Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - SHAGGY ma już dom w Grudziądzu - 95
TdP - 2012-03-08, 19:02 ja cię kręcę. rośnie jak na drożdżach. a łobuzer już na sam wygląd. nie ma nudy, oj nie! EWA INGA - 2012-03-08, 19:22
TdP napisał/a:
ja cię kręcę. rośnie jak na drożdżach. a łobuzer już na sam wygląd. nie ma nudy, oj nie!
Tak Shaggi można powiedzieć rośnie w oczach jest łobuzem ,ale za to nadrabia tymi pięknymi oczkami z Sahaggim nie ma mowy o nudzie oj na pewno nie , ciekawe tylko kto pierwszy padnie my czy Shaggi TdP - 2012-03-08, 22:12 ha! mam nadzieję, że to się nie skończy na padaniu żadnej ze stron, no ewentualnie z radości. EWA INGA - 2012-03-09, 07:18
TdP napisał/a:
ha! mam nadzieję, że to się nie skończy na padaniu żadnej ze stron, no ewentualnie z radości.
Oczywiście że tylko z radości , no ja innej opcji nie widzę Barbara - 2012-03-09, 10:08 No proszę jaki fajny ten rozrabiaka . Ewciu fotki są super A Shaggy wygląda jak aniołek - nic a nic nie widać, że tak broi jarecki - 2012-03-09, 10:54 Wiesz może jak reaguje na sierściuchy? Tzn koty?EWA INGA - 2012-03-09, 11:16 No niestety nie bo w domu nie mamy kotów , jednak myślę że by się przyzwyczaił , jest jeszcze bardzo mały
Tak Basiu aniołek , aniołek z małymi różkami AniaMilo - 2012-03-11, 15:24 Co tam slychowac u Naszej petardy B-)AniaMilo - 2012-03-13, 01:49 Jaka cisza chyba Pancia dala ci wycusk ze spacerkami ze nie masz sily chlopaku pisac EWA INGA - 2012-03-13, 08:12 Ostatni troszkę nam sie chorowało , więc przepraszamy za chwilowy brak odzewu
Shaggi wczoraj został zaszczepiony na wściekliznę , ma komplet szczepień chłopak . Niestety karmy Husse nie może jeść ponieważ ma straszne rozstroje żołądka , zalecane jest powrót do Royala . W drodze powrotnej zwymiotował , no i Shaggulca musiałam kąpać już drugi raz z rana ponieważ cały był obsmarowany qupą . Mały dostaje teraz ryż z kurczakiem aby wszystko sie unormowało . Poza tym wszystko ok , u weta był o wiele grzeczniejszy niz za pierwszym razem , wazy 14,450 kg , bardzo upodobał sobie weterynaryjną wagę na której przeleżał czas do wizyty Jazda samochodem też o wile lepiej , trochę ari było ale już nie tak ja za pierwszym razem , w drodze powrotnej przytulił sie i spał . Shaggulec nam się zmienia jak na początku tylko gryzł , teraz potrafi przyjść sam dopomnieć się o głaski , przytulić , fajny z niego robi się bąbel Strasznie przyzwyczaił się do Ingi , jak tylko z nią wychodzimy jest straszny płacz widać że traktuje ją jak starszą siostrę ,a Inga cierpliwie znosi zaczepki małego AniaMilo - 2012-03-13, 10:04 Łał no to super chlopak postepy robi ... a je dale z reki czy juz z michy ...a moze jakies foteczki EWA INGA - 2012-03-13, 10:14
sellena napisał/a:
Łał no to super chlopak postepy robi ... a je dale z reki czy juz z michy ...a moze jakies foteczki
Tak Shaggi robi postępy , na razie jest karmiony z reki i podejrzewam że w jego przypadku to odczulanie potrwa o wiele dłużej , i naukę nie bronienia miski koniecznie trzeba będzie kontynuować . Jeżeli chodzi o zdjęcia to postaram się wstawić . EWA INGA - 2012-03-16, 19:04 Ponieważ dzisiaj mieliśmy przepiękną pogodę , postanowiliśmy się wybrać nad morze z naszymi psiakami , jednak że woda jest jeszcze zimna zamieniliśmy morze, na piękne ustronne polany w Mechalinkach
Ale superowo fajnie
A cóż to za zapachy
O nie ma pańci
Chmm a jednak się pojawiła
Dogonię cię Inga
A nie mówiłem będę pierwszy
Ja chcę do domu !
Chyba się zdrzemnę
I tak oto nasz Shaggulec po wyprawie padł Kasia, Szajba i Milka - 2012-03-16, 19:23 ależ Wy macie tereny a maluch rośnie nam, rośnie Jerzy Kora - 2012-03-17, 00:13 Zrobiło się pięknie i ciepło. Fajne tereny macie .
W okolicach Warszawy szaleje babeszjoza. Nie wiem jak u Was, Warto zakropić psiaki. Tak przyponinam na wszelki wypadek Barbara - 2012-03-17, 16:36 Jest mi, w dniu dzisiejszym, niezwykle miło ogłosić, że Shaggy już nowego domku nie szuka Od jutra zamieszka w Grudziądzu u Grażynki i Piotra
Wielkie gratulacje EWA INGA - 2012-03-17, 17:15 Pani Grażynko gratulujemy i życzymy wam samych wspaniałych i sczęśliwych chwil Wielka prośba piszcie o tym kochanym rozrabiaku , niby tak krótko a jedna i tak się do małego brzdąca przyzwyczailiśmy Warna - 2012-03-17, 17:40 Przyłączam się do GRATULACJI! Wiki Megulowa - 2012-03-17, 18:03 Gratulacje, gratulacje!M!S!A - 2012-03-17, 18:20 Ja również serdecznie gratuluję.Grażyna i Shaggy - 2012-03-17, 21:30 Temat postu: ShaggyKochani dziękujemy za gratulacje. Ogromnie się cieszymy, że jutro "maluch" będzie u nas. Mamy nadzieję, ze sprostamy zadaniu i będzie mu tak dobrze jak naszym poprzednim goldenkom, które zbyt szybko od nas odeszły. Pozdrawiamy serdecznie Grażyna i Piotr
Grażyna i Shaggy - 2012-03-18, 14:27 Temat postu: ShaggyMiło nam poinformować, że Shaggy jest już w Grudziądzu. Bardzo miło nas zaskoczył bo czekaliśmy na arie w samochodzie, a on przez cała drogę smacznie spał. W domu wszystko go interesuje. Nie należy do piesków bojaźliwych. Jest cudowny!!!
pozdrawiamy serdecznieBarbara - 2012-03-18, 14:49 Dziekujemy za info z podróży i pierwszych chwil w nowym domku Sylwia i Fafik - 2012-03-19, 10:37 moje gratulacje .... trzymałam kciuki....AniaMilo - 2012-03-19, 10:38 Gratulaje