To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - VIPER ma już dom w Warszawie - 462

Angelika i Spike - 2017-09-04, 07:56

To widzę trafił Wam się wspaniały psiak :D
IwonaN - 2017-09-04, 08:17

Witam,
bardzo mnie cieszy, że Viperek tak dobrze się u Państwa zaadoptował. Bardzo dziękuję raz jeszcze, że Państwo się nim zaopiekowali. Jego los szczególnie leży mi na sercu, gdyż przez te kilka dni, kiedy przygarnęliśmy pieska z ulicy i szukaliśmy dla Niego domu, dał nam bardzo dużo miłości. To wspaniały piesek. Bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko się udało.
Pozdrawiam serdecznie

Angelika i Spike - 2017-09-04, 09:03

A my dziękujemy, że przetrzymaliście go na tyle, że mogliśmy znaleźć mu DT :)

Niestety, ale ogłoszenia o szukaniu właściciela nadal wiszą, a nikt się z nami w jego sprawie nie kontaktował.. :(

Najważniejsze, że VIPER ma teraz super opiekę i się rozkręca :mrgreen:

Hania, Bodzio i Mery - 2017-09-04, 13:19

VIPER !!! Ty jesteś nie tylko fajny ale i bardzo przystojny chłopak (Y) I taki jeszcze młodzian z ciebie ;) Mam nadzieję, że zapoznasz się na zjeździe z DIESLEM i z OLIWKA 😀 Tymczasem pozdrawiamy ciebie i twoją rodzinę 😘😀
Nanka i Beza - 2017-09-10, 19:51

Kochani jak się miewa nasz mini golden? :)
Roma i Viper - 2017-09-10, 21:56

Witajcie.
Viperek ma się dobrze, je, śpi, nadal nie wykazuje zainteresowania zabawą. Piłeczki, pluszaki, piszczące zwierzątka, nic sobie z tego nie robi. Uwielbia tarzać się w czystej trawie, tak po prostu idzie sobie i nagle trach leży i wariacje na plecach. Biega chętnie za, albo z człowiekiem. Pilnuje nas bardzo, dlatego czasami chodzi z puszczoną smyczą, gdyby nie to, że czasem zdarza mu się nawarkolić na jakiegoś psa mógłby chodzić bez. W najbliższym czasie badanie i jeśli wszystko będzie dobrze to się kastrujemy.
Bardzo chcielibyśmy wziąć udział w zjeździe i poznać wszystkie Warciaki i ich Ludzi, w odwrotnej kolejności oczywiście. Może uda nam się podjechać na jeden dzień.
Pozdrawiam serdecznie.

Nanka i Beza - 2017-09-10, 22:19

no to super, że bez problemów :) a może do zabaw się jeszcze przekona, szkoda, że nie ufa jeszcze innym pieskom, bo może od nich mógłby się nauczyć jak fajne są zabawy
trzymamy kciuki za dobre wyniki badań :)

Angelika i Spike - 2017-09-11, 08:34

Roma, jak masz jakieś fotki, to zawsze możesz nam podesłać, a my je tu wkleimy ;)

angelika@wartagoldena.org.pl
lub
paulina@wartagoldena.org.pl

Dominika i Binek - 2017-09-11, 08:51

Pani Romo byłoby cudownie jeśli udałoby się wam podjechać na zjazd :) ) Ciesze się, ze Viper ma się dobrze, trzymam kciuki, żeby badania wyszły wzorcowo. Koniecznie prosimy o zdjecia !
Iwona i Shadow - 2017-09-15, 14:04

Viperek w dniu wczorajszym przeszedł zabieg kastracji, wszystko przebiegło pomyślnie :)

W związku z powyższym jest gotowy do adopcji.

Roma i Viper - 2017-09-17, 16:24

Witam.
Kilka zdjęć, pierwsze jeszcze sprzed zabiegu.

Roma i Viper - 2017-09-17, 16:26

Pomieszało zdjęcia, trzecie sprzed zabiegu a ostatnie pokazuje jak pięknie Viper chodzi bez smyczy.
Nanka i Beza - 2017-09-17, 16:36

ślicznie!! a na drugim wygląda jak fenek :D
Hania, Bodzio i Mery - 2017-09-17, 17:08

Śliczny młodzian <3 A jak pięknie bawi się z synem nowej rodzinki <3 Będzie to kochany chłopak na zawsze <2 Cieplutkie pozdrowienia od DIESLA, OLIWKI no i ode mnie oczywiście. Witamy w rodzinnej i w Chacie Warciaka :lol:
Angelika i Spike - 2017-09-18, 08:29

Te uszy to ma superowe :D
LidkaR - 2017-09-19, 10:38

Czy Viper czeka jeszcze na adopcję? Jeśli tak, to jesteśmy zainteresowani.
Angelika i Spike - 2017-09-19, 10:43

Viper właśnie znalazł swój dom i zostaje z Romą na stałe :-D :-D :-D
Angelika i Spike - 2017-09-19, 10:52

Roma, zmieniam Wam nick na Roma i Viper, dobrze?
Kamila i Oskar - 2017-09-19, 11:18

Gratulacje :lol:
Dominika i Binek - 2017-09-19, 13:40

Pani Romo nie ukrywam, że liczyłam na to, że zostanie Pani naszym DT dla wielu psiaków, ale jak to zazwyczaj bywa, jak już psiak wejdzie do domu to ciężko się z nim rozstać :) Gratulacje, życzę Wam samych cudownych chwil :lol:
Hania, Bodzio i Mery - 2017-09-19, 16:21

Ale zawsze jeszcz mozna wziac drugie zlotko na tymczasik to beda sie lepiej chowaly :> No chyba, ze drugi pies takze zostanie na stale ??? To wtedy juz klapa na calej linii :lol:
Pozdrawiamy i zyczymy wszelkiej pomyslnosci z DIESLEM i OLIWKA :-)

Roma i Viper - 2017-09-19, 21:14

Dziekuje wszystykim za mile slowa.
Nie wiem dlaczego ale moj komp odmowil pisania polskich znakow, oj bedzie paskudnie wygladalo.
Z mojego doswiadczenia wynika, ze jeden czy dwa psy to wlasciwie zadna roznica. Wychodzic trzeba tak samo, no wiecej jedza ale przynajmniej sie nie nudza kiedy zostaja w domu. No i kochania i miziania wiecej.
Pozdrawiam serdecznie.
Roma

Angelika i Spike - 2017-09-20, 06:57

To może w przyszłości podeślemy wam jakieś złoto ☺☺☺
Roma i Viper - 2017-10-01, 21:46

Dawno nas nie było, więc troszkę napiszę co słychać.

Właściwie wszystko jest w porządku, Viper (w domu Vigo) jest normalnym milutkim pieskiem.
Wpatrzony w człowieka, zostając w domu strasznie tęskni. Informują nas o tym sąsiedzi a ja znajduję przeczytany do połowy słownik polsko-włoski lub coś innego.Uczymy się na bieżąco wyrzucać śmieci. Teraz pozytywy. Na wczorajszym spacerze-sesji, Vigo biegał bez smyczy z innymi psami i prawie nie było spięć. Po południu spotkaliśmy się z psami mojego syna w tym jednym na DT, z którym ostatnio się bardzo nie dogadywali i też było pięknie nawet razem biegali za piłką, to Vigo było pierwsze bieganie za piłką. Dzisiaj też biegał ale przynosił ta do połowy. Ćwiczymy, pracujemy, nudno nie jest.

Angelika i Spike - 2017-10-02, 08:53

Cieszymy się, że Viperek tak u was się zadomowił ;)