Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - LARS - 79
Kama, Mela, Ruda - 2012-07-21, 10:58 Mam dobre wieści Lalunia zostaje już na zawsze u Moniki i jej rodziny.
Monia gratulujemy i życzymy całego mnóstwa wspólnie spędzonych szczęśliwych lat z ukochanymi futrami u boku!Korbulowa Familia - 2012-07-21, 12:09 SUUUUPER Ewa i Cindy - 2012-07-21, 12:26 Gratuluje Monia i Larsik - 2012-07-21, 12:43 bardzo dziękujemy Fundacji za zaufanie:kwiatek: dwa szczęścia w tak krótkim czasie są z nami nie było innego wyjścia nie dość, że my przywiązaliśmy się strasznie do Laluni to Laluś z pewnością bez niej by oszalał i odwrotnie nawet podróż do weta z jednym musi odbyć się w towarzystwie drugiego będziemy na bieżąco informować co się u nas dzieje tym bardziej, że najprawdopodobniej oba zaraziły się grzybicą Lala przyniosła to coś ze sobą i zanim wet zaczął leczenie przeniosło się na Lalusia i jak już Lala była po chorobie (tzn. w trakcie leczenia już po ustaniu objawów) to na nowo zaraziła się od Larsa aktualnie oba są na tych samych lekach dziś wizyta weta także dowiemy się co okazało się po badaniach
pozdrawiamy gorącoIwona Kalinowsk - 2012-07-21, 15:16 Moniu, Laluniu i Larsiku - najserdeczniejsze GRATULACJE i wiele szcześliwych dni oraz lat spędzonych razem - czekam z niecierpliwością na fotki i relacje. No i oczywiście mnóstwo zdrówka dla Złociaków Ewa i Cindy - 2012-07-21, 16:16 Monika.. teraz to tylko jakąś ładną fotkę zrób twojego stadka i awatarka chyba trzeba zmienić... goldenek2 - 2012-07-21, 20:42 Ależ fajne wieści . Gratulacje Monia i Larsik - 2012-07-22, 10:02 awatarka i nick:) na awatarka zdjęcia porobię dziś po czesaniu
monimax - 2012-07-22, 10:38 Ale super wieści
Co prawda na zjeździe coś tam słyszałam o tym, że Larsikowi przydałaby sie towarzyszka, no ale ze będzie to tak szybko to sie nie spodziewałam Bardzo sie cieszę
Mizianki dla Lalusińskich
PozdrawiamyWarna - 2012-07-22, 11:27 Wiesz, Monika, teraz nastała taka bardzo słuszna moda na to, żeby mieć parkę - pieska i sunię. I zobacz jak wiele osób choćby u nas w fundacji, właśnie tak ma. A jak nie piesek i suczka, to choćby dwa psy lub dwie suczki jak Kasia, czy Monika z Krakowa. I tak trzymać Kochani, bo psy też lubią mieć psie towarzystwo na codzień.Kasia, Szajba i Milka - 2012-07-22, 13:24 Zgadzam się z Tobą Warna. Nie ma nic lepszego niż dwa psiaki Gratuluje Wam !!!Rufiakowa Amcia - 2012-07-22, 17:09 Cudownie Moniko! Wielkie buziory i miziaki dla dwojga Laleczków goldenek2 - 2012-07-22, 17:31 Monia i Laleczki .... te zdjęcia są już piękne Barbara - 2012-07-22, 19:40 Moniczko - gratulacje Monia i Larsik - 2012-07-25, 20:00 oj tak moda słuszna i trzeba ją promować aktualnie czuje się jak w raju dwa psy , 4 koty, królik i niezliczona ilość upierzonych
Monia i Larsik - 2012-07-25, 20:18 a tu moje ulubione
jeżeli można to poproszę to w awatara bo nie mogę zmniejszyć do odpowiednich rozmiarów M!S!A - 2012-07-25, 20:26 Monika a może nicka zmienisz. Tak mi przyszło do głowy Monika Lalrsikowa Kasia i Janek - 2012-07-26, 07:33 Ale się porobiło
Serdecznie gratulujemy!
Pewnie nie będę oryginalny... ale tak podejrzewałem;)
JanekKorbulowa Familia - 2012-07-26, 08:18
M!S!A napisał/a:
Monika a może nicka zmienisz. Tak mi przyszło do głowy Monika Lalrsikowa
A ja nieskromnie proponuję: Laleczki - tak kojarzę Waszą "paczkę" Monia i Larsik - 2012-07-26, 14:34 Monia i Laleczki ? hm ale wtedy pominę rodzinkę i koty to może same Laleczki ? albo Lalusiowy Team ? albo Laleczki i spółka ( jak w tej bajce potwory i spółka)
nawet psiunki moje reagują na Laleczki ( wtedy biegną razem) Ewa i Cindy - 2012-07-26, 14:42 Laleczki i spółka !!! Ewa i Cindy - 2012-07-26, 14:43 albo laleczki SP ZOO goldenek2 - 2012-07-26, 16:40 Lalusiowa Kraina?Rufiakowa Amcia - 2012-07-26, 22:41 Hahaha, spółka ZOO bierze pod uwagę wszystkie psio-kocio-króliczo-pierzaste stwory Monia i Larsik - 2012-07-27, 21:13 z nickiem wybór jest strasznie trudny ale chyba ''Laleczki spółka ZOO'' oddaje cały charakter zwięrzeco-ludziej załogi mam jeszcze jedną prośbę czy istnieje możliwość połączenia wątków Larsa i Lali?
mamy kolejne pytanie w sprawach zachowania ( Kamilko jesteś może przypadkiem?) chodzi o Lalucha i jego ciągnięcie na spacerach.... próbowałam już ''na drzewo'' smycz koło biodra- to myślałam, że skubaniec mi miednicę przestawił przez tydzień chodzić nie mogłam... na zawracanie tzn jak zaczynał ciągnąć to wołałam do siebie próbowałam skupić jego uwagę na komendach ale po chwili zaczynał przeciąganie na nowo . macie jakieś pomysły? fajnie byłoby wychodzić z 2 psami na raz jak na razie nie odważyłabym się wziąć sama ich razem ( bo wcześniej 2 razy dzięki mojemu kochanemu Lalusiowi leżałam w błocie ) czasami idzie bardzo spokojnie a czasami coś mu strzeli i ciągnie jak wariat ... Lala za to idzie jak ślimak
Rufiakowa Amcia napisał/a:
Hahaha, spółka ZOO bierze pod uwagę wszystkie psio-kocio-króliczo-pierzaste stwory
niestety króliczy stwór przekicał za TM wczoraj Pusia była z nami tyle lat, że nikt nie wie ile właściwie to było 6-7... już nigdy nie będzie u nas tak śmiesznego i reagującego na imię królika