To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - FADO - 76

Warna - 2011-11-08, 10:29

Ale umowę darowizny i tak poproszę, bo umowa z Mamą jest też na fundację, więc proszę odeślij mi jedną podpisaną kopię, a ja dziś wysyłam umowę adopcyjną do mamy. :-D
Evinkowa - 2011-11-08, 11:06

aaaaa:) to przepraszam, jutro wyślę, bo dziś już nie dam rady dojechac na pocztę.
Barbara - 2011-11-08, 11:37

Bardzo dziękujemy za piękne fotki :) Cieszymy się ,że tyle radości wniósł do domu :)
Wiki Megulowa - 2011-11-08, 13:43

Ale kochaniuteńki :>
Warna - 2011-11-08, 13:58

Evinkowa napisał/a:
aaaaa:) to przepraszam, jutro wyślę, bo dziś już nie dam rady dojechac na pocztę.

Bardzo dziękuję, Tyle czekałam, to jeden dzień mnie nie zbawi, ale wyślij, Kochana, priorytetem, bo normalny strasznie długo do mnie idzie. :-D

Evinkowa - 2011-11-08, 14:16

Aj widzisz nie sądziłam, że będzie potrzebna a tu taki psikus, jutro poleconym priorytetkiem puszczam.
rodzina Zeldy - 2019-11-15, 07:09

informacje od opiekunki Fado:
Oczywiscie . Fado to cudowny psiak ,grzeczny i posluszny i jak do tej pory nie mial klopotow zdrowotnych
Maila nie odczytalam bo mam Internet tylko w telefonie .Przesylam zdjecie naszego ksiecia

Fado to ten rudzielec :)

Dominika i Binek - 2021-05-21, 08:58

Niestety mamy smutne wieści o Fado... Nasz piękny rudzielec odszedł niedawno za TM

Przez tydzień walczył z zapaleniem płuc. Po ciężkiej diagnozie udało się ustalić co było przyczyną. Niestety rozwinęła się u niego achalazja przełyku, i musiał sie zachlysnac ulanym jedzeniem. Leczenie nie przynosiło praktycznie żadnych rezultatów. Fado nie miał siły już dalej walczyć