To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - MALINA - ma już dom w Poznaniu - 464

Kasia i Abby - 2017-08-02, 21:26

jej kochana Malinka! :serce: ucałuj ją ode mnie!!!
Nanka i Beza - 2017-08-02, 21:29

Malinka dzisiaj dostała funkiel-nówka materacyk i zobaczcie jaka zadowolona dama :D

Angelika i Spike - 2017-08-03, 08:35

Ale uśmiechnięta :serce:
Ewa, Lula i Fux - 2017-08-06, 18:06

Długo nas nie było ale czas napisac co słychac u naszej białej lady.malina rozkwita coraz bardziej sie otwiera..rozbrykała sie dziewczyna podryza Fuxa,biega skacze trudno ja okiełznac na spacerze.Uwielbia sie kulać w trawie,niestety do wody jeszcze sie nie przekonała.Podobno nawet sie zmieniła przez tydzien ktory jest u mnie.Sasiadka która widziala jak ja przywiezlismy dzisaj rano mówi do nas ale Mali sie zmienila.Je z wielkim apetytem trzy razy dziennie,spi mizia sie ładuje sie na kanpe,zaglada do kazdych napotkanych smietników (pewnie błakajac sie szukala w ten spoosób pożywienia.)

Jezeli chodzi ozdrowie mysle zejest w miare ok ,troche nam zaczeło ropiec oczko ale przemywamy i mysle zebedzie ok.W czwartek idziemy do cioci wetki bedziemy dziewczyne szczepic i zrobimy badania krwi.

Angelika i Spike - 2017-08-07, 09:58

Sylwia, Abra i Felek - 2017-08-07, 11:28

Rozpływam się! Widok szczęśliwej Malinki! :serce: :serce:
Angelika i Spike - 2017-08-07, 13:11

Nanka i Beza - 2017-08-07, 15:35

Podhalan kanapowiec :D Malinka to słodycz najpiękniejsza!!!
Nanka i Beza - 2017-08-09, 00:05

Malinka tuż po wizycie u weterynarza, chyba nie przejęła się nią zbytnio: https://youtu.be/a3VACBVyyiU

Nanka i Beza - 2017-08-09, 00:11

Uwaga przyszli właściciele - Malinka to podglądacz! nie da spokoju nawet w trakcie kąpieli :D ale czy można się gniewać na taki słodki pyszczek? :serce:

Angelika i Spike - 2017-08-09, 07:33

Ale kuka zza drzwi cwaniara!
Kamila i Oskar - 2017-08-09, 07:54

Do wanny się nie pchała ?? :-P
Ewa, Lula i Fux - 2017-08-09, 09:37

Kamila i Oskar napisał/a:
Do wanny się nie pchała ?? :-P
raczej sie boi sie kąpieli..
Ewa, Lula i Fux - 2017-08-09, 17:11

Wczoraj byłysmy u weta Malina miala pobrana krew, zostala zaczypowana, niestety ze szczepieniami musimy poczekac bo mamy nie do konca wyleczona skóre, uczulenie na pchły albo ich odchody.
Dzisaj wraz z biala lady zrobiłysmy sobie babskie popoludnie: zabrałam Maline w "miasto", pokazalam dziewczynie gdzie chodze na spcery z moim złotym królem. Poszłysmy sobie na długi spacer, co prawda ogon podkulony, bo to były jeszcze nieznane tereny ale szła grzecznie, ani razu mnie nie pociagnela na smyczy. Chciałam kupic jej specjalne szelki, poniewaz jak idziemy na spacer wszyscy tzn. ja Malina i Fux, dziewczyna zaczyna ciagnać, szlalec i w ogole nie słucha. Spacer dzisiejszego popołudnia przebiegł bardzo fajnie, jestem dumna z białej lady. Smycz była luzna, Malina pieknie węszy, z komendami narazie kiepsko ale powolutku wiemy co to siad, chociaz pupa malutka i koscista ale powoli siadamy.

Zdjecia ciotki wstawiaja na bieżąco wiec wszystko wiadomo. Acha, co do pobierania krwi, Mali spisala sie na medal.

Klaudia, Rajli i Armani - 2017-08-09, 17:36

Super Mali :lol:
Jesteś dzielna dziewucha!

Nanka i Beza - 2017-08-09, 21:23

Malina mnie rozbraja na łopatki :mrgreen: dziewczyna tym swoim pięknym pyszczkiem zaskarbia sobie serca wszystkich napotkanych ludzi, dzisiaj dostała nowiusieńkie posłanie od swojej pani weterynarz :lol: :lol: :lol:

"puszcze do Was oczko na dobranoc, może jutro też będzie jakiś prezencik"

Nanka i Beza - 2017-08-10, 19:28

Malina: Kocham Ciebie, starszy bracie :-D
Fux: to znowu Ty... :-/
Malina: chcem być blisko Ciebie, tylko główkę położe :mrgreen:
Fux: eee Matka, ona tak serio?! :shock:

Dominika i Binek - 2017-08-10, 20:18

uwielbiam jak jedna z "Fundacyjnych" dziewczyn ma psa na Dt bo w tedy wątek, aż kipi od zdjęc i informacji. Życze sobie i Fundacji, aby każdy domek tak pieknie chwalił się swoimi podopiecznymi i tymi na stałe i tymi na tymczas ;)
Warna - 2017-08-10, 20:28

Ewa, połóż Malince materacyk obok Fuxikowego, bo ewidentnie widać, ze ona woli leżeć koło niego. :-) słodziaki!
Nanka i Beza - 2017-08-11, 08:59

ach ta Malinka, to wygodna dziewczynka :D
wczoraj wieczorem znowu wpakowała się do nieswojego wyrka, ale tym razem do swojej Panci :D

Angelika i Spike - 2017-08-11, 09:58

Malina zakochana w Fuxieeee :serce:
Nanka i Beza - 2017-08-11, 20:17

no nie uwierzycie gdzie dzisiaj Malinka postanowiła spać :D oczywiście nie u siebie :P tym razem wybrała miejscówkę Magdy - córki Ewki :) no i jak nie kochać tej białej damy :serce: :serce: :serce:

Kamila i Oskar - 2017-08-14, 05:48

A jaka uśmiechnięta , pewnie śni jej sie cudowny domek stały ;-)
Nanka i Beza - 2017-08-14, 19:44

Jak widać na zdjęciach Malinka już nie jest wystraszoną sunią. Rozkwita nam dziewczyna, czuje się co raz pewniej, a co za tym idzie - pokazuje swój podhalański charakterek :) Jest uparciuchem ale Ewa wraz z rodziną już nad tym pracują ;)

Nanka i Beza - 2017-08-15, 13:05