Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - ARON - 58
Arony - 2011-12-10, 17:56 on to wogóle jakoś jednego dnia jest większy drugiego mniejszy, a później znowu wiekszy :-)Iwona Kalinowsk - 2011-12-11, 12:39 "Mój" śliczniutki przystojniaczek Iwona Kalinowsk - 2011-12-18, 20:43 Aronki spieszcie się jest kalendarz na 2012 rok z naszym/Waszym Aronkiem również (fajne foteczki), Wam się przyda, można w prezencie dać weterynarzowi, ale tylko zaprzyjaźnionemu - to wszystko dla Fundacji i naszej pryjemności Szukajcie na stronie głównej "Sklep i aukcje" dla Aronka Arony - 2012-01-22, 16:22 "wredny" psiak staje się pożeraczem naszych mebli. Cwaniacko nocą podjada stół i komodę "wrrrrrrr.."Arony - 2012-01-22, 16:36 ..
...lewy profil
..i dla Pani Iwony
Iwona Kalinowsk - 2012-01-23, 12:04 Aronki moje Drogie bardzo dziękuję za osobistą fotkę - Aronek jest śliczniutki jak zawsze Kupiliscie kalendarze (pisałam Wam wcześniej) tam są 2 foteczki jak był taki malusi. Jaki On jest już duuuży i mam nadzieję, że zdrowy? Co do gryzienia, to kupcie preparat nie grożny dla ludzi, dzieci i zwierząt (są różniste), ewentualnie dawajcie mu takie kosteczki (sklep zologiczny) są różnej wielkości i wcale nie jest łatwo je zjesc tak szybko. Jeśli nie będzie chciał (w co wątpię? ) to polejcie wodą (zacznie lizać) lub ociupinkę maleńką w jednym miejscu dla zachęty posmarować (to za dużo powiedziane) masłem. Teraz jest taki troche "głupi" wiek dla psiaków - chociaż nie wszystkie gryzą to oczywiście dla Aronka Jerzy Kora - 2012-01-27, 07:36 Trzeba przyznać że jest coraz piękniejszy. Zamienia się powoli w królewicza. Całuski w nosek potrafią zdziałąć cuda. Arony - 2012-03-14, 22:45 Kurcze właśnie zdałem sobie sprawę, że dawno nic nie pisaliśmy. Z naszym "blondaskiem" wszystko w najlepszym porządku. Zdrowy piesio nam rośnie więc oby tak dalej. W weekend będzie chwila czasu to może na spacerku jakiąś sesję zdjęciową zorganizujemy i pochwalimy się naszym młodzieńcem. Tymczasem pozdrawiamy wszystkich Barbara - 2012-03-14, 22:46 Dziękujemy, pozdrawiamy i czekamy na fotki Jerzy Kora - 2012-03-15, 09:50 No właśnie. My tu czekamy na fotki Aronka a Gracja czeka na spacerek. Arony - 2012-03-18, 07:54 no to wreszcie kilka świeżych zdjęć z wczorajszego spaceru
..To mój piękny uśmiech dla Pani Iwony
Arony - 2012-03-18, 07:59 Przy okazji zapytam czy macie jakiś pomysł na poprawę apetytu u naszego stwora. Od pewnego czasu zrobił się wybredny i coś mu nie po dredze do miski z jedzeniem. Owszem jak mu do karmy wrzucę jakieś mięsko lub trochę mokrej karmy to wszystko w miarę ok ale już sama sucha karma to nie koniecznie.
Pozdrawiamy.
PS
U sąsiada suczka miała cieczkę, wtedy jedzenie graniczyło z cudem czy to zbieg okoliczności czy psiaki tak mogą reagować na "zapachy miłości" Edyta - 2012-03-18, 10:29 mogą tak reagować i jest to narmalne, niestety sezon się zaczął Iwona Kalinowsk - 2012-03-19, 12:16 Dziękuję Ci Aronku za przemiły uśmiech - tak bardzo chciałabym jeszcze kiedyś móc Cię wyściskać Foteczki superowe, tylko dlaczego Aronek tak szybko rośnie - nam w pamięci zostanie taka mała kruszyneczka, którą baliśmy się brać na ręce Pozdrowienia dla całej Rodzinki Arony - 2012-06-24, 14:31 wreszcie Aron powrócił
Pzdr.
Arony Barbara - 2012-06-24, 14:42 Ależ piękny kawaler Warna - 2012-06-24, 14:51 Niemożliwe! Ten wielki pies to nasz malusieńki Aronek? Jak jego zdrówko?Arony - 2012-06-24, 15:27 wszystko gra. Psina jest kochany i tak już pewnie zostanie. Zajmuje jeszcze więcej miejsca w naszym domu ale przede wszystkim w naszych serduchach:-) Pozdrawiam wszystkich, a przede wszystkim "mamusię" Aroniska czyli panią Iwonę
Pzdr.
AronyBarbara Krzeszk - 2012-06-24, 16:32 Pozdrawiamy z Gracja czesto przejezdzam kolo Was jadac do p.Pytel Iwona Kalinowsk - 2012-06-29, 11:32
Arony napisał/a:
wszystko gra. Psina jest kochany i tak już pewnie zostanie. Zajmuje jeszcze więcej miejsca w naszym domu ale przede wszystkim w naszych serduchach:-) Pozdrawiam wszystkich, a przede wszystkim "mamusię" Aroniska czyli panią Iwonę
Pzdr.
Arony
Ojjj, już tak dawno się nie odzywaliście... faktycznie wspaniały facet wyrósł z tego "nieszczęsnego maleństwa", ale to jest już historia. "Mamusia", bardzo się cieszy z każdej wiadomości, jak również z każdej foteczki - już nie wspomnę o dedykacjach Bardzo dziękuję za pozdrowienia, ucałujcie, wymiziajcie, ukochajcie tego "mojego synusia" a dla całej Rodzinki szczere pozdrowionka Arony - 2012-10-23, 11:55 zima idzie więc Aron już sobie rezerwuje fotel. Zastanawiam się czasem czy ma jakieś swoje ulubione programy tak sie czasem gapi w tv jak by coś z tego rozumiał i analizował To ostatnio jego ulubione miejsce. Wieczorem czy w dzień jak tylko nie biega przed domem to w fotelu lub na kanapce najbardziej mu pasuje
...i jeszcze drugie ujęcie zrobione przed chwilą chyba puszcza oko do Pani Iwony
Warna - 2012-10-23, 12:38 Jestem pod wrażeniem, jaki z niego wyrósł cudny pies. A że lubi fotel i kanapę, to wcale mu się nie dziwię. Iwona Kalinowsk - 2012-11-04, 22:43
Arony napisał/a:
zima idzie więc Aron już sobie rezerwuje fotel. Zastanawiam się czasem czy ma jakieś swoje ulubione programy tak sie czasem gapi w tv jak by coś z tego rozumiał i analizował To ostatnio jego ulubione miejsce. Wieczorem czy w dzień jak tylko nie biega przed domem to w fotelu lub na kanapce najbardziej mu pasuje
...i jeszcze drugie ujęcie zrobione przed chwilą chyba puszcza oko do Pani Iwony
Ja również tak myślę, że to oczko jest tylko i wyłącznie dla mnie - dziękuję Wam Kochane Aronki i proszę tego pięknisia wycałować, wyściskać i wymiziać ode mnie. A Wam bardzo dziękuję za pamięć. Nanka i Beza - 2018-06-15, 17:59 mamy wieści z domu Arona:
Cytat:
Dzień dobry.
Aronisko, czyli Wasza i Nasz pociecha ma się dobrze. Przepraszam, że nie
odpisywaliśmy na Pani korespondencję nie było to wynikiem złej woli, a
raczej innych czynników. W załącznikach kilka fotek "gwiazdora" ze
spaceru zimowego, a na ostatniej fotce aktualne (dzisiejsze) zdjęcie z
leniuchowania.
Pzdr.