To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - MISIA - 40

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:26

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:28

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:29

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:30

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:32

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:32

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:33

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:34

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:34

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:35

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:35

Misiowa Bogusia - 2011-06-14, 22:41

nie ma to jak słowo wsparcia...już mi poszło lepiej...ale muszę się nauczyć robić cały plik ze zdjęciami...jak na pierwszy raz jestem zadowolona...uuuffff...
to moje małe zoo...misiulka, harrrry,malutki...nie pytajcie nawet o plany...

misia jako pies stacjonarny jak już znajdzie miejsce to leży i takie też ma zdjęcia....

monimax - 2011-06-15, 06:40

Pani Bogusiu, już dawno chciałam upomnieć sie o fotki kocurków. Byłam baardzo ciekawa całe stadko razem wygląda - ja mam podobne, tylko w odwrotnych proporcjach:). Misiulka na zdjęciach jak zwykle cudowna :-D A jeden kiciuś to nawet podobny do naszego Antka, tylko że nasz jest cały szaro-bury w czarne prażki, a u Pani ma urocze białe skarpetki :-D . Widze, że lubia sie wylegiwac na parapecie :mrgreen: Nie robia sobie wycieczek przez okno??
Karmelowa Alusia - 2011-06-15, 08:51

Ale Misiuli odrosły kudełki ,śliczna dziewczyna...dobrze ,ze rudości pozostały :-D ,no i pysio juz weselsze :lol:
Misiowa Bogusia - 2011-06-15, 09:44

witaj Alu,
rudości chyba się jeszcze wyostrzyły bo zdarza się że na spacerze chwalą waszą Misiunię że tak jej się sierść błyszczy...a mnie to cieszy napewno bardziej niz Miśkę...co do wesołości to nie przesadzajmy...ale chyba idziemy w dobrym kierunku...
dzisiaj na spacerze Misia pokazała swoja zazdrość...przytulał się do mnie mały labradorek a ona buch pod pachę i oczy w oczy...a mnie pogałaskać????? to chyba się i zacznie usmiechać że ma taką fajną paniusie....
Gosia zaproponowała badanie na tarczycę dla Miski i chyba to zrobię bo jakaś taka smutna i słaba jest ale może to tylko jej natura...ale musze sprawdzić wszystko żeby się uspokoić i w spokoju mieć spokojnego psa....hihi....

Misiowa Bogusia - 2011-06-15, 09:51

oj co do kotów...jak bym nie zamieściła ich zdjęcia to by sie obraziły...w końcu to one przyjmuja obcego pod swój dach...jak z tymi kurczakami w kabarecie...wejda w internet , poczytają i sie obrażą...albo odpiszą co nie daj boże...
koty są tylko domowe..świat to moje mieszkanie a okna musze otwierac bo po powrocie z wielkim krzykiem na powitanie malutki prowadzi mnie do mojego pokoju...a ja juz wiem o co chodzi...parapet jest ich do północy...jak widać ... miejsca sa podzielone misia dół , harry góra, mały na kolana ...kupa smiechu i sprzatania...ale jak juz kiedys pisałam żaden mały ludzik nie czołga się po podłodze...

Karmelowa Alusia - 2011-06-15, 11:47

Bogusiu ,a pamiętasz jak na naszym spacerze robiłam zdjęcia Misi ,a Nela dopominała się głaskania -zazdrośnica jedna.Ja wtedy ją ignorowałam ,choć nigdy wcześniej tego nie robiłam -zawsze była głaskana gdy o to prosiła i własnie wtedy Nelcia po raz pierwszy postanowiła zająć się sama sobą i pierwszy raz weszła do wody sama(pamiętasz jak stała na kamieniu w wodzie?) i sama pobawiła sie radośnie kijem.Takie "odcięcie pępowiny"wyszło jej na dobre ,bo od tego dnia stała sie radośniejsza i bardziej samodzielna.Oj...tęsknimy jeszcze z Karmelem za Nelusią....Nie mogę sie doczekać wspólnego spaceru z Miśką.Jeszcze trochę...
Misiowa Bogusia - 2011-06-15, 11:54

też czekam na tą samodzielnośći i radość ale ja z tych cierpliwych....pozdrawiam, Cię serdecznie
Misiowa Bogusia - 2011-06-22, 15:18

http://zielnik.herbs2000.com/ziola/1_dla_psow.htm

to adres strony o ziołach w leczeniu psów...ponieważ leczę rodzinę od 30 lat ziołami. homeopatią itp itd więc i pies musi się przystosować ...poczytajcie.może coś Was zainteresuje...ja wiem że to działa więc warto...

Gosia_Astra_Lara - 2011-06-24, 14:36

Przypomniałam sobie o filmiku który nagrała Milenka na spacerku , kiedy była z nami jeszcze Misieńka:
http://youtu.be/aCCWIP97J2k
uczestnicy : rudzielec Misia, Milenkowy Buster, moja Astra, Lara i Cynamonek :-)

Misiowa Bogusia - 2011-06-27, 08:21

no proszę jak Misiulka umie się bawić....nie ma to jak młodszy w towarzystwie...
ale są postępy zaczyna biegać za małymi !!! kijkami....aż sie usmiałam jak kręciła ogonem na hamulcu...chociaz z tą szybkością to nie przesadzajmy...dziękuję za ten filmik...pozdrawiam

Misiowa Bogusia - 2011-07-05, 10:02

wczoraj po wieczornym spacerze wylądowałysmy u weta...co drugi dzień czeszemy te szalone kudły i pod szyją znalazłam rozległą, płytką ranę...Misiulka dostała antybiotyk....w domu mycie i nawilżanie płynem od weta...wiem że będzie dobrze, ale mi jej szkoda i tego drapania...jak to w uczuleniu...bbbrrr...
Misiowa Bogusia - 2011-08-15, 23:12

MIsia, żyje sobie w Gdańsku w jak najlepszej kondycji...weterynarz powiedział że może mieć i 10 lat....jako pies stacjonarny wyleguje boczki kiedy tylko może, koty już mogą chodzić swobodnie po ziemi, chociaż to nie był jej kłopot tylko ich...bywa że chodzimy razem do pracy, ale pies niekoniecznie chce się socjalizować i najchętniej śpi pod biurkiem swojej pani....jeżdzimy nad jezioro i bywa że Misia pływa... a to sukces bo moczyła łapki do brzucha i w nogi....jesteśmy po drugiej wizycie u fryzjera, więc jest piękna , ruda, jedyna jaką spotkałam , reszta to same białasy i już usłyszałyśmy kilka uwag na temat -ale piękny pies, ale to kundel!!!!!!!

pozdrawiamy i życzymy sukcesów w walce o szczęście podobnych nieszczęśników jak Misia...

Karmelowa Alusia - 2011-08-16, 05:26
Temat postu: Pozdrowienia
Pozdrawiamy Miśkę serdecznie ,cały czas o niej pamiętamy i tęsknimy za spotkaniem-Karmelowe buziaki :pies:
Warna - 2011-08-16, 09:42

Bogusiu, a nie udałoby nam się spotkać? Szczegóły w wątku spacerkowym w 3-mieście.