To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - SHAGGY ma już dom w Grudziądzu - 95

TdP - 2012-03-08, 19:02

ja cię kręcę. rośnie jak na drożdżach. :) a łobuzer już na sam wygląd. nie ma nudy, oj nie! :)
EWA INGA - 2012-03-08, 19:22

TdP napisał/a:
ja cię kręcę. rośnie jak na drożdżach. :) a łobuzer już na sam wygląd. nie ma nudy, oj nie! :)

Tak Shaggi można powiedzieć rośnie w oczach :mrgreen: jest łobuzem ,ale za to nadrabia tymi pięknymi oczkami :) z Sahaggim nie ma mowy o nudzie oj na pewno nie , ciekawe tylko kto pierwszy padnie my czy Shaggi :mrgreen:

TdP - 2012-03-08, 22:12

ha! mam nadzieję, że to się nie skończy na padaniu żadnej ze stron, no ewentualnie z radości. ;)
EWA INGA - 2012-03-09, 07:18

TdP napisał/a:
ha! mam nadzieję, że to się nie skończy na padaniu żadnej ze stron, no ewentualnie z radości. ;)

Oczywiście że tylko z radości , no ja innej opcji nie widzę :)

Barbara - 2012-03-09, 10:08

No proszę jaki fajny ten rozrabiaka . Ewciu fotki są super :) :) :) A Shaggy wygląda jak aniołek - nic a nic nie widać, że tak broi :)
jarecki - 2012-03-09, 10:54

Wiesz może jak reaguje na sierściuchy? Tzn koty?
EWA INGA - 2012-03-09, 11:16

No niestety nie bo w domu nie mamy kotów , jednak myślę że by się przyzwyczaił , jest jeszcze bardzo mały ;-)

Tak Basiu aniołek , aniołek z małymi różkami :mrgreen:

AniaMilo - 2012-03-11, 15:24

Co tam slychowac u Naszej petardy B-)
AniaMilo - 2012-03-13, 01:49

Jaka cisza chyba Pancia dala ci wycusk ze spacerkami ze nie masz sily chlopaku pisac :mrgreen:
EWA INGA - 2012-03-13, 08:12

Ostatni troszkę nam sie chorowało , więc przepraszamy za chwilowy brak odzewu :)

Shaggi wczoraj został zaszczepiony na wściekliznę , ma komplet szczepień chłopak . Niestety karmy Husse nie może jeść ponieważ ma straszne rozstroje żołądka , zalecane jest powrót do Royala . W drodze powrotnej zwymiotował , no i Shaggulca musiałam kąpać już drugi raz z rana ponieważ cały był obsmarowany qupą . :-? Mały dostaje teraz ryż z kurczakiem aby wszystko sie unormowało . Poza tym wszystko ok , u weta był o wiele grzeczniejszy niz za pierwszym razem , wazy 14,450 kg , bardzo upodobał sobie weterynaryjną wagę na której przeleżał czas do wizyty :) Jazda samochodem też o wile lepiej , trochę ari było ale już nie tak ja za pierwszym razem , w drodze powrotnej przytulił sie i spał . :) Shaggulec nam się zmienia jak na początku tylko gryzł , teraz potrafi przyjść sam dopomnieć się o głaski , przytulić , fajny z niego robi się bąbel :) Strasznie przyzwyczaił się do Ingi , jak tylko z nią wychodzimy jest straszny płacz :-/ widać że traktuje ją jak starszą siostrę ,a Inga cierpliwie znosi zaczepki małego :->

AniaMilo - 2012-03-13, 10:04

Łał no to super chlopak postepy robi ... a je dale z reki czy juz z michy ...a moze jakies foteczki :lol:
EWA INGA - 2012-03-13, 10:14

sellena napisał/a:
Łał no to super chlopak postepy robi ... a je dale z reki czy juz z michy ...a moze jakies foteczki :lol:

Tak Shaggi robi postępy , na razie jest karmiony z reki i podejrzewam że w jego przypadku to odczulanie potrwa o wiele dłużej , i naukę nie bronienia miski koniecznie trzeba będzie kontynuować . Jeżeli chodzi o zdjęcia to postaram się wstawić . :)

EWA INGA - 2012-03-16, 19:04

Ponieważ dzisiaj mieliśmy przepiękną pogodę , postanowiliśmy się wybrać nad morze z naszymi psiakami , jednak że woda jest jeszcze zimna zamieniliśmy morze, na piękne ustronne polany w Mechalinkach :)

Ale superowo fajnie :mrgreen:

A cóż to za zapachy :roll:

O nie ma pańci :-o

Chmm a jednak się pojawiła :roll:

Dogonię cię Inga :]

A nie mówiłem będę pierwszy :mrgreen:

Ja chcę do domu !

Chyba się zdrzemnę :roll:

I tak oto nasz Shaggulec po wyprawie padł :mrgreen:

Kasia, Szajba i Milka - 2012-03-16, 19:23

ależ Wy macie tereny :serce: a maluch rośnie nam, rośnie :)
Jerzy Kora - 2012-03-17, 00:13

Zrobiło się pięknie i ciepło. Fajne tereny macie :) .

W okolicach Warszawy szaleje babeszjoza. Nie wiem jak u Was, Warto zakropić psiaki. Tak przyponinam na wszelki wypadek :)

Barbara - 2012-03-17, 16:36

Jest mi, w dniu dzisiejszym, niezwykle miło ogłosić, że Shaggy już nowego domku nie szuka :mrgreen: Od jutra zamieszka w Grudziądzu u Grażynki i Piotra :lol: :lol: :lol:
Wielkie gratulacje :-) :-) :-)

EWA INGA - 2012-03-17, 17:15

Pani Grażynko gratulujemy i życzymy wam samych wspaniałych i sczęśliwych chwil :) Wielka prośba piszcie o tym kochanym rozrabiaku :) , niby tak krótko a jedna i tak się do małego brzdąca przyzwyczailiśmy :roll:
Warna - 2012-03-17, 17:40

Przyłączam się do GRATULACJI! :-D
Wiki Megulowa - 2012-03-17, 18:03

Gratulacje, gratulacje!
M!S!A - 2012-03-17, 18:20

Ja również serdecznie gratuluję.
Grażyna i Shaggy - 2012-03-17, 21:30
Temat postu: Shaggy
Kochani dziękujemy za gratulacje. Ogromnie się cieszymy, że jutro "maluch" będzie u nas. Mamy nadzieję, ze sprostamy zadaniu i będzie mu tak dobrze jak naszym poprzednim goldenkom, które zbyt szybko od nas odeszły. Pozdrawiamy serdecznie Grażyna i Piotr
:>

Grażyna i Shaggy - 2012-03-18, 14:27
Temat postu: Shaggy
Miło nam poinformować, że Shaggy jest już w Grudziądzu. Bardzo miło nas zaskoczył bo czekaliśmy na arie w samochodzie, a on przez cała drogę smacznie spał. W domu wszystko go interesuje. Nie należy do piesków bojaźliwych. Jest cudowny!!!
pozdrawiamy serdecznie

Barbara - 2012-03-18, 14:49

Dziekujemy za info z podróży i pierwszych chwil w nowym domku :)
Sylwia i Fafik - 2012-03-19, 10:37

moje gratulacje .... trzymałam kciuki....
AniaMilo - 2012-03-19, 10:38

Gratulaje :mrgreen: