacery , więc w pełni go wykorzystujemy.
na razie bez problemów zdrowotnych, jedynie co, pisałam o tym na forum ma dysplazję stawów biodrowych, na szczęście mało zaawansowaną, dostaje na stałe Synequin i mamy mies kontrolę RTG rak do roku, czyli po wakacjach.
Uwielbia zabawy z piłką, spacery i kocha wszystkich i wszystko wokoło.
Zdjęcia prześlę później , pozdrawiam serdecznie.Monika i Mila - 2019-04-28, 20:13 Dominika i Binek - 2019-04-29, 10:19 STrasznie fajnie widzieć dwa wtulone w siebie samce i to z taką różnicą wieku Angelika i Spike - 2019-04-30, 09:02 a pamietam jak młody do nich dopiero trafił, a tu juz takie duże psisko Monika i Mila - 2020-05-10, 12:07 Opiekunka Lampo pisze:
Witam!
Lampo ma się świetnie, zdrowy, regularnie kontrolujemy stawy, bo po lewej wykazano dysplazję, ale bez objawów jakichkolwiek, pilnujemy wagi teraz wazy 37-38 kg, uwielbia zabawy z piłką, istne szaleństwo, jest chyba najbardziej przyjaznym psem w okolicy i wszystko go cieszy. Moje słoneczko !
Nie wyobrażam sobie życia bez Lampo!
Enka_Arka_Sanka - 2023-06-21, 16:32 Dawno nie było wieści od Lampo
Jak pisze Pani Beata:
U Lampo wszystko dobrze. Czasem po dłuższym bieganiu bolą go łapki ale daję mu wtedy olejek CBD i jest lepiej
Czasem ma zapalenie pęcherza moczowego - z tego względu jest pod stałą opieką lekarza.
Właśnie wróciliśmy z Lubiatowa nad morzem. Tam Lampo się trochę więcej wybiegał.
Patrzcie tylko jaki szczęśliwy Angelika_Carmel - 2024-06-13, 20:44 Temat postu: LampoLampo ma się znakomicie, ból łap pojawia się wyłącznie po przeciążeniu, więc opiekunki unikaja biegania i gonienia za piłką. Badania miał pół roku temu, wszystko w porządku. Nadal zachowuje się jak młody psiak
Aktualnie je sucha karmę Dolina Noteci na zmianę z Petner.
Oby tak dalej.
W czerwcu Lampo pierwszy raz jechal pociągiem na 2 dni do Wrocławia odwiedzić córkę Opiekunow, więc miał okazję jechać koleją.
Poniżej kilka zdjęc.Gabi i podopieczni - 2025-06-09, 21:03 Garść świeżych informacji od Lampo
"Lampo mój cudak kochany i moje słońce ma się dobrze! Czuje się świetnie, kocha wszystko wokół i zachowuje się jak młodzik, wiele osób pyta mnie czy jest młody? Zawsze odpowiadam, że duchem owszem 😉 jest na karmie mokrej Carnilove i nie ma żadnych sensacji. Przyjazny i wierny, najlepszy pies na świecie ❤️ mieszkamy z trzema kocimi seniorami Julka 15, Rysiu 16 i Lakuś 13 lat. Świetnie się dogadują razem. Wybieramy się na wieś na wakacje, mam domek w górach Koszarawa za Życem , w sierpniu może uda się wyjechać nad morze." plus ostatnie szczepienie na wściekliznę - kwiecień