Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - DIUNA i CLEO - 11, 68
Wiki Megulowa - 2011-09-22, 12:07 PIekne foty! jaka zadowolonae psiaki Jerzy Kora - 2011-09-22, 12:30 To są najpiękniejsze widoki. Ale dopiero 3 psy dają całkiem nową jakość Edyta - 2011-09-22, 13:39 a to świnki Monika Diunowa - 2011-09-23, 10:21 Oj Jurku nie kuś z tym trzecim psem bo jeszcze się skuszę Monika Diunowa - 2011-09-23, 10:28 Oj świnki, świnki ale i tak je uwielbiam dzisiaj Cleosia wpakowała się nam nad ranem na łóżko a potem Duśka a potem Marcelek i spaliśmy w piątkę Edyta - 2011-09-23, 11:39 A może założyć Monice jeden wątek o obu dziewczynkach, a nie bida musi wpisywać i wklejać fotki do obu??????Monika Diunowa - 2011-09-26, 12:02
Edyta napisał/a:
A może założyć Monice jeden wątek o obu dziewczynkach, a nie bida musi wpisywać i wklejać fotki do obu??????
Edytko fajnie by było
Cleosia jest już u nas po nad tydzień ekspresowo wpasowała się w naszą rodzinkę najbardziej lubi spacerki na łąkę, gdzie może sobie poszaleć i uwielbia zabawy z piłką. Oby dwie dziewczyny chodzą teraz w szelkach bo wtedy ładniej ra zem chodzą, myślę, że przyzwyczaiły się już do siebie i gdzie idzie jedna tam idzie druga Jeśli chodzi o Marcelka Cleosia jest bardzo cierpliwa, jedynie kradnie mu jedzonko z rączki ale pracujemy nad tym
Monika Diunowa - 2011-09-26, 12:05 24 września Diuna skończyła 6 lat!!!
Diunusiu obyś żyła nam jak najdłużej, pełna radości i zdrowia
A oto nasza jubilatka
Edyta - 2011-09-26, 12:16 te długie uszy Cleosi są fascynujące Edyta - 2011-09-26, 12:17 MarzenaTabaNugat - 2011-09-26, 14:37
Monika Diunowa napisał/a:
:) 24 września Diuna skończyła 6 lat!!!
Wszystkiego Naj dla Piękności!!! od całej naszej gromady !!! Warna - 2011-09-26, 16:24 Wszystkiego najlepszego życzą Saba, Nero, Paweł i Warna. Barbara - 2011-09-26, 17:50 Wszystkiego co najlepsze dla ślicznej Diuneczki!!!! Monika Diunowa - 2011-09-28, 20:38 Dziękujemy wszystkim za życzenia Wiki Megulowa - 2011-09-30, 17:37 Spóźnione,ale szczere sto lat! sto lat! dla Duni Monika Diunowa - 2011-10-01, 11:56 Dziękujemy ślicznie Monika Diunowa - 2011-10-01, 11:57 Mieszkamy już sobie w domku ale nie mamy jeszcze internetu i dlatego chwilowo obijam się na forum melduję,że u nas wszystko dobrze Edyta - 2011-10-01, 12:35 dzięki za fotkę na komóre Monika Diunowa - 2011-10-01, 19:42 A proszę Edytko Cleosia uwielbia harce w lesie i super się pilnuje ostatnio dziewczyny tak się ganiały, że zastanawiałam się czy aby mam dwie sześciolatki a ja dzisiaj obijam się ale w pracy i to do 22 sabka - 2011-10-10, 21:09 Gratuluję Cleo jest wspaniałą suniąMonika Diunowa - 2011-10-10, 21:59 Mamy w końcu internet i widzę jaka niespodzianka, moje dziołchy są w jednym temacie dziekuję za ulatwienie No ale teraz co u nas Dziewczyny bez problemu zaklimatyzowały się w nowym domku, na razie Cleo nie bardzo chce wchodzić na pietro i śpi sobie na dole w salonie a Diuna jej towarzyszy myślę, że dogadują się nieźle, no ale mogło być lepiej. Czasami jak wracam po dłuższej nieobecności do domu to jedna przed drugą się przepycha, czasem jedna drugą pociągnie za ucho a druga za ogon, generalnie największe "bitwy" toczą się o moją osobę...jedyny choc trochę działający sposób jaki znalazlam to jak wchodzę to daję im po płucku, wtedy tak się nie nakręcają i nie szturchają, ja mogę się spokojnie rozebrać a im ciut emocje opadają. Po za tym dziewczyny są zgodne chodzą na smyczy rowno w przodzie, czasem nawet przyklejone wręcz do siebie, jesli jakaś dorwie jakiegoś patola albo zabawkę, to nie awanturują się o nią, jedna się nacieszy, odpuszcza i po tem druga i tak w kółko śpią razem przytulone do siebie i niestety tarzają się też razem w gowienkach. A dzisiaj przeszły same siebie byłyśmy nad rzeką i wypalili juz trawy, więc jest fajna przestrzeń do szaleństw, i te zołzy moje kochane turlały się z wału na trawkę był to prze komiczny widok, szkoda że nie mialam kamery
Z Cleosi jest prze cudny psiak, pełen radości i szaleństwa bardzo ładnie przychodzi na zawołanie, dla Marcelka jest cierpliwa i delikatna,wpasowala sie w naszą rodzinkę ekspresowo, tak jak byśmy zawsze mieli dwa psy. Myślę ,że po raz kolejny był to strzał w dziesiątkę Edyta - 2011-10-10, 22:28 a nie mówiłam Wiki Megulowa - 2011-10-30, 08:46 Co tam u kochanych dziewczynek???Monika Diunowa - 2011-11-01, 17:53 Witamy po długiej przerwie u nas wiele dzieje a i dostęp do internetu mamy kiepki w domku,więc bardzo rzadko tu bywam. Ogólnie u nas wszystko dobrze dziewczyny przyzwyczaiły się do siebie już na dobre razem szaleją, śpią oby dwie to straszne piecuchy i lepiej im w domku niż na podwórku jak na razie od pukać zdrowe i radosne ;-)no i mam teraz dwa cienie bo dziewuszki chodzą za mną krok w krok. Cleosia trochę się juz wyciszyła, ale cały czas nad tym pracuję. Potrafi grzecznie czekać przed miską, na wchodzenie do domu też znalazłam sposób, wchodzę tyłem Z Cleosi jest generalnie większa "zadziora niż z Diuny" Diuna nie zabierze jej patyka ani zabawki a Cleosia poruszy niebo i ziemię aby jej skubnąć Na razie cieczki ani nie widać ani nie slychać, cały czas na nią czekamy. Sierściuchę Cleosia ma co raz ładniejszą, ogonek ładnie odrasta i pozbyliśmy się już prawie wszystkich strupków, bez problemu daje sobie czyścić uszka i czesać futerko. Myślę, że fajnie nam się razem żyje a teraz dosyć przynudzania o to trochę foto relacji
Wiki Megulowa - 2011-11-01, 18:06 Cudnie razem wygladają!