Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - BADI ma już dom w Jeleniej Górze - 467
Kamila i Oskar - 2017-07-07, 06:20 mówisz i masz
Bady :Warna - 2017-07-07, 07:46 Piękne zdjęcia. Nanka i Beza - 2017-07-07, 08:03 jaki piekny uśmiechnięty słodziak Justynka i Fifi - 2017-07-07, 08:33 Buziaczki przekazane, a my musimy się zgadać na spacer na górkę chociaż Fifi pewnie będzie się bała, bo to większy od niej piesek ;<Dominika i Binek - 2017-07-07, 08:38 Ślicznota Angelika i Spike - 2017-07-07, 09:18 Jakiiiii słodki Kasia D. DT - 2017-07-07, 09:58 Badi nie przejawia agresji, nie jest też lękliwy (chyba, ze jestesmy w tłumie) . Charakterek przejawia się raczej w szczekaniu. W ten sposób zaznacza chęć zabawy (tylko czasami za bardzo sie w to wkręca).
Co do spaceru z Fifi to Badi nie jest nachalny w stosunku do innych psów, więc nie przestraszy Fifi.
Pozdrawiamy gorąco Dominika i Binek - 2017-07-07, 10:12
Kasia i Bady napisał/a:
Badi nie przejawia agresji
aaa to dobrze czyli rozkręcił się i gada z Wami Angelika i Spike - 2017-07-14, 11:44 A dzisiaj wyjątkowa niespodzianka...
W pracy zobaczyłam w kamerach, że przed drzwiami na schodach stoi golden...
No i jak to ja - musialam wyjść i się przywitać
Co się okazało?
SPOTKAŁAM BADIEGO I JEGO LUDZIÓW
Śliczny chłopak z niego, zobaczcie sami
Dominika i Binek - 2017-07-14, 11:56 omg.. jaki on jest SŁODKI!! całowałabym ten pycholek cały czas... piękny !!Nanka i Beza - 2017-07-14, 12:31 ja jestem zakochana Warna - 2017-07-15, 09:06 A Ty, Paulina, ma już psa?Nanka i Beza - 2017-07-15, 09:10 mieszkam jeszcze z rodzicami i Mama akceptuje tylko Binka nawet słodkiej labradorce, która była u nas na DT (ta ze zdjęcia na moim profilu), nie pozwoliła zostać na stałe Angelika i Spike - 2017-07-27, 09:37 Co u Badiego?Dorota i Badi - 2017-08-07, 17:02 Witam.
Jak się miewa Badi?
Pozdrawiamy.Kasia D. DT - 2017-08-08, 08:19 Bady ma sie dobrze. Niestety caly czas ma anemie (nieznanego jeszcze pochodzenia), dzis znow jedziemy do weta. Chlopak jest obrazony, bo musi byc na czczo :p
Bady jest coraz bardziej zakochany w moim narzeczonym...jak jestesmy w trojke to ja niestety spadam z hierarchii.
Ogolnie jest bardzo przyjazny i wesoły.Kamila i Oskar - 2017-08-17, 07:27 Bady wczoraj zmienił dom tymczasowy i zamieszkał też u Kasi, ale teraz w Poznaniu, gdzie dalej będzie diagnozowany.
Dziękuje Kasi, że zgodziła sie go przyjąć.
Wszystko u nich dobrze, niedługo napisze nam co słychać
A poprzedniemu domkowi tymczasowemu - Kasi wielkie dzięku za dotychczasową opiekę nad chłopakiem Justynka i Fifi - 2017-08-17, 17:47 ojeeej, zanim się zdążyłam zebrać w sobie i z Kasią i Badym umówić się na spacerek ;<<< tak to jest, jak się wszystko odkłada na później Katarzyna K. - 2017-08-17, 21:27 Temat postu: Badi w PoznaniuWitam Wszystkich,
Badi jest u mnie od wczoraj. Pierwsze kilka godzin były bardzo stresujące dla niego, nic dziwnego w końcu przewieziono go tyle kilometrów, po czym odebrałąm go ja, osoba dla niego zupełnie obca.
Na początku nie chciał iśc w kierunku domu tylko w przeciwnym, tam gdzie było auto.
Musieliśmy trochę nadrobić trasy zanim trafiliśmy do mieszkania
Obwąchał wszystkie kąty i było coraz lepiej. Noc minęła nam spokojnie. Dzisiaj jest już znacznie lepiej, jest spokojniejszy.
Trzeba przyznać, że Badi jest generalnie psiakiem bardo skorym do zabawy Lubi się też droczyć, przynosi mi zabawki na kanapę lub do łóżka, ale nie udało mi się ich zabrać bo zawsze jest pierwszy Jak jest zbytnio podekscytowany zabawą lub wyjściem na spacer to lubi sobie poszczekać.
Staram się pokazać mu, że niepotrzebnie robi wtedy hałas - odwracam się do niego tyłem lub wychodzę do innego pomieszczenia i zamykam drzwi, kiedy się uspokoi to wtedy kontynuujemy zabawę lub wychodzenie na spacer. Idzie nam coraz lepiej
Mam pytanie czy można zmienić mój login? Ponieważ jest on już niekatualny.
Poniżej załączam kilka zdjęć ( o ile się uda)
Pierwsze jest z pierwszego dnia a kolejne z dzisiejszego spaceru.
Cieszę się, że pierwszy stres już za Wami i Badi jest mniej spięty na pewno z dnia na dzień będzie coraz lepiej Warna - 2017-08-18, 08:36 Witamy serdecznie i dziękujemy za te pierwsze wieści o Badim.
Jaki chcesz mieć login? Chętnie go zmienię. Katarzyna K. - 2017-08-18, 09:15 Login Kasia i Badi będzie właściwy Warna - 2017-08-18, 09:36 Taki nick ma Kasia, u której Bady był we Wrocławiu.
Może być Kasia i Bady lub Kaśka i Badi, albo Kati i Badi, albo Katarzyna i Badi.Angelika i Spike - 2017-08-18, 09:46
Kasia Orkan napisał/a:
Mam pytanie czy można zmienić mój login? Ponieważ jest on już niekatualny.
właśnie miałam to proponować
angelika@wartagoldena.org.pl
Jeśli chcesz mieć fotkę pod nickiem, też mi wyślij na mail wyżej Angelika i Spike - 2017-08-18, 10:04 Kasiu, nick zmieniony!
Kasia z Wrocławia ma teraz nick: Kasia D. DT
Jeśli chcecie fotkę pod nickiem, czekam na nią na mailu