Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LARA ma już dom w Rumi - 120
Aksza - 2011-09-27, 15:28 My z Filem juz tuptamy nozkami , ja się organizuję juz na sobotę , odpalam moją czerwoną rakietę i jadę po larcie Dziekuję jeszcze raz bardzo mocno !!!!!!Marcelina.JASŁO - 2011-09-27, 16:03 Haniu, bardzo dziękuję Ci za miłe słowo. Lara zawładnęła moim sercem, tak już zostanie na zawsze. Tak na prawdę należało okazać jej miłość i cierpliwość, reszta przyszła sama. Na razie daję sobie spokój z domem tymczasowym ponieważ nie jestem chyba zbyt stabilna emocjonalnie
Agnieszka- macie ją bardzo mocno kochać!!!!! Aksza - 2011-09-27, 16:06 PRZYSIĘGAM !!!!!!!!!!!!! bedziemy ją kochać , zawsze mozesz przyjechać nad morze i nas odwiedzić , ja zapraszam serdecznie !!!!!!! a poza tym jestem kielcznką 2 razy do roku jestem w moich stronach wiec zawsze mozemy zoraganizować spotkanie goldenek2 - 2011-09-27, 16:57 Agnieszko, moje gratulacje:). Wracam z urlopu i takie wieści..... Z najwyższą uwagę śledziłam wątek Lary. Życzę długich szczęśliwych lat Warna - 2011-09-27, 17:02 I moje wielkie gratulacje! A poza tym kocham Wejherowo, kupowałam tam swego czasu co roku piękne przedmioty, a drogę z Wejherowa do Karwieńskich Błot, to więcej niż uwielbiam - to tak piękna trasa, że wszystkim gorąco polecam! Karmelowa Alusia - 2011-09-27, 17:11 Gratulacje Aksza.Trzymaj sie Marcelinko-znam Twój ból i rozumiem cię.Szczęścia Larusiu i mamy nadzieje do zobaczenia w przyszłości.Aksza - 2011-09-27, 17:16 Warna, na Karwińskie Błota to bedziemy jeździć teraz z Larką bo to też nasze miejsce gdzie się byczymy z Filem , chcialam tylko powiedzieć że zaplanowalam już urlop od soboty do środy przyszlego tygodnia , aby z Larą być te pierwsze dni cały dzieńWarna - 2011-09-27, 17:18 Fantastycznie, to jest najpiękniejsza droga pod słońcem. No i morze, nasze morze!Kasia Nicola i Naja - 2011-09-27, 19:54 Aksza ja również serdecznie Ci gratuluje !! Lara na pewno da wam dużo szczęścia jak Naja dała nam Marcelina.JASŁO - 2011-09-28, 06:01 Lara pojechała z moją koleżanką Anią do Krakowa. Jeszcze tylko dwa przystanki i będzie już w swoim domu Marcelina.JASŁO - 2011-09-28, 07:22 A tak na marginesie ja becze a Bazyli piszczy i szuka niuni po całym domu. Mam nadzieję, że będziemy się wszyscy pamiętać. Aksza - 2011-09-28, 11:02 Marcelinko a ja się strasznie denerwuję jak niunia zniesie tą podróż.......jest mi przykro że nie moglam do Ciebie po nią przyjechać ale nie dalabym rady (Marcelina.JASŁO - 2011-09-28, 13:49 Na pewno nie będzie jej łatwo. Jest teraz z moimi znajomymi, Ania i Tomkiem, Ania musia wyskoczyć na 3h do pracy ale Tomek miał z nią zostać, żeby ten pierwszy dzień nie była sama. Wczoraj specjalnie poszliśmy na spacer żeby się dziewczyny poznały. Lara spała całą drogę ( ale to pewnie dlatego, że rano wymęczyłam ją spacerem), jak wyszła z samochodu to była wesolutka, machała ogonkiem. Ania poszła z nią od razu na spacer, sunia nie przestraszyła się nawet tramwaju! jestem z niej bardzo dumna! Dużo ćwiczyłyśmy, żeby wyeliminować strach przed dużymi i hałaśliwymi rzeczami. Na pewno będzie bardzo głodna bo nie dałam jej śniadanka, żeby ze stresu może nie zwymiotowała, ale Ania miała ją od razu po spacerze nakarmić. Wieczorem dadzą mi znać jak mała się ma, to coś napiszę. Mi jest bardzo smutno, a zarazem ciesze się, że znalazła dom. Ale ma być dobrze Marcelina.JASŁO - 2011-09-28, 19:51 Lara była dzisiaj z Tomkiem 3h na spacerze, Ania do nich doszła jak wrócili do domu, to położyła się pod schodami i zasnęła. Nie ma malutka apetytu, ale to pewnie ze stresu i nerwów. dobranoc wszystkim.Aksza - 2011-09-28, 20:46 czekalam Marcelina na Twiją wiadomość , denerwuje się bardzo Hania Toffi i Maja - 2011-09-28, 22:22 Agnieszko nie martw się tak bardzo.to faktycznie trochę stresujaca sytuacja dla Lary,ale trzyma się dobrze.dostałam od Ani godzinę temu śliczne zdjecie Lary na poslanku u nich w domu.Wszystko bedzie dobrze Marcelina.JASŁO - 2011-09-29, 08:26 Agnieszka jak będziesz miała juz LArę u siebie i chwilkę czasu to prosze zasypać nas fotkami Aksza - 2011-09-29, 08:40 Aparat w gotowości , w niedzielę jedziemy z Larką na powitanie naszego morza na Karwińskie Błota , mam tylko nadzieję że pogoda na przypasi Marcelina.JASŁO - 2011-09-29, 08:46 Właśnie oglądałam pogodę, w niedzielę ma być pięknie. Choć nie wiem czy to dobry pomysł, zobaczycie jak się mała zachowuje bo w sumie od środy w podróży, ona będzie się bać na pewno i będzie wycofana. Zobaczycie sami w jakim nastroju będzie Aksza - 2011-09-29, 15:45 UFFFFF zakupy zrobione , mam problem tylko z linką szkleniową - nie ma nigdzie byłam w 5 sklepach Aksza - 2011-09-29, 15:48 Konga też nie ma , a ja myślałam że w tych czasach nie ma już problemów z zakupami ...M!S!A - 2011-09-29, 16:15 Może na allegro najłatwiej i odrazu polecam tego http://allegro.pl/kong-st...1835867927.html dłużej schodzi i odrazu pomaga czyścić zęby Korbulowa Familia - 2011-09-29, 16:17 Polecam:
http://sklep.apet.pl/shop,show,4336 lub http://sklep.apet.pl/shop,show,4638
Prowadzą sklep wysyłkowy Hania Toffi i Maja - 2011-09-29, 18:37 chciałabym poinformować wszystkich,ze po raz kolejny Ania i Maciek nowi wlaściciele Kory zaofiarowali nam swoją pomoc i to nie byle jaką.Jutro pojadą po Larę do Krakowa i przywiozą do mnie do Łodzi :lol:nie wiem,czy pamiętacie,ze znają już się z Larą,bo wieźli ją ode mnie do Warszawy.Cudownie,ze Lara bez przesiadek i stresu z opiekunką u boku pokona jutro następny etap podroży do domu.Z góry dziękuję Gosia i Kropka - 2011-09-29, 22:04 NIe było mnie chwile a tu takie dobre informacje. Super!