To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - SEM - 143

EWA INGA - 2012-12-12, 23:01

Misiu no to koniecznie musi przyjechać na morze :) Inga od razu nauczy Mailo dobrych obyczajów :mrgreen: Tak jak to zrobiła przy Marleyu, i pokazała jak należy bawić się nad morzem :mrgreen:
ajza - 2012-12-14, 08:36

świetnie psiak wygląda jak w śniegu sie tarza... :)
EWA INGA - 2012-12-17, 23:38

Jutro udało nam się zorganizować czas i jedziemy z Semem na prześwietlenie bioderek , oraz od razu zobaczymy co z kanalikami i z tymi nieszczęsnymi guzami . Po południu powinno być, już wszystko wiadomo . Mam nadzieję że wszystko będzie ok :)
trochę Semusia z wersji "Śpiocha "

W łóżeczku najmłodszej pańci :lol:

Na kanapie ;-)

A co to za kaczucha, mi tu chodzi hmmm :-o

Kama, Mela, Ruda - 2012-12-18, 00:41

ależ piękne stadko!!!! Zazdraszczam!
EWA INGA - 2012-12-23, 15:33

Semuś czyje się dobrze , zaczyna bawić się zabawkami a także z funfelami :mrgreen: Ładnie oddaje zabawki , patyki i to co ma niepotrzebnego w pysiu :nono: .U nas strasznie zimno bo chyba z -12 , :-/ ale to nam nie przeszkodziło aby po hasać trochę na dworzu :)

Semuś tak ładnie wykonuje komendy ;-)

Poproś :

Turlaj się ;-)

Leżeć ;-)

Poprzytulam się może jeszcze coś dostanę :P

A tu nasza cała ferajna :)

Wszystkim forumowiczom życzymy zdrowych ,wesołych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, w ciepłej rodzinnej atmosferze , oraz szczęśliwego Nowego Roku 2013 :>

goldenek2 - 2012-12-23, 20:33

Ewuś, cudne fotki. Zdrowych i wesołych Świąt :-D
EWA INGA - 2012-12-24, 00:19

Dziękuję Beatko :) mam taką wielka nadzieję że ten Nowy Rok będzie też szczęśliwy dla Semusia , i wreszcie i on znajdzie swojego kochającego człowieka :pies:
Nie rozumiem czemu tak długo czeka na swój kochający domek , przecież to jest tak wspaniały i kochany psiak . :)

Barbara - 2012-12-26, 23:21

Jestem zachwycona Wiktorią i tym jaki ma kontakt z psami i jak z nimi pracuje. To w końcu nastolatka a naprawdę niejeden dorosły nie miałby tak wspaniałego podejścia do psiaków :) Wiem, bo widziałam to też na żywo :) Chociaż te zdjęcia wiele pokazują :)
Ewuniu : Córcie masz SUPER :) Zresztą wiesz :)

EWA INGA - 2012-12-26, 23:57

Basiu bardzo dziękujemy , oj bo Wika zaraz obrośnie nam tu w piórka :mrgreen: jednak niezmiernie miło czyta się takie komplementy :) Tak Basieńko faktycznie, Wika ma bardzo fajne podejście do psiaków :) z tego co widzę jest to jej pasją i oby tak zostało ;-) bo nie było u nas psiaka na DT ,którego by czegoś nie nauczyła .

No to jeszcze pochwalimy się paroma zdjęciami ;-)

Siad :

Dla odmiany Abisia ;-)

A na koniec cała trójca i jaka grzeczna :P

Asterkowy Krzysztof - 2012-12-27, 09:02

:-D super zdjęcia :)
Barbara - 2012-12-27, 12:00

Ostatnie - super synchronizacja :)
EWA INGA - 2012-12-28, 20:57

Dzisiaj byliśmy z Semem w klinice , RTG stawów wyszło dobrze , Sem nie ma dysplazji :) . Zostały też przepłukane kanaliki nosowo - łzowe skutecznie :)
Guz na szyi zniknął , Pan doktor wymacał Sema porządnie . Waga Sema to 39,5 kg , czyli chłopak ładnie chudnie powolutku jak trzeba . Myślę że na te 3 tygodnie to i tak ładnie
Suma sumarą chłopak zdrowy jak ryba i nic mu nie dolega :)

M!S!A - 2012-12-28, 21:11

IKA47 INGA napisał/a:
RTG stawów wyszło dobrze , Sem nie ma dysplazji

:radocha: :radocha: :radocha: super wieści. Semuś nie dość że będziesz miec super figurę, to jeszcze bez problemu możesz udawać się na dłuuugie wędrówki.

Barbara - 2012-12-28, 21:14

Bardzo się cieszę :) To zresztą raczej nie koniec dobrych wiadomości. Będziemy mieć dla wszystkich wspaniałą wiadomość :) Na razie tajemnica :)
goldenek2 - 2012-12-28, 21:48

Basiu.... nie bądź taka :mrgreen:
My tu wszyscy żądni samych dobrych wiadomości, bo koniec roku był szalenie smutny ....

Barbara - 2012-12-28, 21:50

No jeszcze chwilka cierpliwości :)
EWA INGA - 2012-12-28, 22:17

goldenek2 napisał/a:
My tu wszyscy żądni samych dobrych wiadomości, bo koniec roku był szalenie smutny ....

Beatko dobre wiadomości już są :) A tajemnica niebawem będzie wyjawiona :-D

Ola,Marcin,Elsunia i Semu - 2012-12-29, 10:22

Witamy i Pozdrawiamy Wszystkich:-) nasza Sunia jak widać ma się dobrze i szaleje:-D jakby ciągle miała "naście lat"

Gabiś i Fifi - 2012-12-29, 10:24

Śliczna psina...a jaka szczęśliwa. :)
Ewa i Cindy - 2012-12-29, 17:22

a więc tak.. wyjawię Wam nasza słodką tajemnicę :)
Sem nie szuka już domku.. już niebawem będzie miał nowych towarzyszy.. w tym przecudną Elsę.. no i jej Pańcię Olę :)
Bardzo serdecznie gratuluję Oli i Semowi!
Chciałam też bardzo podziękować wszystkim którzy pomogli Semowi :)

Czy taka wiadomość nie jest najfajniejszą wiadomością na nowy roczek :)

Barbara - 2012-12-29, 17:24

Prawda? Super wiadomość :)
Olu - gratulacje :) Wiedziałam, że się uda :)

Korbulowa Familia - 2012-12-29, 17:29

Rewelacyjna!!! :radocha:
Sem będzie miał jak pączek w maśle!!! :mrgreen:

goldenek2 - 2012-12-29, 17:48

Ola.... gratuluję decyzji :-D :-D :-D
Sem, śliczny chłopaku, ale trafił Ci się domek .....
Warto było poczekać na taką wiadomość :lol:
Ewa... ja od zawsze jestem Twoją fanką, więc tym bardziej się cieszę, że Twój podopieczny tak trafił :hurra: :hurra: :hurra:

Asterkowy Krzysztof - 2012-12-29, 18:34

Gratuluje Serdecznie :)
Ola,Marcin,Elsunia i Semu - 2012-12-29, 19:05

Oj, bardzo dziękujemy i przyznam się że już nie mogę się doczekać kiedy Semusia odbierzemy;) ...oby tylko Ewunia Nam go oddała ;)
A tak na marginesie to mój mężuś upiera się że Semuś to będzie JEGO PIESEK bo jak sam uważa Ja już mam Elsunie...no i gdyby On też nie chciał Semusia ...byłoby ciężko.
Wypada podziękować za zaufanie jakim mnie obdarzyliście... bo przecież nie oddawalibyście kolejnego psiaka nieodpowiednim ludziom ;)
Basiu dziękuję że trzymałaś za Nas ;)