Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACJI - LENA - 140
Aga, Tami i Lenka - 2013-05-25, 07:47 Ewcia masz całkowitą rację wszystkim moim znajomym kradnie serducha Aga, Tami i Lenka - 2013-05-25, 07:48 ups, ostatnia fotka to Lenka Warna - 2013-05-25, 10:45 Poproszę więcej portretów. Ewa i Cindy - 2013-05-25, 11:34 bo takie sunie tak mają.. są tak cudowne że każdy od razu tylko by je ukochał
mój szkoleniowiec ogólnie nie jest wylewny jeśli chodzi o przytulanie się czy nadmierne głaskanie psów.. a Cindę zawsze ukocha.. Tami bardzo mi ją przypomina Aga, Tami i Lenka - 2013-05-27, 20:19 witamy razem z Tami
u nas wszystko ok Tami od paru dni biega już bez smyczy, bardzo się pilnuje co chwila sprawdza czy jestem i ciagle chodzi koło mojej nogi
na spacerach nie odstępuje mnie na krok ale za to w domu i w ogrodzie jest istne szaleństwo Lenka i Tami rozkręcają się na dobre Kamila i Oskar - 2013-06-02, 18:59 Miałam okazje poznać Tami i..... kradnie serducho. Jest przesłodka i taka wpatrzona w człowieka - pod warunkiem, że nie tłucze się wtedy z Lenką Aga, Tami i Lenka - 2013-06-02, 19:14 no fakt, Tami z Lenką szaleją czasami się zastanawiam czy wet nie pomylił jej wieku, przecież ona momentami zachowuje się jak szczenior Rufiakowa Amcia - 2013-06-02, 22:43 Dziś już więcej nie dam rady, bo padam na mordencję, ale to jedno musiałam! Cudowna Tamiśka, która spojrzeniem wwierca się w serce
Warna - 2013-06-03, 09:16 Kradnę to zdjęcie. Aga, Tami i Lenka - 2013-06-05, 14:49 Witamy Wszystkich
razem z Tami i z Lenką chciałysmy się pochwalić, ze w sobotę jedziemy na imprezę, w której udział będa brały m.in. dzieci niepełnosprawne, w związku z tym od poniedziałku pilnie się szkolimy
razem z innymi goldaskami i labkami bedziemy brac udział w pokazie a potem w nagrodę bedziemy głaskane, głaskane i jeszcze raz głaskane
po imprezie napewno prześlemy parę fotek trzymajcie za nas kciuki, żeby wszystko nam wyszło i żebysmy nie dały plamy goldenek2 - 2013-06-05, 15:04 Fajna sprawa. Dacie radę, ale kciuki trzymam na wszelki wypadek Warna - 2013-06-05, 15:25 Trzymamy kciuki bardzo mocno, a teraz już Wam gratulujemy. Aga, Tami i Lenka - 2013-06-06, 21:20 Byłyśmy dzisiaj u weta zaszczepić sie przeciwko wirusówkom. Tami została przebadana. Pani doktor, po stwierdzeniu, ze wszystko jest ok uszczęśliwiła Tami dając jej zastrzyk Mała była bardzo grzeczna, pozwoliła wszytsko przy sobie zrobić poprostu ZUCH dziewczyna Aga, Tami i Lenka - 2013-06-06, 22:14 za godzinkę miną nam 4 tyg. jak Tami jest u nas
maluda nadal jest suuuper grzeczna, wpatrzona we mnie jak w obrazek idealnie dogaduje sie z innymi psiakami na spacerach jak idziemy z całą ekipą (z 10 albo i więcej psiaków) i podchodzimy do hydrantu to pieknie czeka w kolejce na swoją kolej, nie przepycha się, nie leci na łeb na szyję, cierpliwie czeka aż młodzież się napije Tami jest cudowna, nic tylko ją miziać, miziać i miziać, bardzo szybko się wszystkiego uczy
próbuję znaleźć chociaż jeden minus Tami ale nie jestem wstanie ona nie ma żadnych wad, żadnego negatywnego zachowania osoba, która bedzie miała szczęście i stanie się dla niej rodziną będzie najszczęśliwszą osobą na świecie
nie spotkałam w swoim zyciu takiego oddanego i zakochanego w człowieku psa Kama, Mela, Ruda - 2013-06-07, 10:55 oj wiemy Aga, wiemy. Sami widzieliśmy na zjeździe, że Tami to chodzący ideał. Jestem pewna, że skradnie zaraz jakieś serducha Aga, Tami i Lenka - 2013-06-09, 11:04 wczoraj z Tami i z Lenką byłysmy na festynie, w którym udział brały dzieci niepełnosprawne.
Ponieważ było bardzo gorąco w pokazie udział wzięła tylko Lenka, Tami w tym czasie odpoczywała.
Pokazała natomiast jaka jest cierpliwa jeśli chodzi o dzieci i dorosłych, którzy cały czas ją głaskali, karmili i chodzili z nią na smyczy
przesyłamy zatem trochę fotek, Tami ma pomarańczową smycz
na pierwszym planie Tami, w tle Lenka
Lenka dostaje smakołyki
Rufiakowa Amcia - 2013-06-09, 12:46 Kochane suczątka! Wielki podziw dla Was, dziewczyny Warna - 2013-06-09, 12:52 Fantastycznie, że wzięłaś udział w tym festynie razem z naszymi włochatymi dziewczynami. BRAWO!Ewa i Cindy - 2013-06-09, 13:28 ale fajnie gratuluję i pięknie się dziewczynki spisały Asterkowy Krzysztof - 2013-06-09, 14:19 Super sprawa naprawde głaski dla dziewczyn Barbara - 2013-06-09, 21:36 Super Brawo dla Was Aga, Tami i Lenka - 2013-06-09, 21:54 po festynie pojechałysmy nad jezioro, Tami jak przystało na damę dwa razy się zanuzyła a potem albo dreptała na brzegu albo siedziała i oglądała jak młodziki szaleją
przy okazji miałyśmy mały sukces pierwszy raz jak Tami jest u mnie po powrocie "padła" i nie wstawała jak wychodziłam do innego pokoju, Tamula pieknie spała i odpoczywała i nie pilnowała mnie jak robi to zawsze Aga i Toru - 2013-06-10, 11:24 Wielkie brawa dla Was od nas!!!!!!!!!!! Kamila i Oskar - 2013-06-10, 11:46 A ja mam ten zaszczyt ogłosić ,że nasza Tamisia już nie szuka domku
Rozkochała w sobie Agnieszkę i jej rodzinę i już na zawsze zostanie z nimi i Lenką.
Aga GRATULUJE Wam, cudna sunia
- no i jak byście ją oddali to kto by tłukł Lenkę Warna - 2013-06-10, 11:47 Super, super, super! Zaraz przygotuję umowę adopcyjną i Ci wyślę, Agnieszko, mailem. Nawet nie wiesz, jak bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła. Hurra!