To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - SMOKIE - 185

Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-08, 16:32

Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-08, 16:33

Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-08, 16:35

dzięki :-) instrukcja :okok:
M!S!A - 2013-07-08, 16:36

Brawo za szybką naukę :) A ja tylko jeszcze podpowiem, że wszystkie te linki ze zdjęciami można zamieścić w jednym poście, jeden po drugim, wtedy będzie ciągłość :) A Smoczek jest faktycznie bardzo urodziwy.
EWA INGA - 2013-07-08, 17:46

Ewa, Mamba i Snoopy napisał/a:
dzięki :-) instrukcja :okok:

Cieszę się że się udało , a Smoczuś cudowny. Ostatnie zdjęcia rewelacyjne pt" wyprowadzam się sam " mądry psiak :mrgreen:

Rufiakowa Amcia - 2013-07-08, 20:35

No i jest extra :) A Smoczkuś z tą smyczą robi furorę :D
Grażka i Feliks - 2013-07-09, 11:29

Jestem zauroczona tym przystojniakiem :> Mam nadzieję,że Felki mi to wybaczy :-P Po prostu cud miód! Przesłodki jest.
Warna - 2013-07-11, 19:33

Ewo, pisz dalej o Smokim. Ja już się stęskniłam. :-)
Ewa i Cindy - 2013-07-11, 20:40

Kochani.. ta adopcja nie mogla się skończyć inaczej.. :)
Smokie nie szuka już domku bo ona już go znalazł :) Ewa i jej rodzinka są w nim zakochani i nie wyobrażają sobie że psiak mógłby trafić gdzieś indziej :)
Bardzo serdecznie dziękuję za przyjecie go do swojego domku i serdecznie gratuluję podjętej decyzji :)

EWA INGA - 2013-07-11, 20:43

Wielkie gratulacje Ewcia , samych cudownych chwila wam życzę :)
Korbulowa Familia - 2013-07-11, 20:49

Cuuuuudownie!!!
Gratuluję wspaniałej decyzji!

Ewa, Mamba i Snoopy - 2013-07-11, 21:01

Bardzo dziękujemy za gratulacje :) nie mogło być inaczej, Smoczek jest takim kochanym psiakiem, że inna opcja nie wchodziła w grę. Muszę się pochwalić, że mój nowy przyjaciel nauczył się segregacji śmieci :lol: tak tak to prawda :-D Smokie zabiera z ręki puste butelki i zanosi je przed pojemnik na plastiki, który stoi w pomieszczeniu gospodarczym, oczywiście zaraz po tym pokazuje mordką na smaczki i czeka dopóki nie dostanie dwóch!!! Cwana bestia :lol: Jak tylko pogoda się poprawi ( u nas pada) to zrobimy zdjęcia w czasie spacerku i zobaczycie jak ten stateczny pan dokazuje na łące :)
Ewa i Cindy - 2013-07-11, 21:27

ale fajnie.. segregacja w modzie więc i Smokie jest na czasie :) superowo że pracujecie bo ewidentnie sprawia mu to przyjemność.. :)
Annamaria - 2013-07-11, 21:28

Mówiłam to już Ewie i Kamili przez telefon, napiszę i tu:) - nawet nie macie pojęcia jak bardzo się cieszymy!!!! Wracając z Gryfina po odwiezieniu tam Smoka "po cichu" sobie marzyliśmy, że zostanie tam na zawsze... Jak widać-marzenia się spełniają! Dziękujemy jeszcze raz tutaj Ewie, jestesmy przekonani że nie będzie żałowac tej decyzji, a Smokie jeszcze nie raz ją zaskoczy swoimi sztuczkami:) I na pewno odwdzięczy się szczerą psią miłością :) On jest naprawdę kochanym, mądrym psem, zasłużył sobie na taki właśnie happy end! My jesteśmy w kontakcie z Ewą, będziemy pomagać w (odpukać!!!) ewentualnym leczeniu no i oczywiście go odwiedzać (tylko bez naszego Synka-bo po jednorazowym pobycie mieliśmy sporo przebojów już w drodze powrotnej... :( ) . Już się nie mogę doczekać takiej wizyty :) Ewo- tak jak zwykle mam prośbę-wygłaskaj Smoczka od nas :)
goldenek2 - 2013-07-11, 21:36

Gratulacje :) . Cudowny pies .....
Ewa i Cindy - 2013-07-11, 21:51

Pani Aniu... ja mam tylko bardzo gorącą prośbę co do spotkań.. wiem ze to nie będzie łatwe ale odczekajcie ze wspólnymi spacerami parę miesięcy.. tu nie chodzi o to że my nie chcemy mieć z Państwem nigdy więcej do czynienia.. wręcz przeciwnie.. ale dla dobra psiaka dajcie mu się na spokojnie zaaklimatyzować w nowym domku i zrozumieć że to jest jego nowe miejsce, że to nie jest chwilowa zmiana.. będzie mu łatwiej bo tak tylko ma mętlik w głowie...
potem to i tak decyzja będzie należała do Ewy... :)

Ola i Habs - 2013-07-11, 23:01

Super, super i jeszcze raz super :) Gratulujemy bardzo serdecznie :)
Annamaria - 2013-07-12, 07:16

Spokojnie, my wiemy że teraz Smokie potrzebuje spokoju i czasu. Nie pojedziemy przeciez do niego za tydzien. Poczekamy na sygnal od Ewy. Co do aklimatyzacji to chyba byla blyskawiczna-pierwszy raz widzialam jak Smoku wpada do czyjegos obcego domu i od razu obwachuje wszystkie pomieszczenia. W gosciach nigdy tak nie robil :) Mysle ze duza zasluga w tym pozostalych psiakow Ewy- Mamby i Snoopiego:) Pozdrawiamy- i prosze sie nie martwic-nie zrobimy niczego co mogloby zaszkodzic Smoczkowi. My tez go nadal kochamy!
Annamaria - 2013-07-12, 07:17

Spokojnie, my wiemy że teraz Smokie potrzebuje spokoju i czasu. Nie pojedziemy przeciez do niego za tydzien. Poczekamy na sygnal od Ewy. Co do aklimatyzacji to chyba byla blyskawiczna-pierwszy raz widzialam jak Smoku wpada do czyjegos obcego domu i od razu obwachuje wszystkie pomieszczenia. W gosciach nigdy tak nie robil :) Mysle ze duza zasluga w tym pozostalych psiakow Ewy- Mamby i Snoopiego:) Pozdrawiamy- i prosze sie nie martwic-nie zrobimy niczego co mogloby zaszkodzic Smoczkowi. My tez go nadal kochamy!
goldenek2 - 2013-07-12, 07:53

Annamaria napisał/a:
nie zrobimy niczego co mogloby zaszkodzic Smoczkowi. My tez go nadal kochamy!

I to jest bardzo odpowiedzialne podejście kochających Opiekunów.

Ewa i Cindy - 2013-07-12, 10:38

bardzo się cieszę że nas rozumiecie :)
Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-12, 23:27

Smoczek tak przemknął przez przedsionek adopcyjny, że chyba tylko raz odwiedziłam jego wątek! Gratuluję adopcji i życzę Wam dużo szczęścia już do końca Smoczkowych dni :-)
Ewa i Cindy - 2013-07-13, 11:31

Bo nie każdy musi u nas siedzieć miesiącami.. :) jak znajdzie się człowiek to nie widzimy przeciwwskazań!!! :)

ja wiem ze marudzę..ale pokażcie nam jeszcze tą kochaną mordeczkę :)

Ewelina, Kajen i Zola - 2013-07-13, 11:47

No i dobrze, przecież napisałam to z radością! Im krócej w dt tym lepiej :-)
Annamaria - 2013-07-15, 13:51

No to i ja sie przyłączam do marudzenia Ewy i Cindy :) Ewo-wiem, że pewnie masz milion spraw na głowie, ale jakbyś znalazła kiedyś sekundkę i wrzuciła kilka fotek Smoka, bardzo by się tu wszyscy ucieszyli :) My oczywiście też, chyba najbardziej :) Ale spokojnie, cierpliwie poczekamy :)