To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Fundacji Warta Goldena
Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.

PSY FUNDACJI - LENA - 140

Aga, Tami i Lenka - 2013-05-25, 07:47

Ewcia masz całkowitą rację :-) wszystkim moim znajomym kradnie serducha :-)

Aga, Tami i Lenka - 2013-05-25, 07:48

ups, ostatnia fotka to Lenka :oops:
Warna - 2013-05-25, 10:45

Poproszę więcej portretów. :-D
Ewa i Cindy - 2013-05-25, 11:34

bo takie sunie tak mają.. są tak cudowne że każdy od razu tylko by je ukochał :)
mój szkoleniowiec ogólnie nie jest wylewny jeśli chodzi o przytulanie się czy nadmierne głaskanie psów.. a Cindę zawsze ukocha.. Tami bardzo mi ją przypomina :)

Aga, Tami i Lenka - 2013-05-27, 20:19

witamy razem z Tami :-)

u nas wszystko ok :-) Tami od paru dni biega już bez smyczy, bardzo się pilnuje :-) co chwila sprawdza czy jestem i ciagle chodzi koło mojej nogi :-)
na spacerach nie odstępuje mnie na krok :-) ale za to w domu i w ogrodzie jest istne szaleństwo :-) Lenka i Tami rozkręcają się na dobre :-)

Kamila i Oskar - 2013-06-02, 18:59

Miałam okazje poznać Tami i..... kradnie serducho. :) Jest przesłodka i taka wpatrzona w człowieka - pod warunkiem, że nie tłucze się wtedy z Lenką :-P
Aga, Tami i Lenka - 2013-06-02, 19:14

no fakt, Tami z Lenką szaleją :lol: czasami się zastanawiam czy wet nie pomylił jej wieku, przecież ona momentami zachowuje się jak szczenior :roll:
Rufiakowa Amcia - 2013-06-02, 22:43

Dziś już więcej nie dam rady, bo padam na mordencję, ale to jedno musiałam! Cudowna Tamiśka, która spojrzeniem wwierca się w serce :)

Warna - 2013-06-03, 09:16

Kradnę to zdjęcie. :-D
Aga, Tami i Lenka - 2013-06-05, 14:49

Witamy Wszystkich :-)
razem z Tami i z Lenką chciałysmy się pochwalić, ze w sobotę jedziemy na imprezę, w której udział będa brały m.in. dzieci niepełnosprawne, w związku z tym od poniedziałku pilnie się szkolimy :-)
razem z innymi goldaskami i labkami bedziemy brac udział w pokazie :-) a potem w nagrodę bedziemy głaskane, głaskane i jeszcze raz głaskane :mrgreen:

po imprezie napewno prześlemy parę fotek :-) trzymajcie za nas kciuki, żeby wszystko nam wyszło i żebysmy nie dały plamy :-)

goldenek2 - 2013-06-05, 15:04

Fajna sprawa. Dacie radę, ale kciuki trzymam na wszelki wypadek :mrgreen:
Warna - 2013-06-05, 15:25

Trzymamy kciuki bardzo mocno, a teraz już Wam gratulujemy. :-)
Aga, Tami i Lenka - 2013-06-06, 21:20

Byłyśmy dzisiaj u weta zaszczepić sie przeciwko wirusówkom. Tami została przebadana. Pani doktor, po stwierdzeniu, ze wszystko jest ok uszczęśliwiła Tami dając jej zastrzyk ;-) Mała była bardzo grzeczna, pozwoliła wszytsko przy sobie zrobić :-) poprostu ZUCH dziewczyna :-)
Aga, Tami i Lenka - 2013-06-06, 22:14

za godzinkę miną nam 4 tyg. jak Tami jest u nas :-)
maluda nadal jest suuuper grzeczna, wpatrzona we mnie jak w obrazek :-P idealnie dogaduje sie z innymi psiakami :-) na spacerach jak idziemy z całą ekipą (z 10 albo i więcej psiaków) i podchodzimy do hydrantu to pieknie czeka w kolejce na swoją kolej, nie przepycha się, nie leci na łeb na szyję, cierpliwie czeka aż młodzież się napije :roll: Tami jest cudowna, nic tylko ją miziać, miziać i miziać, bardzo szybko się wszystkiego uczy :-)

próbuję znaleźć chociaż jeden minus Tami ale nie jestem wstanie :-) ona nie ma żadnych wad, żadnego negatywnego zachowania :-) osoba, która bedzie miała szczęście i stanie się dla niej rodziną będzie najszczęśliwszą osobą na świecie :-)
nie spotkałam w swoim zyciu takiego oddanego i zakochanego w człowieku psa :-)

Kama, Mela, Ruda - 2013-06-07, 10:55

oj wiemy Aga, wiemy. Sami widzieliśmy na zjeździe, że Tami to chodzący ideał. Jestem pewna, że skradnie zaraz jakieś serducha :-)
Aga, Tami i Lenka - 2013-06-09, 11:04

wczoraj z Tami i z Lenką byłysmy na festynie, w którym udział brały dzieci niepełnosprawne.
Ponieważ było bardzo gorąco w pokazie udział wzięła tylko Lenka, Tami w tym czasie odpoczywała.
Pokazała natomiast jaka jest cierpliwa jeśli chodzi o dzieci i dorosłych, którzy cały czas ją głaskali, karmili i chodzili z nią na smyczy :-)

przesyłamy zatem trochę fotek, Tami ma pomarańczową smycz :-)

na pierwszym planie Tami, w tle Lenka

Lenka dostaje smakołyki

Rufiakowa Amcia - 2013-06-09, 12:46

Kochane suczątka! Wielki podziw dla Was, dziewczyny :)
Warna - 2013-06-09, 12:52

Fantastycznie, że wzięłaś udział w tym festynie razem z naszymi włochatymi dziewczynami. BRAWO!
Ewa i Cindy - 2013-06-09, 13:28

ale fajnie :) gratuluję i pięknie się dziewczynki spisały :)
Asterkowy Krzysztof - 2013-06-09, 14:19

Super sprawa naprawde :) głaski dla dziewczyn :)
Barbara - 2013-06-09, 21:36

Super :) Brawo dla Was :)
Aga, Tami i Lenka - 2013-06-09, 21:54

po festynie pojechałysmy nad jezioro, Tami jak przystało na damę dwa razy się zanuzyła a potem albo dreptała na brzegu albo siedziała i oglądała jak młodziki szaleją :-)
przy okazji miałyśmy mały sukces :-) pierwszy raz jak Tami jest u mnie po powrocie "padła" i nie wstawała jak wychodziłam do innego pokoju, Tamula pieknie spała i odpoczywała i nie pilnowała mnie jak robi to zawsze :-)

Aga i Toru - 2013-06-10, 11:24

Wielkie brawa dla Was od nas!!!!!!!!!!! :hurra:
Kamila i Oskar - 2013-06-10, 11:46

A ja mam ten zaszczyt ogłosić ,że nasza Tamisia już nie szuka domku :!:
Rozkochała w sobie Agnieszkę i jej rodzinę i już na zawsze zostanie z nimi i Lenką.
Aga GRATULUJE Wam, cudna sunia :kwiatek:
- no i jak byście ją oddali to kto by tłukł Lenkę :mrgreen:

Warna - 2013-06-10, 11:47

Super, super, super! Zaraz przygotuję umowę adopcyjną i Ci wyślę, Agnieszko, mailem. Nawet nie wiesz, jak bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła. Hurra! :-D :-D :-D