To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - TIMON - 465

Agnieszka i Timon - 2017-10-07, 10:08

Niestety syn Nam sie rozchorowal i musielismy zrezygnowac ze szkolenia bo objawy ma na tyle nietypowe ze musimy byc w domu:( ale do konca roku bedzie jeszcze jedno, wiec sie zalapiemy na to drugie;)
Angelika i Spike - 2017-10-07, 10:10

No to koniecznie piszcie, co na szkoleniu.
No i co tam poza szkoleniem, jak tam u Was w domu i jak Timon się miewa.

Jak nie możecie wrzucić fotek, to ślijcie mi na mail: angelika@wartagoldena.org.pl
Ja Wam wstawię.

Agnieszka i Timon - 2017-10-07, 11:00

U Nas sobota wyglada wlasnie tak;) jeden chory, a reszta mu towarzyszy:) Dni mijaja beztrosko na zabawie i spacerach;) Ale uczymy sie tez nie zjadania ze stolu i nie zabierania jedzenia dzieciom z reki. Jesteśmy w trakcie nauki komendy zostaw i nie rusz;) Generalnie wyniki sa bo dzisiaj mimo, ze zdazyl polizac chrupka to go nie zjadl:) Co wczesniej bylo niemozliwe:)

Angelika i Spike - 2017-10-07, 11:06

No, czyli same postępy ;)
Cieszymy się!

Nanka i Beza - 2017-10-07, 11:35

no to się nazywa domowe przedszkole :D
Dominika i Binek - 2017-10-09, 10:23

A jak relacje Timona z dziećmi :) ?
Agnieszka i Timon - 2017-10-09, 10:53

Wydaje mi sie, ze z dnia na dzien jest coraz lepiej. Powarkuje na najmlodsza corke, ale wydaje mi sie, ze ja dyscyplinuje. Widzialam, ze czasem sam odchodzi jak mu nie pasuje jej obecnosc. Najczesciej jednak lize ja po rekach i odgrywa role umywalki:) Jestesmy w trakcie umawiania wizyty szkoleniowca, ktory przyjdzie i oceni jego zachowanie i wtedy zobaczymy czy potwierdza sie nasze interpretacje jego zachowania.
Agnieszka i Timon - 2017-10-09, 22:40
Temat postu: Brydny znaczy szczęśliwy ;)

Angelika i Spike - 2017-10-10, 08:54

Haha jaka mina :lol:
Nanka i Beza - 2017-10-10, 09:37

mina na zasadzie "ciekawe jak głęboko będę mógł się zanurzyć zanim mnie ochrzanią :P "
Agnieszka i Timon - 2017-10-10, 10:03

Agnieszka i Timon - 2017-10-10, 10:06

Nurek z niego doskonały:) wszystkie patyki z dna wyłowione:)

Dominika i Binek - 2017-10-10, 16:16

Golden w swoim żywiole :lol: :lol:
Warna - 2017-10-10, 16:54

Brawo Timon!
Agnieszka i Timon - 2017-10-13, 15:44

Bylismy wczoraj i dzis u weterynarza ponieważ mielismy krwista biegunke... Timon cos podkradl i taki byl efekt... generalnie juz jest wszystko w porzadku. Antybiotyk poszedl w ruch. Po skonczonym leczeniu mamy sie odrobaczyc, jak najszybciej wykastrowac i isc na szkolenie ;) Chlopak nie radzi sobie z ekscytacja u wterynarza. Wszysztko go intresuje i chce sie bawic z psami i ludzmi. Gdy nie dostaje uwagi to szczeka...Srednio go interesuje moja osoba...A taki z niego grzeczny chlopak :) Szkolenie musi odbyc obowiazkowo :)
Dominika i Binek - 2017-10-13, 15:50

Agnieszka i Timon napisał/a:
Szkolenie musi odbyc obowiazkowo

Myślę że to dobry pomysł, szczeniaki takie jak Timon mają nadmiar energi i nie wiedzą w którą stronę ją skierować jeśli nie zostaną dobrze naprowadzone. Myślę, że po szkoleniu i Wam i jemu będzie łatwiej :)

Agnieszka i Timon - 2017-10-13, 16:04

Na to liczymy. Generalnie to naprawdę fajny i grzeczny pies. Wiec mysle, ze jak zdobędziemy odpowiednią wiedzę to bedzie juz w ogole super:)
Kamila i Oskar - 2017-10-20, 09:05

Timonek zostaje na zawsze z Agnieszką i jej rodzinką !!
- powodzenia kochani ;-)
Pracujcie z nim dalej, a wyrośnie z niego wspaniały piesiorek :mrgreen: i piszcie tu często.

Angelika i Spike - 2017-10-20, 09:06

GRATULACJE :)
Dominika i Binek - 2017-10-20, 10:48

Kochani gratulacje , trzymam za was kciuki. Traktujcie go jak członka rodziny, a będzie cudownym towarzyszem. Piszcie jak tam postępy w szkoleniu :)
Agnieszka i Timon - 2017-10-20, 12:32

Dziekujemy;) Bardzo sie cieszymy i bedziemy pisac jak najczesciej ;) Timon jest jak najbardziej pełnoprawnym czlonkiem rodziny. Jutro organizujemy urodziny corce i bedzie najblizsza rodzina(Timon juz wszystkich zna:) i tesciowa pytala co zrobimy z psem? Komu go oddamy na ten czas... wiec mowie, ze pies jest gospodarzem i bedzie w domu. Na co maz jak jego mamusia sie rozlaczyla, ze Timon zajmie miejsce mamusi przy stole:) tak ze jest wesolo;) Zyczymy wszystkim udanego weekendu.
Angelika i Spike - 2017-10-20, 12:40

No proszę! brawo!!! :serce:
Agnieszka i Timon napisał/a:
i tesciowa pytala co zrobimy z psem? Komu go oddamy na ten czas... wiec mowie, ze pies jest gospodarzem i bedzie w domu.

Dominika i Binek - 2017-10-20, 13:39

oj szkoda, że teściowa psa nie akceptuje :( może warto popracować również nad tą relacją :D nie tylko dzieci-pies .
Życzymy wszystkie najlepszego z okazji urodzin ;)

Agnieszka i Timon - 2017-10-20, 14:29

Teściowa ogólnie nie lubi psów ani kotów bo się brzydzi... na podwórku jeszcze jakoś akceptuje, ale w domu niestety nie. Czas pokaże czy się przyzwyczai;) Moja mama za to za nim przepada i brat też. Więc teściowa jest jedyną która za nim nie przepada.
Agnieszka i Timon - 2017-10-20, 14:30

Dziękujemy za życzenia:)