Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - SONIA - 382
SebastianD - 2016-07-27, 19:51 Ha! super że już dojechały fiprexy, poczta jednak rządzi! pozdrawiamy i na pohybel pchłom! Dominika i Binek - 2016-07-28, 04:34 Sebastian to taki aniol stroz Soni:)Milena i Kosmo - 2016-07-28, 18:55 Dla Sebastiana musimy wykombinować nowy opisik na Forum -
Warciany przyjaciel, albo coś w tym stylu ... chyba nawet jest taka opcja,
Warna damy radę ? SebastianD - 2016-07-28, 20:13 Hahaha dzięki!!! Oby nie "waciany" Karola i Duma - 2016-08-01, 14:33 Oj wujek Sebastian to chyba szybko zamieni mieszkanie na większe żeby zabrać Sonię do siebie. Ewidentnie nie mija miłość do Soni.
Soniu ciocia całuje mocno. Chciałam Was odwiedzić ale minęłyśmy się. My pojechaliśmy do Wrocławia a Wy do Warszawy.
Czekamy na nowe zdjęcia Misiowa Bogusia - 2016-08-01, 20:26 Temat postu: podobna do mojej MIsi-bardzoi jak to się dzieje...moja MIsiunia dzisiaj odeszła a taka sama stoi i się śmieje ...nie ma to jak stary pies...powodzeniaSebastianD - 2016-08-02, 18:45 Miłość nie mija, ciągle myślimy o niej z ciekawością jak sobie radzi EwaISonia - 2016-08-03, 20:25 Jesteśmy
Przepraszam za zaległości ale najpierw problemy ze zdjęciami a potem zamieszanie wakacyjne.
Sonia to idealny psiak. Kocha czesanie, lubi spacerki, nie ciągnie na smyczy, nie zaczepia nikogo. Jeszcze nie wiem czy zjada znaleziska, bo u nas okolica czysta, więc nie mieliśmy okazji sprawdzić.
Od niedawna Sonia odkryła uroki zabawy zabawkami. Podbiera mojej Szwajcarce zabawki i nosi je po ogrodzie. Jak już sobie ponosi, to je zagryza na śmierć i później znów dumnie paraduje ze zdobyczą. Badania zostały zrobione i są książkowe. Pani wet powiedziała, że każdy pies w jej wieku chciałby mieć takie wyniki
A teraz kilka fotek, bo już dawno się nie prezentowałyśmy
Pluszak zagryza pluszaka
Haukam sobie
W poczekalni u weta. Obok w kontenerku mały kotek a nam to nie przeszkadza wcale
pełen relaksss
Cudna psina ❤❤Kamila i Oskar - 2016-08-04, 08:14
EwaISonia napisał/a:
Badania zostały zrobione i są książkowe.
cudowne wieści SebastianD - 2016-08-04, 08:48 Suuuper! dzięki za newsy i za zdjęcia. Brzmi jak opis idealnego psa! EwaISonia - 2016-08-04, 13:29 Bo to JEST idealny pies. Vdyby nie warunki zdrowotns, to bym jej nie oddała za żadne skarby.
Na szczepieniu lub pobieraniu krwi nawet nie trzeba było jej trzymać.
Jest ufna roześmiana, ale nie napastliwa. Na swoim terenie (dom i ogród) odwoływalna w 100%. Naprawdę chciałabym znaleźć jej jakąś wadę A! Już wiem! Uporczywie szczeka, kiedy chce wejść do domu a napotyka zamknięte drzwi. Czasem tak samo szczeka, jak moje dziewczgny się ganiają i ona nie nadąża za nimi. I to by było na tyle z wad a i tak na siłę szukane Angelika i Spike - 2016-08-05, 12:13 Jeju tak się cieszę, że z jej zdrówkiem wszystko okej
Jest naprawdę cudowna!! Na pewno znajdzie domek EwaISonia - 2016-08-05, 12:37 W poniedziałek jest zaplanowana sterylka. Będziemy prosić o kciuki Angelika i Spike - 2016-08-05, 12:37 Ja już je trzymam Agnes i Nelly - 2016-08-05, 13:05 widać, że po niespełna miesiącu sunia sie bardzo zmieniła, zaufała Wam i wykazuje wiele radości co pokazują zdjęcia. Nasze gratulacje, doskonałą prace wykonaliście BRAWOKamila i Oskar - 2016-08-08, 18:57 Sonia już po zabiegu dochodzi do siebie.
Wszystko dobrze poszło
Więcej napisze Ewa, tylko teraz zajmuje się dziewczynką.SebastianD - 2016-08-08, 18:59 Ha! super, że poszło dobrze, dosłownie minutę temu zalogowałem się żeby sprawdzić wieści o sterylizacji to się nazywa synchronizacja...Angelika i Spike - 2016-08-08, 19:13 Czyli nasza dama nadaje się juz do adopcji! Kamila i Oskar - 2016-08-10, 11:56 Tak, tak Sońka nadaję się już do adopcji Angelika i Spike - 2016-08-10, 13:10 To czekamy na spływające ankiety! EwaISonia - 2016-08-12, 20:53 Witamy
Sonia w super formie. Nie odczuwa bólu. Od wczoraj już bryka normalnie.
A było tak:
W dzień sterylki zabawa jakby nigdy nic https://youtu.be/aKeBPHSAB2w
Skoro jeść nie dają to trzeba się czymś zająć...
Za to kolejne dwa dni, to była potrzeba przytulenia się do kogokolwiek/czegokolwiek. Ponieważ Sonia po powrocie z operacji postanowiła przyozdobić haftem mój chodniczek, więc na cito musiałam go wyprać. A przecież wiadomo, że taki czyściutki chodniczek jest idealne do tulenia. Wcale nie trzeba go rozwijać
A już dziś baraszkujemy na dworze
Pozdrawiamy wraz z Sonią Dominika i Binek - 2016-08-12, 20:56 Pani Ewo zdjęcia sie niestety nie wyświetlają(brakuje [/img] na końcu), za to Filmik cudowny!! Miło sie patrzy jak psiaki tak się dogadują Mo Sonia skradła serce !EwaISonia - 2016-08-12, 21:17 Img było tylko pojawiła się literówka w linkach SebastianD - 2016-08-16, 09:11 Zawsze miło przeczytać dobre wieści o Soni, szukamy domu dla niej, cały czas lobbuję znajomych
Mam szatański pomysł, żeby zrobić Soni powiedzmy fajną sesję zdjęciową (z racji swojej profesji, może to byc fajna wartość dodana). Może to ułatwi i przyspieszy znalezienie dla niej domu na stałe, możemy też promować ją na naszym fanpage https://www.facebook.com/79studio/
Zdjęcia w tym stylu, problem polega na tym że na razie nie mam możliwości na wypad do Wrocławia
Ale może pod koniec Sierpnia