To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - AZUR - 131

Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 15:56

a czy ktoś może mi podowedziec jak wkleić fotki?
Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 16:03

hmmm.... chyba jednak nie poradzę sobie z wklejeniem fotek :oops: wysłałam je na maila Agi Truficzkowej :-)
Korbulowa Familia - 2012-09-01, 16:08

Agnieszka Borow napisał/a:
a czy ktoś może mi podowedziec jak wkleić fotki?

Aga tak na przyszłość (tutaj jest instrukcja): http://wartagoldena.org.p...wtopic.php?t=64

Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 16:12

ok dzięki :-)
Aga_TRuficzkowa - 2012-09-01, 18:27

Monia i Larsik - 2012-09-01, 19:28

Jaki Futrzak :mrgreen: Oluś jeżeli okiełznasz jego sierść to w ''prezencie'' oddam Lale w Twoje ręce - można ją czesać i czesać, Lalucha zdąży się wyspać a sierść po 2 h czesania nadal wygląda jakby nigdy szczotki w życiu nie widziała
Asterkowy Krzysztof - 2012-09-01, 19:30

Jaki jęzor :-P super psiak :)
Korbulowa Familia - 2012-09-01, 20:00

Azurek jest cudny :mrgreen:
Z sierścią niestety sobie nie poradzę sama, więc dzięki pewnej fundacyjnej Dobrej Duszy Azurek zostanie profesjonalnie wypielęgnowany w poniedziałkowe dopołudnie ;)

Poza tym to póki co bezproblemowy psiak!
Korbelka na początku nie dawała mu spokoju i chłopak był trochę speszony :P
Ale i ona się w końcu uspokoiła, więc oba psiaki teraz leżą i tylko sporadycznie wstają i podchodzą do siebie lub do mnie w ramach ogólnej kontroli :)
Przed nami jeszcze za pół godzinki ostatni dzisiejszego dnia spacerek, a później wspólne lulu.

Zdjęcia kiepskie, bo narazie tylko w domu (z lampą).

Co do kiciusia, to super pokojowo-bezinteresowne nastawienie ze strony Azura :-D

Tutaj widać ile futra ma na sobie...

My Shadow ;)

& Shadows :P

Pozdrawiamy :)

Warna - 2012-09-01, 20:18

Piękny misiak! :-D
Barbara - 2012-09-01, 20:21

Cudo- charakter wspaniały a i psiak bardzo fajny tylko jak się go odkopie z tej sierści ...
Bardzo dziękujemy Kasi , u której był Fidelek w hoteliku, że pomoże nam przy kosmetyce Azura :)

Ewa i Cindy - 2012-09-01, 20:27

no to masz teraz wesołą gromadkę.. :)
no fryzjer na pewno jemu i Tobie ułatwi egzystencję :)
cudny misiek z naszego Azurka :)

Asterkowy Krzysztof - 2012-09-01, 21:04

:lol: Super i kociak piękny :kot: :pies:
Kaśka - 2012-09-01, 21:23

Nie mogę się już Kudłatego doczekać :mrgreen: Zapraszam, zapraszam. :mrgreen:

A z tym kotem to wygląda cuuuudnie :serce:

Rufiakowa Amcia - 2012-09-01, 21:51

Kaśka napisał/a:
A z tym kotem to wygląda cuuuudnie

Taaak!

Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 21:53

super, super, super :-)

pozdrowionka dla Ciebie Olu i dla Azurka :mrgreen: wymizaj go mocno ode mnie :-)

Korbulowa Familia - 2012-09-02, 07:35

Witamy po pierwszej nocy i spacerku porannym!
Azurek bardzo ładnie przespał noc. Wstałam tylko o 1:45, bo niespokojnie podchodził do łóżka tuptając co chwilkę po panelach, ale być może chodziło o wodę, a raczej jej brak w misce. To Korba-łobuziara budziła nas o 7:00, więc się zebrałam i wyszłam z psiakami na spacer. Azur troszkę ciągnie, ale myślę, że narazie spowodowane jest to nowymi, innymi zapachami, które trzeba poznać. Siku było dłuuugie i takie jednorazowe (hmmm... zawsze myślałam, że psy to raczej posikują stopniowo każdy krzaczek, ale Azur tego nie robi), za to podejście do kupy było na samiutkim środku skrzyżowania :roll: Prawie udało mi się tego uniknąć :oops:
Co do samego spacerowania, to Azurek próbował parokrtnie "dać dyla"... Ale taśma na której spaceruje go w tym ograniczała. Dziwne to było, bo jak mu się nie udało, to chwilkę przystawał, po czym obracał się w moją stronę i radośnie przybiegał! Nawet raz zdarzyło mu się pogonić z Korbulką :mrgreen:
Śniadanko ze średnim apetytem - zjedzone 3/5 porcji.

Kaśka napisał/a:
Nie mogę się już Kudłatego doczekać Zapraszam, zapraszam.

Kasiu ja też się nie mogę doczekać żeby kudłatego przywieźć, bo serce mi pęka jak patrze na te jego dredy... :(

Agnieszka Borow napisał/a:
pozdrowionka dla Ciebie Olu i dla Azurka wymizaj go mocno ode mnie

Dziękujemy :mrgreen: Azurek wymiziany! :-D

P.S.
Na dobranoc dostałam (obrócona twarzą w stronę ściany) buziaka w szyję od Azurka ;)
P.S.S.
Azurek został wczorajszego wieczora konkretnie przystopowany przez Korbę, gdy próbował na niej kopulować.

Kasia, Szajba i Milka - 2012-09-02, 08:09

Masz wesołe stadko :)
Powodzenia , czekam na przepięne zdjęcia Olu! :)

Korbulowa Familia - 2012-09-02, 08:53

Kasiu wesoło jest :mrgreen:
Po spacerze jeszcze troszkę się położyłam do łóżka, a Azur jest bardzo porządkowy i przyniósł mi dwie skarpetki, które zostawiłam w łazience na podłodze po spacerze - jakby robił to zawsze :lol:

Jego ulubionym miejscem jest narazie kuchnia. Piszę narazie, bo myślę, że korzysta z chłodu płytek - nie dziwię mu się!

Zdjęcia nie są piękne, ale on jest piękny!!!

I z przybraną siostrą w tle ;)

Warna - 2012-09-02, 09:07

Ola, on jest taki słodziak, że aż krzyknęłam z podziwu! Już się zakochałam. :serce:
Warna - 2012-09-02, 09:07

Wiecie, co? On mi strasznie Nercia przypomina, chyba przez te większe szpary na oczy.
Kaśka - 2012-09-02, 09:29

On jest mega cukierek :hurra: . I do tego taka dobra dusza
Wiki Megulowa - 2012-09-02, 10:58

Ale cudny :serce: a ile ma futra :shock: ;)
M!S!A - 2012-09-02, 11:44

Oluś, Azurek jest kastrowany, a kastraci własnie tak sikają- raz i porządnie. Faktycznie piękny jest :) Teraz to już musimy umówić się na wspólne spacerowanie żebym mogła poznać przystojniaka
Warna - 2012-09-02, 11:46

To mój kastrat sika inaczej - lubi znaczyć teren. :mrgreen:
Barbara - 2012-09-02, 11:53

Warna napisał/a:
To mój kastrat sika inaczej - lubi znaczyć teren. :mrgreen:

U mnie Warnuś tak samo :)