Forum Fundacji Warta Goldena Forum organizacji pomagającej psom rasy Golden Retriever w potrzebie.
PSY FUNDACYJNE W NOWYCH DOMACH - LUNA ma już dom w Piechowicach - 154
Rufiakowa Amcia - 2013-03-21, 18:46 Oj tam oj tam, takie żarty to nawet sympatyczne (zwłaszcza zepsuta piłka )
I jak Szercio, pomocny z niego pracownik? Ewa i Cindy - 2013-03-21, 19:20 Laseczka jest w domku.. tylko miejsca sobie znaleźć nie może i próbuje rozchodzić stres.. była na spacerku krótkim, potrzeby fizjologiczne załatwione, merdający ogonek jest więc nie może być aż tak źle ma piękny kubraczek, zielony - jak wiosenna trawka ale na zdjęcia poczekajcie do jutra bo nie będę jej dokładać..
u weta odpadła w kilka minut ale zabieg poszedł na tyle sprawnie że o 16 była już w pełni wybudzona i gotowa do odbioru.. jak ją odbierałam to się weci śmiali że przyjechała Pańcia śpiewaczki.. tak cichutko sobie śpiewała.. w domu jak ją weźmie to też wzdycha głośno.. to wszystko jeszcze efekt po narkozie bo środki przeciwbólowe i antybiotyk ma do soboty.. potem dostaniemy coś do domku M!S!A - 2013-03-21, 19:23 Super, że już po i ze Luneczka dzielnie zniosła cały zabieg. Teraz życzę szybkiego powrotu do pełni sił i pora rozglądać się za nową rodzinką Kamila i Oskar - 2013-03-21, 19:33 pomiziaj tą dzielną Luneczke od nas
Teraz nocka przed wami - trzymamy kciukiEwa i Cindy - 2013-03-21, 22:13 jedyne czego się obawiam w nocy to tupotu małych stóp Luna jako jedyna z moich psów "hałasuje" chodząc i wcale pazurków nie ma za długich
Marley i Cinda tak bardziej na opuszkach..a Luna jakby na paluszkach i pazurkami stuka Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-03-21, 22:21 Pracownik z niego bardzo dobry szczególnie jako ochrona sekretariatu. Każdy Kto wchodzi ( zważywszy posturę Szeryfa) dobrze się zastanowi czy aby na pewno sprawa z jaką przyszedł jest istotna i czy jest sens zawracać komuś głowę. Jola Nulkowa - 2013-03-22, 11:01 Co tam u Was, jak nocka minęła???Ewa i Cindy - 2013-03-22, 22:19 Nocka minęła bardzo spokojnie.. dziewczynka wreszcie odespała wszystko.. nie było tupotu małych stópek
na spacerku byliśmy dziś.. może trochę krótszym niż zazwyczaj ale nie chciałam jej przeforsować na 2 dzień
Lunce ewidentnie coś w kubraczku nei pasuje.. bo trzyma te łapy, pełno kokardek na grzbiecie przez co co chwilkę się tarza i trzepie
Tak wyglądam w kubraczku..
Kubraczek za to nie przeszkadza w niuchaniu.. chociaż tyle!
Marley próbował mnie rozbawić..
... ale ja wole patole...
Teraz futra śpią cichutko.. tylko Cindka obok podchrapuje Monia i Larsik - 2013-03-22, 22:25 szałowy ten ciuszek Luneczko, jesteś jakby naszym Promyczkiem, kawałeczkiem wiosny w tym kubraczku Ola i Habs - 2013-03-22, 22:49 Ale z niej modnisia, widać, że kolory typowo wiosenne M!S!A - 2013-03-22, 23:05 odwrócona biedronka w kolorze green Rufiakowa Amcia - 2013-03-22, 23:52 Haha, Misia, to samo pomyślałam Ewa i Cindy - 2013-03-23, 14:14 a wiece co jest napisane na kaftaniuku: Kuna.. wiec wychodzi Luna vel biedroneczka kuna Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-03-25, 13:47 Witam po krótkiej przerwie zdjęciowej. Szeryf jest już za pan brat z bratem mojego Bena, Sajmonem
bardzo fajnie się bawią.
A teraz ciekawa informacja. Mianowicie od wczoraj jest u nas sunia Owczarka Podhalańskiego
Gaja (wiek 8 miesięcy) Stało się to nagle i niespodziewanie. Lekko z Szeryfem nie mamy ale dopiero teraz widać co to znaczy ułożony kochany i zrównoważony pies jakim jest Nasz Szeryf. We wszystkim mi pomaga. Gaja jest bardzo żywa i aktywna do tego lekki stres po przybyciu i mamy ogień. Bardzo zaczepia Szeryfa ale on się oczywiście nie daje. Czasami mu pomagam jak jest już zmęczony. Szeryf pokazuje Gai wszystkie komendy jak ona nie wykona ich od razu. Jak jest podekscytowana wszelkimi sposobami ją uspokaja. Niesamowite jak się na to patrzy. Szeryf jest po prostu Cudowny. Umie też pokazać żebym zrobił już coś z tą babą bo on już nie wytrzymuje
Na spacerze
To sunia w całej okazałości
monika5s - 2013-03-25, 14:07 Ale się Szeryfowi koleżanka trafiła
Nie pozwól Gai zamęczyć Szeryfa Jola Nulkowa - 2013-03-25, 14:43 Super zdjęcia A Gaja to u Was tak na stałe ???Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-03-25, 14:51 Zapomniałem napisać, że Gaja jest u nas na DT.Rufiakowa Amcia - 2013-03-25, 15:46 Szercio, psi ideał w końcu, to i panienką potrafi się zaopiekować Seba, Szeryf i Dziewczyny - 2013-03-26, 15:05 A to dzisiejsze poranne harce na polu
http://imageshack.us/a/im...ldqpkdfyset.mp4monika5s - 2013-03-26, 17:06 Ślicznie się psiaczki bawią, ale widać, że czasami Szeryf ma już dosyć
No cóż, trafiła mu się młoda, pełna energii koleżanka Rufiakowa Amcia - 2013-03-27, 00:11 Szaaaał, widać, że się nie cackają Barbara - 2013-03-27, 20:36 Ewa nie obijaj się tylko daj nam tu nowe wiadomości o Luneczce? proszę ?Ewa i Cindy - 2013-03-28, 20:58 Przepraszam że tak zaniedbałam wątek Lunki.. u małej wszystko ok., bardzo ładnie goi się rana po zabiegu, szwy zdejmujemy po świętach Straciła trochę apetyt ale je mniej a częściej
Ale co ja będę o niej opowiadać.. sami popatrzcie
Czas na spacerek http://www.youtube.com/watch?v=grVmYQDrAvs
Szalona Lunka http://youtu.be/_L2nh3CmnvA
Dobry Patyk nie jest zły
Trzeba korzystać ze słońca jak jest
Już kubraczka nie nosi ale jak nosiła to on był straszny.. a te kokardki.. takie swędzące.. trzeba było coś wykombinować jakby się tu podrapać
Pańcia.. też to słyszysz?
No to szalejemy dalej
A taką małą norkę sobie Lunka wykopała pod moim oczkiem.. dobrze że zamarznięte bo by ją zalało goldenek2 - 2013-03-28, 22:04 Ja jestem w szoku.... Ewa, gdzie jest ta psina z depresją?Asterkowy Krzysztof - 2013-03-28, 22:17 Ale ma profesjonalną z kryjówkę