Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - LUCY - 223
Kasia, Szajba i Milka - 2013-10-04, 09:54 Dla mnie fenomenem jest to, że Monika ma dostępny, nieogrodzony staw, a psy biegają SUCHE! Jak to jest możliwe ??Aga_TRuficzkowa - 2013-10-04, 09:59
Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
Dla mnie fenomenem jest to, że Monika ma dostępny, nieogrodzony staw, a psy biegają SUCHE! Jak to jest możliwe ??
Kasiu, ja Ci zdradzę tą tajemnice
Moniki psy są bardzo, bardzo dobrze wychowane, Maxymilian moczy tylko łapki a Venusia pływa ja prawdziwa dama......ale jak w czasie wakacji pojawiła się tam na chwilę Trufla, to później przez pół dnia było porządkowanie oczka.....nawet udało jej się coś tam zdemontować....Kamila i Oskar - 2013-10-04, 10:08 zdjęcie "pozycja plażowa" rewelacja Sylwia i Borys - 2013-10-04, 10:23 normalnie same achy i ochy monimax - 2013-10-04, 10:30
Aga_TRuficzkowa napisał/a:
Kasia, Szajba i Milka napisał/a:
Dla mnie fenomenem jest to, że Monika ma dostępny, nieogrodzony staw, a psy biegają SUCHE! Jak to jest możliwe ??
Kasiu, ja Ci zdradzę tą tajemnice
Moniki psy są bardzo, bardzo dobrze wychowane, Maxymilian moczy tylko łapki a Venusia pływa ja prawdziwa dama......ale jak w czasie wakacji pojawiła się tam na chwilę Trufla, to później przez pół dnia było porządkowanie oczka.....nawet udało jej się coś tam zdemontować....
Dodatkowo każdy nowy pies zanim zostanie wypuszczony na podwórko przechodzi szkolenie Z Trufcią mi się nie udało, bo w czasie gdy szkolony był Rufi, Trufla już była w oczku i zjadała kwiatki, zupełnie nie wiem jak mogłam do tego dopuścić... Żartuję oczywiście .
A Ty Aga nie przesadzaj z tym porządkowaniem, a pompy tez udało się szybko załączyć:)Joanna_i_Wojtek - 2013-10-04, 10:39 Pod zdjęciem "plażowym" aż chciałoby się kliknąć "lubię to" Marcin i Dżemix - 2013-10-04, 19:10 Pytanie mam, z jakiego powodu trafiła pod skrzydla fundacji? Jakies konkretniejsze wieści na temat jej zachowania, procz tego ze jak wszyscy wiemy goldenki sa sliczne i słodkie? Jak wyglada kwestia jej zdrowia i sterylizacji? Pytam gdyż wciąż myslimy nad kompanką dla Dżemusia Ola i Habs - 2013-10-04, 21:18 Dobra, nadrobiłam temat. Rozpływam się nad zdjęciem buziaka, które widziałam już wcześniej na fejsie oraz pozycją plażową, którą widać, że Lucy ma już opanowaną w stopniu perfekcyjnym. Habs też lubi tak leżeć, ale tylne łapki u Lucynki są naprawdę ekstra Korbulowa Familia - 2013-10-04, 21:23 Lucynka jest cała do kochania!!!!!!! EWA INGA - 2013-10-04, 21:49 Lucy jest juz u nas Nasze dziewczyny ładnie ją przywitały , mała jest bardzo grzeczna, a także bojaźliwa . Wchodzenie po schodach zajęło nam trochę czasu , małymi kroczkami dotarliśmy do celu . Teraz po kolacji malutka śpi , i faktycznie jest mała drobniutką sunią
Marcinie sunia została oddana przez właścicieli z powodów osobistych , jeżeli chodzi o zachowanie to na razie nic konkretnego nie mogę napisać . Coś więcej będę mogła napisać za parę dni
Wiolciu miło było Was poznać ,i bardzo się ciesze, że po tak długim czasie znów zobaczyłam Lolę .Super dziewczyna i taka wesoła dziękujemy Wam i Monice ,za pomoc w transporcie Iza Tutisowa - 2013-10-04, 22:09 Super, że sunie się dogadały póki co, czekamy Ewcia na wieści jak najszybciej Rufiakowa Amcia - 2013-10-04, 23:10 Ewcia, tylko o fotkach nie zapomnij Aga Szanti - 2013-10-05, 07:16
monimax napisał/a:
a pompy tez udało się szybko załączyć:)
mistrz Aga Szanti - 2013-10-05, 07:18
Joanna_i_Wojtek napisał/a:
Pod zdjęciem "plażowym" aż chciałoby się kliknąć "lubię to"
mi też brakuje tej opcji forum EWA INGA - 2013-10-05, 09:52 Wieści są dobre małą dzisiaj na dzień dobry burczała, miauczała, szczekała razem z duetem powitalnym naszych suń Kanapa już nie jest taka straszna jak wczoraj , z naszymi suniami powoli zaczyna się bawić . Inga jej wszędzie pilnuje i tym razem moje sunie nie mają focha, że jest tymczasowicz . Nie zapomnę Amelcia ,o zdjęciach Spajkowa Ewa - 2013-10-05, 13:24 Temat postu: Re: ok. 2,5 letnia LUCY - adopcja Sylwia i Borys
moze mi ktos napisac, gdzie zakupic takie michy? no po prostu genialne sa EWA INGA - 2013-10-05, 13:32 Ewcia dostępne są w USA, poniżej podaje ci link , do super miseczek
http://www.petsmart.com/p...tAvailInUS%2FNoSpajkowa Ewa - 2013-10-05, 13:43 dzieki wielkie monimax - 2013-10-05, 19:51 Temat postu: Re: ok. 2,5 letnia LUCY - adopcja Sylwia i BorysBardzo się cieszę, że u Lucynki wszystko ok. cały czas o niej myślę:)
moze mi ktos napisac, gdzie zakupic takie michy? no po prostu genialne sa
też mi się miseczki podobały
Ewcia, te miseczki Lucy dostała w posagu, więc ten kto adoptuje Lucy... będzie miał i miseczki Spajkowa Ewa - 2013-10-05, 20:00 biore psa dla misek
nie no, zarcik taki. kompana dla Spajka bedziemy szukac, jak wrocimy do Polski, bo teraz bylby problem z przejazdami
Co nie zmienia faktu, ze psinka jest przesliczna i pewnie bedzie dluga kolejka do jej lapki EWA INGA - 2013-10-05, 20:31 My życzymy dobrej nocki, z całą ferajną a pańciowie gdzie ? hmmm pozostaje nam podłoga lub , balkon
Uploaded with ImageShack.usdarek323 - 2013-10-06, 14:16 piękna Rufiakowa Amcia - 2013-10-06, 19:03 Hahaha, nie no, jest trochę luzu jeszcze Wiola i Lola - 2013-10-06, 20:11 Wiola i Lola - 2013-10-06, 20:12
EWA INGA napisał/a:
Wiolciu miło było Was poznać ,i bardzo się ciesze, że po tak długim czasie znów zobaczyłam Lolę .Super dziewczyna i taka wesoła dziękujemy Wam i Monice ,za pomoc w transporcie
Ewa mi też było miło Ciebie poznać i "brygadę futrzaków" za transport nie ma co dziękować bo dzięki temu poznaliśmy Was i też miałam przyjemność na 5 godzin mieć Lucy. A jak dziewczynka się dziś miewa?