Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - SEM - 143
EWA INGA - 2012-12-12, 23:01 Misiu no to koniecznie musi przyjechać na morze Inga od razu nauczy Mailo dobrych obyczajów Tak jak to zrobiła przy Marleyu, i pokazała jak należy bawić się nad morzem ajza - 2012-12-14, 08:36 świetnie psiak wygląda jak w śniegu sie tarza... EWA INGA - 2012-12-17, 23:38 Jutro udało nam się zorganizować czas i jedziemy z Semem na prześwietlenie bioderek , oraz od razu zobaczymy co z kanalikami i z tymi nieszczęsnymi guzami . Po południu powinno być, już wszystko wiadomo . Mam nadzieję że wszystko będzie ok
trochę Semusia z wersji "Śpiocha "
W łóżeczku najmłodszej pańci
Na kanapie
A co to za kaczucha, mi tu chodzi hmmm
Kama, Mela, Ruda - 2012-12-18, 00:41 ależ piękne stadko!!!! Zazdraszczam!EWA INGA - 2012-12-23, 15:33 Semuś czyje się dobrze , zaczyna bawić się zabawkami a także z funfelami Ładnie oddaje zabawki , patyki i to co ma niepotrzebnego w pysiu .U nas strasznie zimno bo chyba z -12 , ale to nam nie przeszkodziło aby po hasać trochę na dworzu
Semuś tak ładnie wykonuje komendy
Poproś :
Turlaj się
Leżeć
Poprzytulam się może jeszcze coś dostanę
A tu nasza cała ferajna
Wszystkim forumowiczom życzymy zdrowych ,wesołych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, w ciepłej rodzinnej atmosferze , oraz szczęśliwego Nowego Roku 2013 goldenek2 - 2012-12-23, 20:33 Ewuś, cudne fotki. Zdrowych i wesołych Świąt EWA INGA - 2012-12-24, 00:19 Dziękuję Beatko mam taką wielka nadzieję że ten Nowy Rok będzie też szczęśliwy dla Semusia , i wreszcie i on znajdzie swojego kochającego człowieka
Nie rozumiem czemu tak długo czeka na swój kochający domek , przecież to jest tak wspaniały i kochany psiak . Barbara - 2012-12-26, 23:21 Jestem zachwycona Wiktorią i tym jaki ma kontakt z psami i jak z nimi pracuje. To w końcu nastolatka a naprawdę niejeden dorosły nie miałby tak wspaniałego podejścia do psiaków Wiem, bo widziałam to też na żywo Chociaż te zdjęcia wiele pokazują
Ewuniu : Córcie masz SUPER Zresztą wiesz EWA INGA - 2012-12-26, 23:57 Basiu bardzo dziękujemy , oj bo Wika zaraz obrośnie nam tu w piórka jednak niezmiernie miło czyta się takie komplementy Tak Basieńko faktycznie, Wika ma bardzo fajne podejście do psiaków z tego co widzę jest to jej pasją i oby tak zostało bo nie było u nas psiaka na DT ,którego by czegoś nie nauczyła .
No to jeszcze pochwalimy się paroma zdjęciami
Siad :
Dla odmiany Abisia
A na koniec cała trójca i jaka grzeczna
Asterkowy Krzysztof - 2012-12-27, 09:02 super zdjęcia Barbara - 2012-12-27, 12:00 Ostatnie - super synchronizacja EWA INGA - 2012-12-28, 20:57 Dzisiaj byliśmy z Semem w klinice , RTG stawów wyszło dobrze , Sem nie ma dysplazji . Zostały też przepłukane kanaliki nosowo - łzowe skutecznie
Guz na szyi zniknął , Pan doktor wymacał Sema porządnie . Waga Sema to 39,5 kg , czyli chłopak ładnie chudnie powolutku jak trzeba . Myślę że na te 3 tygodnie to i tak ładnie
Suma sumarą chłopak zdrowy jak ryba i nic mu nie dolega M!S!A - 2012-12-28, 21:11
IKA47 INGA napisał/a:
RTG stawów wyszło dobrze , Sem nie ma dysplazji
super wieści. Semuś nie dość że będziesz miec super figurę, to jeszcze bez problemu możesz udawać się na dłuuugie wędrówki.Barbara - 2012-12-28, 21:14 Bardzo się cieszę To zresztą raczej nie koniec dobrych wiadomości. Będziemy mieć dla wszystkich wspaniałą wiadomość Na razie tajemnica goldenek2 - 2012-12-28, 21:48 Basiu.... nie bądź taka
My tu wszyscy żądni samych dobrych wiadomości, bo koniec roku był szalenie smutny ....Barbara - 2012-12-28, 21:50 No jeszcze chwilka cierpliwości EWA INGA - 2012-12-28, 22:17
goldenek2 napisał/a:
My tu wszyscy żądni samych dobrych wiadomości, bo koniec roku był szalenie smutny ....
Beatko dobre wiadomości już są A tajemnica niebawem będzie wyjawiona Ola,Marcin,Elsunia i Semu - 2012-12-29, 10:22 Witamy i Pozdrawiamy Wszystkich:-) nasza Sunia jak widać ma się dobrze i szaleje:-D jakby ciągle miała "naście lat"
Gabiś i Fifi - 2012-12-29, 10:24 Śliczna psina...a jaka szczęśliwa. Ewa i Cindy - 2012-12-29, 17:22 a więc tak.. wyjawię Wam nasza słodką tajemnicę
Sem nie szuka już domku.. już niebawem będzie miał nowych towarzyszy.. w tym przecudną Elsę.. no i jej Pańcię Olę
Bardzo serdecznie gratuluję Oli i Semowi!
Chciałam też bardzo podziękować wszystkim którzy pomogli Semowi
Czy taka wiadomość nie jest najfajniejszą wiadomością na nowy roczek Barbara - 2012-12-29, 17:24 Prawda? Super wiadomość
Olu - gratulacje Wiedziałam, że się uda Korbulowa Familia - 2012-12-29, 17:29 Rewelacyjna!!!
Sem będzie miał jak pączek w maśle!!! goldenek2 - 2012-12-29, 17:48 Ola.... gratuluję decyzji
Sem, śliczny chłopaku, ale trafił Ci się domek .....
Warto było poczekać na taką wiadomość
Ewa... ja od zawsze jestem Twoją fanką, więc tym bardziej się cieszę, że Twój podopieczny tak trafił Asterkowy Krzysztof - 2012-12-29, 18:34 Gratuluje Serdecznie Ola,Marcin,Elsunia i Semu - 2012-12-29, 19:05 Oj, bardzo dziękujemy i przyznam się że już nie mogę się doczekać kiedy Semusia odbierzemy;) ...oby tylko Ewunia Nam go oddała
A tak na marginesie to mój mężuś upiera się że Semuś to będzie JEGO PIESEK bo jak sam uważa Ja już mam Elsunie...no i gdyby On też nie chciał Semusia ...byłoby ciężko.
Wypada podziękować za zaufanie jakim mnie obdarzyliście... bo przecież nie oddawalibyście kolejnego psiaka nieodpowiednim ludziom
Basiu dziękuję że trzymałaś za Nas