Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - FIFI - 494
Dagmara i Szeri - 2018-04-10, 18:49 Pani Iwona zdecydowała o adopcji Fifi.
Bardzo się cieszę, ponieważ nawiązała się między nimi fajna relacja a Fifi dobrze się czuje w domu Pani Iwony.Dominika i Binek - 2018-04-10, 20:22 Super wieści ciesze się, że taka charakterna dziewczyna rozkochała serca Pani Iwony oby kolejne dni , miesiące i lata były tylko coraz przyjemniejsze, a więź zawiązywała się miedzy wami coraz silniej Iwona, Kuba i Fifi - 2018-04-10, 21:29 Wracamy do was po malej przerwie, czas nam strasznie szybko leci. Bardzo cieszymy sie, ze Fifi zostanie z nami, nie wobrazamy sobie zeby moglo byc inaczej Fifi przyzwyczaila sie juz do naszego rytmu, a my do niej. Kiedy jestesmy w domu odpoczywa, za to na spacerach zawsze jest szal i zabawa. Nozka juz calkiem zagojona, takze codzienny dluzszy spacer obowiazkowo, a po tym duzo spania. Zmeczona spi jak aniolek. Po takim dluzszym spacerze wraca jeszcze odciazanie zranionej nogi, ale mam nadzieje, ze miesien szybko sie odbuduje.
Fifi przyzwyczaila sie juz do spacerow i co nasz strasznie cieszy, nie zjada juz wszystkich napotkanych smieci, wie, ze nie ma co sie zadowalac byle czym, i ze w kieszeni sa lepsze smaczki. To wielki sukces
Ciagle cwiczymy wracanie na lince i sa postepy.
Fifi pieknie daje sobie rade w goscach i w podrozy, ostatni weekend spedzila we Wroclawiu i wiekszy tlok nie byl dla niej problemem.
Jest strasznie mizialska i uwiodla juz cala nasza rodzine i przyjaciol, nie moglo byc inaczej Nanka i Beza - 2018-04-11, 09:52 och jaki wspaniałe informacje bardzo się cieszę, że laska z charakterem tak ładnie się zachowuje i skradła serca życzę dalszych sukcesów i radości każdego dnia Kamila i Oskar - 2018-04-11, 10:14 Super wieści - powodzenia Fifi Angelika i Spike - 2018-04-11, 15:17 gratulacje Justynka i Fifi - 2018-04-11, 16:57 Pani Iwono, jeśli będę w moim rodzinnym mieście (bo to chyba dolnośląski Lubin? ) to koniecznie musimy się wybrać na spacer z naszymi Fifami (hahaha, nie wiem jak to odmienić w liczbie mnogiej )Iwona, Kuba i Fifi - 2018-04-13, 09:52 Dziekujemy wszystkim za mile slowa
Justynko, koniecznie musimy poznac nasze dwie Fifki, zapraszam do Lubina w takim razie (tak, ten
dolnoslaski). Co za zbieg okolicznosci, ze takie dwie Fifki obie warcianki i tak blisko siebie! Angelika i Spike - 2018-04-13, 09:53 Takich zbiegów okoliczności jest więcej, ale takie najbardziej lubimy Dominika i Binek - 2018-04-13, 09:54
Iwona, Kuba i Fifi napisał/a:
Co za zbieg okolicznosci, ze takie dwie Fifki obie warcianki i tak blisko siebie!
Ja mam wrażenie, że Warciaki opanowały całą Polskę kiedyś była taka mapka naszych domów adopcyjnych może warto ją reaktywować, bo zdziwilibyśmy się ile nas jest w tych samych rejonach Angelika i Spike - 2018-04-13, 09:55 Ja jestem za, aby każdemu domowi taką mapkę wysłać, aby sam się wpisał, i dodał fotkę
Nie wiem jak to zrobić, ale jestem za Warna - 2018-04-13, 10:06 Najpierw trzeba by ją uaktualnić.Iwona, Kuba i Fifi - 2018-04-13, 15:06 Swietny pomysl z ta mapa! Dobrze wiedziec, ze inne Warciaki sa w okolicy i latwo byloby sie spotkac Angelika i Spike - 2018-04-13, 15:07 Zawsze można na Chacie Warciaka rzucić hasło spacerku Dominika i Binek - 2018-04-13, 15:09 A jak tak patrze na Fifi, to ona ma umaszczenie jak psiaki z Hrabstwa Goldenów , takie rude piękne i białe fafle Iwona, Kuba i Fifi - 2018-04-23, 15:23 tak, Fifi to prawdziwa hrabianka, chetnie wskakuje na kanape kiedy nikt nie patrzy:D zadomowila sie na calego
Fifi zostala ostatnio na kilka dni u naszej rodzinki i spisala sie pieknie, zadnych strat ani stresu nie odnotowano. Piesek aniolek
Zaopatrzylismy sie ostatnio w miske spowalniajaca i Fifi je juz troszeczke spokojniej mamy tez kilka nowych gadzetow do zabawy i wytrwale cwiczymy oddawanie zabawki na komende, ku mojemu zdziwieniu Fifi pieknie sie bawi, puszcza i czeka na dalsza czesc zabawy, nie broni zabawek. Wydaje mi sie, ze jej obrona zasobow ogranicza sie tylko do znalezisk na spacerze i tego co uda jej sie upolowac, wtedy nie ma szan jej zabrac nic z pyska. Plus taki, ze juz nie rzuca sie na wszystko, tylko na co niektore znaleziska
planujemy w tym tygodniu wybrac sie do weta na kolejne szczepienia, zobaczymy jak nam sie to uda i czy Fifi bedzie denerwowac sie tak jak ostatnio. Damy znac
Na dlugi weekend planujemy wypad w gory, na razie badawczo, zobaczymy jak Fifka da sobie rade w takim terenie, ale po ostatnich spacerach jestesmy dobrej mysli, noga juz calkiem zdrowa, takze powinno byc ok
przeslalismy kilka zdjec z ostatnich wiosennych spacerow, Fifi w terenie jest najszczesliwsza Dominika i Binek - 2018-04-23, 15:58 Hej:) dobrze słyszeć, że Fifi sprawuje się tak pięknie u Was i u Waszej rodziny mam nadzieję, że tak już zostanie, widać, że macie do niej odpowiednie podejście. Bawcie się dobrze w górach!Dagmara i Szeri - 2018-04-24, 13:58 Ja już widziałam zdjęcia Fifi w plenerze i wygląda pięknie. Widać, że jest szczęśliwa. Znalazła swoje miejsce na ziemi
W wolnej chwili wrzucę zdjęcia, żebyście również zobaczyły Angelika i Spike - 2018-04-24, 14:35 Cieszymy się, że u Was tak fajno Dagmara i Szeri - 2018-05-08, 17:53 Poniżej wklejam zaległe zdjęcia jeszcze sprzed majówki:
Dagmara i Szeri - 2018-05-08, 17:53 Co słychać u Fifi? Jak po majówce?Dominika i Binek - 2018-05-09, 10:40 Omg, to ostatnie rozczula na maksa !! 😍Nanka i Beza - 2018-05-10, 15:18 Fifi ma taką słodka mordkę do wycałowania jak wypad w góry, udało się?Iwona, Kuba i Fifi - 2018-05-14, 21:27 Dzieki, za wrzucenie zdjec, Fifka w plenerze jest najszczesliwsza wypad w gorki sie udal, Fifi chetnie spaceruje, ale na razie nie robilismy z nia zadnych ekstremalnych tras, raczej spacerowe, na dluzszej lince. Mam jeszcze stres przed spuszczaniem jej ze smyczy, ale probujemy juz wracanie bez smyczy w bezpiecznych miejscach.
Bylismy w majowke u weta, po czym znow rozpczelismy walke z czyszczeniem uszu. Na poczatku bylo ciezko, u weta i w domu istne rodeo, ale z kazdym dniem Fifi przyzwyczajala sie do tych zabiegow i teraz bez problemu ogarniam ja w pojedynke. To nasz wielki sukces Mam nadzieje, ze po skonczonej kuracji bedziemy miec juz spokoj z uszkami na jakis czas
To tyle na razie, pozdrawiamy z Fifka Dominika i Binek - 2018-05-15, 10:04 Myślę, że ma do was już zaufanie a Wy też czujecie z nią sporą więź i ta pielęgnacja ucha dlatego lepiej i łatwiej idzie pozdrawiam:)