Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - SMOKIE - 185
Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-08, 16:32 Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-08, 16:33 Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-08, 16:35 dzięki instrukcja M!S!A - 2013-07-08, 16:36 Brawo za szybką naukę A ja tylko jeszcze podpowiem, że wszystkie te linki ze zdjęciami można zamieścić w jednym poście, jeden po drugim, wtedy będzie ciągłość A Smoczek jest faktycznie bardzo urodziwy.EWA INGA - 2013-07-08, 17:46
Ewa, Mamba i Snoopy napisał/a:
dzięki instrukcja
Cieszę się że się udało , a Smoczuś cudowny. Ostatnie zdjęcia rewelacyjne pt" wyprowadzam się sam " mądry psiak Rufiakowa Amcia - 2013-07-08, 20:35 No i jest extra A Smoczkuś z tą smyczą robi furorę Grażka i Feliks - 2013-07-09, 11:29 Jestem zauroczona tym przystojniakiem Mam nadzieję,że Felki mi to wybaczy Po prostu cud miód! Przesłodki jest.Warna - 2013-07-11, 19:33 Ewo, pisz dalej o Smokim. Ja już się stęskniłam. Ewa i Cindy - 2013-07-11, 20:40 Kochani.. ta adopcja nie mogla się skończyć inaczej..
Smokie nie szuka już domku bo ona już go znalazł Ewa i jej rodzinka są w nim zakochani i nie wyobrażają sobie że psiak mógłby trafić gdzieś indziej
Bardzo serdecznie dziękuję za przyjecie go do swojego domku i serdecznie gratuluję podjętej decyzji EWA INGA - 2013-07-11, 20:43 Wielkie gratulacje Ewcia , samych cudownych chwila wam życzę Korbulowa Familia - 2013-07-11, 20:49 Cuuuuudownie!!!
Gratuluję wspaniałej decyzji!Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-11, 21:01 Bardzo dziękujemy za gratulacje nie mogło być inaczej, Smoczek jest takim kochanym psiakiem, że inna opcja nie wchodziła w grę. Muszę się pochwalić, że mój nowy przyjaciel nauczył się segregacji śmieci tak tak to prawda Smokie zabiera z ręki puste butelki i zanosi je przed pojemnik na plastiki, który stoi w pomieszczeniu gospodarczym, oczywiście zaraz po tym pokazuje mordką na smaczki i czeka dopóki nie dostanie dwóch!!! Cwana bestia Jak tylko pogoda się poprawi ( u nas pada) to zrobimy zdjęcia w czasie spacerku i zobaczycie jak ten stateczny pan dokazuje na łące Ewa i Cindy - 2013-07-11, 21:27 ale fajnie.. segregacja w modzie więc i Smokie jest na czasie superowo że pracujecie bo ewidentnie sprawia mu to przyjemność.. Annamaria - 2013-07-11, 21:28 Mówiłam to już Ewie i Kamili przez telefon, napiszę i tu:) - nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszymy!!!! Wracając z Gryfina po odwiezieniu tam Smoka "po cichu" sobie marzyliśmy, że zostanie tam na zawsze... Jak widać-marzenia się spełniają! Dziękujemy jeszcze raz tutaj Ewie, jestesmy przekonani że nie będzie żałowac tej decyzji, a Smokie jeszcze nie raz ją zaskoczy swoimi sztuczkami:) I na pewno odwdzięczy się szczerą psią miłością On jest naprawdę kochanym, mądrym psem, zasłużył sobie na taki właśnie happy end! My jesteśmy w kontakcie z Ewą, będziemy pomagać w (odpukać!!!) ewentualnym leczeniu no i oczywiście go odwiedzać (tylko bez naszego Synka-bo po jednorazowym pobycie mieliśmy sporo przebojów już w drodze powrotnej... ) . Już się nie mogę doczekać takiej wizyty Ewo- tak jak zwykle mam prośbę-wygłaskaj Smoczka od nas goldenek2 - 2013-07-11, 21:36 Gratulacje . Cudowny pies .....Ewa i Cindy - 2013-07-11, 21:51 Pani Aniu... ja mam tylko bardzo gorącą prośbę co do spotkań.. wiem ze to nie będzie łatwe ale odczekajcie ze wspólnymi spacerami parę miesięcy.. tu nie chodzi o to że my nie chcemy mieć z Państwem nigdy więcej do czynienia.. wręcz przeciwnie.. ale dla dobra psiaka dajcie mu się na spokojnie zaaklimatyzować w nowym domku i zrozumieć że to jest jego nowe miejsce, że to nie jest chwilowa zmiana.. będzie mu łatwiej bo tak tylko ma mętlik w głowie...
potem to i tak decyzja będzie należała do Ewy... Ola i Habs - 2013-07-11, 23:01 Super, super i jeszcze raz super Gratulujemy bardzo serdecznie Annamaria - 2013-07-12, 07:16 Spokojnie, my wiemy że teraz Smokie potrzebuje spokoju i czasu. Nie pojedziemy przeciez do niego za tydzien. Poczekamy na sygnal od Ewy. Co do aklimatyzacji to chyba byla blyskawiczna-pierwszy raz widzialam jak Smoku wpada do czyjegos obcego domu i od razu obwachuje wszystkie pomieszczenia. W gosciach nigdy tak nie robil Mysle ze duza zasluga w tym pozostalych psiakow Ewy- Mamby i Snoopiego:) Pozdrawiamy- i prosze sie nie martwic-nie zrobimy niczego co mogloby zaszkodzic Smoczkowi. My tez go nadal kochamy!Annamaria - 2013-07-12, 07:17 Spokojnie, my wiemy że teraz Smokie potrzebuje spokoju i czasu. Nie pojedziemy przeciez do niego za tydzien. Poczekamy na sygnal od Ewy. Co do aklimatyzacji to chyba byla blyskawiczna-pierwszy raz widzialam jak Smoku wpada do czyjegos obcego domu i od razu obwachuje wszystkie pomieszczenia. W gosciach nigdy tak nie robil Mysle ze duza zasluga w tym pozostalych psiakow Ewy- Mamby i Snoopiego:) Pozdrawiamy- i prosze sie nie martwic-nie zrobimy niczego co mogloby zaszkodzic Smoczkowi. My tez go nadal kochamy!goldenek2 - 2013-07-12, 07:53
Annamaria napisał/a:
nie zrobimy niczego co mogloby zaszkodzic Smoczkowi. My tez go nadal kochamy!
I to jest bardzo odpowiedzialne podejście kochających Opiekunów.Ewa i Cindy - 2013-07-12, 10:38 bardzo się cieszę że nas rozumiecie Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-12, 23:27 Smoczek tak przemknął przez przedsionek adopcyjny, że chyba tylko raz odwiedziłam jego wątek! Gratuluję adopcji i życzę Wam dużo szczęścia już do końca Smoczkowych dni Ewa i Cindy - 2013-07-13, 11:31 Bo nie każdy musi u nas siedzieć miesiącami.. jak znajdzie się człowiek to nie widzimy przeciwwskazań!!!
ja wiem ze marudzę..ale pokażcie nam jeszcze tą kochaną mordeczkę Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-13, 11:47 No i dobrze, przecież napisałam to z radością! Im krócej w dt tym lepiej Annamaria - 2013-07-15, 13:51 No to i ja sie przyłączam do marudzenia Ewy i Cindy Ewo-wiem, że pewnie masz milion spraw na głowie, ale jakbyś znalazła kiedyś sekundkę i wrzuciła kilka fotek Smoka, bardzo by się tu wszyscy ucieszyli My oczywiście też, chyba najbardziej Ale spokojnie, cierpliwie poczekamy