Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - AZUR - 131
Azurkowa Lila - 2013-03-17, 10:01 witam:) właśnie oglądaliśmy zdjęcia z wcześniejszych zjazdów WARTY i już nie możemy się doczekać żeby was wszystkich poznać no i te śliczniutkie pyszczki jejciu jak ja bym już chciała 30.05 pozdrawiamy wszystkich i buziaki od AzurciaAzurkowa Lila - 2013-03-31, 17:27 witam ostatnio Azurek wobec swojego pana jest bardzo niesforny strasznie warczał jak Sławek go prowadził do łazienki na kąpiel zdziwiło mnie to strasznie bo do tej pory Azur był idealnym psem ale muszę popracować z mężem nad tym aby pies go zaczął szanować a nie ignorować jak do tej pory .Wiem że to nie wina psa ale Sławka ,ponieważ jest bardzo uległy i pozwala pieszczochowi na wszystko . Jak ktoś ma jakiś pomysł proszę niech go podsunie wielkie dzięki i wesołych świąt <3Korbulowa Familia - 2013-04-26, 10:11 Mam nadzieję, że znależliście rozwiązanie niepokojących incydentów, które nieco mnie zmartwiły?...
Ale dzisiaj dostałam fantastyczne pozdrowienia
I moje ulubione:
Pozdrawiam ciepło! goldenek2 - 2013-04-26, 10:42 Ależ niedźwiedź z niego .... Azurkowa Lila - 2013-04-26, 22:27 Olu informuję że znaleźliśmy rozwiązanie,a mianowicie nasz znajomy treser psów pokazał Sławkowi jak ma się zachowywać i komunikować z psem i zmianę było widać po pierwszym dniu teraz jest wszystko idealnie Azurek jest wspaniałym przyjacielem i członkiem rodziny <3 wszędzie z nami jeździ,traktujemy go jak nasze dziecko<3 pozdrawiamAzurkowa Lila - 2013-05-01, 08:29 Witam serdecznie. Chcemy się podzielić wspaniałą nowiną -a mianowicie Azurek ma już nową "siostrę " wabi się szajba i jest to mała kotka:) Na początku był niepewny i myślał że to pluszak ale po 2 dniach już wie że nie wolno się nią bawić ,teraz jak jej nie ma w zasięgu wzroku to jej szuka kochane słodziaki pozdrawiamKorbulowa Familia - 2013-05-01, 08:35 To koniecznie prosimy o zdjęcia Rufiakowa Amcia - 2013-05-01, 11:35
Azurkowa Lila napisał/a:
myślał że to pluszak
Oj
Azurkowa Lila napisał/a:
już wie że nie wolno się nią bawić
Uff
Też chętnie zobaczę fotki Korbulowa Familia - 2013-07-05, 18:05 Co u mojego ulubieńca słychać?
Jak jego zachowanie względem Sławka?
I koniecznie dajcie się namówić na Zjazd Fundacyjny w październiku!!! Zapisy już są: http://wartagoldena.org.p...opic.php?t=3590
Pozdrawiamy!malgo77 - 2013-07-30, 20:48 Co tam słychać u Azurka? Wyobrażam sobie jak mu trudno w te upały,,jak zachowuje się w stosunku do kotka?Czy przestal już być zazdrosny?Czy jest zdrowy?Proszę o parę zdjęć bo tęsknimy,choć ma nowy lepszy domKorbulowa Familia - 2013-08-01, 19:41 Lilianna obiecała mi tydzień temu, że nadrobi zaległości wątkowe i nawet nieśmiało wspomniała o zjeździe, a tu głucha cisza... Korbulowa Familia - 2013-09-06, 18:53 Lilianna bardzo proszę o informacje o Azurku oraz zdjęcia. 4 miesiące cisza, tym bardziej, że kontaktowałam się z Tobą telefonicznie i obiecałaś dodać informacje i zdjęcia...
Mieliście również pomyślec o zjeździe...Korbulowa Familia - 2013-09-28, 21:16 To już prawie 5 m-cy bez informacji... Zaczynam się zastanawiać ile można się prosić o kontakt?
Lilianna bardzo Cię proszę o wywiązywanie się z zobowiązań i cyt.: "dodawanie informacji na bieżąco co u Azurka"... Było to prawie rok temu, ale nadal pamiętam co obiecałaś.
Nie zmuszaj mnie, żebym musiała pokonać 250km w jedną stronę dla potwierdzenia, że Azurek ma się dobrze... M!S!A - 2013-09-28, 21:29 Olu spokojnie, ja już wystosowałam prośbę o informacje, więc myslę że niebawem dowiemy sie co u Azurka słychać Korbulowa Familia - 2013-09-28, 21:30
M!S!A napisał/a:
Olu spokojnie, ja już wystosowałam prośbę o informacje, więc myslę że niebawem dowiemy sie co u Azurka słychać
Dziękuję Misiu i mam nadzieję, że Twoja prośba przyniesie efekt, bo moje jak widać słabo M!S!A - 2013-09-29, 20:33 Liliana zapomniała hasła na forum- zostało wysłane nowe więc mam nadzieję że szybciutko zaległości zostaną nadrobione Ja wiem na razie tyle że wszystko jest w porządku, i cała rodzinka była na wspólnych wakacjach Azurkowa Lila - 2013-09-30, 13:35 witam. zapomniałam hasła i nie mogłam nic napisać. Azur czuje się świetnie jest zdrowy,ma apetyt i byliśmy razem na wakacjach w Szklarskiej. Jeśli chodzi o warczenie to już zapomniana sprawa.Sławek zaczął być bardziej stanowczy i Azur zrozumiał że nie wszystko mu wolno,teraz jest psem idealnym i kochaniutkim. zdjęcia będą wieczorem.Korbulowa Familia - 2013-10-01, 08:41
Azurkowa Lila napisał/a:
zdjęcia będą wieczorem.
No i?...
Trochę lakoniczna opowiastka o Azurku...
Lilianna jak piszesz coś raz na 5m-cy to nie licz, że dwoma zdaniami zaspokoisz moją ciekawość nt. życia Azurka vel "Psa Idealnego"... Azurkowa Lila - 2013-10-01, 11:56 droga Olu nie wiem co mam ci napisać. Nic nadzwyczajnego się u nas nie dzieje.dani wyglądają podobnie spacery,zabawy,jedzenie i spanie.Nie mam co napisać bo Azur jest najspokojniejszym psem pod słońcem.Z innymi psami się dogaduje,koty ignoruje,szczeka tylko jak ktoś puka do drzwi,jest bardzo przyjacielski.Nie choruje(nawet już nie beka )czasem jeszcze kradnie staniki ale to tylko jak chce zwrócić na siebie uwagę. Właśnie kupiłam mu obrożę kritex na kleszcze i za tydzień mamy szczepienie przeciwko wściekliźnie.Nie będę się rozpisywać jak się cieszy kiedy wracam do domu z pracy bo sama wiesz,(przecież z tobą mieszkał)ani jaki jest mądrutki naprawdę nie wiem co ci mam jeszcze napisać M!S!A - 2013-10-01, 13:19 Lilianko zaspokoj jeszcze naszą ciekawość zdjęciami.:)Azurkowa Lila - 2013-10-01, 13:40 zdjęcia już wysłałam pani na maila a następna tura zdj będzie jutro bo nie mogę ich znaleźć mój mąż zgrał je i nie wiem gdzie są ,ale jak wróci z pracy to mi znajdzie.M!S!A - 2013-10-01, 13:43 Super. To ja po powrocie z pracy wkleje fotki M!S!A - 2013-10-01, 20:05 No i mamy Azurka w całej okazałości Korbulowa Familia - 2013-10-01, 21:09 Jak pięknie pływa!!!!!
Dzięki Liliana na info
To zdjęcie z koteczkiem mega słodkie
Fajnie, że u Azurka fajnie Azurkowa Lila - 2013-10-25, 14:47 witam Azur nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać swoim sprytem.Ostatnio w 30 min nauczył się nowej sztuczki "ence pence w której ręce " trzymam w jednej z zamkniętych rąk smakołyk a on wącha ,jeśli smakołyk jest w prawej to podnosi prawą łapkę a jak w lewej to lewą łapkę podnosi:) mój kochany spryciarz