To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - SPENCER ma już dom w Trzebnicy - 413

Angelika i Spike - 2017-02-07, 10:39

Gratulujemy!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Kamila i Oskar - 2017-02-07, 11:05

Super wieści - gratulacje! :)
Dominika i Binek - 2017-02-07, 12:36

Nie mogło być inaczej !! :lol: Gratulacje, piszcie co tam u Spencerka i wrzucajcie jego cudowne zdjęcia:*
Monika i Spencer - 2017-02-16, 11:41

Nasz Spensik jest cudowny :serce: . Nie wyobrażam sobie naszego domu bez niego. Dziękuję wszystkim z Fundacji za zaangażowanie i tak wielkie serca :) . Kasiu koniecznie musimy umówić się na wspólny spacer ze złociakami. Zrobi się przyjemniej to wpadam do Wrocławia i również zapraszam do Trzebnicy.

P.S.
Kupiłam posłanie dla dziecka i złociaka takie 2 w 1 ;P

Angelika i Spike - 2017-02-16, 12:55

Ae śliczne :D i nawet pojemne! :D :lol:
Dominika i Binek - 2017-02-16, 14:32

Pani Moniko, a my dziękujemy za cudowny dom dla kolejnego Podopiecznego i za anielską cierpliwość po wielu wcześniejszych rozczarowaniach i determinację do adopcji :) !!
Monika i Spencer - 2017-02-16, 15:48

Dla wszystkich zainteresowanych - jestem Monika :) .
Wrzuciłam 2 nowe filmiki :) (jeden ze spotkania z kotem )
https://photos.google.com/share/AF1QipPUcimfFa9AvAXlI3UEEmvTra_bPeGFOVBkYCFxCQKCxdHpEn4mb_djG__OSWQLjA?key=VW1yb0ktT2dGTzVSOHJUQ1F1dkZNMTFrRnVCV2xn

Kasia i Abby - 2017-02-16, 19:28

Monika zapraszam! Masz mój numer :) )) Ja właśnie myślałam o sobocie, żeby jakiś spacer urządzić :) )
Monika i Spencer - 2017-02-17, 11:22

Kasiu numer mam :) . Jak będę się wybierała do Wrocławia to wcześniej dam znać :) bo najbliższa sobota to odpada.
Miłego Weekendu wszystkim życzę :)

Warna - 2017-02-17, 12:22

Czy mogę Ci zmienić nick na Monika i Spencer?
Monika i Spencer - 2017-02-20, 12:13

Warna napisał/a:
Czy mogę Ci zmienić nick na Monika i Spencer?

ależ oczywiśćie :)

Monika i Spencer - 2017-02-20, 12:28

Hej wszystkim.
w niedzielę odwiedziły nas małe goldenki (Kala i Beza), które już nie są takie małe. Spensik jak zawsze bardzo cieszy się na ich widok :) . Fochy na kota nadal trwają :) zwłaszcza jak trzymam Śnieżkę na kolanach - to chyba zazdrość :P .
Miłego dnia

Angelika i Spike - 2017-02-20, 12:30

Zazdrość z miłości :D cieszę się, że po wszystkich "historiach", które nas i Panią spotkały, nadal chciała Pani czekać na psiaka... i trafiło się :D
Monika i Spencer - 2017-02-20, 12:38

Chciałam wam zdjęcia załączyć, ale jakiś problem mam. Jak coś to są tutaj https://photos.google.com/share/AF1QipPUcimfFa9AvAXlI3UEEmvTra_bPeGFOVBkYCFxCQKCxdHpEn4mb_djG__OSWQLjA?key=VW1yb0ktT2dGTzVSOHJUQ1F1dkZNMTFrRnVCV2xn
Kamila i Oskar - 2017-02-22, 06:53

Śliczne fotki , widać, że Spencer to taki super wujek :mrgreen:
Monika i Spencer - 2018-05-04, 19:01

Witamy wszystkich po długiej przerwie.... tak, tak wiem zaniedbałam trochę forum za co najmocniej przepraszam. Pewnie ciekawi jesteście co u Spencera? Mniewa się wyśmienicie. Chodzimy na spacerki... dobrze się odżywiamy. Jesienią Spencer złapał hotspota i infekcję uszu, ale dzięki szybkiej interwencji udało się poskromić to dziadostwo. Mamy nadzieję, że większość z was spotkamy na zjeździe w Dąbkach :) . Więcej zdjęć Spensika znajdziecie tutaj---> https://photos.google.com/share/AF1QipPUcimfFa9AvAXlI3UEEmvTra_bPeGFOVBkYCFxCQKCxdHpEn4mb_djG__OSWQLjA?key=VW1yb0ktT2dGTzVSOHJUQ1F1dkZNMTFrRnVCV2xn

P.S. Spensiu 1.06 ma urodziny wiec czapeczki urodzinowe obowiązkowo do wspólnego zdjęcia :lol: :lol: :lol:

Nanka i Beza - 2018-05-10, 17:02

Monika i Spencer napisał/a:
P.S. Spensiu 1.06 ma urodziny wiec czapeczki urodzinowe obowiązkowo do wspólnego zdjęcia :lol: :lol: :lol:
o będziemy świętować na plaży razem!!!! :D
Monika i Spencer - 2019-11-25, 15:28

Cześć wszystkim :)

Dawno nas tutaj nie było. Już spieszę z informacją co u Spencera ;) . Spencerowi w styczniu wyszła niedoczynność tarczycy, więc jest na Euthyroxie. Od niedawna ma trochę problemów skórnych i diagnozujemy co to może być. Okazało się, że ma AZS więc musimy dbać o skórę bardziej niż dotychczas. W sumie tak sobie myślę teraz, że Spencer ma więcej preparatów na sierść niż ja do włosów - skandal :P . Jest bardzo kochanym psem i nie wyobrażam sobie naszego domu bez Spensika. Uwielbia spacery i wycieczki. Ma już utarte swoje godziny i czasami szczeka dopominając się o spacer. Pozdrawiamy wszystkich cieplutko i do następnego.

P.S.
Mam problem z załączeniem zdjęć, wiec zapraszam na FB na grupę Chata Warciaka :)

Dominika i Binek - 2019-11-25, 17:05

Pozdrawiamy gorąco psiego modela :) :lol: