Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - AZUR - 131
Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 15:56 a czy ktoś może mi podowedziec jak wkleić fotki?Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 16:03 hmmm.... chyba jednak nie poradzę sobie z wklejeniem fotek wysłałam je na maila Agi Truficzkowej Korbulowa Familia - 2012-09-01, 16:08
Agnieszka Borow napisał/a:
a czy ktoś może mi podowedziec jak wkleić fotki?
Aga tak na przyszłość (tutaj jest instrukcja): http://wartagoldena.org.p...wtopic.php?t=64Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 16:12 ok dzięki Aga_TRuficzkowa - 2012-09-01, 18:27 Monia i Larsik - 2012-09-01, 19:28 Jaki Futrzak Oluś jeżeli okiełznasz jego sierść to w ''prezencie'' oddam Lale w Twoje ręce - można ją czesać i czesać, Lalucha zdąży się wyspać a sierść po 2 h czesania nadal wygląda jakby nigdy szczotki w życiu nie widziałaAsterkowy Krzysztof - 2012-09-01, 19:30 Jaki jęzor super psiak Korbulowa Familia - 2012-09-01, 20:00 Azurek jest cudny
Z sierścią niestety sobie nie poradzę sama, więc dzięki pewnej fundacyjnej Dobrej Duszy Azurek zostanie profesjonalnie wypielęgnowany w poniedziałkowe dopołudnie
Poza tym to póki co bezproblemowy psiak!
Korbelka na początku nie dawała mu spokoju i chłopak był trochę speszony
Ale i ona się w końcu uspokoiła, więc oba psiaki teraz leżą i tylko sporadycznie wstają i podchodzą do siebie lub do mnie w ramach ogólnej kontroli
Przed nami jeszcze za pół godzinki ostatni dzisiejszego dnia spacerek, a później wspólne lulu.
Zdjęcia kiepskie, bo narazie tylko w domu (z lampą).
Co do kiciusia, to super pokojowo-bezinteresowne nastawienie ze strony Azura
Tutaj widać ile futra ma na sobie...
My Shadow
& Shadows
Pozdrawiamy Warna - 2012-09-01, 20:18 Piękny misiak! Barbara - 2012-09-01, 20:21 Cudo- charakter wspaniały a i psiak bardzo fajny tylko jak się go odkopie z tej sierści ...
Bardzo dziękujemy Kasi , u której był Fidelek w hoteliku, że pomoże nam przy kosmetyce Azura Ewa i Cindy - 2012-09-01, 20:27 no to masz teraz wesołą gromadkę..
no fryzjer na pewno jemu i Tobie ułatwi egzystencję
cudny misiek z naszego Azurka Asterkowy Krzysztof - 2012-09-01, 21:04 Super i kociak piękny Kaśka - 2012-09-01, 21:23 Nie mogę się już Kudłatego doczekać Zapraszam, zapraszam.
A z tym kotem to wygląda cuuuudnie Rufiakowa Amcia - 2012-09-01, 21:51
Kaśka napisał/a:
A z tym kotem to wygląda cuuuudnie
Taaak!Aga, Tami i Lenka - 2012-09-01, 21:53 super, super, super
pozdrowionka dla Ciebie Olu i dla Azurka wymizaj go mocno ode mnie Korbulowa Familia - 2012-09-02, 07:35 Witamy po pierwszej nocy i spacerku porannym!
Azurek bardzo ładnie przespał noc. Wstałam tylko o 1:45, bo niespokojnie podchodził do łóżka tuptając co chwilkę po panelach, ale być może chodziło o wodę, a raczej jej brak w misce. To Korba-łobuziara budziła nas o 7:00, więc się zebrałam i wyszłam z psiakami na spacer. Azur troszkę ciągnie, ale myślę, że narazie spowodowane jest to nowymi, innymi zapachami, które trzeba poznać. Siku było dłuuugie i takie jednorazowe (hmmm... zawsze myślałam, że psy to raczej posikują stopniowo każdy krzaczek, ale Azur tego nie robi), za to podejście do kupy było na samiutkim środku skrzyżowania Prawie udało mi się tego uniknąć
Co do samego spacerowania, to Azurek próbował parokrtnie "dać dyla"... Ale taśma na której spaceruje go w tym ograniczała. Dziwne to było, bo jak mu się nie udało, to chwilkę przystawał, po czym obracał się w moją stronę i radośnie przybiegał! Nawet raz zdarzyło mu się pogonić z Korbulką
Śniadanko ze średnim apetytem - zjedzone 3/5 porcji.
Kaśka napisał/a:
Nie mogę się już Kudłatego doczekać Zapraszam, zapraszam.
Kasiu ja też się nie mogę doczekać żeby kudłatego przywieźć, bo serce mi pęka jak patrze na te jego dredy...
Agnieszka Borow napisał/a:
pozdrowionka dla Ciebie Olu i dla Azurka wymizaj go mocno ode mnie
Dziękujemy Azurek wymiziany!
P.S.
Na dobranoc dostałam (obrócona twarzą w stronę ściany) buziaka w szyję od Azurka
P.S.S.
Azurek został wczorajszego wieczora konkretnie przystopowany przez Korbę, gdy próbował na niej kopulować.Kasia, Szajba i Milka - 2012-09-02, 08:09 Masz wesołe stadko
Powodzenia , czekam na przepięne zdjęcia Olu! Korbulowa Familia - 2012-09-02, 08:53 Kasiu wesoło jest
Po spacerze jeszcze troszkę się położyłam do łóżka, a Azur jest bardzo porządkowy i przyniósł mi dwie skarpetki, które zostawiłam w łazience na podłodze po spacerze - jakby robił to zawsze
Jego ulubionym miejscem jest narazie kuchnia. Piszę narazie, bo myślę, że korzysta z chłodu płytek - nie dziwię mu się!
Zdjęcia nie są piękne, ale on jest piękny!!!
I z przybraną siostrą w tle Warna - 2012-09-02, 09:07 Ola, on jest taki słodziak, że aż krzyknęłam z podziwu! Już się zakochałam. Warna - 2012-09-02, 09:07 Wiecie, co? On mi strasznie Nercia przypomina, chyba przez te większe szpary na oczy.Kaśka - 2012-09-02, 09:29 On jest mega cukierek . I do tego taka dobra duszaWiki Megulowa - 2012-09-02, 10:58 Ale cudny a ile ma futra M!S!A - 2012-09-02, 11:44 Oluś, Azurek jest kastrowany, a kastraci własnie tak sikają- raz i porządnie. Faktycznie piękny jest Teraz to już musimy umówić się na wspólne spacerowanie żebym mogła poznać przystojniakaWarna - 2012-09-02, 11:46 To mój kastrat sika inaczej - lubi znaczyć teren. Barbara - 2012-09-02, 11:53